Karesz vs Dave
Inferno vs Stronghold
Zydar vs Pyre
Birodalmak háborúja(obs tétmeccs)
Tehát ma újrajátszottuk a meccset.Íme a beszámoló:
Vár előtti blokk persze 15 marksmen,és ráadásul taverna sincs,úgyhogy goblinokkal meg farkasokkal kellett nekimenjek,szerencsére hősöktől még kaptam orkokat,úgyhogy "csak" 20 goblint buktam.5.(vagy 6. már nemtom) hősnek bejött Pyre,úgyhogy ő lett a main.Sajna elfelejtettem neki könyvet venni úgyhogy mehettem vissza varit tanulni,de 2.napra abandoned kivételével minden bánya meglett.Elég sok goblint buktam.Aztán felderítővel megnéztem a lvl7es blokkjaimat:Arkangyal,Arkdebil,Arkdebil

Bezzeg az ellen quest artijához chaos hidra vezetett,meg középre is hidrákon keresztül tudott bemenni,úgyhogy nem volt túl rózsás a helyzet...Főleg hogy még csóró is voltam,abandoned minet egész meccs ideje alatt nem voltam képes elfoglalni...A ládákból azért szép lóvé összejött,hét végére castle+behi+ogre lett,küki nem.Aztán egy fénysugár az alagút végén:boots of speed pack vampír mögött,ki is szedtem gyorsan

Medusa storest kihagytam,törpék persze csak 50en voltak úgyhogy ebből se gazdagodtam meg.124nél golden bow war unicornok mögött,mondom seperc kiszedem,na persze...7 madárból 5öt leszedtek az ütés+vakítás+morál+ütés+vakítás...kombóval,maciból is éppen maradt 3,a legfelsőnek 2 hpja maradt,a ballistát term.kinyírták.Pyre egész jól fejlődött,volt tactics,exp log,universityből kapott offenset,Aztán 126nál bementem középre 3 akciós maci+6x1farkas segítségével a 6 arkon át.Karesz még ekkor sem jött be,nem tudom miért,talán túl sokat bukott...Felszedegettem az aranykupacokat meg ládákat,egész szép pénzösszeg jött ki,sajna cserélgetés miatt 2.héten sem lett küki,de végül úgysem tudtam volna kivenni őket,úgyhogy tárgytalan.Vettem +4pajzsot feketepiacon,elfoglaltam az aranybányát,felszedtem a relicet(thunder helmet,csak jó lesz vmire),bementem libraryba,aztán pucolás manát tölteni.Mivel az ellenfél még mindig nem mutatkozott(csak egy napra jött be középre de el is tűnt),elmentem quest artiért.6 arkdebil könnyen megvolt,aztán látom,armor of wonder,na nem hagyhattam ott,school of warba is voltam,aztán átadtam az egész sereget pyrének(kivéve az ogréket),aki átzúzott az ellenfél területére.Még arra éppen volt idő,hogy a 25 ogre magit átadjam,aztán 142nél főcsata:
(a képen a rigókkal már lecsaptam a huszoniksz gogot,és az ellen is elnyomott egy chaint)
Elég nagy skillkülönbség volt,és miután a 13as speedű maci lecsapta a 3 devilt,majd morálozott,Karesz feladta,így sikerült másodszorra is nyernem ezen az utálatos mapon