Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 26 csüt., 21:23 
Heroes Team

Sziasztok!

Vologya átküldte a 2 vs. 2 verseny tervezett mapjait.
Vizsgálgassátok:

http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... s2terv.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 26 csüt., 22:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A jelentkezők időrendben a tábor teljes időszakára: (Frissítve: 2008.06.27. 23:20) Vastaggal jelöltem, akinek az előlege beérkezett!

Akkor kicsit kibontom, hogy jelenlegi információim szerint ki milyen versenyszámban indulna, ha valami nem stimmel, kérlek jelezzétek!!!

E-mail ment a jelentkezőknek jó néhány adat kéréssel, illetve a tavalyi adatok módosítása kapcsán, kérek Mindenkit, aki még nem válaszolt a levelemre, legkésőbb június 29-éig tegye meg...

1vs1 torna nevezések:

1. Vologya Mester-Zsombor (1 csapatban...)
2. bogpista
3. Karesz
4. Süni
5. Sorceress
6. ssth
7. Boti
8. Kady
9. Adler
10. Titi
11. Hitehagyott
12. Jou
13. Dragon
14. HZsolt

2vs2 torna nevezések:

1. Vologya Mester
2. bogpista
3. Karesz
4. Süni
5. Sorceress
6. ssth
7. DaMaGepy
8. Kady
9. Adler
10. Titi
11. Hitehagyott
12. Jou
13. Dragon
14. HZsolt
15. Cat
16. Nimbus
17. Teki1986
18. Boti
19. ?
20. ?

Laca (?), Dreegar (?), Rt (?), Bozso (?), még valaki (???)

H3 Támadás torna nevezések:

1. Vologya Mester
2. bogpista
3. Karesz
4. Süni
5. Sorceress
6. ssth
7. DaMaGepy
8. Kady
9. Adler
10. Titi
11. Jou
12. Dragon
13. HZsolt
14. Cat
15. Nimbus
16. Teki1986
17.Lord Shaba
18. Magix
19. Mugger
20. Werul
21. 2much4me
22. Ati
23. Zsombor
24. Őrhegyi Patrik
25. Kiki
26. Kiki jr.
27. Boti

H5 Támadás torna nevezések:

1. Vologya Mester
2. bogpista
3. Sorceress
4. Titi
5. Jou
6. Dragon
7. HZsolt
8. Cat
9. Nimbus
10. Teki1986
11. Lord Shaba
12. Magix
13. Mugger
14. Ati
15. Zsombor
16. Őrhegyi Patrik
17. Kiki

Baráti üdv!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2008 jún. 27 pén., 23:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 7:47 

Hali!

A tábor az kicsit más mint a többi verseny vagy akár a BB, itt 14-15 meccsen kell top formát mutatnod, hogy ott lehess a végén. Végig koncentrálni kell és 1 kis szerencse se árt azért. Titi például eddig minden tábort jól kezdett (utolsó kettőn amin én is ott voltam :)) az élmezőnyben volt, azt a végére elfáradt és visszacsúszott. Elég 1 rossz napot kifogni és máris nem vagy az élmezőnybe. Süni tavaly nagyon jól nyomta, szerintem idén dobogós lesz, TH-t is odavárom azért, majd összkapja magát, vagy ha nem akkor összemákolja :D Boti hangulatfüggő, ha odafigyel simán megnyeri a tábort, de ha közben megint mással jáccik és csak ímmel-ámmal heroesezik akkor csak a középmezőnyben végez. Sorceress is tuti dobogóesélyes nálam.
És egy meglepetés mindig szokott lenni, szerintem idén Jou lehet az (bár már nem is akkora meglepi) Magamat nem sorolom az esélyesek közé, mert most nincs meccsrutinom. A tavalyi tábor előtt sokkal több meccset játszottam, idén csak 1-2 OB meccs van csak semmi több.
Bocs, hogy Nimbus helyett én is esélylatolgattam, várom természetesen az ő esszéjét is :D

Más: Paul nem akar jönni 2vs2-re? Menet közbe mintha láttam volna a nevét eccer. Nem ér rá mégse? Jodie-t se látom a listán... Jöjjön még 2 embörke, gyerünk, gyerünk :) Ha más nem, akkor ott fogunk két támadásrésztvevőt, nem engedjük haza, részt kell vennie a 2vs2-n is :) Magixot meg LordShabát pl. :) :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 12:06 
Heroes Team

Hali!

