Hazaestem én is, hosszú és nehéz hazaút volt, az ellenőr is sikeresen megbüntetett (800 ft-ba nem halok bele, de mégis), a verseny viszont nagyon jó volt, a hangulat az nagyon toppon volt mint mindig!

Köszönöm Vologyának és a többi szervezőnek, hogy ezt a BB-t is megvalósították
Íme az én élménybeszámolóm:
1v1: Itt első meccsen Kady ellen kezdtem a Karesz-féle Harc a Sivatagért mappon. Itt írnám le, hogy a térkép maga szerintem nagyon jó volt, minden megtalálható volt rajta ami az izgalom érdekében kellett. Az eliminációból tervszerűen csaptam rá a Rampatra, míg ellenfelem Strongholdot választott. Nálam a főhős Ufretin lett, az ellennél már nem emlékszem ki volt. Az artijaim egész jók voltak, sec vár castle. A guildek nem adtak sok mindent, fireball és ice bolt volt ami jó spellnek volt mondható, meg mass earth + air. A sziget miatt volt egy pár napos csúszás, de 1.3.5-nél bementem középre, ahol egy gladius fogadott meg egy ring of magi amit ott is hagytam. Épp indultam volna Kady +5/+5 mellpáncéljáért de ő is ott volt és megtámadott. A harcok során azonban sok lényt bukott, így egy ice bolt vs magic arrow csata után közelharcban győztem.
Második meccs Jou ellen volt a saját mappomon, a Sorstársakon, itt az élet engem Towerrel, Jout Fortressel és típusazonos hőssel, Alkinnal látta el. Itt kiszedtem mindent, az elején nagy pénzhiány után 2. héten a capitol és a 2 city hall megtette a magáét, 3. hét közepén a felső átjárón levertem a blökit a pajzsért meg egy feka gömbért, aminek persze semmi haszna nem volt, majd gyors hazamenekvés után jött a középső trepp 4. hét elején, itt kiszedtem mindent majd átrongyoltam Jouhoz. 5 heti seregem volt 700-as meteorral +10 skillel vertem kb. Alkinra, de nem tudtam felvenni a kesztyűt a tactic + expert haste duóval, tower ellen ez gyilkos kombó, nekem meg nem jött sehonnan tactic, pedig nagyon vártam + universityket is fölkutattam érte. Ez a meccs ezzel a ponttal el is ment, a 80%-os archery bónuszt nem tudtam így kihasználni.
Harmadik meccs Titi ellen randomon, itt én Infernot, ő Necrot választott. A terepem nem volt rossz, 1.3.3-nél bementem a sivatagban, de Titi már ott garázdálkodott 1.2.5. óta, így egy nagyon durva hőssel, pár utópia és fly hive kifosztása után nem tudtam mit kezdeni Kyrre 30-as defjével és 60 wywernjével mindenféle cuki spell mellett... Ezután Pumpással úgy döntöttünk, hogy nem bohóckodunk a 4. mappon, így pár óra spectelés és egyebek után a pénteket letudtam. A nap fénypontja volt, amikor Dreegar pizzát rendelt és többszöri geccózás után hangosan a teremben ülők tudtára adta, hogy "TUDOM, HOGY AZ ÉN KÖRÖM VAN B.SZDMEG" miközben a telefonba beszélt épp

Kapott egy képet a rendelést felvevő
H5 Támadás: Erre készültem és a tesztelések teljesen eredményesek voltak, elrontani semmit sem rontottam el (a Vologya elleni nagyon csúnya meccset leszámítva, azután infarktust kaptam volna ha rt bukik még 1 pontot...), de rt serege jobb volt, kb. ugyanarra az agyatlan conceptre épült a seregünk így sztem jó eredmény született, a 2. helyemmel relatíve elégedett vagyok. Külön szeretnék gratulálni Vologyának is, mondtam, hogy nem olyan sz.r az a sereg
Ennyi lenne, köszönöm mindenkinek a 2 napos emlékeket és a jó hangulatot, ha időm és a büdzsé engedi, legközelebb találkozunk!
Üdv! Dragon