Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 23:51 
Heroes Team

Aztán meg majd jöhet a 2vs2 is, az az igazi móka, ott derül ki mit tudsz csapatban csinálni... :wink: ÉS vagy-e olyan jó csapatjátékos, mint 1es párok, pl. mint Titi és Pumpás :lol: 2x egymás után is sikerült társulniuk, az 1ik legjobb páros volt :) Hangulatilag legalábbis No1 :) ( Mondjuk Pumpással lehet is csapatjáccani :lol: , én is voltam vele 1x 2v2ben :) )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 5:13 

2vs2 a bemelegités, szerintem nem kivánságműsor, magára valamit is adó player 2vs2 ben is indul.
Külön élvezet, hogy a siker/bukás nem egyedül rajtad múlik, ott a másik nagyszerű/lúzer játékos aki a szövetségesed, olyan antiszociális esetekről nem is beszélve, hogy

- nem küld pénzt
- nem küld nyersanyagot
- pénzt kér
- nyersanyagot kér
- túl lassan fejlődik
- túl gyorsan fejlődik
- bebukja a seregét/hősét
- elfoglalják a várát
- idóta spellek vannak a várában
- az ellenfél leveri, mint a cölöpöt

s ezeknek számtalan kombinációja együtt, s ami különösen fontos, 4 meccsen keresztül ez ismétlődik, nos ezt kihagyni hatalmas hiba, többek között azért, mert igy nem fogod élvezni az 1vs1 igazi örömeit, s azt hiszed a bab is hús:)

ps.
1x én is voltam a Pumpással egy csapatban, életreszóló élmény.
Tessék benevezni a 2vs2 is, a pengék közé :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 6:44 

Hi
Látom ám hogy Jodie nem küldött támadás csapatokat, ebből ezek szerint kimarad, de a többi versenyszámra jön?
Mert ha nem, 2vs2-ben páratlanul leszünk ...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 9:21 
Heroes Team

Süni, Te Jodie-t mikor láttad támadni?? :) Én 1x sem, és szerintem vmi adminisztrartív hiba van csak, hogy bevagyon írva a támadásokra is :roll:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 9:38 
Heroes Team

Kizárólag Adler kedvéért:

H3 1vs1 Torna:
Te jó ég mikor voltunk utoljára ennyien a táborban? 18 fő az 1vs1 tornán úgy, hogy olyan alapemberek hiányoznak a sorból, mint Boti, Sorci vagy éppen szerénységem.

1. Vologya Mester
Minden táborban történik minimum egy kirohanás, miszerint soha többet nem rendez tábort, azonban szerencsére ebben az EGY esetben hajlandó megszegni ígéretét, mindenki nagy örömére, melyért mélységes hála neki!! A szervezési feladatok mellett nem feltétlen motiválja a győzelem, persze alkalomadtán néha újra fellángol benne a diadal vágy, pláne, ha olyan emberrel akad össze aki kicsit alábecsüli... melytől azért mindenkit óvaintenék!

2. Titi
Akihito császár ivócimborája és Kodzsong császár utolsó, de kivételes képességű udvaribűvésze, mindenki számára félelmetes ellenfél. Soha egyetlen csatát sem vesz félválról, melynek okán mély és sötét rettegést ültet az ellenségei szívébe.

3. Bogpista
Pityu a Devilmester számtalan sikeres csatát megvívott már nevesebbnél nevesebb ellenfelek ellen, kivétel amikor 1 devillel akarja végigtolni a komolyabb guardokat. Olyankor is győzedelemeskedett a sötét erők gonosz vezérén, LSSAH_Boti nagyúron (bizonyosan gonosz, ha már a táborba sem tolja el a hátsóját ), amikor arra senki másnak sem volt esélye.

4. Jou
Kihevervén a 7. napon érkező Hydrákkal járó sokkot, Jou testvér igencsak kitanulta a lovagi mesterséget. Senki nem állhat az útjába, amennyiben négylevelű bajtársai is vele vannak.

5. Karesz
Karesz a Csíítek kivételes képességű Őre visszaszerezvén a bizalmat, (vagy legalábbis azt gondolván), újra harcba száll Magyarhon legnevesebb bajnoki címéért, és bizony a dicső Csíít nemzettség támogatása nélkül is sok borsot törhet ellenfelei orra alá.