1vs1 esélylatolgató, tőlem? Lassan már azt sem tudom, hogy mi fán terem az 1vs1. :oops: Ilyentéren Bogpista nálam sokkal kompetensebb! :)

No de egy kis poénkodásra mindig kapható vagyok, íme:

1. Vologya Mester: A Bátor Harcost szerencsére már nem csak a győzelem íze készteti arra, hogy minden évben összerántsa a bandát egy jó kis buli erejéig. Évről évre színvonalasabb módon és egyre erősödő mezőnnyel kerül megrendezésre hőn szeretett táborunk, csökkentve mindenki esélyét a végső győzelemre. Azonban a több gyermekes apukák megfontoltsága, tapasztalata és kitartása okán egy-két „nagyarcúnak” okozhat meglepetést. 8)
2. Bogpista: A dobogós helyek egyik fő várományosa lehet, amennyiben el tudja kerülni azt, amiről éppen Ő írt Titire vetítve, valamint nem szarozik másfél órát 30 behemót ellen 1 devillel, hogy aztán szépen annak rendje és módja szerint bebukja a féltett hősét. :P Ja és nem kell bedőlni ennek a „meccsrutintalanság” szövegnek... túlképpen lényegtelen, hogy az elmúlt hónapokban mennyit játszott, összességében még mindig ő az egyik lenagyobb meccsrutinnal rendelkező játékos a mezőnyben. :!:
3. Karesz: Sörgyárosunk, (aki természetesen min. 2 láda sör nélkül most sem jöhet le a táborba) az ominózus botránya óta csúnyán beleszürkült a mezőnybe, és gyanítom, hogy a mostani gúnyolódásom ellenére sem tudom már úgy felpiszkálni benne a tüzet, hogy a végelszámolásnál szerepet kaphasson.
4. Süni, alias MASTER de Aljas Süni: Nagyon készül élete első tábori 1vs1 győzelmének besöprésére, amiben nagyon jó segítőtárs lehet az, hogy egyrészt valószínűsíthetően már kinőtt abból a korból, amikor pl. hős bukás esetén „hirtelen lefagyott a heroes” :P , vagy „anyuci szólt, hogy kész a vacsi” :P , viszont ő (még) nem él semmiféle, a mindenre kiterjedő figyelmét és fantasztikus koncentrációját megzavaró ajzószerrel (sör, cigi, nő 8) ), azaz míg a többiek a tábor végén, a döntő pillanatokban azzal foglalatoskodnak majd, hogy az utsó jaeger cseppeket is kisajtolják poharukba, addig ő szépen begaloppozhat dicső lovával a célba. :lol:
5. Sorceress: Jelleméből fakadóan igazi "nyertes" típus. Mindig egyetlen dolog lebeg a szeme előtt, még pedig a GYŐZELEM, ja és a Jaeger... Mindenképpen dobogóra várom a VarázslóNŐ kollégát. :lol: (Tényleg ezzel még nem is poénkodtam... túlképpen Sorci eltévesztette a házszámot névválasztáskor. Ilyen alapon én is lehetnék akár Echantress is!! Hú de szexi... tényleg nem is rossz! :P :lol: :lol: )
6. ssth: No igen már szinte szánom a kis nyomi TH-t :( , amiatt amit ebben a táborban kapni fog az arcára... Szerintem talán Zsombor ellen lehet esélye, bár még ott sem mehet majd biztosra. Sebaj TH reménykedj, h velem leszel 2vs2-ben, úgy legalább mégsem üreskézzel nyeretlenül mész haza! :wink: :lol:
