Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 30 csüt., 19:43 

:D
Hali!
hehhe, azt mindjárt gondoltam, hogy az a történet:))
arra akartam mellesleg célozni, hogy egyszer már elkezdtem ugye
az elementalista várral, de nagyon valószínűnek tartom, hogy nem ez a
vártípus lesz a nyerő. Márcsak az itt elolvasott hozzászólások alapján is:)
Mintha kifejezetten a Nekro-kezdést peddzegetnétek:)
De mindenképpen rájövök, eddig még nemigazán sok pálya fogott ki
rajtam, mondjuk a Legnagyobb uralkodókkal Qrvara megizzadtam:))
Mindenestre kösz:))
Kabo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 30 csüt., 21:46 

Kaboka írta:
hehhe, azt mindjárt gondoltam, hogy az a történet:))

:)

Én az Infernoval indultam. A conflux azért nem a legjobb, mert ha tempósan akarsz haladni sok resurrectet kell használni(vagy animate dead). Épp ezért veszélyes a Dungeonnal való indulás is a black dragon miatt. Így én indulónak az Infernot, vagy a Necrot ajánlom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: The Lone Knight
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 02 szomb., 21:22 

Sejbi írta:
a vége felé csúnyán bebuktam a tower várat, teli ijásszal.

Hali!

Éppen most jutottam túl a váron. Én úgy csináltam, hogy kivettem az előző (300 kristály és rustsárkányos) hőst és azt turbóztam fel. 90-es értékei lettek. Elengedhetetlen a forgetfulness varázslat, amit meg kell szerezni előtte. Valamelyik seer hutban lehet megtanulni(máshol nincs!) Mivel berserkerre immunis a hős, így forgetfulnessel kell kezdeni. Sajnos a titánokra nem hat, de a többire igen. Mivel nagyobbak a hősünk alapértékei sikerül továbbjutni vakítással és a titánok összlegyűrésével.
Azonban ezután én is megakadtam, mert Draconiát kell legyőzni 2100 aranysárkánnyal. Ebben az a legrosszabb, hogy akárhogyan is próbálkozok, mindíg egyberakja és úgy eddig nem volt esélyem.
Esetleg tud valaki valami tippet arra vonatkozólag, hogy mit kellene csinálni, hogy a sárkányokat különválassza? Minden megoldás érdekel. :)
Az én seregem kb. 300 archdevil, 350 főnix, 210 arkangyal, 210 ghost dragon, 800 efreet szultán,2500 horned demon. De nagyjából minden lény van kisebb nagyobb mennyiségben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 02 szomb., 22:15 

Sokszor nyerő lehet a türelem. Bár itt nem tudom, mennyire jó az...
Esetleg egy vagy több csali hőst nem akarsz küldeni? Talán elvonja a figyelmét és a varázspontjait. Néhány sárkányt is bukhat... :lol:
Kár, hogy nem jutottam még el idáig ezen a pályán. :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 02 szomb., 22:29 

Freemy írta:
Sokszor nyerő lehet a türelem. Bár itt nem tudom, mennyire jó az...
Esetleg egy vagy több csali hőst nem akarsz küldeni? Talán elvonja a figyelmét és a varázspontjait. Néhány sárkányt is bukhat... :lol:
Kár, hogy nem jutottam még el idáig ezen a pályán. :(

Majd próbálkozok vele persze. Pár hőst is beáldozok majd, hátha azoknál szétválasztja(általában akkor teszi, ha sokkal erősebb). Varázsolnia nem nagyon kell, mert neki is van armor of damned-je a szokásos varázslatokkal. :) Biztos lesz rá megoldás, csak most meguntam 1 idő után :) Ezután már "csak" 1 vár marad vissza (abban csak sárkány van :()

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 03 vas., 12:50 
Heroes Team

Csak érdeklődöm, hányadik napnál jársz?
Én nem emlékszem a 2000 feletti azúrokra, bár az utolsó várat quick combattal csináltam (nekróval voltam).
Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 03 vas., 15:31 

Krityó írta:
Csak érdeklődöm, hányadik napnál jársz?
Én nem emlékszem a 2000 feletti azúrokra, bár az utolsó várat quick combattal csináltam (nekróval voltam).
Krityó

Szia Krityó!