6. ssth
Ssth, alias Nietzsche mély filozófiai gondolatok mentén kergeti őrületbe Erathia bajnokait. Címeire törő ellenfeleinek azonban jóval nagyobb kín, hogy a tudása mit sem kopott az évek során, bár lassan ősz hajszálak szegélyezik megfáradt homlokát.

7. Adler
Olyan ez mint a biciklizés... mondhatnánk joggal, hiszen Adler töretlen lelkesedéssel és önbizalommal érkezik ezúttal is mint ahogy tette eddig az összes tábor esetében. Bár ritkán kegyeltje Fortuna nagyasszonynak, mégis minden alkalommal keményen megkeseríti a bajnoki aspiránsok életét. A kiváló alkalom, megfakult dicsőségének és hírnevének helyreállítására, nem kis motivációt kölcsönöz a nagy öreg Cassano de la von Adler nagyúrnak.

8. Hitehagyott (Pumpás)
ATTTACK!!! Tulajdonképpen Pumpás a mi „Kukásunk”, aki 87-es Attackkal és 0-s Defensel megy előre és dűt-borít mindent ami az útjába kerül. Tényleg maradjunk még egy kicsit ennél a név mizériánál, a Pumpásra frankón alliterál a Kukás. Egyetlen egy dologra azért jó, ha figyel az ember amikor ellene játszik… „Ne legyen szekrény!!” :lol:

9. Dreegar
Te Dreegar, ez most emo, alter, punk, vagy mi a jó fene, mert frankón van mindenből bőséggel, egy biztos lázadsz piszkosul, bár általában a Te korodra ezt már ki szokták nőni az emberek. Ja, hogy játéktudás? Öööö…Hát hallottam híreket miszerint kezdő hírozos létére nem játszik rosszul, de szerintem csak pletyka. Az, hogy mostanában halomra ver mindenkit szvsz, az csak merő véletlen semmi több. :P :wink:

10. Dragon
Dragon… hmmm már elnézést, de Ő ki? Olyan delikvensről nehéz írni bármit, akit nem is ismerek. Dragon… Dragon, de black, vagy gold? Komolyan nem rémlik… Egy pillanat, nem ő az a Patrik gyerök, akit pár éve el sem lehet robbantani a forum illetve a versenyek mellől? Mert őt anno még kicsit tanítgattam is, bár ebből eddig sok minden nem látszott, de ott van az, csak olyan galamblelkű, jámbor ember és szeret örülni a másik örömének, hogy többnyire hagyja magát legyőzni. No most ezzel remélem jól felbosszantottam és végig aláz mindenkit! 8)

11. Csizu
Már-már rabigában… nem egyszerű dolog ez én már csak tudom. A térképek egyik fő babrálója, a Luck Ellenes Liga (LEL) alapítótagja, Erathia hajdani nagy harcosa. A csatatéren szerzet hírnevét, elszomorítóan beárnyékolja a LEL-ben végzett munkássága, mely minden valamire való harcostársamat kétségbe ejt. Én mint a NÖKMIJ (Ne Öljünk Ki Minden Izgalmat a Játékból) alapítója és egyszemélyes törzsgárdája vágyakozva és könnybe lábadt szemmel emlékszem vissza azokra az időkre, amikor még relicet lehetett szedni a vízről, bosszankodni, vagy örülni lehetett a guardnak, vagy éppen pirosgömböt lehetett vinni Bakelithnek. :!: :P

12. Werul
Werul az igazi sötét ló, olyannyira, hogy eddig mindig eltévedt a sörös dobozok erdejében. Te Werul, nem próbálod ki, hogy egyszer józanul játszol végig egy egész tábort? (Az elmúlt táborokban, ugyanis Werul már a reggeli fogmosás előtt, után, helyett, is sört szorongatott.) Tudom, h gáz, de szerintem megérné, ha másért, nem kicsit fellélegezne a májad. :lol: :lol:

13. DaMagepy
Gepy mester mindig tud meglepetést okozni, legutóbb pl. azzal a pár száz gigányi filmmel amivel érkezett a táborba. :wink: Viccet félretéve, a csontokat mesterien irányítja, szerencsétlenségére azonban nem csak ez az egy vár van a játékban.

