Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: probléma a játékkal
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 19 pén., 17:49 

Üdv!
Azt szeretném kérdezni, h tapasztalt-e valaki olyat a tribute of the east-tel kapcsolatban, h játék közben egyszer csak magától elállítódik a grafika? Ha igen és van valamilyen megoldás, azt légyszíves írjátok meg nekem.
A válaszokat előre köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 19 pén., 20:55 

én most egy olyan ügyben írok, ami egy kényes helyzet. Anyukámmal játszottunk heroesban sod hadjáratot a nekrókkal, és az egyik pályán, ha jól emlékszem a vége felé, anya a pályán napot váltott, és úgy kezdődött a nap, hogy az ellenfél legerősebb hősét megkapta seregestül. Ezt tapasztalta már valaki? Nem, mintha olyan nagy probléma lenne, csak úgy kérdem. Gondolom, értitek miért nem nagy baj :lol: :lol:

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 19 pén., 22:45 

Ilyet még nem tapasztaltam :?

Nekem viszont most hang problémám akadt.
Nehéz leírni, hogy mi a baj, de megpróbálom, a hang ilyen... ismétlődő "hullámként" jelenik meg, vagyis egy ütésnél a paraszt hangja kétszer hallatszik egyből egymás után. Van valakinek ötlete?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 29 hétf., 9:48 
Heroes Team

barnazoli

Belépett: 2010 Jan 27
Város: pécs

Hozzászólás elküldve: 2010 Már 28 V, 21:03:48

Sziasztok!

Én is szeretnék online játszani de nem tudom hogy kezdjek neki!
Telepítettem a hamachit az jó erre?
Barna Zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 29 hétf., 19:19 

Barnazoli, a hamachi igen, jó erre, nagyjából. Ha kell segítség pmbe megbeszélhetjük, hogy hogyan csináld

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 04 vas., 19:10 

Új probléma merült fel nekem.
A Heroes 3-ban a nekromanták küldetését csinálom (Restoration of Erathia, From day to night) és elakadtam. A 3-dik hónapra sikerül felépítenem mind a három nekró várat és addigra egész szép sereget sikerült összeszedni (1200 Csontiharcos, 200 Powerlich, 150 Vámpír lord, 576 Zombi, 231 Wraith, 45 Dread knight és 24 Szellem sárki), de mikor ki mozdulok az erődők mögül, megjelenik egy olyan hős akinél van közel 50 arkangyal, 932 számszer,400 crusader,145 champion, 320 zealot, 255 birodalmi griff, 1655 halberdier. Sőt, még három ennél kisebb csapat jelent meg. Bevallom én régen vittem végig, tudnátok-e téren segíteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 04 vas., 20:04 
Heroes Team

T-Rex írta:
Új probléma merült fel nekem.
A Heroes 3-ban a nekromanták küldetését csinálom (Restoration of Erathia, From day to night) és elakadtam. A 3-dik hónapra sikerül felépítenem mind a három nekró várat és addigra egész szép sereget sikerült összeszedni (1200 Csontiharcos, 200 Powerlich, 150 Vámpír lord, 576 Zombi, 231 Wraith, 45 Dread knight és 24 Szellem sárki), de mikor ki mozdulok az erődők mögül, megjelenik egy olyan hős akinél van közel 50 arkangyal, 932 számszer,400 crusader,145 champion, 320 zealot, 255 birodalmi griff, 1655 halberdier. Sőt, még három ennél kisebb csapat jelent meg. Bevallom én régen vittem végig, tudnátok-e téren segíteni?

Szia!
Úgy emlékszem, hogy az ellenfélnek 2-3 várral több van, így gyüjtögetni nem érdemes mert neki gyorsabban gyarapszik a serege. Javaslom a mielőbbi kitámadást, a felső várait könnyebben el tudod foglalni.
Üdv,
Reflen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: H3 help
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 10 szomb., 23:23 

Sziasztok!
A H3 Restoration of Erathia küldetést csinálom, a nekromata küldetéseknél járok...Long Live the King--->Season of Harvest , ahol a feladat az, hogy 2500 Csontváz harcost gyűjtsek össze 4 hónapon belül. 2x is megpróbáltam, de 2200 db nál többet sehogy nem tudok összeszedni, minden ellenfél elfogy a végére, egyedül a várból ill, egy külső kriptából tudok egy idő után toborozni, de az édes kevés az uccsó héten.
Remélem érthetően fogalmaztam.. Előre is köszönöm.

u.i.: H3 Compactal játszom, ehhez létezik valamilyen magyarítás... sajnos a videók még túl gyorsak nekem, nem mindent értek, pedig nagyon érdekelne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 11 vas., 6:30 

Szerintem jól csináltad, de azt nem tudom, hogy a fősereged seregét átalakítottad-e? Vagy vettél-e volna hősőket?

