Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 13:28 

Sokminenben egyetértünk.
Azt külön jó ötletnek tartom, hogy a varázslatokat fejleszteni lehessen és azt is, hogy a pályán globálisan tiltani lehessen varázslatokat! Akkor nem jönne be véletlenül se pl. a térképkészítők réme: a Dimension Door, a Fly stb.
Tényleg! Jó ötleteid vannak! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 14:50 

ezt a 4-rõl mondtam :!: :!: :!: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 14:51 

Miután kiadták a 4-et jáccottam a haveromnál (mármint a 3-mal) :wink:

Asszem értem ezt a Heroes 3 mániátokat: amikor kiadták a 3-at mindenki ráugrott éss hónapokig (sõt évekig) jáccottatok és NEM BÍRJÁTOK elviselni, hogy kiadtak egy jobbat!

Javítsatok ki ha tévedek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 15:20 

Részben igazad lehet.
Nem nembírják elviselni, hisz kinek mi a véleménye, hanem és most jön amit te írtál.. hogy annyira nekiugrottak hogy jobban MEGSZOKTÁK a hármat. Jobban a szívükhöz nőtt. Én, mivel mindeggyik részhez egyformán (nagyon) ugrottam neki,ezért mindegyik részt szeretem .
De ez már pszichológia!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 15:56 

Igen, a Heroes stratégia, és véleményem szerint a négyben, pont az hogy a hősök is harcolhatnak éppenhogy növelte a választható stratégiák számát.
Mélyítette a játékot. Inkább a questek miatt lett RPG-s!

De azért tetszett az az ötlet, miszerint legyen csak egy hős, és mellé egypár hadvezér. És a hős nem tudna harcolni,csak a hadvezérek.
Így a hősrendszer valahol a három és a négy között lenne. Ez az arany középút!

A skinválasztást már én is írtam! Bár egy kicsit másképp..

Mondjuk a skin attól függene ,hogy melyik kasztot választottuk, így még a játék kinézete is változik , a népünk stílusához illeszkedve. :idea:
Például nyílván egy sötét-gonosz néphez is egy komorabb skint tennének be, (Pld.: Nekrónál csontis skin)
míg mondjuk a Wizard-nak , varázspálcák miegyéb, a Castle-nak meg középkoris: Kardok, Heroespajzs ,papírtekercsek,égő fákják satöbbi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 16:00 

1-2 ötlet jutott eszembe, remélem nem siklottam el felettük:

1., Olyan szörnyek, amik nem gyárthatók, de megfelelő küldetéssel csatlakoznak, és fejlődnek, mint egy hős. ilyen lehetne egy igazi sárkány, és a korcsokat lehetne venni pénzért.

2., A szörnyeknek lehetne terepelőnyük, illetve terephátrányuk.

3., A szörnyeknél jobb erőegyensúly, a mennyisséggel, és a varázslatokkal.

4., Varázslatoknál nagyobb választási lehetőséget, pl. 150%-ból lehet válogatni, külön megtanulhatók egy küldetésen keresztül, és ugyanígy szerezhető extra varázstárgyak.

5., Olyan varázslat, vagy felhúzható épület, ami lehetővé tenné a városok közti teleportot, ill. olyan épületek, amiket bármely hős építhet, persze ezt lehetne limitálni, és szintezni.

6., Testreszabhatő főhős, és hősök. Választahtó arc, név, esetleg a pontok, skillek elosztásában szabdság, illetve a szintlépésnél a gép figyelembe vehetné, hogy milyen képességeket használt az ember, és ezalapján ajánlana fel választási lehetőséget.

7., Szörnyek, hősök közti összeférhetetlenség.

8., Ami nagyon hiányzik, az a tényleg egyedi épületek, és várak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shia-ko 2004 ápr. 21 szer., 16:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 16:01 

na ritkán szólok hozzá, de most nem állom meg... A H3 maga a stratégiai játékok istene. Tökéletes a MAGA NEMÉBEN. Szóval jól gondold meg, mielőtt azt mondod, hogy nem tudjuk elviselni, hogy kiadtak egy jobbat.
Egyébként meg hatalmasat tévedsz, ha azt hiszed, hogy a heroes fanok mind a 3mal kezdték, nem mindenki tegnap hallott róla először...
Azt hiszem legtöbbünk még jóval a 3 előtt esett bele a Heroes-ködbe, mondjuk a 2 (mint én), vagy még az 1 alatt (mint nagyon sokan), sőt... van aki még korábbra jegyzi magát.
Szóval csak ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 16:16 

credo írta:
na ritkán szólok hozzá, de most nem állom meg... A H3 maga a stratégiai játékok istene. Tökéletes a MAGA NEMÉBEN. Szóval jól gondold meg, mielőtt azt mondod, hogy nem tudjuk elviselni, hogy kiadtak egy jobbat.
Egyébként meg hatalmasat tévedsz, ha azt hiszed, hogy a heroes fanok mind a 3mal kezdték, nem mindenki tegnap hallott róla először...
Azt hiszem legtöbbünk még jóval a 3 előtt esett bele a Heroes-ködbe, mondjuk a 2 (mint én), vagy még az 1 alatt (mint nagyon sokan), sőt... van aki még korábbra jegyzi magát.
Szóval csak ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket.

