Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 31 csüt., 23:30 

non (Dungeon - Ajit) vs (Necropolis - Charna) Merlin @ Random Balance - WT

Elso het kicsit docogos volt, egy csicskas be is buktam, de aztan sikerult beindulni, mert talaltam +4knowl. sityakot, valamint nem messze tolem kutat + fireball spellt, igy mar masodik heten atvittem a horde ogre-t, es megtalaltam elso dwellingem: tuzmadarci. Aztan meg 1 tuzmadarci dwell. Igy hat ment a +2pos. :) 2000+200-ra allitottam az idot, igy sorozatosan idohianyban szenvedtunk, lejartak a koreink, eleg bosszanto volt, igy a 2.heten.. Mikor bevertem nagy harcok aran az elso cons-t akkor a 2 angyal elveszett mert elszallt az ido, es sok lepes ki is maradt, gondolom Merlintol is. Majd bemasztam a sivatagba, a kiterot vegul nem bantam meg, mert heti 4, kesobb 5 madarka gazdagitotta a seregem. 3. hetre lett meg sari, sivatagban kezdtem huzni 2. dung varam is, de kiut nem vezetett Merlin fele, igy mivel o ugyis felemjott gyorsan hazaleptem (penzert vett cipo+exp log+exp path) upgradelni, es majd csata.
Volt exp. earth, air, tac, art. lead.
http://imgur.com/tM4rF
Eslo korben mass haste tolem, majd tole is. Majd tolem shield, tole wyvern blind, tolem dispel. Majd 3. korre vege is lett.
GG
Kar hogy ember vs emberben nem mennek azok praktikus opciok.. (pl. lehessen utni loves helyett)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2011 márc. 31 csüt., 23:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 31 csüt., 23:34 

Randomon max 1 lvl 7-es dwellinged lehet és csak dungeon esetén használhatsz POS-t. Egyébként szerintem a csatában ugyanúgy lehet használni a dolgokat mint a gép ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 márc. 31 csüt., 23:39 

Nem sajat dungeon dwelling volt. Akkor is tilos?
Amugy nem lehet hasznalni, mert nem engedi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 11 hétf., 0:24 

noname írta:
Nem sajat dungeon dwelling volt. Akkor is tilos?

Megneztem szabalyzatban, beneztem, de szerencsere elmondhatom, hogy az a +3-4 madar nem befolyasolta a vegeredmenyt sem a jatekot egyik pontjan sem. :)

Laszlo (ellenbach) (Strong - Crag Hack) vs (Ramp - Ivor) noname @ Random Balance /Sod

Mar elso nap befigyelt az autocombat (-20 kentaur), es melle bebuktam egy host is a mar szokasossa valo "aaaa gyenge az a sprite"-on. :D
Volt par lada, 2 kripta (minimumosok), meg kaptam fa dwellt. Masodik hetre lett nagy uzletelessel (kaptam tradinget is) sarkany+castle. Lattam, hogy ellenfelem nem all tul jol Crag Hack nevu herojarol itelve, igy kihagytam a late game-t, es atsiettem hozza, akit meglephetett a dolog, hiszen foheroja kukutyimban volt, otthon meg a felet se tudta kivenni a seregenek. Megjegyzem, 2 perces korei voltak, igy ebbol a szempontbol elmeny volt a jatek. :)
"Focsatanal" betelportaltam fat, es 2 kor alatt lement, utana meg feladta.
http://imageupload.org/?d=4DA22D6D1
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 12 kedd, 1:10 

Laszlo (ellenback a forumon) Tower-Halon vs (Dungeon - Shakti) noname @ Random balance /sod
Akik olvassak nagyobb rendszeresseggel ezt a topikot, tudjak, hogy mit szoktam elso heten.. Nos annyi az elteres, hogy most skeletonkba buktam be. :D
Elso hetre castle+all, kaptam medusat, igy masodik varban pos, masodik het vegere lett sarkany, throng-os consot nem mertem utni, horde-os meg elmaradt. Egesz jo volt a terepem.
A sivatagba a teleport 20 cavalieren at vezetett, igy csak 3. hetre mentem be, kozben a csicskat szert tettek +3 varra, igy mar 5-on csucsultem. Sivatagbol lattam, hogy van crusader blokk, csak nem tudtam hova vezetett.. Hat az ellenfel terfelere, hova mashova? Beneztem observatoryba, lattam hogy ott a vara, es meg aznap el is foglaltam, foheroja most is lecsuszott 1 nappal a varvedelmhez, igy ennyi volt.
GG
Ha valakinek kedve tamad egy partyhoz sima h3 fix/random vagy wt, nyugodtan irjon. Udv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 15 pén., 17:35 

