Nah akkkor következzék még 1 beszámoló!
Monilith Barrons
Jou(Castle/Tyris) vs
Imperátor (Castle/Bron)
Az első hét jól indult, volt szerintem elegendő lény, jött +5 kard, +2 speed, így bátran akartam keménykedni a fortress előtti Hydrákkal első héten, aminek a vége az lett hogy a felállást elfelejtettem megcsinálni, így Tyris kis híjján elment aludni!

a 2. hétnek összesen 20 pikás 15 goblin és 6 kutyányi sereggel álltam neki, s +1 orvossal

Astral aki ezidő alatt elvonult a Gold Dragon quest cuccáért, a 2 héten macit lelt a refugeban, amire felátorodva Tyris a másik refuget is bevette, de ott csak beholder volt!

Ezután 3. hét fele hazatranszportálódott a maci és a questcucc és a tombból jött +1 higanyadó cucc is, így elég jóféle sereggel indultam fel a Rampartoz 21 pikás, 7 archer, 1 maci 7 beholder, meg 5 kutyu! Közben 3. héten Astral megit refugezott Bone Dragonokért, amit a spelljeivel támogatva hathatósabb gyűjtőegységgé konvertálódva fosztotta a vidéket! Eközben odaát Tyris kiszedegette a ramaprt felé eső útvonalon a +1 A-t, a tombot, ami lábakat adott, illetve az örző 24 Marksman 7 kistestvérét megsajnálva becsatlakozott!

A rampart várat 2 lépés híjján csak 7.ére sikerült bevenni, így csak elf húzódott bele, de közben kideült Bron melette kalandozott, a blokkokon kívül! 4. hétre virradóra meglett az erősítés ami 21 G.Elfet, 10 pegasit és 42-48 centaurt jelentett! Bronról kiderült eközben hogy ezerrel repeszt szárazon, ammit Astral 1 atackal jutalmazott, aminek -1 cavalier és -5 centaur lett a vége surrenderrel! Next nap az ellen furcsa dolgot tett, elméletileg lánctól való tartás miatt, reteattal szökött haza, otthagyva 1 kupac impnél a sereget!

3 cavalier 6 kardos és 53 centaur fele veszett oda lényegében!

Folytatván utamat a Strongholdot vettem célba, az ősmaci quest cuccát már Sylvia majd 1 hete hurcolta, s Astral is visszatért a közeli tavernből!:)
A felfele igyekvő úton Tyris megtápolódott kicsit, s eközben sikeresen bukott a Rampart vár Bron megerősített seregei által!6. ára sikerült bevenni a Strongot, volt építve bana kutya íg megkockáztattuk összehozni a macit 7.-ére, amit 1 hajós, és a sok ressem ( majd 100 fa/kő, minimum 40 egyéb ress ) akart megerősíteni!

Az elkövetkezendő pár napban Tyris a 2 tüzes cuccot szedte ki, minden ládát és cucccot pénzre hajtva, a resseket beváltva meglett 7.-ére a maci, köv héten Astral kiszedte a Szürkemacit fentről, Sylvia a strongdwellek felőli oldalról negyűjtött mindent, a Hajós is beszedett közel 10-15 fakupacot a vízről, melyek nagy része jól televolt rakva lommal! Igy közben Town Hallt húzva meglett az Upg. macira a lóvé, Bron félúton odafele sarkonfordult a szkillkülönbségtől tartva, s a Summon Boat reményében MG lvl 1-et is ütöttem, amiben meglett, igaz majdnem átsiklottam rajta!

Így 5.ére sikerült vízre szállni 4 ősmaci plussz társaságában, s hiába Bron igyekezete, 7. ére bevettem a fővárát, majd next héten 1. nap Tyrisnél volt még +2 ősmaci, és az ellenfél populációjából is csemegézhettem!:) Eközben az én nagyon táp archerig húzott castlemet bevette Imperátor, majd valami oknál fogva a főcsatát megelőző 1-2 nappal előtte elborult a tudata, csalással meg hasonló dolgokkal vádolt mert lehetetlenségnek tartotta amit kiviteleztem, s így a főcsatára ugyan sor került a full seregekkel, de nagy gőggel mihelyt jött elmenekült reteattal és lelépett a játékból is!
A főcsatára felvonult seregek:
Tyris 14 14 3 3, 6 A. Behemot, 21 G.elf, 2 Angel, 1 Gold Dragon, 30-35 Marksman, meg tán pár zelóta
VS
Bron 4 8 7 2, 5 Angel, 11 champion, 13 Zelóta 41 R Griffin, 10 crusader 14 Swordsman és 19 Marksman
Így ugyan a támadást sikeresnek kell nyilvánítanom, de a befejezés nem volt túl kedves, nem tudom, mire fel pöccent így be Imperátor, jó lenne ha elmondaná majd valamikor, akár privátban is, hogy tisztázzuk már a helyzeteket!
Addigis további Jó Játékot mindenkinek!
Néhány apró kérdés/észrevétel:
-A honlapon majd kéne javítani a tarományok oldalain a Mainpage linekt, mert a ToH-ra dobnak vissza, Remélem Adler nembaj hogy szóltam!
-Bogpista most nemakarja elfogadni a kihívást, vagy csak nem volt ideje még írni?
-És Conan Szólt hogy van Monolithon az 1-ik Guardnal (jobb oldali rampart elötti Goldok) amibe egyszer már belebuktam korábban, hogy az hiba lenne?? Ha igen, a javított térképes linket megoldanád majd Adler??
Válaszokat előre is Thx!