Ezzel én is tökéletesen egyetértek! Én is azt mondom, hogy a 3 a legjobb, pedig még anno a 2-vel kezdtem és azóta már az 1-et is megismertem!

"Olyan varázslat, vagy felhúzható épület, ami lehetővé tenné a városok közti teleportot" -Az inferno vár a 3-ban nem erre szolgál???

agent.007! Nem hiszem, hogy ismered a 3-at. Te mondtad, hogy csak valakinél játszottál vele. Ez szinte semmi! Anno én is játszottam még ezzel valakinél amikor megjelent. Megvolt a 2 és nem nagyon jött be. Azóta megszereztem és bizony nagyon megszerettem. A 4-el is így voltam, de abba nem sikerült beleszeretnem.
Először ismerd meg jól azt, amit szidni akarsz legközelebb!
Ja és még valami, ami már nagyon böki a szemem!
Az a sok off hsz, amit írsz! Nem tudom miért kell egy szavas hozzászólásokat írni! Ez nem viszi előre a fórumot, csak hátráltatja és tönkreteszi. Az, hogy neked még nincs háromjegyű szám a hozzászólásaid mellett, az még nem jelenti azt, hogy így kéne hozzájutni! Hú, de nem szeretem az ilyen hozzászólásvadászatot! Kérlek moderáld magad!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 16:30 

Freemy írta:
"Olyan varázslat, vagy felhúzható épület, ami lehetővé tenné a városok közti teleportot" -Az inferno vár a 3-ban nem erre szolgál???

Bocs, de amennyire kitűnt nekem, olyan ötleteket írtunk, amik kellenének, de nincsenek a 4-ben. A 3-mal már évek óta nem játszottam, így nem tudtam nevesíteni, csak fájt a szívem a hiányától, de így legalább tudom, miért. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 17:04 

Na jó, javítom pár lény tud varázsolni (dzsini, de véletlenszerûen), meg a first strikot nem úgy értettem (a 4-ben egyszerre csapnak, kivéve, ha first strikeos a lény, ez tetszik benne, a 3-ban pedig csak az egyik üt utána a másik, kivéve olyan lényeka amiknek nem lehet visszaütni (pl: sprite)
De én a 4-rõl írtam mindent! :( :( :(
Mondjátok mit írtam ami rossz!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agent.007 2004 ápr. 22 csüt., 19:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 22 csüt., 11:25 

Szasztok!

Az jutott eszembe, hogy pld. milyen hülyeség a heroesben, hogy egy sárkány az úton közlekedik??? (A 3-ban még ott sem, hős nélkül a várban csücsül... :)

Miért ne tudnának a repülő egységek átrepülni a hegyeken, erdőkön? Ez lehet, hogy a pályakészítők rémálma lenne (az enyém is), de igen érdekes stratégiákat eredményezne.

Persze az is meg kellene oldani, hogy bizonyos területek még is csak megközelíthetetlenek legyenek, mondjuk valami varázsfelhő vagy ilyesmivel, és csak a szokásos jelszó után tudnánk bemenni, de akkor is csak a kapun.

Szóval? Szerintetek?

TT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 22 csüt., 21:08 

Hy
Szerény véleményem szerint már ígyis elég lassú a játék, nem kellene lassabb :) Ráadásul még eléggé nehezítenék ezek a szárnyat kapó lények... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 10:12 

Hi!

Az biztos megnehezítené a játékot, ha a repülő lények bármerre közlekedhetnének.
Viszont az 5-be tehetnének olyan artifactot, amit ha felveszel, a hősöd repülhet. (lásd H3, a H4-ben még nem találkoztam ilyennel)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 12:52 

csabesz írta:
Hi!

Az biztos megnehezítené a játékot, ha a repülő lények bármerre közlekedhetnének.
Viszont az 5-be tehetnének olyan artifactot, amit ha felveszel, a hősöd repülhet. (lásd H3, a H4-ben még nem találkoztam ilyennel)

H3ban én már találkoztam ilyen artifacttel, szárnya lett a lovamnak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 12:54 

trevisz írta:
csabesz írta:
Hi!