noname (Fortress - Crag Hack) vs (Necro - Sandro) Laci @ Random Balance /sod
Nem buktam be kezdo host!!! Tazarral kezdtem, de valtottam Crag-re. Elso het vegere lett citadel+hydra, masodik hetre castle+gorgon, de egyik naprol a masikra tengettem, akkora volt a penzhiany (kesobb kiderult, azert mert nem mentem be egy sok penzt tartalmazo helyre), az elso heti sereg felet benn hagytam egy naga bankban. Ellenfelem varak tekinteteteben elobb volt, 2. hetre terveztem sivatagba menni, de 3. heten is meg nagak teruleten tevekenykedtem, szerencsere a jo par arena + 2 arti hozzasegitett a 15-15 at/def-hez. Egyik varnal megpillantottam az ellen foherojat, aki eleg gyengusnak nezett ki, igy megint amellett dontottem, hogy kihagyom a wywernezest, es tamadok.
http://imgur.com/1HJin
A csata mass haste-el kezdodott, tole egy 70-es death ripple, majd tolem shield, 2 kor alatt lement.
GG

Kerdes: randomon (vagy nem randomon) diplo nelkul ha csatlakozik valami el szabad fogadni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 15 pén., 19:04 

Ahogy tudom diplo nélkül egy lény se kéne csatlakozzon,így nem is szabad elfogadni.
Ált. hónap elsején szokott vmilyen lény napja lenni és ellepik a mapot,amik csatlakozhatnak.

De majd egy okosabb kioktat,ez nem biztos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 16 szomb., 0:52 

No joiners means no joiners.

Dreegar vs Alex the great/jelenlegi világbajnok/:
random jebus, Inferno vs Rampart

Nem volt semmi dwellem 3 impen kívül, angelek védték a blokkom közel, nem mertem 2. héten beütni, inkább rámentem a démonokra és 131-en 112 horneddel értem csak be a sivatagba. Kiszedtem két utópiát meg egy +3 allt, majd főcsata. Pyre :22 19 6 12 vs Mephala 41 16 14 16. Mass haste aztán blind és bedarált. 122őn ment be a sivatagba, volt 4 unicorn és 2 elf dwellje, esélyem sem volt.

Alex the great vs Dreegar
random 2sm4d Rampart vs Necro

3 stack csonti, lett log , csizma. 113 2es cons. 114en kilyukadtam a sec areájában és megöltem 3 droidot. 121en fullos hive és 4es cons. Láttam h van elf dwellje így aggódtam, de lett kesztyű és stables is, így a világ legtávolabbi pontkáról is beértema várába 127-en, itt feladta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 16 szomb., 7:34 

Dreegar írta:
Dreegar vs Alex the great/jelenlegi világbajnok/:
random jebus, Inferno vs Rampart

Nem volt semmi dwellem 3 impen kívül, angelek védték a blokkom közel, nem mertem 2. héten beütni, inkább rámentem a démonokra és 131-en 112 horneddel értem csak be a sivatagba.

Akkor csak a pit lordokat nem zuztad be eppen, elkepzelem, ahogy a demonokat is ujrazuztad a hp gyuruvel. :P
Majd messen irj ram, ha leszel, kene dumalni valamiket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 16 szomb., 8:19 

Dreegar írta:
Alex the great vs Dreegar
random 2sm4d Rampart vs Necro

3 stack csonti, lett log , csizma. 113 2es cons. 114en kilyukadtam a sec areájában és megöltem 3 droidot. 121en fullos hive és 4es cons. Láttam h van elf dwellje így aggódtam, de lett kesztyű és stables is, így a világ legtávolabbi pontkáról is beértema várába 127-en, itt feladta.

