Szerintem jól csináltad, de azt nem tudom, hogy a fősereged seregét átalakítottad-e? Vagy vettél-e volna hősőket?
De itt van az én végigjátszásom
Én nem rég vittem végig, így tudok segíteni. Én azt csináltam, hogy a Nekro várban, nyugodtan építkeztem, először természetesen a castle-t húztam fel (a black knight-ig), de NE fejlessz tovább senkit. Három hőst kapsz, a három hős seregét egyesítsd, így lesz egy főcsapat és két mellék. Az egyik melléket tedd be a várba, később jól fog jönni, a másik mellékkel menj a kalandtérképen szereplő vízi malomhoz, a malomhoz, a csontváz és a szellem termelőhőz. Ezeket minden héten vedd fel, mert ez 19 db csonti már. A várban gyorsan kikell fejleszteni a castle-t, mert később azokat a lényeket, akiket kapsz a várban később csontivá alakítod, legjobb esetben ezek 100 csonti. A fősereggel várj legalább két hetet,amíg lesz (castle nélkül 6, castle-vel 9 db) liched. Mielőtt hajóra szálsz vegyél a várban két hőst (minden héten, minden hőst!, mert legjobb esetben kapsz egy nekro-t és warlockot és a seregük már 100 csonti is lehet. Időzítsd úgy, hogy a fősereged mindenképpen haza érjen a 3 hónap, 2 hete 7 napjára Maximum. Eddigre feltehetőleg lesz 2200 csomtid. A fősereggel minden csatát vívj meg és keresd meg Sandro-t, akinél szintén rengeteg halott várja, hogy fel vedd, talán 200 csontinyi sereg. A fősereggel az első kanyarban próbáld meg találni a piros falvakat és ha elfoglaltál egy falut, gyorsan küldj oda egy bérelt hőst sereg nélkül, hogy felvegye a lényeket. Ha elfoglalsz minden falut, akkor a hősőd térképezze fel a terepet, de érjen haza a 3 hónap közepére, mert nála is lesz szép sereg, arra várva, hogy csontváz legyen.
Röviden:
1. A várat Castle-vé fel fejleszteni
2. Hős toborzás minden héten! A hőseid száma legyen Maximum 7 és +1, azoknak akiket a kocsmából veszel, a +1-es hősőket töröld.
3. Kalandtérképen lévő lény termelő helyek meglátogatása
4. 1 hős egy hajóban a tengeren várakozik, de nem száll ki
5. A várban a felvett hősők lényeit csontivá alakítani
6. Sok-sok harc a fősereggel
7. Előnyös, ha van expert necromancy, necromancy pillar (a várban lévő épület), és a ha a térkép választásnál felkínálják bármelyik nekromancia erősítő varitárgyat, akkor azt fogadd el, basic pathfinding, alap hajózás (ez utóbbit, jó ha a tengeren lévő hős tudja.)
8. A másik részen lévő falukból egy hős próbáljon meg elindulni és csak a part vonalig menjen és ott adja át a hajós hősnek a sereget, aki csak elviszi a nekromanta várhoz és nem száll ki a hajóból.
9. A fősereged átalakítása csontvázzá
Én ezt a pályát ezek a szempontok alapján vittem végig. A pályát befejeztem a 2 hónap 4 hete 7 napján. De volt már olyan is, hogy csak 2 napom volt hátra, ammenyiben kérdésed lesz írj nyugodtan.
_________________ T-Rex, Felső Jura egyik bajnoka, az istenük egyik helytartója, a Felső Jurai rendőrség tagja és a Jurai Kerekasztal Lovagrend vezére...
|