Az ANGEL'S WING?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 12:58 

Owen írta:
trevisz írta:
csabesz írta:
Hi!

Az ANGEL'S WING?

Igen, asziszem az volt az, rég találtam meg, de egy innen letöltött pályán volt, úgy emléxem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: h5 mágiarendszer
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 13:22 

Pontosítom az előző ötletemet.
A varázslatok fejlesztés után is ugyanannyi manát igényelnének.
Így nem kell számolgatni meg állítgatni, hogy mikor melyik powerup-os változatot használjam. Etttől belassult volna a játék.
2. Az 1. szintü spell-eket mágia skill nélkül is lehetne használni.
A grandmaster *magic így bónuszokon kívül pl. mass varázslatok
a level 6-os varázslatokat tenné elérhetővé.
A Mage Guild Level 6-on varázslat kombinációkat lehetne összeállítani az adott Guild varázslataiból.
Itt lenne néhány elemtől független durva varázslat is, pl. Town portal.
Így nem lenne kötelező az earth magic, ha ezt akarod használni.

Az igazán ütős pl. Dimension Door, summon AA-s varázslatok csak
Event/Pandora`s Box/quest/ultimate artifact -ként lennének megszerezhetőek.
Idő hiányában ennyi.

Az M&Ms tényleg összefügg a heroes-zal.
Ha csokit eszek, jobban játszok. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 14:28 

Nekem is van egy új ötletem!
A grál szerepét egy kicsit módosítanák ..mondjuk általa felépíthetö egy 6-os szintü varázsház, extraspeciális varázslatokkal, vagy újabb ugredelést kapnának a szörnyek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 23:05 

Szerintem meg az lenne a legjobb, ha valamilyen formában beletennék Crag Hack-et vagy Gemet. Ők biztosítanák a folytonosságot a többi résszel. Gem már az elsőben is benne volt, Crag Hack pedig mindegyikben, söt az rpg might and magic 3-ban is. Olyan jó lenne viszontlátni ilyen régi ismerösöket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 24 szomb., 9:31 

:idea: Na jó akkor ötletáradtat! :wink: :idea:

1. A lények fejlõdnek vagy/és fejleszteni lehet a képeségeiket: sebzést, hp-t, lépést, manaponok számát (pl: gold gólem elején csak 25%-os magic resistance-e van , amit fel lehet fejleszteni 80%-ra is!), tehát a lényeknek is van EXP számlálója :wink: és még lehet egy plusz tulajdonságot (pl: Nightmare-nak block :twisted: )

2. Tényleg jó 5letnek tartom, hogy a lények (amik tudnak repülni) átrepülnek a fákon, hegyeken, vizen és a tereptárgyakon)

3. A varázslatok fejlesztéáse is mesteri ötlet, nagyon tetszik

4. A Hero-nak ne kelljen visszamenni a várba varázslatot tanulni, hanem meg lehessen venni a tekercset és azt majd odadani a hõsnek

5. Az épületeket le lehessen rombolni,, mondjuk az ellen várában :twisted: termésszetesen pénzért!

6. A csata full 3D-s terepen teljesen elfordítható kamerával, mint a Medival Total War-ban, ja és a méretarányok :!: :!: :!:

újak!:

7. Neked lehessen a várad megépíteni (!). pl. a torony a kicsi az 2500 a nagy pedig 5000 aranyba kerül, a fal felhúzása, különbözõ árú és erõsségû kapuk, a tornyokba lehet nyilasokat venni és megmondani kire lõjenek, a nagy torony tetejébe katapultot, stb....

8. Újra megjelenhetnének az ostromgépek, (pl: ostromtorony, katapult, nagy kõhajtó gépek, ballasták), különbözõ erõsségüek és szét lehet õket lõni!
ja és a falnak és toronynak is van élete!

9. a küklopsz újra rombolhasson kaput, de itt már falat és tornyot is!

10. ne úgyanúgy nézzenek ki a karatterek (pl. van a csapatban 10 black dragon, két 5-ös csapatra sszedve, akkor az a megjelenõ 2 black dragon ne ugyanúgy nézzen ki)

11. A HANGOK!!! Elég unalmasak egy idõ után, lehetne egy karakterre több hang (pl: ork, én már nagyon unom a bõgésést)

12. A bakik kiszûrése (ne legyen például a kentaur kezében dárda, mikor már elfogyott neki,stb)
Véleményt, please! :wink:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára agent.007 2004 ápr. 26 hétf., 17:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]