Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 05 csüt., 15:10 

Sziasztok,

tegnap akkreditálta a laborunkat a NAT, úgyhogy az elmúlt 2 hét 12-14 órázásról, papírgyártásról, meg *************** szólt. Ma este még hülyére iszom magam, holnaptól jövő hét péntekig viszont minden délután szabad.
Akinek leszámolnivalója van velem, küldjön privit. (Az sem baj, ha előre játszunk le néhány meccset)

Legjobbakat:
ubul

Moderálta: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 06 pén., 12:11 

OB

Ssth (Fortress) Ivor (23 42 15 20)
(CH 8, Wyvern monarch 31, Mighty Gorgon 16, Greater basilisk 38, Dragon fly 33, Lizard warrior 70, Gnoll maraduer 100)

vs
Sorceress (Inferno) Marius (21 23 15 14)
(AD 7, efreet sultan 21, pit lord 19, Horned demon 64, Crusader 40, Cerberus 41, Magog 78)

map: lénylelőhelyek avagy the hive

Ivort kaptam főhősnek és elég jól haladtam vele. Kiszedtem a két abandoned minet és az egyik várat. Majd megtámadtam a 3 red dragont a kesztyűért. 1-1-6nél ütöttem 9 naga queent, ami a kaput őrizte. A túloldalon 9 efreet sultán volt. Voltak idők mikor azt hittem ott halok meg, de sikerült levernem őket. 1-1-7re sikerült a 12 wyvern monarch is és a dwelljük. Második hét elején a sultán dwell, majd az aranybánya aztán menekülés és irány az arch devilek. Itt volt egy kis időveszteség, hiszen nem volt sehol cure az pedig mindenképp kellett. Az alsó várban nagy nehezen lett így egy scholaros hős gyors elmenekült valahol, megtanulta, majd megint elmenekült és tanította a főhősnek, akinek jött exp water közben. A devilek veszteség nélkül megvoltak, majd megint elmenekülés és irány az Arkok a föld alatt. 1-3-1 nél meg is támadtam őket, mert 3 hidrával nem mertem volna nekikmenni. Utána jöttek a blackek, akik +4 att def páncélt védtek. Ezután mana töltés és irány középre. 1-3-3nál mentem be, tombok majd utópiák. Az egyikben plusz 3 nyaklánc ami használható, a másikban sentinels shield. Utána hidra dwell. 1-3-7 nél jött át Sorcy is. Egybetettem a seregemet és következő héten létrejött a csata.
Mass blessel kezdtem, mivel volt dispel elleni gömböm megint, és gondoltam így nem szedi le. (lvl4 spelleim: counterstrike, slayer, berserk meg meteor, de a meteor elég keveset ütött lévén csak 15 ös a power) Ő erre egy mass slowwal válaszolt. A 42-es defemnek köszönhetően elég keveset ütött. Utána aprítottuk egymást, sokáig slow és cure jött felválltva. Majd kicsit berserkesgettem is. A végére még maradt viszonylag sok lényem, sikerült győzedelmeskedni. A 8 CH például semmit se csinált szinte egész csata alatt.
Köszönöm a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 06 pén., 15:32 

Hi
A hétvégén 1 meccset szeretnék letudni, tehát Sorcy, Boti, Csizu vagy Pista ha valamelyikőtök éppen ráér, pü-ben megbeszéljük aztán játszunk játszunk játszunk már :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 10 kedd, 21:57 

Sziasztok,

Észak vs Dél

Titi (Rampart, Alkin) - Boti (Rampart, Alagar) 3:0

Nem jött logistic, se csizma, se kesztyű se semmi, így nem tudtam az eltervezett 3ik héten átmenni. Lassan közlekedett a herom. Így sem voltam lassú, az utópiát kivettem 141-en ami fullos volt, kaptam gladiust, sárkány koronát, sárkány páncélt meg amivel nyertem: piros cipőt :) Két tower váram volt a rampart mellé. Elkezdtem húzni mindkettőt, a végén beraktam a gargoylokat, golemeket, magikat. Chain lighting volt a jó varázslatom amit kaptam, nem ütött sokat, mert csak 17-es powerem volt. A random relicem a fekete gömb volt. 143-nál ott álltam Boti utópiája előtt, készen arra hogy kivegyem, ekkor megjelent ő is és kivette. Aznap még meg is támadott. A főcsatát két resist döntötte el a javamra. Alagar 1150-es meteorral rendelkezett, és értékekben kicsivel jobb volt, mivel a relicje jobbak voltak. Az első két meteort kivédtem, így sikerült a lénytöbbletemmel nyernem.
Köszönöm a játékot!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 10 kedd, 22:17 