Ezért nem jó ez a 2sm4d template. Ettől függetlenül gratulálok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 18 hétf., 17:50 

noname (Dungeon - Arlach) vs (Rampart - Mephala) Sziky @ Random Jebus Cross / sod
Eliminacional biztam benne, hogy Szikynek mar hanyingere van a Ramparttol, hat nem igy lett, igy aztan dungeon es fortress kozul elobbit valasztottam, mivel az utobbi meccseimen eleg jol kijott vele a lepes. Hat most nem.. Ennyire sivar terepet meg nem kaptam, szinte semmit se tudtam beverni, se kiszedni, vagy amit tudtam volna, ahhoz is tul hosszu volt az ut.. Szikynek mindossze 5 water wheel jutott. :D Ezt meg teteztem en is a gyenge jatekkal, hiszen annyira jol piacoltam, hogy ami 1.1.7-re kellett volna mantihoz, eladtam, raadasul kovi heten +5 manti het ****.. Es ezt meg is ismeteltem kovetkezo heten, szerencsere, akkor mar tudtam korrigalni, es 25 aranyon mulott, hogy meglett manti+castle 1.2.7-re. A foblokkom horde of mino kiraly, anyagilag meg annyira szarul alltam, hogy vegkepp lemondtam sarkanyrol. Dwell termeszetesen egy szal se..
1.3.2-nel bementem masik blokkon (efreet-sharpshooter), de nem igen kaptam a helyet.. Es meg nem volt konyve a foheromnak. :D
Igy visszafordultam egy kozeli varhoz de ott is kestem egy napot, mert elrontottam kiterovel. Aztan mikor mentem volna wyvernezni 1.3.7-nel megjelent Sziky heroja horde of sultan elott, itt lett volna 2 lepesem, hazamegyek tankolni+upgradelni, vagy tovabbmegyek wyewernezni (lett vegul 3 sarim 1.4.1-re). A ket szek kozul vegre a foldre ultem, mert hoztam unitokat, de foheroval visszamentem kicsit, mintegy Sziky ele menni (mivel abban is biztam, hogy nem lesz tul eros, de vegso soron hiu remeny volt, a mar leirtak miatt..) Majd ismet a sivatagba, igy hiaba a kesztyu+2.log Sziky (2log 2path) csak beert. :(
Mindket oldalon armor, offence, archery, nalam tactics.
http://imgur.com/ucdeN
Bevackoltam magam jobb also jol vedheto sarokba, es probaltam azt tartani. 220-as ice bolt az angyalomon, majd tolem blind az ijaszaira, es lassacskan kozeledett, tolem mass curse, mass bloodlust, neki nem volt exp. magic, de a szivos ellenallas
http://imgur.com/kXAPT
ellenere a hatalmas HP elony legyozott.
GG

**a heti plussz lenyeket ki szokas venni avagy nem?

50. komoly 1v1 merkozesem
Csizu (Stronghold - Gurnisson) vs (Inferno - Crag Hack) noname @ Random Jebus / wt
Sajnos elegge eldolt eliminacional, mert miutan kihuzodott minden, maradt meg stronghold, inferno, necro, tower. Mondtam, hogy tobbet ne huzzunk ki, mert wt-ben nincs necro skill, de Csizu eroskodott, hogy huzzak.. Kihuztam hat towert, es valasztottam infernot, igy sok valasztasa nem maradt Csizunak: Stronghold, vagy Necro necro nelkul...
Pyre-el kezdtem, majd jott Tazar, es Crag, utobbit behuztam foheronak.
Elso heten lots dendroid -> golden bow, majd pit fiend dwell, devil dwell, es ami nagyon fontos: sirbol +2 health.
2. heten csizma, +3+3 nyaklanc, library, +2all kozben tower varamban lett resu+berserk. 1.3-nal kiszedtem 4 utopiat, egyikben bennfelejtettem sajna egy debilt, mivel nem resustam. Jott +4all, +3all, +5all.
1.4-nel nyugisan becammogtam kozepre, de meghult az ereimben a ver, mert majdnem elert Gurni, es csak Devilek voltak nalam, de aztan nem ert el.
http://imgur.com/1zWvl
144 horned-nem latszik.
Volt fire, earth, airem, off, armor. Sejtettem, hogy van nala vagy prios gomb vagy recanter. Utobbi volt. Kicsit elbasztam, mert slowolni kellett volna, de cursoltam, ezert o slowolt le, majd single bless behemoton, es pit lordoknak egy utesbol lottek. Majd tolem haste, mindenki raallt behemotra, aminek csunya vege lett, es blindolt wyvernjei se tudtak mar mit kezdeni, a demon hadsereg gyozott.
GG

megj. Szerintem WT-ben Broghyld mellett tiltsuk be Mariust meg, mert hanem ezutan azzal leszek csak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 19 kedd, 18:34 

