Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 10:05 

Süni (Rampart-Thorgrim) vs Ssth (Dungeon-Orrin)
Észak vs Dél 2

Az első hét elég szánalmasan indult a számomra. Nem akart jönni semmi értelmes hős, ezért arra gondoltam, hogy Andra lesz a főhősöm. Aztán láttam, hogy Süni Thorgrimet gyúrja így nem akartam varázslóssal lenni. Gondoltam várok egy hetet és megnézem ki jön be a második héten. Így Gunnarral bohóckodtam és inkább ládákat szedegettem, meg bányákat foglaltam csak.
A szigeten a random relikem thunder helmet volt meg resist nyaklánc. Ráadásul efreetek védték, szóval oda nem is mentem ki soha. Egyetlen pozitívum az volt, hogy a sec várom is Dungeon volt, amit első hét végére sikerült felhúzni castle + medusáig, míg a főváramba is meglett a castle + sari.
Második héten jött Tyraxor meg Sephintrót. Utánuk viszont kellemes meglepetésként ott figyelt a kocsmában Orrin, így tizenegyedikként őt választottam mainnek. Gunnar közbe kiment a kannáért hiszen időközben expert earthet kapott. A vizen a wyvern monarchok kárpótolták a relikemet és adtak egy szandált mellé meg egy dragon sieldet. Az összes lvl3 as artim nyaklánc volt majdnem. A villám ellenit használtam a sok közül. Középen volt egy recanter, amit még időben észrevettem így úgy döntöttem, hogy Orrin a water magicre fog gyúrni, ami szerencsésen be is jött. Amikor a Libraryhez ért, akkor még nem volt 10-es szegénykém, ezért kicsit megzavarodtam és léptem pár össze-visszaságot. Ennek következményeként egy droiddal bementem a dwarven treasurybe 3 Red Dragonnal. Hát fullos volt a drága. Jött egy olyan kör, hogy két 30-as kupac törp morált kapott és megcsapott. Majd a 3 Red sarim low morált és a törpök kivégeztek. Így az utópiába 2 blackel voltam kénytelen menni és pár selejttel. Minimumos volt, fekete gömböt adott meg egy dispelt. Ezután vártam, hogy jöjjön át Süni. Közbe még fejlesztettem Orrint az itt-ott megmaradt lényeken. Pont összejött neki az exp water magic, majd gondoltam egyet és felhúztam az artifact merchantot az egyik dungeonban. Nos egy golden bow ott figyelt benne :)
Szóval a végcsata a negyedik hét vége felé elég egyoldalú lett. Exp tactissal bevédtem a 108 evil eyeomat, meg a 61 medusa queenemet. Elnyomtam egy mass blesst és egy kör alatt meghallt a két íjásztól 6 gold dragon a 7ből :) Süni nyomott egy dispelt, amin nagyot vidultam, hogy ez a hülye gömb is jó valamire. Volt plusz 3 speedje jött előre, de így esélytelen volt. A blesses 286 infernal trotyi 1,6-k ütött a 180 kentaurjába...
Szóval köszönöm a meccset én élveztem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 17:25 

az első pár mondat után nem gondoltam volna, hogy ilyen simán nyersz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 17:56 

NG írta:
az első pár mondat után nem gondoltam volna, hogy ilyen simán nyersz :)

Én sem gondoltam, hogy lesz esélye, az volt főleg a bosszantó, hogy leültem 4,5órát játszani, semmit sem buktam el, nem mondom hogy hibátlanul toltam, mert előbb kellett volna átmenni, de így nagyon fájó a vereség... :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 18:21 

Jahogy ilyenkor csak az ellenséges seregre nem lehet dispelt nyomni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 18:26 

Hát igen, néha jól jön a Sphere of Permanence is. Bár Major arti, ritkán van haszna. De ha igen, akkor általában győzelmet is hoz. :) Azért a dupla vár sallangja sokat számít főleg 4. heti csatában. Nemtom miben bíztál Süni :) Orrin - Golden bow - rengeteg nyilas tacticcal bevédve+recanter. Abszolút esélytelen voltál szerintem. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 18:33 

Orrint 1-4-4 ig sikeresen rejtegettem és még csak véletlenül se láthatta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 18:39 

Ha talán egyből előremegyek amivel tudok, nyomok egy mass weakness-t (-6attack) vagy 730as ice boltot akkor talán de 2-3morállal lehetett volna szoros, amiket a megfelelő időpontban kapok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 30 pén., 21:26 

Merlin_ írta:
noname írta:
Udv mindenkinek!
Most penteken es szombaton raerek jatszani, es tudok is, mivel hazautazom. (kolis nettel semmit nem lehet kezdeni sajnos..)
Szoval kerem az idopontokat, lehetoleg delelott! :)

Szombat délelőttre bejelentkezek akkor.