14. Zsombor
No őt télleg nem ismerem, de beztos jól tolja.

15. Credo
Kvázi új játékos, legalábbis 1vs1-ben, és jómagam is csak más aspektusból ismerem, így fogalmam sincs hogy játszik, azonban azt tudom, kiváló esze van és írtózatosan gyorsan tanul. Éppen ezért szerencsés lehet az, aki az elsők között játszik vele, mivel a 3. és 4. partytól kezdve tutira pariban lesz bárkivel! :!:

16. Süni
A kis ratyi végül mégis jön? Micsodaaa, hogy ő a címvédő?? Meglátszik, h pár éve nem játszom 1vs1-et, ilyen csúfságot ugyanis bizonyosan nem hagynék. Egyébként sokat fejlődött szociálisan… hiszen mikor megismertük még a 3 évesek szintjét is éppen, hogy súrolta, mostanra viszont már egy jól fejlett 6 éves szintjét is simán képes megütni (jobb napjain). :roll: Süni kedvéért leírom, hogy most nem az értelmi szintről beszélek, és sajna éppen ebből adódik az a probléma, h kínkeserves őt legyőzni a csatatéren… :?

Jodieról és Bozsoról majd akkor írok, ha már nem lesznek kérdőjelesek.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 10:40 

Jou írta:
Süni, Te Jodie-t mikor láttad támadni?? :) Én 1x sem, és szerintem vmi adminisztrartív hiba van csak, hogy bevagyon írva a támadásokra is :roll:

Jou:
Nem hiszem h Vologya poénból írta be Jodiet a támadásokra. :)
Adminisztrációs hiba meg főleg nem lehet, tuti h sokszor átnézi ezeket a listákat, és nem lehet bennük hiba...
Nimbi:
Eltévedtél, Balekith orrába nyomhatsz piros gömböt, sőt még relik is jöhet a vízről (múltkor valószínűleg valamit félreértettél :) ) , csak minél ésszerűbb, logikusabb megoldásokat preferálunk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 12:43 

Pumpással igazi élmény lenni. Az fix hogy a legelső meccsen bebukja magát. De legalább nem éri az embert meglepetés. A jó hangulat viszont garantált :) Először 3. helyet szereztük meg, az egy szép teljesítmény volt. Utána majdnem Csizu,Ssth párost is majdnem megvertük, csak a Pumpás nem vette ki az utópiáját, meg rossz helyre lépett, egyébként simán nyertünk volna. (Th: Csizu, Titit támadd meg, meglepetés lesz! Meglátták a kocsmában Neelát, minden értéke 35 körüli. "Húha, inkább menj a Pumpás felé!" Pumpásnak csak két értéke volt 30 felett. "Ezek idejönnek! Gyertek lezúzlak simán, mi van féltek? Van chain lightningom!" És a próféta szólt belőle, azt a csatát megnyerte, ettől függetlenül kikaptunk a végén, mert a Th összecsöveskedett 170 démont piros gömbbel :)
A szekrény: egyik meccsünkön véletlenül beálltam a herommal a garrisonban, amitől ő nem tudott kimenni, akkor nagyon ideges lett és széjjel ütött egy szekrényt :) utána meg mocsárban a full sereggel mászkált, és kinyitotta Nimbusnak a kaput, amit mi vérrel verítékkel szereztünk meg, a reliceket természetesen nem tudta felvenni, Nimbus köszönte szépen :)
Én nagyon örülnék ha vele lennék, nagyon jó a hangulat, a harci kedve sosem apad el, mindenre van megoldása :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 12:57 
Heroes Team

Vagy éppen amikor az ellennek küldött ként, mikor neked lett volna rá szükséged, 1. héten ( akkor is tök jól megdumáltátok a dolgot :D ), és a többi :) De az is jó mikor bemegy fél meg negyedsereggel fullos bankokba vagy shipwreckbe :) Aztán les a másik hogy ez micsinál :) A válasz meg 1értelmű: "ATTACK van vazzee, szétzúzom őket, alig vannak!" :)

1 biztos, Pumpás nélkül nem olyan a Heroes Tábor, meg a helyi foci se :D

Süni: Te csak HISZED, én meg TUDOM, hogy véletlenül írta be, csak azóta elfeledte kiírni a listából. Azért nehogymár informáltabb legyél-e téren, mikor közöd sincs a támadás szervezési részéhez :shock: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 17:49 

Pumpás mindig Fullon van, ez a lényeg.
Egy csapatba kell vele lenni, hogy átértékeld a 2vs2 nyujtotta élményeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 20:31 

tényleg lerágott csont, de a Pumpás mellett ülni is egy élmény, tavaly általában remek hangulatom volt, amennyi ökörséget összehoz az valóban nem semmi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 22 szer., 21:44 

