Udv,
olvasgattam az 5leteket,javaslatokat, van amelyik egész jol hangzik !
A lények 3-as upgradejével maximálisan egyet értek,nézzétek meg még most is menök az olyan topicokok ahol arrol beszélünk melyik a legjobb lény,meg legjobb vár,a 4-nél ilyen nem igazán lesz !
Nekem a 4-ben nagyon hiányzott a town portal,ez a karavános megoldás nagyon lehangolo,oda a játékélmény,leglábbis nekem !
A dwellingek,ez is jo 5let és a legyözött hős utáni nyersanyag is , viszont a sok szintes pálya feleslegesen tul bonyolitaná a játékmenetet és a bőség zaavrában megint várhatnánk jo soakt 1 jo térképre,ezért fontos hogy a map editort nagyon egyszerüen,de mégis ugy hogy minden benen legyen,ugy kéne megcsinálni,szerintem i thibáztak nagyot a 4-ben,ott 1 jo térkép készitéséhez már már programozoi tudás kell,ami valljuk be,még nem igazán elterjedt !
A 3-ban nagyon sok jo egység volt,amit vétek lenne kihagyni,sajnos a 4-ből nagy részuk kimaradt,s a választék gyérebb volt sokkal,ez is fokozza a hangulatot,ha sok fajta lény van, s te válogatod össze,ahogyan szeretnéd,szintén hiányzott a 4-ből a combo artifactok lehetösége,a 3-ban ez nagyon el volt találva!
Lehet köz felháborodást vált kia a következö kijelentésem,de nekem nagyon nem tetszett a4-ben ha megtámdok 1 lövö lényt,ő azonnal visszal lő,és szeritnem a csata rész ugy ahogy van el votl cseszve,még az aktivabban résztvevő hösök sem javitottakrajta,hiába a tényleg nagyon jo gradmasterig fejleszthető skill rendszer !
Szerintem lehetne nagyobb térkép pl XXL ,valoban lehetne több mint 4000 lény 1 helyre lerakva szerintem ezt a pálya méretéhez leehtne igazitani,pl s-es pályán 1500 a max, m-sen 2500 , l-en 4000 ,xl-sen 6000
és xxl-sen 10000, szeritnem ez elég lenen azért valjuk meg 10000 azure dragon azért nem semmi
Szerintem idözithetövé kellene tenni a pestist a map editorban, idegesitö eza véletlen,persze ezt is be lehet állitani !
Aztán szintén a map alapján emg leehtne határozni a hős fejelttségi szintjét pl s-sen 50. szintü stb stb és xxl-sen meg 255 ,és aprimary skillek ne legyenek lekorlátozva 99-nél ,sok jo H3-as mapben elértem már a végére a 99. szintet, s jobb lett volan 1 erösebb hőssel küzdeni,igy ezt is lehet feljebb emelni !
A diplomáciát huyleségnek tartom,elvégre van benne hisz csaaptokban is leehtünk, sennyi 1 Heroesban szerintem épp elég !
A fog of war,kész katasztrofa,emlékszem én elöször a warcraftban találkoztam vele,már akkor is ideegsitett !
Szerintem a Heroes legyen Heroes,rengeteg jo 5let van benne nem szorul más játékok 5leteire,csak tovább kell fejleszteni a leehtöségeekt,amik rejlenek benne !
Igazság szerint én azzal is elégedett lennék,ha oylan lenen mint a 3
csak több lénynel,szebb grafikával,és a 4-ben bevált hős skillrendszerrel... és a 4-ben használt map ediotort felejtsééééék el !
A lényeket illetöen ,rengeteg mitologikus szörny van, és sárkányokbol sem nehéz kitalálni ujakat
El gondolkodtam még azon,hogy milyen lenen ha tudato sfejlesztés során teremtenénk lényeket
mi határoznánk meg a tuilajdonságait,persze lenen választék
pl teremnthetnénk vérsárkányt, elszivja a lény életét ,regenrálodik,és ráadásul 2 lényt is tud támadni egyszerre
Igy aztán végképp rengeteg lényt nyerhetnénk egyedi lenne,sokáig tartana fejelsztés,persze meent közben is leehtne termelni
de kellö anyagi ráforditással egész kis legyözhetetlen teremtményket hozhatnnk létre,csak hát ennek is megvana hátul ütöje,mert hafoglalgatjuka várakat,nem biztos hogy mind1ikben ugyan azt fejelsztették ki az adott vártipusban,de azért valami haonlot lehetne !
egyenlőre ennyit !
Heroes 3 és Fallout 2 forever