7. Boti: Már lopni, csalni, hazudni is megpróbáltam hátha ki tudok még alkudni egy kis szabit, de nem sikerült megoldanom, hogy én is ott legyek az 1vs1 mezőnyében. Hogy ezt miért Botihoz írom?? :? Fogalmam sincs, talán, hogy messziről úgy tűnjék róla is írtam valamit. Mondjuk már megf, de őszintén, mit lehetne még róla írni? Ha nem eszik romlott majonézes krumplit, és nem akar CIV4-ezni a heroessal akkor még mindig nem nagyon van ember aki megverje (TH ugye már ratyi vén trotty, Bogypityu meccsrutintalan, én meg nem leszek ott...) 8)
8. Kady: Röviden jellemezve a kiccsávót (húú már fáradok semmi jó nem jut eszembe a Főnökről), az első két-három napban nem jó vele összekerülni, viszont később már hátratett kézzel is meg lehet verni, ugyanis akkorra már általában nem látja a monitort a sörösdobozoktól! :lol:
9. Adler: Forza Italia! :!: Forza Donadoni! :!: Forza Del Piero! :!: Forza Inzaghi!! :!: Ja, hogy az előbbi játszott összesen 31 percet, a másik meg kint sem volt? :roll: Tényleg már rémlik valami az az impotens barom Toni játszott, akinek néha még azt is meg kellett mondani, hogy most éppen melyik kapu előtt kell felvernie a sátrát. Sátrát mondom én, mert ugye focizni nem focizott, gondolom akkor legalább kempingezett vagy valami... Jah egyébként ADLERAZISTEN!!! :lol: 8)
10. Titi: Nem akarom megismételni amit Bogpityu barátom írt, bár nagyon remélem, hogy most végig koncentrált és összeszedett tud maradni, mert akkor leATTACKKOLHAT bárkit, nem hiába volt jó tanítómestere az elmúlt években! :D
11. Hitehagyott: ... Őőőő kicsoda?........ - Pumpás <suttogva egy távoli hang>.... PUMPÁS ba’meg... hát persze!! :lol: Minden beugrott, szal ő az aki, ha már az ellenfelet nem is tudja megverni, de egy szekrényt simán ketté tud törni. Jó tanács, ha ATTACK VAN BA’MEG, jobb ha nem állsz elé!
12. Jou: A Miskolci grund utolsó nagy reménysége, és bár még éppen nem Jedi, de Adler Nagyúr segítségével még akár azzá is válhat. Összeségében mindenképpen az élmezőnybe várom, sőt talán dobogóra, bár oda igen nagy lesz a tülekedés.
13. Dragon: Kifogytam ba’meg :shock: , és még van három ember... igazából a dolgos-szorgos sárkányfinak már úgysincs szüksége az én bohóckodásomra, hiszen jó és kiegyensúlyozott játékkal könnyen az élmezőnyben végezhet.
14. Hzsolt: Mondhatnám, hogy a csapat „Szürke Eminciása”, legalábbis eddig a legtöbben aki ellene készült csatára rendre úgy gondolta biztosra mehet, pedig bizony az utóbbi években komolyan képes volt borsot törni még a legjobbak orra alá is. Kitartó munka meghozta gyümölcsét bizony ma már Zsoltival is számolnia kell mindenkinek. :!:
15. Zsombor: Jó bor az a zsom-bor? :D Huh néha szinte elalélok magamtól annyira szellemes vagyok :lol: , nézzétek el nekem... Ja hogy mik az esélyei? Hát honnan a bánatból tudjam?? :roll: :lol:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2008 jún. 27 pén., 14:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 13:01 