Csizu, Merlin, Sziky, Laci. Ezekkel a szemelyekkel mind elb*tuk az eliminaciot, mert aki kezdte, nem az valasztott, igy a masik nagy elonye volt, hogy o huzta ki az utolso varat, es valaszott is elore, ami eleg nagy dolog.. Tegnap gondolkoztam el, es neztem meg ujra a leirast. :P
Kivancsi vagyok mi a velemenyetek arrol, ha +leny jon, ki szabad-e venni avagy nem?
Marius betiltasa wt-n, igen vagy nem?
Valaki egy party a mai nap folyaman?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 20 szer., 19:25 

Mostantól majdnem egy egész hetem van szabadon,majd írj rám privát üzit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 25 hétf., 19:01 

2 reszletben irom, mert tul hosszu egy szamara.

noname (Tower - Gundula) vs (Inferno - Marius) Sziky @ Jebus / SOD
Az elminiaciot ellottem, aljas modon Infernot huzott Sziky mester. :) Igy tudtam, hogy nagyon jol kell jatszanom, hogy partyban maradjak egyaltalan. A terepem nem volt hudejo, es Neela helyett inkabb Gundulanak adtam a bizalmam, mig ellenfelem elegge lathato modon a legyozhetetlen demonhad osszekovacsolasara adta a fejet. Elegge be voltam skatulyazva, az utat tolem jobbra es egyidoben a giant dwellem horde medusa allta el, ezert az maradt masodik hetre.
Nem vettem gremlin mestert, huztam oriast citaval inkabb, kovetkezo heten behuztam a giant dwellet, talaltam 2 gremlin dwellt. 1.3-nal bezuztam a legkozelebbi (minimumos) topiam, majd irany kozep chaos hydrakon keresztul. Nagyon izmosnak ereztem magam, hiaba, nem neztem meg mire kepesek a faeri dragonok, es 3 titan, 8 naga + toltelek boren tapasztaltam meg, hogy igen-igen erosek. A 2 doboz ami mogottuk volt 40k xp, meg pont kihozta nekem az exp. scouting + exp.artillery + bas. resistet, szoval orultem nagyon. :D Otthon elmaradt 3 genie + 1 magi + 2 naga dwell, amit mar tul keson fedeztem fel, hogy ki tudjam szedni oket.. Sok uj nem volt a nap alatt, kozeprol elhoztam egy +4 allt, fire konyvet, +par wyvernt, becsodult 4. hetre Marius is (horde horneddel), de en ugy gondoltam inkabb full-ra kijatszom, es az otthon maradt 2 topiat is kiszedem, meg felepitem full-ra a mg-ket, hogy legyen nagyobb sanszom, hiba volt, mivel ha verheto volt Marius valamikor, az ekkor volt, hiszen ezutan minden heten egyre erosebbe valt a demongyarnak koszonhetoen, igy a sansznoveles egyenesen az ellenkezojebe csapott at.. Szoval hazahuztam a semmiert, ertelmes egyik topiabol sem jott, spellbol sem (tower+rampart mg5), igy aztan becammogtam kozepre resu+implo nelkul, neki volt fold konyv is, igy mar az levego elementalok erejeben sem bizhattam, mivel tudott resu+implo. (legalabb earth element, ha bejon, akkor +50% earth magiccel erhettem volna valamit)
http://imgur.com/Vy7J3
200 demon mellekesen. :)
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 25 hétf., 19:38 