A 8. hónapban vagyok :) Egyébként nem azúr, aranysárkány. Az utolsó vár előtt áll a sárkányspeckós (asszem Draconia). Mikor megtámadom akkor 7 slotban lévő swarm gold gragont tüntet fel, de aztán a tényleges csatában egybe rakja a 2100 gold dragont. Volt már hogy le bírtam gyűrni egybe is, de összesen 42 A.Devilem maradt. Az meg nudli a fővárhoz. Abban sárkányok vannak meg sharpshooter+ enchanter. A hőse 90-es értékekkel bír. Azt ellene se árt valami harcoscsapat. :) Sajnos orb of vulnerability nincs a pályán. A cloak of undead king összerakható, de csak az utolsó előtti vár utáni seerben van a csizma része. Nem nagyon maradt kit legyűrni a köpennyel. A zöldnek hagytam 1 szigetét a végére talán az. Ha end turn-oznák, akkor valószínű lenne elég ember 1 idő után, de az nem igazán a kedvemnek való megoldás. (nem túl elmés). Ha marad emberem, akkor az utolsó vár nem akadály, csak sajnos eddig számottevő egység nem élte túl.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 14:30 

Na sikerült túljutnom az aranysárkányok armadáján. Sikerült veszteség nélkül továbbjutni. Kis leleményesség, meg megfelelő lényválasztás és már meg is van oldva. :D De mire erre rájöttem... :?
Az utolsó fővárban armorer speckós hős van 90-es értékekkel. Power of the Dragon Father-ja van, így varázsolni csak implosiont tudok rá. Nem lesz egyszerű az se...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 13 szer., 23:46 

Sziasztok!

Jelentem sikerült végigjátszanom :lol: Játszottam már előtte is pár nehéz XL-est, de eddig ez volt a legnehezebb. A játékmenet része nem túl nehéz, -bár rengeteg időt töltöttem az editor nézegetésével :D- viszont voltak olyan csaták, amelyek sikeres megvívása nagyon nehéz volt. Olyannyira nehéz, hogy az utolsó 6-8 csata több időmet emésztette fel, mint előtte a pálya többi része. De sokat tanultam ebből is, ajánlom minden fanatikusnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 17 vas., 19:56 

Udv emberek,

jo rég jártam már erre,csoda hogy én még a reg-em! :)
Meglepődve láttam hogy ezen műalkotásnak van külön foruma! :)
Még anno játszottam végig necrokkal minden különsebb nehézség nélkül!
A teleport kapun emlékeim szerint csak 2 fortress-es hős jön sok sok gorgonnal,az egyik hőst blindelni sem lehet! :) De a sok csonti nyerő lehet nagyon is,a játék vége felé 100K felett voltak,és nem igen tudott senki nekik ellenállni! Tényleg nagyszerű pálya és igazi kihivást jelent,de ha igazán jot akartok ajánlom probálkozzatok az uprisinggel vagy esetleg az unleashing bloodthirsty sod v. 2-vel vagy a venganence is mine sod v.2-vel ! ezt magátol a szerzőtől szereztem meg,min 10 honap játék idő légiok mindenfelé,nagyon jo sztori és izgalmas játékmenet a lord of war feelingjét idézi fel! :)
olvastam olyat hogy valaki 180 nap alatt végig vitte,szovala feladat adott ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 13:44 

Akkor ezek szerint én voltam az egyetlen perverz, aki Confluxxal Csinálta végig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 13:55 

warlock írta:
Akkor ezek szerint én voltam az egyetlen perverz, aki Confluxxal Csinálta végig?

