Ohh ez megdöbbentő

Nekem a szellemekről, és a kísértetekről van bizonyítékom. Még egy kép is van! Na jó kezdem a vámpírokkal. A biblia bizonyítéka...
Káin első gyilkosként az első vámpír volt a Földön. Vérét az Úr megátkozta, Lilith megáldotta. Gyermekei pedig vele éltek Enoch városában, melyre amint az Nod könyvében is meg vagyon írva, az Úr nagy vizet bocsátott. Ekkor Káin távozott az ismeretlenbe, de megígérte, egyszer visszatér. Magára hagyta gyermekeit. Hatalmas urak voltak ezek, emberfölötti hatalommal és vérszomjjal. Ezen ősi lények némelyike még talán most is közöttünk van, örök álmát aluszván. Nem a mi Földünk az egyetlen. Párhuzamosan még egy világ létezik, ahol vámpírok róják az éjszakát, farkasemberek és emberfarkasok lesnek prédára, varázslók és boszorkányok formálják a világképet, elkárhozott lelkek bolyonganak a parkokban és temetőkben. Ebben a világban az emberek úgy élnek mint Mi, én vagy Te, és nem sejtik az igazságot ami körülveszi és felmarcangolja őket. Ez a világ a sötétség világa.
Most pedig egy megtörtént szellemidézés Berettyóújfaluban:
Egy születésnapi parti keretében 8 lány elvonult az egyik szobába. Az ajtót magukra zárták, az ablakokat elsötétítették. Egy kört kialakítva egymás kezét fogva, törökülésben helyezkedtek el, és felkészültek a Szellemidézésre. Egy poharat lefordítva maguk közé helyeztek, és megbeszélték, mit fognak mondani. Mindenki becsukta a szemét, és erősen maga elé koncentrált, közben a megbeszélt szöveget 3-szor elismételték. Amikor kinyitották szemüket, a pohár már előző helyzetéhez képest fordítva volt (azaz talpon). Erre először nem is figyeltek fel. Később azonban rádöbbentek, hogy a poharat nem úgy hagyták maguk előtt, ahogy találták. Ismét bezárkóztak a szobába. Fejjel lefelé letették a poharat, és megint elismételték 3-szor a szöveget. A poharat felborítva találták, de még mindig nehezen hitték el, h valóban ott járt egy szellem. Harmadszorra is nekiálltak. Ezúttal a pohár alá egy tollat helyeztek, majd újból megidézték a szellemet. Az egyik lány túl kíváncsi volt, ezért egy pillanatra kinyitotta szemét. Egy áttetsző fénycsóvát pillantott meg maga előtt. Gyorsan becsukta szemét. Az idézés végén a poharat most is megfordítva találták, a toll pedig 20 cm-el odébb került. A lányok sikoltozva menekültek a szobából, és többször nem is próbáltak kommunikálni a szellemekkel.
Ártatlan játéknak tűnt, mégis megjelent nekik a szellem, akit hívtak. Ezek után jóval komolyabban állnak a dolgokhoz (legalábbis szellemek terén).
És szerintem ez a legmegdöbbentőbb: 8-adik Henrik szelleme
Az 1514-ben épült Hampton Court-i kastély egyik biztonsági kamerája különös dolgot vett föl a mindenszentek ünnepe alatt. A képeken a palotaőrök szerint VIII. Henrik szelleme látható korabeli ruhában, miközben egyik kezével az egyik vészkijárat ajtajának kilincsét fogja. A felvételeket azért kezdték el visszamenőleg tanulmányozni, mert az ajtót állandóan nyitva találták, és erre senki sem tudott érdemleges magyarázatot adni. Az első napon az ajtó tárva-nyitva van, és csak a következő nap felvételén látható a Tudor korabeli palástba öltözött uralkodó, amint megjelenik, és éppen becsukja az ajtót. A harmadik nap szintén nyitva volt az ajtó, ám nem látható a jelenség. Ám ugyanezen a napon az egyik vendég azt írta a vendégkönyvbe, hogy épp ebben a szárnyban látott a kastélyban egy kóborló lelket.
- Először az hittem, hogy valaki tréfát űz velünk, és gyorsan szóltam a kollégáimnak - mondta James Faukes, aki először lett figyelmes a túlvilági jelenségre.
- Mivel ők hordanak korabeli kosztümöt, megkérdeztük az összes palotavezetőt, ők eszelték-e ki ezt a rosszízű tréfát, de senki nem vállalta magára. A képen egyébként látszik az arca is, és olyan fehér, hogy egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy ember.
Terry O’Sullivan szerint a halottak napja környékén leszűkül a határ a holt és az élő lelkek birodalma között: - Egyáltalán nem véletlen ez az időzítés, mert halottak napja körül sokkal több az ilyen jelenség, mint máskor. Ám meggyőződésem, hogy a feleségeit kivégző VIII. Henrik lelke nem is vándorolt át a túlvilágba, itt akar maradni szörnytettei színhelyén, és szerintem azt akarta, hogy ezúttal lássák is.
És kép hozzá (link) :
http://www.kepfeltoltes.hu/view/070820/ ... es.hu_.gif
És ezt is olvassátok el, magyarországi kísértet:
volt és sértetlen, mintha élne, egyedül az orra hegye volt kissé ráncos, összeaszott. Haja és szakálla szemmel láthatóan megerősödött, kihullott körmei helyébe újak nőttek, eredeti bőre alatt, amely – mintha elhalt volna – fehér volt és halovány, látni lehetett az új, egészséges színű bőrt, keze-lába pedig olyannyira ép volt, hogy azt bármely élő és egészséges ember megirigyelhette volna. A szájában egészen friss vért találtak, ezt az ott lévők vélekedése szerint azokból szívta ki, akiket megölt.
A tiszt és a pap mindezt alaposan megvizsgálta, a falusiak viszont újból zúgolódni kezdtek, hiszen végképp bebizonyosodott, hogy a holttest okolható társaik haláláért. Rögvest el is mentek, hogy egy hegyes karót keressenek, ezt beledöfték a tetem mellkasába, amelyből csak úgy ömlött a friss, sötétvörös színű vér. Legalább ennyi folyt ki még az orrán és a száján át – kiadott valamit továbbá testének azon részéből is, melynek megnevezését a szemérem tiltja. A parasztok ezek után tűzre vetették a tetemet, s nem maradt belőle más, mint por és hamu.
Nos én nem tudom mi igaz ezekből...Döntsétek el ti...És írjatok rá véleményt, ha lehet.