Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 22 csüt., 20:54 

Boti kihívása természetesen elfogadva!

igyekszem mielőbb rendelkezésedre állni Boti, hogy tudjunk játszani,
de lenne egy kérdésem/javaslatom...

Mivel párhuzamosan a Lordsal megy az OB, elindul majd a Kupa, mindenki tanul vagy dolgozik a h3 mellett...
mi lenne ha nem 2 hét, hanem 3 hét lenne egy kör a Lordsban...

és akkor több idő lenne mindenre...

hm?

lehetne erről szavazni Adler?

vagy mi a véleményetek?

köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 22 csüt., 23:37 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 22 csüt., 23:44 

Ha kihívás elutasítva akkor nem lehet mást kihívni? Akit elutasítottak az törödjön bele?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 2:49 

ArchConan és Gezsa kihívása elfogadva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 3:40 

nem lehet szavazni
marad a 2 hét, ugy van megszerkeztve a 2 hét, hogy benne van 2 hétvége.
Az OB első szezonja lassan végetér, elméletileg csak 2 kör van hátra, ha sikerült voln abetartani a határidőket, akiknek nem azoknak huzos napok jönnek.

Teki:
igen, az igy járt, attól még játszhat.
Én is igy jártam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 9:21 
Heroes Team

Nah akkkor következzék még 1 beszámoló!

Monilith Barrons
Jou(Castle/Tyris) vs Imperátor (Castle/Bron)

Az első hét jól indult, volt szerintem elegendő lény, jött +5 kard, +2 speed, így bátran akartam keménykedni a fortress előtti Hydrákkal első héten, aminek a vége az lett hogy a felállást elfelejtettem megcsinálni, így Tyris kis híjján elment aludni! :? a 2. hétnek összesen 20 pikás 15 goblin és 6 kutyányi sereggel álltam neki, s +1 orvossal :!: Astral aki ezidő alatt elvonult a Gold Dragon quest cuccáért, a 2 héten macit lelt a refugeban, amire felátorodva Tyris a másik refuget is bevette, de ott csak beholder volt! :) Ezután 3. hét fele hazatranszportálódott a maci és a questcucc és a tombból jött +1 higanyadó cucc is, így elég jóféle sereggel indultam fel a Rampartoz 21 pikás, 7 archer, 1 maci 7 beholder, meg 5 kutyu! Közben 3. héten Astral megit refugezott Bone Dragonokért, amit a spelljeivel támogatva hathatósabb gyűjtőegységgé konvertálódva fosztotta a vidéket! Eközben odaát Tyris kiszedegette a ramaprt felé eső útvonalon a +1 A-t, a tombot, ami lábakat adott, illetve az örző 24 Marksman 7 kistestvérét megsajnálva becsatlakozott! :D A rampart várat 2 lépés híjján csak 7.ére sikerült bevenni, így csak elf húzódott bele, de közben kideült Bron melette kalandozott, a blokkokon kívül! 4. hétre virradóra meglett az erősítés ami 21 G.Elfet, 10 pegasit és 42-48 centaurt jelentett! Bronról kiderült eközben hogy ezerrel repeszt szárazon, ammit Astral 1 atackal jutalmazott, aminek -1 cavalier és -5 centaur lett a vége surrenderrel! Next nap az ellen furcsa dolgot tett, elméletileg lánctól való tartás miatt, reteattal szökött haza, otthagyva 1 kupac impnél a sereget! :shock: 3 cavalier 6 kardos és 53 centaur fele veszett oda lényegében! :shock: Folytatván utamat a Strongholdot vettem célba, az ősmaci quest cuccát már Sylvia majd 1 hete hurcolta, s Astral is visszatért a közeli tavernből!:)
A felfele igyekvő úton Tyris megtápolódott kicsit, s eközben sikeresen bukott a Rampart vár Bron megerősített seregei által!6. ára sikerült bevenni a Strongot, volt építve bana kutya íg megkockáztattuk összehozni a macit 7.-ére, amit 1 hajós, és a sok ressem ( majd 100 fa/kő, minimum 40 egyéb ress ) akart megerősíteni! :) Az elkövetkezendő pár napban Tyris a 2 tüzes cuccot szedte ki, minden ládát és cucccot pénzre hajtva, a resseket beváltva meglett 7.-ére a maci, köv héten Astral kiszedte a Szürkemacit fentről, Sylvia a strongdwellek felőli oldalról negyűjtött mindent, a Hajós is beszedett közel 10-15 fakupacot a vízről, melyek nagy része jól televolt rakva lommal! Igy közben Town Hallt húzva meglett az Upg. macira a lóvé, Bron félúton odafele sarkonfordult a szkillkülönbségtől tartva, s a Summon Boat reményében MG lvl 1-et is ütöttem, amiben meglett, igaz majdnem átsiklottam rajta! :D Így 5.ére sikerült vízre szállni 4 ősmaci plussz társaságában, s hiába Bron igyekezete, 7. ére bevettem a fővárát, majd next héten 1. nap Tyrisnél volt még +2 ősmaci, és az ellenfél populációjából is csemegézhettem!:) Eközben az én nagyon táp archerig húzott castlemet bevette Imperátor, majd valami oknál fogva a főcsatát megelőző 1-2 nappal előtte elborult a tudata, csalással meg hasonló dolgokkal vádolt mert lehetetlenségnek tartotta amit kiviteleztem, s így a főcsatára ugyan sor került a full seregekkel, de nagy gőggel mihelyt jött elmenekült reteattal és lelépett a játékból is! :(