Hail!
Észak vs Dél
TyRoN vs Dreegar

Christian lett a góré, az ellennél Ivor. Mivel SoDal játszottunk így a random relicem hullaköpeny volt, azért ki sem mentem. Morbid módon az összes létező magic gömb le volt téve a pályára, meg gazdag is mint a szemét, 4. nap húztam angyalt és végigvertem amit láttam. Második héten kiszedtem a területemen mindent a kannával együtt kivéve az utópiát, azt 1.3.1 nél sikerült behúzni, dobott drgon scaler armort meg titans thundert amiből a gladiust vettem fel a hősnek. Sajnos a bár másik oldalon TyRoN is ugyanígy haladt, az ő utópiája pocsék volt, és a főcsatában 44 attack skill és air gömb+ lighting ellen esélytelen volt. Nem érzem úgy hogy jobb lettem volna, a mocsár lehetetlenné tett mindenféle előnybekerülést, asszem +1 szint volt összesen amit a területén kiszedtem, bár beérhettem volna a könyvtárba ha nincs hülye helyen egy virág. Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 11 szer., 0:51 

Ne hogy azt mondjátok, hogy ennyi év után se tudjátok, hogy a RoE-s pályákat SoD-ossá kell alakítani, ha mindkét félnek SoD/Complete-je van? :shock: :shock: :shock: Hullaköpeny. Hihetetlen. :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 11 szer., 19:02 

Sziasztok !

Gyorsan leírom a hszem, erről a mecsről bár sajnos nagyon nem tetszett.Azt hogy Soddal játszottunk az teljesen mind1 volt.Megbeszéltük szóval nem látom a próblémát ezzel kapcsolatban.Egész játék alatt vesztettem 6 grand elfet 14 centaurt és 8 silver pegazit, ezt is az utópiában vesztettem. töretlenül haladtam . 1 1 7 re megvolt össze küldi tárgy, 1 2 4 re kivettem a kannát és a másik relicem is droidal, ugyanis goldot húztam 1 2 3 kor és 1 2 4 kor lvl4 mage guild , ja teszem hozzá kivettem 20 k goldért egy recantert hogy ne legyen gond mivel Town portal jött a várban meg inferno.Másik szigeti relicem +5 Def +2 all volt Az nem is rossz.A sárkányoknál aki a sátrat őriték +2 élet valamint immunins vagyok a dispelre... A teleport kapuknál +1 speedes gyuru valamint lánc hogy nem menekülszet találtam. Town portaltal és 27 grandal megvertem 20 nagat kanaert aztan megvettem recantert valamint haza tpeztem a dungeon varba ahol dupla mana vart mindent ami lehetett a területemen kifosztottam , volt egy +5 ogre buzogány ami használhato volt valamint egy +1 all.1 3 1 nél megvertem az utópiámat.Az Orb of vulnerablity és a 3 korrel tovább tartanak a varazssatok valamint a +4/+4 spell know ledge sisakon kivül mást nem adott a fullos utópia.Ekkor gondoltam hogy 26 32 22 17 os Ivor elég lesz.Ugyanis Dreegar rejtette a tárgyait és ő kb 32 26 14 14 nek látszott.Mondom egal lesz mivel semmi egységet nem veszttem szinte jó kis mecs lesz Dragon magic immun a recanterrel , exp resistem volt + törpék egy izgalmas mecs lett volna belőle , csak mikor ellenfelem áttjött drasztikus ugrás volt az értékeiben 44 26 18 17 lett.Ellenfelemnek minden mágijáa experten volt és az össze gömb birtokában lelte el helyét.Sajnos semmi esélyem nem volt győzni hiába volt töretlen játékom , kár hogy egy ilyen szintű ellenfél ellen egy ilyen pályán ennyire egy oldalú leosztást kaptam mind a géptől mind a pálya butasága miatt.Dehát ez a h3 om .REMÉLEM NG ELVERI DREEGART! HAJRÁ NG!!!!!
Köszönöm hogy végig olvastátok és Dávidnak nagyon szépen köszönöm a meccsest egy élmény volt , és nagyon szép játszott.Maradok tisztelet TyRoN!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 13 pén., 3:20 

Tegnap lejátszottuk Ubullal meccsünket - csak hogy Süni is ujjongjon :)

Lény lelőhelyek, NG (Fortress - Tazar) - Ubul (Inferno - Pyre)