noname (Dungeon - Shakti) vs (Fortress - Alkin) Sziky @ Random Jebus / SOD
Eslso nekifutasra Sziky baratom bebukta magat 4x ogre-ba, en meg rossz build ordert valaszottam, igy kozos megegyezes alapjan kivetelesen toltunk egy restartot, (mi mindig komolyan jatszunk :D )
Sziky csak meccs vegen arulta el, hogy masodja meg a swordsmenekbe bukta be magat 1.1.6-nal.. :)
Shaktinal jobb hos nem vallalkozott a kalandokra, igy maradt o. Egesz jo terepet kaptam, elso nap +5000xp, elso heten castle+manti, +1 manti/dragon/medusa dwell, valamiert 2 trottyos dwellt is behuztam, hiba volt, de keson esett le. :P 2. heten dragon epites, es meg egy manti dwell. Tul messze ment Shakti, igy csak 1.3.7-nel tudtam beverni a black blokkom. Sajnos Shakti csicskasai eleg sotetek voltak, igy eleg gyakorta buktak be katonakat a seregbol elszor harpiakat, majd trottyokat, vegul szemek is elfogytak... Lots skeleton beveresehez peldaul 3 hos kellett. :D
Berserket otthon tanultam, majd kozeprol fold konyv, lots red mogul osszes spell (1 black aran..), majd egyetlen topia amivel talalkoztam adott 2 konyvet, meg talaltam megegyet, igy megvolt minden spellem, a 4 konyv nelkul is... Asszem ezt hivjak, ugy, hogy feleslegesseg.. :D Egyeb semmi ertelmes nem jott termeszetesen. Becsusszant Alkin is a latomezombe, es neki is mentem.
http://imgur.com/Yzqsc
Nalam exp. archery (golden bow-val), offense, tact, armor, earth.
Elso korben elnyomta az 1200-as chaint, medusaimbol 6 maradt, en slow, majd shield, tole slow, majd tolem 2 1000-es implo gorgoncikra, meg wyvernjeire. A hatalmas defense-e ellenere sikerult felorolnom lassacskan.
GG

noname (Coflux - Monere) vs (Necro - Isra) Laci (ellenbach) @ Random Jebus / SOD
Rengeteg dwellem volt, alig birtam szedni oket, becammogtam kozepre, fonixekkel, es miutan bezuztam egy topiat, ellenfelem tul soknak talalta amim volt, es feladta a merkozest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 ápr. 29 pén., 15:20 

noname (Dungeon - Gunnar) vs (Stronghold - Gurnisson) Titi @ Jebus / WT

Nem is tudom hanyszor kellett ujrakezdenunk a kulonbozo palyahibak vegett, meg eleg sokszor szetkapcsoldtunk jatek soran is. :(
Eliminacioban ellotuk a tul izmos varakat, stronghold ellen meg Dugeont huztam, nagyon jo volt a terepem, bar sok ertelmetlen lepesem volt. Dwellek teren 1 dragonci, 2 mino (2. heten), harpia, medusa, trotty.
Az mar az en ritka makom (lehetne tobb ehhez hasonlo), hogy a jatek soran minden az en szajizem szerint alakult. Pos-ok is sorra sarkanyt dobtak 2x. :) Titinek nem jott behemot dwell, viszont volt tobb kaptarja is, es baromi sok madarat nyomotatott ossze. Foblokkom faeri, ami most ketseg kivul es egyben kivetelsen kapora jott, de elszartam az idot, sajat topiam is ki akartam szedni, kozben megsem szedtem, meg sziri-szarokkal tokoltem, de lehet csak azert, mert tulsagosan nem feltem, mert volt exp. fire, es lattam a tuzkonyvet a sivatagban.. :D
Sok skillszedes nem volt a reszemrol a sivatagban, mivel par nap utan nekemrontott Titi. Volt air element 50% air bratyoval is, exp. fire, earth.
http://imgur.com/PPGb4
2 jol helyezett berserk utan masslowolt, majd kezdtem huzni tuzelementalokat 64-esevel, igy hiaba allt jobban hadugyileg, a magia gyozott, azaz mar csak gyozott volna, ha ismet szet nem kapcsol a jatek. :D
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 01 vas., 12:56 