Nagyon jo! 10 fele megprobalok fenn lenni. Remelem nem jon kozbe semmi technikai problema! (nem sajat geprol jatszom). Bocs, hogy igy raderoltetem az idopontot, csak sajnos nincs idom megvarni a valaszod, mert keszulok utazni, de gondolom mint koztes idopont 10 ora elfogadhato. :)
Vasarnap 10-tol meg Dragonnal jatszom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 0:55 

noname írta:

Biztos vagy te abban?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 11:37 

Üdv!

Észak vs Dél

4.forduló

Süni Rampart Thorgrim 32 20 22 17
vs Ssth Dungeon Orrin 32 29 22 18

Damacon és Thorgrim közül utóbbira esett a választás, hiszen egy megfelelő varázsló sem jött 10 hősből. Nem kellett volna állandóan mutogatni a hősömet a kocsmában, ettől függetlenül Orrin kitűnő választás Th-nak.
Első héten bányákat bevertem, szigetekre kihajóztam, küldetéseket elkezdtem, pénzügyileg viszonylag jól álltam.
1.2.2nél felhúztam a gold sarit, de 2.héten nem mertem még a kannát felvenni, ezért a főhős fejlődött ahogy kell.
Viszont gyakran ajánlotta be a diplot, vagy a víz mágiát, föld levegő magic vagy log sehol, így a víz, föld gömbre támaszkodva bíztam valami jó variban.
Ice bolt, Meteor, Clone, a rampartból, frost ring meteor town portal a nekrobol lehetett volna sokkal rosszabb is...
Miután 3.héten a droidok beszedték a kannát, föld gömbt, gladiust, benéztem az utópiába...Néha vicces csatákat vívtam a főhőssel, a 8 war unicorn azonban megállta a helyét
1es utópia, piros gömbbel plusz használhatatlan artikkal...
Kicsit elbizonytalanodtam, könnyen kikaphatok ha Th bemákol valamit :P
Mire átvergődtem magam a sátrakon, 1.4.4volt, így Th mindent kiszedhetett, meg is lett az eredménye

4 black, 14 skorpió, 22mino king, 61 MQ, 108 Evil eye, 133harpy hag, kb 300 trottyos
7gold, 14 w.unicorn, 24fa, 32 silver p., 61 g.elf, 72 törpe, 182 k.captain

Kb 5 perc variálás után felállt a sündisznó alakzat, én pedig nem tudtam mitévő legyek, így nyomtam a wait gombot, így első körben Th bless-t nyomott, én meg dispelt, ami végérvényesen eldöntötte, esélyem sincs.
Előre mentem, de ekkor már késő volt, a clone sem segített rajtam, fájó szívvel, de gratulálok Th-nak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 11:43 

Üdv!

Ahogy Tibsza nemrég írta, nem muszáj sorrendben lejátszani a meccseket, akit megtaláltok msn-en, fórumon, egyeztessetek, stb...

Sürgetném a társaságot, mert nem túl sok eredményt tudunk eddig felmutatni.
Például a friss BB győztes NG még egyszer sem játszott :cry:

Tibsza: 1.forduló Titi-Ssth 3-0, azért szólok, mert nem lett beírva... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 13:52 
Heroes Team

Süni írta:

Ha kérhetek ilyet, továbbítanád az OB-vel kapcsolatos leveleket? Mert sajnos én nem kapom meg mind. :( Erről sem tudtam. Legalábbis nem kaptam semmit. Akkor beírom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 14:10 

KTibsza írta:
Süni írta:

Ha kérhetek ilyet, továbbítanád az OB-vel kapcsolatos leveleket? Mert sajnos én nem kapom meg mind. :( Erről sem tudtam. Legalábbis nem kaptam semmit. Akkor beírom.

