Sziasztok!
Előszöris nagyon szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy létrehozták a mostani BB-t is, szerintem nagyon színvonalas lett!
1vs1:
Páratlan Uralkodó, vs Teki
A meccs mákosan indult, Fortresst kaptam, és a mappnézésből kiderült, hogyha gyorsabb leszek középen igen nagy előnybe kerülök. Ellenfelem Stronghold volt! A főratyi Gundula néni lett, egész jól teljesített ezúttal!

Az artijaim gusztustalan lények állták el, gogból és magiból nem volt hiány, a gold miném előtt is silver pegák álltak.

Mindenesetre a küldiartit kivettem és bevertem a pegákat is, itt 1 morál után sikerült egy wywernt elbukni, ennek nem igazán örültem. 2. héten beváltottam a küldiartit és a hét közepén középre törtem a 10 mightyn keresztül, itt egy gorgont sikerült eltávolítani az armymból. Majd seregátadás és a chaos hidrákkal felturbózott full sereggel meneteltem, félve, hogy Teki 1x csak rámtör valahonnan. Nagy mákkal sikerült a gorgon dwellt bevenni 7.-én és Teki orc dwelljét is az irányításom alá vonni, valamint a maxos dragon fly hiveot kifosztani, így 17 wywernnel magabiztosabban menteltem. 1.3.1-nél Teki a serege nagy részével Gurnival rámtámadott, aminek aztán az lett a vége, hogy Teki elfutott egy mass hastés hentelés után. Ekkor kezdtem úgy érezni, lehet esélyem a meccs megnyerésére, én a k. hidrákon kívűl nem sokat buktam és arra következtettem, hogy az ellenfélnek igen kevés serege lehet, ezért rushba fordultam át, és 4. hét elején megütköztünk. Nállam sok lény, Tekinél chain, amit egy mass protection from airrel (

) kompenzáltam, így nagy meglepetésre jött a kézfogás...
Random, vs Titi
Itt már az elején tudtam, hogy szopni fogok, Inf vs Inf, 1. és 2. héten egyaránt elbuktam a fullsereget a harcokban, 3. héten indultam meg 7 pit fienddel és 5 efreettel, természetesen már csak funból, az egyetlen ok, amiért nem adtam fel az volt, hogy bíztam benne, hogy a Grál nállam van, de nem így volt, így 3-0 Titinek és a tanúlság, hogy randomon még mindig iszonyat béna vagyok...
Át a Sivatagon, vs Kady
Én Rampart, ellenfelem Stronghold, nállam Christian, nálla azt hiszem Crag Hack. Ez döntötte el, hogy kijutok-e a csoportból, itt minden erőmet összeszedtem. Ez be is jött, sec vár is Rampart volt, így dupla várat húztam!

A 3. meg Tower, ott húztam a guildet, mikor megláttam a lvl 4 spelleket majdnem elsírtam magamat!

Frenzy és Sorrow... Sebaj még lehet esély, pláne dupla várral. 1.3.2-nél középre törtem a 2x morálozó 210 evil eyeon keresztül, az elfek felének és az összes kentauromnak az elbukásával!

Középen szörnyű látvány fogadott. Kady egy lépéssel állt a Titan's gladius előtt, tudtam ha azt felveszi meghaltam, így minden lényt kiszedtem és rátámadtam, de Kady értékekben sokkal jobb volt (vacakok voltak az artijaim, hiába a +5 kard meg a box, ez se segített rajtam!

) így bevert, grat Kady, ez szép volt!
Tehát végül kiestem, de így is nagyon büszke vagyok magamra, szerintem mindenki ellen derekasan helyt álltam, nem érzem úgy, hogy sima lett volna a csoport...
Gratulálok az 1vs1 bajnoknak, BOZSO-nak, aki véleményem szerint is szép játékot mutatott be!

Természetesen gratulálok Tekinek, Dreegarnak és Ssth-nak is!
H3: A sereg mint kiderült, mégse volt olyan selejtes, bár volt 1-2 lucky és unlucky ütközetem is, a 2 efreet szultános sereget alapból buktam volna, de Vogyi ellen 2x jókor moráloztak a pegasik, így ezt megnyertem (ekkor fenyített be Vogyi, hogy a kutyaólban fogok aludni!

), Mugger ellen X-eltem, így ez a 2 eredmény igencsak megmaradt bennem!

De az is amikor Bozso 2-0-ra vert miután jókor jöttek neki a luckok és morálok...

Akkor morcos voltam picit, dehát ez is a játék része!

Mákos-mákos...

Végül sikerült a 6. helyre bejutnom magam sem tudom hogyan, így végül mégiscsak kiderült, hogy jó ez a sereg!
Gratula LordShaba maestronak a H3-hoz és a többieknek is az erős csapatokért!
H5: Ebben a seregemből úgy érzem a maxot hoztam ki, Magix és Mugger ellen is X-eltem ami szerintem nagy szó volt ezzel a seregemmel, általában az 1. meccsen buktam és utánna gondolkodtam hogy mit is tehetnék az ellenféllel szemben, ez meghozta a gyümölcsét!

Végezetül itt is majdnem 6. lettem, köszi Mindenkinek az izgalmas meccseket!
És végül, de nem utolsó sorban gratulálok Muggernek is, aki a Furykkal szépen játszott, megérdemelten lett az első! Természetesen gratula a többieknek is, köszönöm az erős meccseket!
Köszönöm Tekinek és Vologyának is a szállást és Jounak, hogy rendezte a vonatjegyemet és egyébb utazási ezt-azt!
Köszönöm Mindenkinek a szép élményeket, tavasszal találkozunk, jók legyetek srácok!
További jó játékot!
Dragon