Közben a Dota csatákat ne feledjük el. :) Jelentem én is benne leszek a táborban csak valaki hozzon jó patchet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 23 csüt., 4:14 

Azért a Pumpásban van egy meg nem értett zseni is. A következő példa: megtámadott 28 trogival, 6 hárpiával, 3 szemmel és 0 manaponttal lvl1-es varázsló hőssel 49 kentaurt. Mondom neki meghalsz. "Hülye vagy szarrá verem őket!" Megnéztem a csatát, manapság sem értem hogy hogyan, de kijött a csatából 22 trogival 4 hárpiával meg 3 szemmel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 23 csüt., 6:38 
Heroes Team

Bozso84 írta:
Hát nagyon úgy néz ki, hogy lemegyek és legalább egyszer életemben megnézem milyen a Heroes tábor, de csak az 1vs1-et vállalom...

Süni, amint tudjuk lejátszuk a meccset ígérem!

ciao

Üdv Bátor Harcosok!

Bozso: Írtam e-mailt, várom a válaszod! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 23 csüt., 6:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dragon, Nimbus: Köszönjük Mindenki nevében a remek elemzéseket! :D A végelszámolásnál kiderül, hogy mennyire voltak jók az elemzések! :wink:

Hitehagyott/Pumpás egy teljesen külön kategória... :lol: Már a Heroes 2-vel is így játszott, aztán a Heroes 3-ban óvatosabb lett, mert minid el akart gyepálni, mikor játszottunk... :lol: Most már, hogy egy évben csupán 2-3 alkalommal játszik Heroest a táborban és a BB-ken és helyette mindenféle dirr-durr-csitt-csatt és 3D csoda játékokat részesít előnyben, átvette ezen játékok ritmusát/stílusát, ezért ez az eszement játékstílus... :shock: De azért jól áll Neki és Mindenkit megnevettet... :lol: Valóban üde színfoltja a tábornak! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 24 pén., 5:40 

Elemzés ill. a játékosok bemutatása volt Nimbi részéről, de nem derült ki, hogy ki lesz (szerinte) az első 3 helyezett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 24 pén., 21:41 
Heroes Team

Adler... ne viccelj, ez nem véletlen!!! :!: :shock: Ne várd már azt tőlem, h leírjam, h Süni és Dreegar a legesélyesebbek... :shock: :shock: :? ez éppen eléggé ultra gáz már így is. :roll: Mellettük, persze a dobogó bármelyik fokára esélyes mindig Titi, TH, Teki, vagy éppen Csizu is, sajna Te nem, ami nem azt jelenti, h nem vagy képes elkapni bármelyiküket, de a meccsátlagod már nem a régi, és valljuk be a végső győzelemhez ez kell. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 25 szomb., 20:13 

csak kimondtad, két ifjú titánt raktad az élre.......hm
lehet igazad van, s aláznak mindenkit
de
ez azért más, mint egy BB vagy egy otthoni online meccs
gyurni kell staminára is.
Én ha bekerülök az első 10 be már jó eredménynek gondolom.
Ennek ellenére lelkesedés töretlen:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 25 szomb., 23:39 

KTibsza írta:
először vezetek majd parasztfelkelést is. :D Ebben is Dragon ihletett meg.

nincs kommentár :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 26 vas., 9:57 

Adler kedvéért leírom én is:

A legesélyesebb: Dreegar
Második legesélyesebb: Th
Harmadik legesélyesebbek: Süni, Teki, Csizu, Bozsó

Én Dreegart egyértelmű esélyesnek nevezném ki, erősen meglepődnék ha nem ő nyerne a végén. (rakom a terhet a vállára :P) Sünitől is sokat várok, nekik kettőjüknek illene a dobogón végezniük. Th-nak csak mákjai szoktak lenni szóval... :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 26 vas., 11:03 
Heroes Team

Hello,

Jól esik olvasni, hogy Csizu így meg úgy dobogó esélyes... örülök, ha top 8-ba végzek, a dobogó messzinek tűnik. Sokat kihagytam, Jou-val tolam felkészülési meccseket az elmúlt hónapban és elég siralmas a teljesítmény, amit képes vagyok felmutatni. Isteni csodának vagy eddig nem látott szerencsesorozatnak kell mellém állnia, hogy teljesüljön akár a doobogó legalsó foka.
Hamarosan meglátjuk :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]