Szép kis mezőny az tény. De azért ha erőset akarnánk akkor tudnék így kapásból 4-5 nevet még bebiggyeszteni. :D Én pihenni megyek le meg hülyéskedni ezt nem tagadom. :) Remélem valaki hajlandó lesz levinni mint ahogy eddig mindig. Nimbus! :D Tessék felkészülni hogy fejlődtem fociban is meg testben is. :) Nem lehet annyira könnyen elnyomni. :P Bár Nimbus 120 kilójával nem tudok vetekedni. A sok otthon ülés és meccsnézés meghozta a hatásást neki. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 13:36 

Vizilabda + foci esélylatolgatás nem lesz? :)
S ne felejtsük el, hogy lesz egy olimpia is a tábor ideje alatt, ami nemkis figyelemelterelést jelenthet. Főleg ha kicsit iszik is mellé a melegben az ember, és elragadtatottan szurkol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 13:51 
Heroes Team

Halihó!

Nimbus bakker, ez nagyon jó volt, ez az esélylatolgatás lassan alapkellék lesz az élő LAN-okon! :lol: :lol: :lol: Amúgy tényleg nagy igazságokat mondd Nimbus, tényleg jó lesz ez az 1vs1, erős a mezőny! :wink: :)

A többi verseny meg... Fun ezerrel! :lol: Apropó, kérdezném az illetékeseket, támadás árlisták mikorra várhatóak? :) :lol:

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 13:51 
Heroes Team

Hali!

120 kilo banyek, és még vigyelek is le, he?? :shock: :lol: Egyébként én most lehet kicsit drága (3-4000 Ft) lennék neked, mert a Gyömrő-Szeged útvonal volt betervezve, ami főleg időben, de km-ben is jóval rövidebb, mintha beleveszem a Szolnoki kitérőt. Szal, szerintem keresgéljünk még ki az aki egyszerűbben és gazdaságossabban Szolnok felé tudja venni az irányt.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 14:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dragon: A Heroes3 és Heroes5 árlisták várhatóan július 20-a körül kerülnek ki a tisztelt nagyérdeműhöz, és júlis 30-ig lehet majd a csapatokat beküldeni. Ezután kb. 10 nap alatt elkészülnek a mentések és közhírré tétetnek itt a fórumban, hogy a tábor előtt legyen 4-5 nap a gyakorlásra. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 14:30 

Üdv!

Kitettél magadért Nimbus, az esélylatolgatásaid színvonala évről évre csökken :)

2vs2 Mapok
Egyesült Nemzetek :arrow: kuka
indok: kicsi, alig lehet benne csatázni, 3.hétre csak az utópia marad, illetve a garrison, 7,5 óra helyett jóval kevesebb idő alatt vége
Inkább lejavítunk másikat, csak ezt hagyjuk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 14:56 

Akkor mindenképp gazdaságosabb nekem a vonat, és majd Szegeden felveszel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 22:09 
Heroes Team

Süni írta:
Üdv!

Kitettél magadért Nimbus, az esélylatolgatásaid színvonala évről évre csökken :)

2vs2 Mapok
Egyesült Nemzetek :arrow: kuka
indok: kicsi, alig lehet benne csatázni, 3.hétre csak az utópia marad, illetve a garrison, 7,5 óra helyett jóval kevesebb idő alatt vége
Inkább lejavítunk másikat, csak ezt hagyjuk

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Ellent kell mondjak Neked... :shock: Először is tavaly is szerepelt ez a map és eltelt 7,5 óra, mire végcsatára került a sor... :roll: Másodszor szerepel a TOH legjobb multi mappjai között, tehát annyira nem lehet ****... :roll: Szóval ez csak nézőpont kérdése szerintem... :roll: És ez igaz a maradék 10 db térképre is szvsz... :oops: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 8:13 

Nem leminősíteni akarom a mapot, csak tényleg úgy gondoljuk Dragonnal hogy ki kell venni.
Tavaly biztos nem meccseltünk rajta.
2006-ban már igen, de van ennél jobb map is szvsz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 19:27 
Heroes Team

Süni írta:
Nem leminősíteni akarom a mapot, csak tényleg úgy gondoljuk Dragonnal hogy ki kell venni.
Tavaly biztos nem meccseltünk rajta.
2006-ban már igen, de van ennél jobb map is szvsz...

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Ha nem tavaly, akkor tavaly előtt volt rajta meccselés, lehet, hogy már öregszem és nem jól emlékszem... :oops: DE azt gondolom, hogy helye van olyan mappnak is, amely inkább kevesebb idő alatt végigjátszható, mint több idő alatt... :roll: Szóval maradjon csak. 11 térképből bármikor lehet 6-on játszani, kb. 50% az esély, hogy besorsolásra kerül... :shock: Biztosan vannak jobb mappok, de ez is csak nézőpont kérdése szvsz, hogy melyik térkép kinek jobb és rosszabb... :wink: Ha már a TOH-on fenn van, olyan rossz map nem lehet... :o És inkább az erőiteket az 1vs1 térképek minnél tüzetesebb átvizsgálására fordítsátok (július 15-ig szeretném megkapni azokat), ha kérhetem, nem szeretnék már új térképet vagy kardinális javításokat a 2vs2 mappokra eszközölni, csak ami tényleg indokolt... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 19:57 

Üdv Vologya!