A főcsatára felvonult seregek:
Tyris 14 14 3 3, 6 A. Behemot, 21 G.elf, 2 Angel, 1 Gold Dragon, 30-35 Marksman, meg tán pár zelóta
VS
Bron 4 8 7 2, 5 Angel, 11 champion, 13 Zelóta 41 R Griffin, 10 crusader 14 Swordsman és 19 Marksman

Így ugyan a támadást sikeresnek kell nyilvánítanom, de a befejezés nem volt túl kedves, nem tudom, mire fel pöccent így be Imperátor, jó lenne ha elmondaná majd valamikor, akár privátban is, hogy tisztázzuk már a helyzeteket!

Addigis további Jó Játékot mindenkinek! :)

Néhány apró kérdés/észrevétel: :)
-A honlapon majd kéne javítani a tarományok oldalain a Mainpage linekt, mert a ToH-ra dobnak vissza, Remélem Adler nembaj hogy szóltam!

-Bogpista most nemakarja elfogadni a kihívást, vagy csak nem volt ideje még írni? :?

-És Conan Szólt hogy van Monolithon az 1-ik Guardnal (jobb oldali rampart elötti Goldok) amibe egyszer már belebuktam korábban, hogy az hiba lenne?? Ha igen, a javított térképes linket megoldanád majd Adler??

Válaszokat előre is Thx! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ellentámadás Thunder Mountains-re
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 10:59 
Heroes Team

Sziasztok, 2 nappal korábbi meccs:

Thunder Mountains

Csizu (Stronghold - Vey) vs. Player (Fortress - Mephala)

Jobb híjján Vey lett a főhősöm, akire végül nem panaszkodhattam, mert elég jó skilleket kapott. Kiszedtem mindent, és várakat foglaltam az első hetekben, majd igyekeztem középre. Ahol rengeteg stronghold dwelling is van, így nagy seregre sikerült szert tennem a játék végére. Kiszedtem az ellenfélnek szánt +2 speed köpenyt is, mage guildban jött Town Portal, (Meteor Shower is) így nem kellett az utánpótlással vessződni. Miután felcuccoltam a sereget, 46 ancient maci, 49 cyclops king, több, mint 100 thunder, 41 ogre mage és a többiek díszes társasága ütközött meg Mephalaval, akinek a birtokában volt többek között 20 chaos hydra, 48 wyvern monarch, 50+ mighty, 83 greater basilisk, gnollok, és 212 lizard warrior. Mephala nagy skill fölényben volt, hiába Vey lvl 17es szintje, és a kifosztott terület a háta mögött. A lizardok mérték az első ütést a csatában, mert a többiek waiteltek, és 1,5K-t ütöttek is messziről az orcokba :shock: Tulajdonképpen az egész seregemben csak a maci sebzett valamit, de az nagyon. Amit megütöttek, az ott maradt. Így a harc kimenetele nem volt kétséges, hiába, a 46 ancient hengerelt :)
Player ellentámadása sikertelen volt, Thunder Mountains megvédve!

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 11:38 

Úgy néz ki hogy nekem csak a szombat lesz szabad és a héten elmarad az OB meccsem, ezért kiváncsiságból megtámadom Harmondale-t, úgy hallottam nehéz elvenni, szal veszteni valóm nincs :)

Conan! Ez egy KIHIVÁS! Megtámadlak Elysian Fields-ről, szombat ideális.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 13:27 

Hali!

Én azt hittem,hogy ez a verseny csak márciusban kezdődik.Ezt olvastam valahol,de lehet hogy félreértettem valamit.Nekem csak március elséjetől lesz otthon netem,addig csak suliból vagy haveroktól tudok netezni,nem mindig követem az eseményeket.

Sorry mindenktől aki engem akar kihívni,de ez van!

Bozsó84, Archonan73: sorry, hogy nem tudtam válaszolni nektek,de mint írtam ritkán jutok gépközelbe,ha lesz netem,akkor is csak heti egy alkalommal tudok jáccsani,mert sokat kell tanulni.