Dave vs Ssth
Fortress vs Dungeon
Tazar vs Arlach
Jebus Cross XL
Jól indultam,az elején jött Tazar papa úgyhogy ő lett a főcsöves.Elején kiszedtem pár kriptát meg pandorát,a legjobb skilleket kaptam:Earth,log,path,offense.A területemen sajna csak egy baziliszk dwellet találtam,amit első héten el is foglaltam.1.hét végére minden dwell+castle meglett a fővárban.A harmadik váramat csak 2.héten sikerült megszerezni.Találtam csizmát,aztán kannát,dragon scale shieldet,kiszedtem pár hiveot meg 1 consot,tápoltam aztán 131kor bementem középre.Itt találtam sentinelt,pandorát 8 macival,földkönyvet +3allt meg végre egy kardot is :) (+3)
Kissé elhúzódott,az ellen főcsövese egyre erősebb lett.Én felül mentem be középre,ő pedig alul,majd átjött a területemre,amit csak 1 nappal később vettem észre,és ez majdnem végzetes volt.Tazarral elmenekültem majd visszavettem a várban,és átmentem alul ahol már felfejlesztett macikkal várt:
Hpban kis fölényem volt,neki 3x annyi manája volt,nekem defensem volt nagyobb meg spell powerem.Beálltam mindennel a lizardokat védeni,ami elég nagy hibának bizonyult,mivel expert berserket kaptak mindannyian,és 5 lényem nem is lépett egy jó darabig.Én implóztam,még bíztam benne hogy nincs resuja vagy más ütős varázslata,de amikor felélesztette a macikat,GG-t mondtam és gratuláltam Ssth-nak. :)
http://imgur.com/rzZZj

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 01 vas., 21:44 

(Stronghold - Tyraxor) Csizu vs noname (Tower - Neela) @ Balance / WT
Eleg atlagos terepem volt, hetvegere masterrel lett naga+castle, de ellenfelem ketszer is bebukta magat, igy feladta.
GG

(Castle- Valeska) Sziky vs noname (Fortress - Tazar) @ Balance / WT
Egesz jo terepet kaptam, 1. heten lizard dwell, hetvegere hydra + castle nagy uzletelessel. 2. heten basi, wyv dwell, 3 heten osszetalalkoztunk a palya kozepen, de mivel a Castle ide nem tul nyero, ezert semmije nem volt szinte. Ja, meg 170 nyilas. :p
GG

(Dungeon - Dace) Ssth vs noname (Tower - Tyris) @ Balance / WT
Penzes hossel kezdtem, meg jott 2 penzes. **** terep semmi ertelmes sehol. Castle+naga lett. 2. heten sikerult osszefutni, sajnos mana nelkul, es nem is en tamadtam. Naga queenekre igy nem sikerult upolni, es osszes sereget se atadni, de ugyse szamitott volna, siman bemostak. Nagyon fos a tower.
GG

ui.: pont olyankor veszik el a postom, amikor nem masolom ki, tiszta vicc..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 07 szomb., 18:35 

Valaki csata?lécci :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 máj. 07 szomb., 23:53 

(Stronghold - Shiva) noname vs Sziky (Fortress - Gerwulf) @ Balance /WT
Az utam itt-ott-ahol el volt allva de elso heten perfekt jatekkal meglett minden, meg Shiva is elerte a 7. szintet, ugyhogy erre mar csak epiteni kellett. (ogre, 3 goblin dwell) 2 csicskat buktam be egy varba, de ettol eltekintve tul sok gondom nem adodott, leszamitva, hogy a jatek soran vegig alig birtam kivenni a katonaimat a penz hianyaban. :D
2. heten kuki dwell, 2 bank es 1 treasury utan 3. heten gyalogoltam be sivatagba, minden upgradelve volt mar. Nagy volt a hp tomeg (sok ogre + madar gerinccel ugye meg), csatat most nem tudom leirni (sikerult nyerni), mert nincs mar meg mentes, de Sziky remeljuk majd megteszi. :P
GG

(Fortress - Wystan) noname vs Sziky (Dungeon - Shakti) @ Balance /WT
Nem volt sulfur, fat kellett eladni hydra+castle-hoz (asszem castle meglett). Penzes/fas hos is jott, a terep nem volt tul csucs. Masodik zonaban elkalandoztam, de megerte, jott sok szep es jo dogivel. 3. heten utottem lots cavaliert vagy championt quicksanddel (meg nem volt exp. earth), unitot nem buktam kiveve az utolso stack utolso utese megolt egy hydrat aljas modon. :) Sivatag egyetlen aranybanyat rejtett, igy a black dragonokon keresztul Sziky fele vettem az irany, lattam beult varaba, igy egy +3 kard fele mentem fuves terepre, es itt volt a hive area.. Gyorsan be is tapoltam 70 wyvernt par nap alatt, igy a focsataban nem maradt nyitott kerdes.
GG
http://imgur.com/1fZdM

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]