noname (Dungeon - Arlach) vs
(Rampart - Mephala) Sziky @ Random Jebus Cross / sod
Eliminacional biztam benne, hogy Szikynek mar hanyingere van a Ramparttol, hat nem igy lett, igy aztan dungeon es fortress kozul elobbit valasztottam, mivel az utobbi meccseimen eleg jol kijott vele a lepes. Hat most nem.. Ennyire sivar terepet meg nem kaptam, szinte semmit se tudtam beverni, se kiszedni, vagy amit tudtam volna, ahhoz is tul hosszu volt az ut.. Szikynek mindossze 5 water wheel jutott.

Ezt meg teteztem en is a gyenge jatekkal, hiszen annyira jol piacoltam, hogy ami 1.1.7-re kellett volna mantihoz, eladtam, raadasul kovi heten +5 manti het ****.. Es ezt meg is ismeteltem kovetkezo heten, szerencsere, akkor mar tudtam korrigalni, es 25 aranyon mulott, hogy meglett manti+castle 1.2.7-re. A foblokkom horde of mino kiraly, anyagilag meg annyira szarul alltam, hogy vegkepp lemondtam sarkanyrol. Dwell termeszetesen egy szal se..
1.3.2-nel bementem masik blokkon (efreet-sharpshooter), de nem igen kaptam a helyet.. Es meg nem volt konyve a foheromnak.
Igy visszafordultam egy kozeli varhoz de ott is kestem egy napot, mert elrontottam kiterovel. Aztan mikor mentem volna wyvernezni 1.3.7-nel megjelent Sziky heroja horde of sultan elott, itt lett volna 2 lepesem, hazamegyek tankolni+upgradelni, vagy tovabbmegyek wyewernezni (lett vegul 3 sarim 1.4.1-re). A ket szek kozul vegre a foldre ultem, mert hoztam unitokat, de foheroval visszamentem kicsit, mintegy Sziky ele menni (mivel abban is biztam, hogy nem lesz tul eros, de vegso soron hiu remeny volt, a mar leirtak miatt..) Majd ismet a sivatagba, igy hiaba a kesztyu+2.log Sziky (2log 2path) csak beert.
Mindket oldalon armor, offence, archery, nalam tactics.
http://imgur.com/ucdeN
Bevackoltam magam jobb also jol vedheto sarokba, es probaltam azt tartani. 220-as ice bolt az angyalomon, majd tolem blind az ijaszaira, es lassacskan kozeledett, tolem mass curse, mass bloodlust, neki nem volt exp. magic, de a szivos ellenallas
http://imgur.com/kXAPT
ellenere a hatalmas HP elony legyozott.
GG
**a heti plussz lenyeket ki szokas venni avagy nem?
50. komoly 1v1 merkozesem
Csizu (Stronghold - Gurnisson) vs
(Inferno - Crag Hack) noname @ Random Jebus / wt
Sajnos elegge eldolt eliminacional, mert miutan kihuzodott minden, maradt meg stronghold, inferno, necro, tower. Mondtam, hogy tobbet ne huzzunk ki, mert wt-ben nincs necro skill, de Csizu eroskodott, hogy huzzak.. Kihuztam hat towert, es valasztottam infernot, igy sok valasztasa nem maradt Csizunak: Stronghold, vagy Necro necro nelkul...
Pyre-el kezdtem, majd jott Tazar, es Crag, utobbit behuztam foheronak.
Elso heten lots dendroid -> golden bow, majd pit fiend dwell, devil dwell, es ami nagyon fontos: sirbol +2 health.
2. heten csizma, +3+3 nyaklanc, library, +2all kozben tower varamban lett resu+berserk. 1.3-nal kiszedtem 4 utopiat, egyikben bennfelejtettem sajna egy debilt, mivel nem resustam. Jott +4all, +3all, +5all.
1.4-nel nyugisan becammogtam kozepre, de meghult az ereimben a ver, mert majdnem elert Gurni, es csak Devilek voltak nalam, de aztan nem ert el.
http://imgur.com/1zWvl
144 horned-nem latszik.
Volt fire, earth, airem, off, armor. Sejtettem, hogy van nala vagy prios gomb vagy recanter. Utobbi volt. Kicsit elbasztam, mert slowolni kellett volna, de cursoltam, ezert o slowolt le, majd single bless behemoton, es pit lordoknak egy utesbol lottek. Majd tolem haste, mindenki raallt behemotra, aminek csunya vege lett, es blindolt wyvernjei se tudtak mar mit kezdeni, a demon hadsereg gyozott.
GG
megj. Szerintem WT-ben Broghyld mellett tiltsuk be Mariust meg, mert hanem ezutan azzal leszek csak.