Bozsó84 kihívását elfogadom.Én is szeretném kihívni Archonan73t Hamrondalen.Ugye lejácchatom a saját kihívásom mielőtt Bozsó84 ellen kiállok??

Egyébként hogy lehet egymással jáccani?Van valami magyar server? Ezen az oldalon nem találtam ilyet!

Milyen verzióval kell jáccani?Nekem csak Complete verzióm van!

Archonan73: majd írok még ha lesz otthon netem, megírom mikor jó nekem a játék.

Csá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 14:25 

a map kezelése mindig a tulajdonos dolga, de majd felrakok egy map packot, ahol elméletileg minden map javitva lesz.

Ezt a csalás dolgot nem értem, azért mert a másik jobban tolta vagy szerencsésebb máris csaló? Csak ugy bizonyitékok nélkül vagdalkozni, nem tudom mire jó ez, ha van valakinek ilyen kételye, már irtam, készitsen napi mentéseket, de csak ugy hozomra nem csinálja a fesztivált, mert magát járatja le.

László Imre:
- hinni a templomban kell
- másrészt még a mai nap elfogadhatsz egy kihivást, büntetés nélkül, hiszen a kör márc 6 ig tart, ha addig lejátszod nem történt semmi.

1.4, 3.2, 4.0 ezek a verziók kompatibilisek is egymással, ezekkel kell játszani.
Nem ártani kicsit komolyabban venni a dolgot, rajtad kivül is tanulnak, sőt dolgoznak az itt lévő emberek, a multiplayer ip alapu nincs szerver, olvass utánna a megfelelő topicban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 14:44 

Adler írta:
a map kezelése mindig a tulajdonos dolga, de majd felrakok egy map packot, ahol elméletileg minden map javitva lesz.

Ezt a csalás dolgot nem értem, azért mert a másik jobban tolta vagy szerencsésebb máris csaló? Csak ugy bizonyitékok nélkül vagdalkozni, nem tudom mire jó ez, ha van valakinek ilyen kételye, már irtam, készitsen napi mentéseket, de csak ugy hozomra nem csinálja a fesztivált, mert magát járatja le.

László Imre:
- hinni a templomban kell
- másrészt még a mai nap elfogadhatsz egy kihivást, büntetés nélkül, hiszen a kör márc 6 ig tart, ha addig lejátszod nem történt semmi.

1.4, 3.2, 4.0 ezek a verziók kompatibilisek is egymással, ezekkel kell játszani.
Nem ártani kicsit komolyabban venni a dolgot, rajtad kivül is tanulnak, sőt dolgoznak az itt lévő emberek, a multiplayer ip alapu nincs szerver, olvass utánna a megfelelő topicban.

Karesz is csalt csak nem is mert be.... Nem fogom bizonyitani, mert nem érdekel ha neki igy jó... Egész mapon felszedtem mindent mégis hatosával vette a seregeket a 2 héten semmilye nem volt épitve! Kihasználta a bugot felszedte az összes tárgyat az örzöket nem ölte meg! Erre bizonyitékom is van szóval és még lenne más is ,de hát nekem sohasem lehet igazam grat juo jobb voltál kihasználtad a map hibáit!!!! GRAT!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 14:53 

U.I Senkit nem gyanusitottam meg csalással Kareszen kivűl, aki az előző lordsaban nézte az eseményeket az is látta milyen sokat nyerek ,veszitek egyaránt! Én sportolok már öt éves korom óta a vereség sohasem zavart, ha hülyének néznek az már igen!! Tök jó ,hogy kihasználja hogy el tud menni a védök mellett és felvesz minden artit! Lovét! A BUg használat is cheat! Szóval ennyi jogosulatlan előny! Pechjére egy mentést csináltam és azon rajta van! Lehet nem akkora cheat mint a szerkesztés, de szerintem akkor is cheat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 14:56 

ki mondta, hogy neked sosem lehet igazad?
amikor én játszottam előlem is kivették a cuccokat, mégsem mentem csalót kiáltani, inkább egy jót nevettem, hogy milyen láma voltam, hogy nem néztem meg, nem gyakoroltam a térképen, legalább 1x.

Gondolom amint lesz lehetőséged bebizonyitod magadnak, hogy Te is visszatudod venni a tartományt.

Karesz mintha nem ellened bukott volna le, ha jól emlékszem.

Fel a fejjel, egy vereség nem a világ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 15:16 

Adler írta:
ki mondta, hogy neked sosem lehet igazad?
amikor én játszottam előlem is kivették a cuccokat, mégsem mentem csalót kiáltani, inkább egy jót nevettem, hogy milyen láma voltam, hogy nem néztem meg, nem gyakoroltam a térképen, legalább 1x.

