Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 20:17 

Szeva Shaba!
Remélem is,hogy letudjuk játszani és nem futamodsz +,mint a tavaj a táborban :wink:
Addig is gyakorolj,várlak. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 20:43 

Jaj, de szívesen mennék :( :( :( :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 12 szer., 21:10 

Sziasztok!
FTC-vel elgondolkozunk a táboron igazából csak pénz kérdése az egész. Megpróbálunk munkát szerezni előtte ami egy diáknak elég nehéz Szolnokon. Amúgy azt szeretném megtudni hogy milyen versenyek lesznek a táborban?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 7:56 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teki1986, FTC: Örülnék neki, ha le tudnátok jönni a táborba. :D Remélem találtok munkát és nem lesz akadálya a lejöveteleteknek. Szülők nem szponzorálnak kicsit benneteket? :wink:

A kérdésedre a válaszom az, hogy tervezünk 1vs1, 2vs2, H3 és H4 tábori támadás tornákat, emellett ha marad idő, akkor fun gameket is lehet játszani. Valószínűleg csoportokba osszuk a játékosokat és egyenesági kieséses rendszer lesz. Persze lehet, hogy lesz vígaszág és csak a 2. vereség után búcsúzik a játékos a küzdelmektől. Ennek még nincs meg a végleges változata, de júliusig van még idő kigondolni! :D Természetesen várom Kazakh kisasszony segítségét is! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 10:30 

Kedves mindenki!
Az még mindig nem biztos, hogy tudok-e táborozni veletek, de a versenyötleteimet mindenképpen megosztom Vogyival. Otthonról majd átküldöm a terveket.
Most június 7-ig átlag heti két vizsgám van, úgyhogy nincs sok szabadidőm, de levélben lehet velem érintkezni.
Üdv!

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 17 hétf., 14:30 

Üdv
nem lehetne svájci rendszerben,hogy mindenki mindenkivel játszhatna,1vs1-t. A 2vs2 úgyis nagyon elnyujtott és hosszú:(
Az egyenes kiesési rendszer túl kegyetlen és picit a szerencsén múlik.

Nem tudom még,hogy alakulnak a dolgaim,ha negativ irányba,akkor megyek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 10:43 
Heroes Team

Hali!

Adler: Az elmúlt táborban a nagy számú résztvevő miatt túl soknak bizonyult a meccsek száma. Emiatt néhányan feladtak meccseket, ill. nem maradt idő 2vs2-re., sőt még a támadásokra is alig. Ezért szerintem jobb lesz, ha csoport bontásban kerül megrendezésre az 1vs1, nem hiszem, hogy ez nagyban változtatna a végeredményen. A 2vs2 neten valóban lassú unalmas, hiszen 3 embert kell végig várnod, és addig nincs semmi teendőd. Azonban a táborban iszonyat izgalmakat hozhat egy-egy ilyen meccs, hiszen amíg az ellen csapat lép van mit megbeszélni, át beszélni a szükséges és lehetséges lépéseket. A 2vs2 teljesen más mint az 1vs1, pl. anno Boti-Gepy párost az 1vs1-ben megszokott taktiktól teljesen eltérővel sikerült legyőzni (nem volt 7 szintű lényem!!). Szóval én a magam részéről támogatom a 2vs2-t!
Remélem jössz a táborba de azért a dolgaid is rendben lesznek!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 15:17 

hello
én jobban kedvelem az 1vs 1 et,mint a párosat, nagyon sok átbeszéni valo szerintem nincs egy ilyen meccsen:))
Nem igazán értem,hogy kik és miért adták fel az 1vs1 et. szerintem ez nagy balgaság.

Ha páros a létszám,akkor csoportokra osztás valóban jónak tünik,csak éppen hogyan,létezik e valami erősorrend a playerek között,ami alapján lehetnek kiemeltek és nem kiemeltek???
Mert mondanom sem kell, igencsak visszaüt,ha az egyik csoport majd´csupa rutinos játékosból áll,még a másikban a kevésbé tapasztaltak gyaknak.
Ugyanez vonatkozhat,ha elejétől fogva egyenes kiesésben megy a harc.
Az ugyan gyorsabb,mert kevesebb a mérközés.