De itt van az én végigjátszásom
Én nem rég vittem végig, így tudok segíteni. Én azt csináltam, hogy a Nekro várban, nyugodtan építkeztem, először természetesen a castle-t húztam fel (a black knight-ig), de NE fejlessz tovább senkit. Három hőst kapsz, a három hős seregét egyesítsd, így lesz egy főcsapat és két mellék. Az egyik melléket tedd be a várba, később jól fog jönni, a másik mellékkel menj a kalandtérképen szereplő vízi malomhoz, a malomhoz, a csontváz és a szellem termelőhőz. Ezeket minden héten vedd fel, mert ez 19 db csonti már. A várban gyorsan kikell fejleszteni a castle-t, mert később azokat a lényeket, akiket kapsz a várban később csontivá alakítod, legjobb esetben ezek 100 csonti. A fősereggel várj legalább két hetet,amíg lesz (castle nélkül 6, castle-vel 9 db) liched. Mielőtt hajóra szálsz vegyél a várban két hőst (minden héten, minden hőst!, mert legjobb esetben kapsz egy nekro-t és warlockot és a seregük már 100 csonti is lehet. Időzítsd úgy, hogy a fősereged mindenképpen haza érjen a 3 hónap, 2 hete 7 napjára Maximum. Eddigre feltehetőleg lesz 2200 csomtid. A fősereggel minden csatát vívj meg és keresd meg Sandro-t, akinél szintén rengeteg halott várja, hogy fel vedd, talán 200 csontinyi sereg. A fősereggel az első kanyarban próbáld meg találni a piros falvakat és ha elfoglaltál egy falut, gyorsan küldj oda egy bérelt hőst sereg nélkül, hogy felvegye a lényeket. Ha elfoglalsz minden falut, akkor a hősőd térképezze fel a terepet, de érjen haza a 3 hónap közepére, mert nála is lesz szép sereg, arra várva, hogy csontváz legyen.
Röviden:

1. A várat Castle-vé fel fejleszteni
2. Hős toborzás minden héten! A hőseid száma legyen Maximum 7 és +1, azoknak akiket a kocsmából veszel, a +1-es hősőket töröld.
3. Kalandtérképen lévő lény termelő helyek meglátogatása
4. 1 hős egy hajóban a tengeren várakozik, de nem száll ki
5. A várban a felvett hősők lényeit csontivá alakítani
6. Sok-sok harc a fősereggel
7. Előnyös, ha van expert necromancy, necromancy pillar (a várban lévő épület), és a ha a térkép választásnál felkínálják bármelyik nekromancia erősítő varitárgyat, akkor azt fogadd el, basic pathfinding, alap hajózás (ez utóbbit, jó ha a tengeren lévő hős tudja.)
8. A másik részen lévő falukból egy hős próbáljon meg elindulni és csak a part vonalig menjen és ott adja át a hajós hősnek a sereget, aki csak elviszi a nekromanta várhoz és nem száll ki a hajóból.
9. A fősereged átalakítása csontvázzá

Én ezt a pályát ezek a szempontok alapján vittem végig. A pályát befejeztem a 2 hónap 4 hete 7 napján. De volt már olyan is, hogy csak 2 napom volt hátra, ammenyiben kérdésed lesz írj nyugodtan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 11 vas., 13:16 

Sikerült! Köszönöm a segítséget, a Csontváz transzformátort elfelejtettem felhasználni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 15 csüt., 14:21 

Heroes 5 Tribes of east map editorral kapcsolatban:
Hogyan lehet olyan dialog sceneseket csináln, mnt amik pl:, az Agrael's Trial vagy a Tear for Ossirban vannak
És, hogy kell azt hogy a Plyayer Specifices küldetések valóra váljanak: pl: a hősöd nem halhat meg, vagy épp öld meg az adott lényt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 15 csüt., 23:55 
Heroes Team

pazola

Belépett: 2005 Jún 29

Hozzászólás elküldve: 2010 Ápr 15 Cs, 23:46:24

Jo reggelt mindenkinek! :)

Segitsegre van szuksegem a herot es a windows 7 jelenleg igen fagyos viszonyanak rendezeseben. Aki tett mar fel ultimate-re h3 complete-ot, az jelezze felem.