Gondolom amint lesz lehetőséged bebizonyitod magadnak, hogy Te is visszatudod venni a tartományt.

Karesz mintha nem ellened bukott volna le, ha jól emlékszem.

Fel a fejjel, egy vereség nem a világ.

Mindegy, akkor vegye ki én nem játszok lordsot,a védők nem disznek vannak! Minden pályát végig nézzek , hogy hol van bug és hogy minél nagyobb hasznot hajtsak belőle nevetséges!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 15:25 
Heroes Team

Imperator01 írta:
...hol van bug és hogy minél nagyobb hasznot hajtsak belőle...

Lehet mutogatni, itt a bizonyíték hogy egy bugokat kihasználó nagy köcösg gémer vagyok! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 15:30 

szerintem meg meg Te vagy nevetséges
nem ez az első meccs a térképen, nem is értem
de nagy tétben fogadtam volna, hogy Te leszel az első, aki a kilép, csak tudnám minek jelentkeztél akkor????

Megsértődni anyucinál, apucinál kell, esetleg az asszonynál is lehet.
Ha meg tudtál a bugról - én simán elfelejtettem - akkor miért nem mondtad legalább Jou nak, hogy csak ugy vegye ki, ha leveri az örzőket???
Azt hittem felnőtt emberek vagyunk, Maradonna kézzel ütötte be a labdát, a biro megadta, Te természetes azonnal levonultál volna a pályáról, mert Te láttad, hogy kezezett, hát nem tudom.
Annyit, hogy Neked is volt esélyed kiszedni az összes cuccot, egy kicsivel nagyobb mint Jou nak, mert Te voltál a piros.

Na mindegy, nem ez az első elfutásod, mondhatni megszoktuk már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 15:34 

Bocsánattal tartozom ezek szerint Karesznek, most világosodtam meg ,hogy valójában ő nem csalt, csak kihasználta, hogy a mapokat lehet szerkeszteni és élt vele, én meg nem! Mégegyszer elnézést!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 15:49 

Szerintem vizsgáltasd meg magad.

Mi bajod Kareszzal, s eygálatán , hogy jön ez ide?
De javaslom maradjunk a játéknál, s ne legyen tűz a 3. játéknapon, mert baromi unalmas itt olvasni/halgatni, hogy nyafogsz mint valami vénasszony.

Azért én is szeretlek:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 15:50 

Megfutamodni? Nincs nekem arra fölösleges idöm, hogy 4 órákat elszórjak arra, hogy a pályákat figyeljem és az ellenfél azért nyer mert bugot használ!
Én leszek az első? A Lords 1-ben is több hónapig játszottam! A bugról meg nem tudtam okostojás, csak ma néztem meg, hogy tudta kivitelezni a lehetetlen! Az egy pillanatig se volt kérdéses , hogy nem tisztán! Nem sértödtem meg, nem is kerestem fel senkit, hogy csalt, a fórumba se irtam, mert engem nem érdekelt, addig még lenem irta Jou ,hogy ő mekkora ügyes volt és Imperator meg alaptalanul vádolta! Karesznál se léptem ki, nem játszottam vele, de hogy még te a bugok használatát is támogatod, így értelmetlen játszanom tovább!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 16:06 
Heroes Team

Imperator01 írta:
Nem sértödtem meg, nem is kerestem fel senkit, hogy csalt, a fórumba se irtam, mert engem nem érdekelt, addig még lenem irta Jou...

Úgynézki megkéne hunyáskodnom, és a háttérben röhögnöm mi, hogy milyen jól átvertem az Imperátort mi? Mert érdekes lenne az szerintem egy kicsit, a Fair Play nem csak ott kezdődik, hogy nem szedjük fel azt, amit a másik szerint nem lehet!

Másik része pedig nem imperátor a hibás, hanem én, hogy kihasználtam azt az itt még nem megalkotott dolgot, hogy a lények mellől fel lehet szedni dolgokat a lény legyőzése nélkül! Ez érdekes BUG lenne, de vajon H4 és H5 verzióban akkor mért oldották meg ezeket a dolgokat?? Mert lehet a készítők úgy akarták megoldani, vagy csak nem jutott eszükbe az, hogy olyan tisszteségtelen játékook mint ÉN ezt minden lépésben és helyzetben kihasználják! Szóval a hiba a programban és a JÁTÉKOSban van, aki ezt használja! :!:

Igen, a nemérdekel dolog pedig a téma hangsúlyát kicsit átplasztikázza előre elkészítettnek szerintem, de lehet megint csak Imperátort akarom besározni és magamat védeni ahelyett tisztességesen játszanék??! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]