Nincs semmi akadálya, bár a versenyzők annyival megtisztelhetnének minket, hogy küldenek mindkettőnknek egy e-mailt :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 14:37 

KTibsza írta:
Süni írta:

Én úgy beszéltem meg Titivel, hogy írjon a győztes. A fene fogja a vereségét hangoztatni mindenfelé :)
Egyébként Tibsza írtam neked privát üzenetet még régebben erről az eredményről, mikor láttam hogy még nincs bevezetve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 31 szomb., 16:44 
Heroes Team

Dreegar írta:
noname írta:

Biztos vagy te abban?

Háth velem nem igazán hiszem, nem Dreegart akartál írni? :D :P :lol:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 01 vas., 12:35 

Dragon írta:
Dreegar írta:
noname írta:

Biztos vagy te abban?

Háth velem nem igazán hiszem, nem Dreegart akartál írni? :D :P :lol:

Igaz, bocsanat! :)

Sajnos az a resz ami nem tolunk fugg, altalaban nem is jon ossze, foglalt volt az iroda tegnap, Merlin szives elnezest kerem..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 01 vas., 15:33 

Sziasztok,

OB Northwest vs Southeast

Titi (Castle-Sorsha) vs Sorceress (Castle-Christian)

Minden a terveim szerint alakult az elején. Amíg nem volt angyalom (4 napig) addig nem vállaltam lehetetlen csatákat, szépen szedegettem a pénzt és a nyersanyagokat. Az angyallal gyorsan haladtam, felvettem a küldetés tárgyakat az első héten, és a hét végén kettőt visszavittem, bevettem az aranybányát és a másik várat. A következő hét elején a maradék két quest, könyvtár és a macik maradtak. A harmadik héten felvettem a maradék tárgyakat, és kimentem a vízre valami használható lvl3 artit nézni. Kettőt találtam, a 6os kardot és a 15%-os archery-t. A többi lvl3 arti a térfelemen meglehetősen gyenge volt, a +1 speed, levegőgömb, földgömb és az 5%-os resist nyaklánc volt használható. A pálya sajátossága miatt nem tudtam hamar átmenni, így tököltem egy hetet. Ide oda mentem. Felvettem a sátrakat és elindultam lefelé. Sorcy is jött közbe, ő meg fent. Visszafordultam és megütköztünk.
Sorcy taktikkal bevédte az íjászait. Recantere volt így nem tudtam varázsolni semmi pusztítót. Az első körben kaptam egy 800as ice boltot, ettől borult mindenki akit eltalált, először a zealotok. Mass slow és előrementem mindenkivel a kör végén. Következő körben mass bless és ütögettem. Szerencsére jó nagyot sebeztem az összes katonámmal, így sikerült lebontanom Sorcy seregét. A végére megmaradtak a zsídások, a griffek meg a marksmenek.
Köszönöm a játékot, jófajta volt a főcsata :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 01 vas., 15:36 

Süni írta:
Például a friss BB győztes NG még egyszer sem játszott :cry:

Már bocsánat, de az első körös ellenfelem visszalépett, a második fordulósnak meg igencsak nehézségei vannak az internettel. Küldjek ki szerelőket vagy mi? :D
A 3. kör határidejét meg meglesem, szerintem még nem járt le.

Edit megnézte, hogy ma van a határidő, Ubulról gőzöm sincs. Majd becserkészek mindenkit. Egy biztos, hétvégén délelőtt nem fogok meccset kezdeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 01 vas., 17:37 

Ráér most valaki egy játékra? Csak OB-s ellenfelet szeretnék, nem funt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 nov. 02 hétf., 22:26 

NG:
Bármelyik meccsedet előre lejátszhatod, 7 emberből valakit csak megtalálsz, akivel meg tudsz beszélni egy ideális időpontot.... :)

Boti:
Írtam neked pü-t, nem válaszoltál, tegnap pedig beírtad, hogy vasárnap du jöjjön aki akar... Így nehéz partnert találni, egyértelműen előre kell egyeztetni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]