( az elmeletet nagy vonalakban en is tudom, csak gyakorlatilag nem akar mukodni. Probaltam kulonbozo kompatibilitasokkal, felhasznalokent es rendszergazdakent, allitottam at jogosultsagokat, futtattam virtualpc-n xp modon, meg eppen csak a virtualpc egyedi butykolese maradt ki, de azt ki is hagynam, ha lehet. Laptoprol van szo, 32bites az oprendszer, jogtiszta, a Complete is eredeti )

Minden elkepzelest orommel fogadok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 16 pén., 6:47 

Sajna, én Win Xp-t használok így nem tudok segíteni.
Viszont én is kérek egy kis segítséget. A Steadwick's liberation nevű pályán már az első 1-2 hétben sikerül elfoglalnom egy castle falut és 3 dungeont, de mire hazaérnék már jön egy olyan csapat, hogy én csak nézek. Horde marksman, lots zealot, pack Champion, pack Mino, few Angel, horde Royal Griff és lots Crusa.
Nekem 2 ark,1 angyal, 34 Evil, 20 medu queen, 40 harpi, 9 manti.
Ötlete van valakinek :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 20 kedd, 0:26 

Pazola! Én csak simán felmásoltam a comactot és fut windows 7 alatt, néha kilép, de nem gáz, 1:6 ba nyomja a képernyőre de megszoktam!

T-Rex, ha jó küldetésre gondolok, akkor :
Liberation Steadwick megoldása pedig roppant egyszerű, én kb. a 6 próbálkozás után meguntam és azt csináltam hogy, amikor 2 db Arkangyalom összegyült megindultam Steadwick felé , megálltam a várost körülölelő hegynél és teleportálással egyszerűen beteleportáltam magam a vár elé, gyakorlatilag nem volt ellenállás.
Nem nevezném csalásnak, de nem a legnagyobb csatám volt az biztos, én tényleg nem jöttem rá, hogy mi a megoldása a pályának, ha építkezős gyűjtögetős módban csináljuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 20 kedd, 6:09 

Ilyen egyszerű :shock:
Köszi a segítséget :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: help
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 20 kedd, 16:11 

Sziasztok! :) A Heroes 3-ból a Faeries! pályához lenne egy kérdésem. :) Már felfedeztem az összes elérhető területet, de a tündérek földjére nem tudok átjutni az utat elzáró fák miatt. Egy másik fórumon azt írták, hogy el kell onnan tüntetni a fákat, de azt mégis hogyan tegyem? Semmi erre utaló mágiám nincs... A vizen járás pedig szintén nem visz át hozzájuk. Mihez kezdjek? Előre is köszönöm a választ. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 24 szomb., 17:15 

Jó volna, ha válasz érkezne rá.

Hogy lehet a Heroes 5 Tribes of East Map Editorban Custom Icont berakni, hogy el is fogadja azt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 25 vas., 9:44 

gado: sajna, nem tudok segíteni, mert nekem nem mükődik a map editorom :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 25 vas., 16:56 

Szeva!

Olyan gondom van hogy a The empire of the world című pályán hiányzik egy story karakter a tűz istenne, nevezetesen. Szóval nem előszőr próbálom már játszani a pályát, egyszer kifutottam az időből és megfagyott a pálya a sok bóklászás miatt, most meg tűzisten nincsen, már vagy 3. nekifutásra...kezd idegesíteni a dolog, ha tudtok megoldást légyszi írjatok!
THX

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 ápr. 28 szer., 1:55 

Szevasztok urak.
Segítségre vón szükségem a HOM V Necro kampányában,címkézve: "az invázió"-ban,vajon miként járjak el,hogy Cyrus-nak nyomába eredhessek.Semmi erre utaló nincs a végigjátszások-egyébként remekül megírt-forgatókönyvében,sem máshol.Klassz volna ha valamely profi közületek pontosan leírná lépésről-lépésre mit kell tennem,hogy a siker mámorában végre nyugalmat leljek.
Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]