Ahogy én néztem szinte mindenki necroval csinálta végig. Talán azzal a legkönnyebb a sok csonti miatt. Ha jól tudom eredetileg csak necroval lehetett kezdeni és később lett kibővítve. Hány nap alatt sikerült conflux-al? Egyébként gratula :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 14:05 

Az említett pályákat honnan lehet leszedni??

Én is neki akarok esni conflux-szal. Csakazértis!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 14:14 

Nem emlékszem, de sok...

Egyébként a versenyek menü/küldetések

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 14:19 

Sogroon írta:
Az említett pályákat honnan lehet leszedni??

Én is neki akarok esni conflux-szal. Csakazértis!

Szia!

Megvan a Heroes3 térképek között is, ill. ha tesztelni akarod magad a többiekkel, akkor a versenyek menü/ küldetések között a 2. küldetés. Sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 16:44 
Heroes Team

Aztán nem megriadni és 1 hét után írni, hogy segítsetek, mert nincs meg ez vagy az!!! :wink:
Erősen felkötni a gatyát!!!
:lol:
Üdv: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 12:36 

No a topicon felbuzdulva újrakezdtem a pályát Confluxal, Most jött meg Tazar a 300 Migty Gorgonjával és a 200 Enchanterével, munka után rohanok lejátszani a csatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 21 hétf., 11:17 

Hahó!
Köszönet annnak, aki felkarolta ezt a témát - ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, kedvet kaptam a pályához, így regnap délben félrecsaptam a munkáimat, lemondtam az esti bulit, oszt nekivágtam újra. Hajnali négykor abbahagytam, mert kezdett fájni a fejem attól, hogy egy csatát hetedszer játszok végig. :D
De nagyon faszagányos kis pálya ez, jó nagyokat lehet rajta taktikázni. Egyszer már nekifutottam a Confluxxal, de akkor abbahagytam, mert simán levertek (nem vagyok nagy profi, csak afféle lelkes amatőr :) ) - most a tanácsokat követve a Necroval kezdtem. Először Ishrával, aztán, mert nem jött össze neki a 4 mágiaosztály (már éppen bevettem a lenti Conflux várat, amikor a csata miatti szintlépésre mást adott a két fennmaradt helye. Pech :( ), úgy tizenegyóratájt neki ugrottam újra Vidominával.
No, így már egész jól haladok. A szigetről kitörtem, a csontik gyűlnek, és kezdem levadászni az ellen hőseit. :D
Szóval, aki esetleg olyan "közepes játékos", mint én, annak is bátran ajánlom, mert rengeteget lehet tanulni belőle (franc hitte volna, hogy százötven csontival le lehet verni egy azúr dragit :D )
Heroes 3 forever!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 22 kedd, 16:19 

Krityó írta:
Aztán nem megriadni és 1 hét után írni, hogy segítsetek, mert nincs meg ez vagy az!!! :wink:
Erősen felkötni a gatyát!!!
:lol:
Üdv: Krityó

No nem kell engem félteni. ;)
Lehet elhasználok majd alatta 2 billentyűzetet dürohamaim közepette, de azért megpróbálom végignyomni és emelni a Conflux becsületét vele.
Az előbb leszedtem, mindjárt megyek haza. Aztán egy kis favágás meg tanulás, este meg esek neki a gémnek.
Csak azt nem tom, hogy hogy fogok így holnap zh-t írni diszkrét matekból?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 11:00 

No skacok, egy kis helyzetjelentés!

Meglepően jől haladok Magamhoz képest.

Már levertem az összes Fortresses hőst,
A Gral-os Castle-ben található 350 ArchAngel-es hőst,
a 650 Gold Dragonos hőst,
Már csak 1 Rampart vár van, a Tower-es várak, és a végső nagy csata.

A csapatomban szörnyű veszteségek után hálistennek még megvan a 120 Arhangelem, az 560 Enchanterem, és bár a Gold dragonos hős leverésénél vesztettem 600 Sharpshootert, még maragd 800.

Igen kellemetlenek azok a hősök, akiket nem lehet Blind-olni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]