Tazar ott figyelt az első 2 hős között, nem volt kérdés. Nagyon korán megkapta a föld és víz mágiát is, nem haladtam annyira rosszul, bár a dwellekhez nem nagyon kívánkoztam, lévén efreet sultan volt a random level 6. Láttam, hogy Ubul bennt ficereg már, én meg próbáltam magasabb sebességi fokozatba kapcsolni, de kifosztotta a 2. utopiát is (ezzel egyidejűleg pedig be is húztam az általam vezetett excel táblába a vereséget) én meg csak egy nappal később értem középre. Bementem a főhőssel a templomba, lévén a sereg egy napra volt tőle. Igenám, de a ravasz Ubul beállt a garrisonba, így patthelyzet kezdett fejlődni, elindultam a másik irányba, szétszedtem a Dragon Fly-okat, hogy legalább pénzért haza tudjak menekülni, ha megtámad. Meg is támadott a főhősével, meglepetésre elért, Archdevilekkel, szultánokkal. Néhány legyet veszítettem, Ő viszont 3 szultánt, el is menekültem. Ezután Ubul elfoglalta a főváramat, de mondtam, hogy én ott meg nem támadom (a második váram is Fortress volt, onnan kaptam egy hétnyi populációt), és átláttam a tervet, miszerint odahozza az utánpótlást. Ennek megfelelően én is beálltam a garrisonba a teljes sereggel, majd megérkezett a kéthétnyi utánpótlás, de a főhősének nem tudta odaadni! Így minimális veszteségekkel, de levágtam, és következhetetett a FŐCSATA:

Tazar 15 21 16 18
7 káosz hidra, 26 wywern monarch, 21 bika, 58 baziliszkusz, 89 légy, 152 íjász gyík, 236 gnoll

Ubul 27 26 20 22
10 Archdevil, 12 sultan, 6 pit lord, 19 démon, 32 kutya, 18 magog, 31 familiar

A 2 expert tactics kioltotta egymást, úgyhogy helyből kezdtünk. Kaptam is egy 900-as meteort, a hydra és a baziliszkusz beszopta, a gnoll reszisztálta (francért hagytam parlagon a resist köpenyt, 2 mezőnyire volt tőlem, ehelyett bennt hagytam a +2 spell power/knowledge-et :S), én meg expert slow-val válaszoltam. Első körben helyezkedések nagyban, a 2. kört pedig egy expert bless-szel kezdtem, majd kaptam expert slowt én is, senki nem állt ellen. Következő körben meteor, majd expert cure-t lőttem el, így én kezdtem az utána lévő kört, amikor is a 360-as villámom leszedte az Archdevileket (bocika a csábos nézésével egyszerre kettőt is leszedett, csók érte nékije :*) és onnantól már viszonylag sima volt.
Sok lényt veszített Ubul, a nagy skill fölény és az ütős meteor kevés volt. Jó meccs volt, köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 13 pén., 3:24 

1755 10.11 Merlin 1647 1658 NG 1545 1534 Northwest vs Southeast, OB

a Toplistán van egy ilyen, de az nem OB-s meccs volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 13 pén., 16:19 

Attólmég felmegy a toplistára, hacsak nem beszéltétek meg előre h nem...asszem legalábbis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 13 pén., 17:43 

NG írta:

Igen, sőt a Balance Point pályán toltátok :D
Merlin küldött nekem reportot, különben nem tettem volna fel a toplistára...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 13 pén., 23:25 

Sziasztok,

Jou (Inferno, Arlach)- Titi (Fortress, Broghild) 3:0

Lénylelőhelyek

Nagyon jó volt az első hetem. Kivettem a wywern dwellt, a basilisk dwellt, az efreet dwellt, és az aranybányát is. Ennél jobban szerintem nem lehet csinálni az első hetet. A második hét elején visszavittem a quest artit, kifosztottam pár naga bankot, meg ilyeneket és irány a blackeknek. 3 káosz meg az aprólékok, 180 mana mass shield, stone skin, és cure. Ezekkel akartam nyerni. Ami normális esetben sima ügy lett volna. A gép azonban érdekesen tolta. A blackek kb. 10 morált kaptak, hanem többet. Minden körben legalább 2 kupac kapott morált. Én csak álltam és ütöttek. Visszaemlékezve több volt, mint 10 morál :) Elmenekülni sem tudtam, mert moráloztak a végén is :)

Gratula Jou-nak! Köszi a játékot!