Ha már megvan a végleges létszám,akkor lehet tervezni igazából.ha szerintetek a mindenki mindenki ellen nem mükszik,akkor viszont csoportok,s onnan tovább szvsz.

Nem jön senki gyakni,gyakorolni,senki nem ir,LAN ban nyomjátok, esetleg még a gép ellen??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 15:36 

Én nagyon szívesen multiznék bárkivel, de egyedül neten nem megy, ugyanis otthon percdíjas, és a Heroes nem igazán arról híres, hogy egy térképet 20 perc alatt le lehet nyomni, még ha 2 perces köridőt állítunk is be. Az egyetlen dolog így nálam ami szóba jöhetne, az a LAN, illetve a Hot Seat. Viszont otthon az utóbbi lehetséges csak, és az se mindig, sőt nagyon ritkán. De ha hívtok én szívesen elmegyek Pesten bárhová, a BKV-t feltalálták már régen. :)

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 18:19 

Helló!
Nimbus-al osztom a véleményem,igen izgalmas mecseket lehet vívni.Igaz a tavalyi táborba nem volt 2vs2,remélem idén lessz rá idő.
Vologya:tervbe van véve a páros küzdelem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 19:37 

Kedves Adler!

Többek közt én adtam fel. Lehet bejuthattam volna a 4es döntőbe, ez miatt többeknek sem tetszett a dolog, viszont nekem fontosabbak voltak a támadás versenyek. Mint később kiderült, nem alaptalanul gyúrtam azokra.
Különben meg szerintem abszolut nem volt gáz 'feladni' a versenyt. Volt időm megnézni mások csatáit, és nem az 1vs1 4 perces szüneteiben kellett levinnem a csatáimat. Nem kellett sietni, ki lehetett élvezni a kis sava-borsát.
Szivesen kipróbáltam volna, hogy bejutottam volna-e, de akkor úgy döntöttem, hogy nem fér bele az időbe. Azóta sem bántam meg, mert így legalább jól éreztem magam.

Szal ennyi, szerinted ez így is balgaság?

csá:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 22:28 

Hát velószínű hogy nem megyünk bár nekem meg lenne rá a pénz de FTC-n már csak a Tippmix segíthet vagy egy esetleges sikeres nyelvvizsga aminek nem sok esélyt látok :D bár tanul rendesen. Mindegy majd meglátjuk hogy a határidőig összeszedjük-e a pénzt. Amúgy a max létszám mennyi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 10:39 

Sziasztok!

Csatlakoznék Sorceress-hez. Tavaly egyértelműen érzékelhető volt a nagyon kemény mag és a lágyabb mag :) közötti különbség - ami miatt én pl. sokkal korábban kiszálltam a versenyből. (Meg azért mert teljesen gázul állítottam össze a tábori támadáshoz a csapataimat).

Mások játszmáiból tanulni viszont tényleg nagyon jó volt, és persze úszni és focizni is. Visszatérve a magokra, azért volt össznépi vízilabda és foci is!! :twisted:

DiLaen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 11:29 
Heroes Team

Hi!

Meg kell védjem Sorciékat. Az első táborom alkalmával nagyon soknak éreztem a napi átlag 2-3 meccset. Viszont tavaly már lelkileg felkészülten érkeztem a táborba és nem okozott gondot a napi négy meccs lejátszása. Igaz ebben az is benne volt, hogy én átlag 3-3,5 óra alatt lejáccottam egyet, míg másoknak voltak igen hosszú 6-8 órás meccseik (igaz, Karesz? :lol: ). A nagy, általam diktált tempó miatt Szerda estére (Vasárnap estétől) le is nyomtam majdnem minden meccsem. A csütörtöki „pihenő nap” is símán belefért, bár én akkor is jáccottam, vagy két meccset. Persze én is benne voltam minden egyéb jóban is, mint a foci (Vogyi lába bánta), vagy a vízilabda (ez sokkal jobban feküdt nekem mint a foci :twisted: ).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 12:55 

Hajhhh...

Fáj a szívem, hogyha ebbe a topikba beletekintek... :cry:

De én már csak ilyen kiváncsi típus vagyok, mindent elolvasok általában... :)

üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 13:19 

hello
minden nézőpont kérdése....
szerintem az 1vs1 nél nincs jobb,ezért azt feladni balgaság:)

Gondolom azért Heroes tábor mert játszani mennek az emberek,napi 3-4 meccs szerintem egy mediumo mappon simán belefér,igaz azért nagyban játékos és map függő.