Titi

ui: Th örülhetsz :) Te is bebuktad magad ellenem, most én is Jou ellen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 13 pén., 23:59 

Jou szép csöndben nyeri a meccseit, szerintem ő lesz a bajnok az első csoportban, a Th-val nem kell számolni, Petrus is csúnyán elverte ma, amúgy sem játszik jól, el lehet kapni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 14 szomb., 8:57 

Süni írta:
Jou szép csöndben nyeri a meccseit, szerintem ő lesz a bajnok az első csoportban, a Th-val nem kell számolni, Petrus is csúnyán elverte ma, amúgy sem játszik jól, el lehet kapni :D

Mit vert el Petrus? Én vertem be őt :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 14 szomb., 14:07 

Hahó!

Egy jövőbeli tervvel szeretnék előállni. Sok emberrel beszéltem és elég sokan ki akarnak szállni az OB-ból. Sok idejüket elviszi meg nincs is kedvük annyira igazán. Valamint látjuk az évek tapasztalata az, hogy egyre kevesebb ember jelentkezik az OB-kre és azok is elszállingóznak szép lassan az évadok alatt.
Én szeretném átvenni a szervezését és kicsit átalakítani a versenyt. A www.heroes-iii.com honlapon található arena típusúhoz hasonlóra akarom tenni. Az ott lévő tourney II mapon zajlanának a meccsek. Egyenlőre csak arra szeretnék kérni mindenkit, hogy gondolkozzon el a dolgon és szavazzon itt a fórumon, hogy maradjon-e a régi rendszer avagy benne lenne egy ilyen újban.
Természetesen ez a szezon még lemenne, én csak tavasszal gondoltam, hogy el lehetne kezdeni. Kigondoltam már a részleteket is, de azt még nem akarom leírni, amíg nem jeleztek vissza, hogy van-e kedv hozzá.

Erről a tourney II mapról csak annyit, hogy csak egy csata van. Minden spell adott és egy pandórából kapunk fixen lényeket. A heroes-iii honlapon lévő SOD-os verzióal működik csak, de ezt Roe-sá átalakítanám.

ui: Valamint arra is szeretném kérni a többieket, hogy ezt az OB-t még játszuk le rendesen. Sorcy ezt a pár meccset már told le. A téli szünetben csak belefér pár :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 14 szomb., 15:09 

Ezzel csak annyi a gond, hogy az a map nem teljesen heroes szerű. Én személy szerint imádom, meg vélhetően messze a legtöbbet játszottam rajta (wcl season 1 második, season 2 harmadik hely) innen, így nagyjából fel tudom sorolni az előnyeit/hátrányait:
-Azok is izgalmas főcsatát tudnak vívni rajta, akik kevesebbet foglalkoznak a heroessal, lévén az egész egy fair főcsata szimuláció
-Sokkal gyorsabb, kb 1 óra alatt a legkeményebb csata is megvan
-Tényleg élvezetes
-Abszolút balanced

viszont

-Akik még sosem játszottak vele, azoknak teljesen szokatlan lesz. itt ha az elején agyonvered a lvl 7 lényt, kifejezetten szarul jársz
-Egyetlen kattintással el lehet veszteni egy 100%ig megnyert meccset ha összeállsz egy berserkhez
-Hasonlóképp, 1 morállal eldőlhet minden
-Akik kevésbé csatáznak jól, azoknak nem túl előnyös

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 14 szomb., 15:30 

ssth írta:
Süni írta:

Mit vert el Petrus? Én vertem be őt :P

Miert voltam benne biztos, hogy jossz egybol dicsekedni a forumra meg teletapetazod a faladat a printscreenekkel :lol: Elotte ket csata mi volt? 1 es ket kor? :P

p.s: th-val csak vigyazni, szeteditalta ellenem is a palyat, ket dungeon, boots of speed, kanna... minden xar a var elott, hulye lama :lol:

Mikor tolunk megint nyizger? 1 hosos mappeket valahonnan szervalj! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 14 szomb., 15:32 

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem fog megoldodni a koliban, hogy tudjak H3-azni, ezert vissza szeretnek lepni, mert nem lesz alkalmam jatszani.. :( Bocs mindeki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 15 vas., 0:42 

Süni írta:
NG írta:

Igen, sőt a Balance Point pályán toltátok :D
Merlin küldött nekem reportot, különben nem tettem volna fel a toplistára...

nem azt mondtam, hogy nem toplistás, hanem, hogy nem OB-s...
elég nagy különbség

legyen csak egy csoport, de játszon mindenki mindenkivel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 23 hétf., 19:34 

aki ráér a héten letolni OB meccset az irjon......
délelőtt is ráérek

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]