"kemény es light mag"
senki nem ugy született,hogy keni vágja a Heroes3 mp-t,ezt bizony gyakorolni kell,minél többet,mert igaz,hogy a geme 50% szerencse,de a másik 50% a tudás.

Kik tartoznak a "kemény maghoz"?

hogy volt,random vár,random hero a versenyeken?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 14:12 
Heroes Team

Hali!

Adler: Szerintem is a legjobb, ill. legnagyobb kihívás az 1vs1. Az, hogy páran feladták (értsd: nem jáccották le), az magyarázható azzal, hogy nem ment mindenkinek olyan jól a játék, nyilván valakinek veszíteni is kellett..., vagy azzal, hogy elfáradtak, mivel a tábor első 5 napján összesen átlagosan 10 órát aludtunk..., vagy ki tudja...
Tapasztalataim szerint a (stratégiailag) gyorsabb játékos szabja meg a meccs játékidejét, gond akkor van ha két „lassú” gamer csap össze.
A szerencse faktorhoz csak annyit, hogy akkor a Boti ellen jáccott döntőben nekem volt 50% szerencsém + x% tudás, míg Botinak 50% tudás + y% szerencse, és a végén én győztem ...

Hogy ki volt a kemény mag, hát gondolom itt a régi táborosokra gondoltak, ám remélem az idei táborban már gyarapszik ez a társaság (nyilván a tavalyi első táborosok, most már régi táborosok lehetnek :D )...

Minden ember egy vártípust 2-szer használhatott fel a tábor során (így fordulhatott elő az a csúfság, hogy Strongholddal voltam kénytelen szembeszállni Boti Dungeonja ellen), a hős pedig vállasztható, kivéve 4th spell, logistics és diplo hősök.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 15:39 

Stronghold giga táp,nagyon szeretem:))

hosszu idő óta most játszottam megint,akkor kezdtem amikor az elöző hozzászólást irtam, 1vs1 a Heartlands nevű mappon.
Szóval,azért nem olyan hosszu:)
3 héten ütöttem az ellent...no comment

GYURJATOK!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 0:22 

Ahoi!
Nos, a feladással kapcsolatban itt ismét megemlítem sokat hangoztatott véleményemet: a napi 16-20 órás gépezéshez nem kell lemenni egy szuper kempingbe, azt a nagymuterom pincéjében is meg lehet ejteni. Részemről azért "adtam fel", mert pl. meg akartam nézni Szegedet, meg a kemping medencéjét...
Egyébként, amiről senki nem beszél: akik "feladtuk", négyen, pontosan egymás ellen nem játszottunk, illetve egy olyan srác ellen, aki csak hétvégére tudott lejönni, de tőle elnézést is kértünk (én legalábbis). Ezért hát nem érzem, hogy bárkit is megsértettünk volna renitens viselkedésünkkel.
Viszont van egy örömhírem: idén csak akkor megyek táborba, ha csoda történik, plusz bolygóegyüttállás, stb. Sajnos minden lóvé kell a házikónk kipofozására :cry: Lélekben azért veletek leszek!
Üdv:
Kazakh, a balga

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 2:44 

off
városnézéshez nem cipelem magammal a pc with monitor:)

on
sokat javitani az esélyegyenlőségen,ha előre lehetne tudni,milyen mappokon zajlanak majd a versenyek.
Számszerint 10-12 térképnél többre szerintem nincs szükség,igy mindenki tudna gyakorolni,akár sp-ben is,s nem akkor látná elöször a mappot,amikor jön a megmérettetés ideje.

anno megnéztem a tábori mappokat,lehangoló volt a refugee campek kivétele ill. őrzővel való editálása,mi szükség vol erre,kivenni a játék egyik ízét??

A multkori LAN-on ezek a mappon voltak a listában:
Battle of Bastards2
Desert War
Giant War 1.5
Hourglass 3
North vs South
Supreme Ruler
The Challenge
West vs East
Fighting for Turf
Invader
Nemesis
The Hive

de lehet fele fele arányban elosztani open ill. locked mappokra is,hogy fair legyen:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]