1vs1 mapokat javítjuk Dragonnal, ha rajtam múlt volna már e hét csütörtökön megkapod mindet, de a mai fejlemények szerint csak holnap este küldöm át.

Hát még van bőven idő hogy foglalkozzunk a 2vs2 térképekkel is és a ToH-on múltkor nézelődtem, hát nem csak "kiváló" térképeket találtam, amit anno Csizu válogatott ki 2vs2 mapokat (a még játszható kategóriába tartozókat tette be) nos még azokban is voltak kisebb nagyobb hibával rendelkező térképek...

Teszem hozzá én nem azt mondom hogy amit Te írsz vagy gondolsz az hülyeség, EGY célért küzdünk, hogy mindenkinek aki nevez, minél jobb feltételeket biztosítsunk a mapok terén.

Holnap délelőtt pedig megpróbálok keresni open 2vs2 mapot, meg még egyet a closed-ek közül.

Bye! Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 22:15 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Keress, aztán majd meglátjuk... :wink:

Már csak 2 nap és lezárul a jelentkezés a VIII. Heroes táborra. Aki szeretne még jönni, jelentkezzen, különben lemarad!!! :wink: Jövő héten, ha addig nem jön még 2 jelentkező, akkor igyekszem a 2vs2 létszámot 20-ra feltornászni, valamint beszerzésre kerülnek a kupák és a pólók, remélem ismételten elnyerik majd a tetszéseteket. :)

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 22:20 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ezennel a VIII. Heroes táborra történő jelentkezést lezárom!!! :shock: :shock: :shock:

Gratulálok Minden résztvevőnek, remélem idén is sikerül felejthetetlen tábort szervezni a részetekre... :) Én, mint minden évben biztosan azon leszek... :wink:

E-mail ment a jelentkezőknek egy adatpontosítás kapcsán, mivel 20-an leszünk 2vs2-ben, ezért nem 4, hanem 2 vár fog csak kimaradni, szóval kérem azt a 2 várat újra mindenkitől, amivel NEM szeretne játszani...

Tájékoztatom az 1vs1 versenyre ottmaradókat, hogy mivel csak 14-en leszünk (Zsombor nem alszik a táborban, csak versenyez), attól függetlenül a 2 faház 16 fős szállásdíját ki kell fizetnünk, úgyhogy a tábor árát kénytelen vagyok személyenként 1.200 Ft-tal megemelni... :roll: Elnézést kérek Mindenkitől a kellemetlenségért... De ezt nem tudtam előre bekalkulálni... :roll:

A pólók és a kupák hamarosan elkészülnek, amint meglesznek, lefényképezem és feltesszük ide a fórumra.

A szabályzatok, H3 és H5 árlisták, 1vs1 mapok készülnek, ha elkészültek, közkinccsé tesszük itt a fórumon. a 2vs2 mapokat nézegessétek, ha hibát találtok bennük, jelezzétek Nekem a vogyi73@gmail.com e-mail címemre. Ezúton köszönöm Süni, Dragon, Csizu és Jou munkáját, mellyel könyebbé tették az életem, mert nem kellett ezekkel a dolgokkal túl sokat foglalkoznom... :wink:

Még csak néhányan jelezték, hogy a 2vs2 versenyben A-B kalapos kiemelés legyen e vagy maradjon az eddig bevált módszer, miszerint mindenki ad egy számot 1-999 között, majd egy titkos számmal felszorozzuk és így alakuljanak ki a párok... Eddig a bevált módszer vezet 5-0 arányban... Még lehet szavazni július 15-éig...

A jelentkezők: (Frissítve: 2008.06.30. 23:59)

1vs1 torna nevezések:

1. Vologya Mester-Zsombor (1 csapatban...)
2. bogpista
3. Karesz
4. Süni
5. Sorceress
6. ssth
7. Boti
8. Kady
9. Adler
10. Titi
11. Hitehagyott
12. Jou
13. Dragon
14. HZsolt

2vs2 torna nevezések:

1. Vologya Mester
2. bogpista
3. Karesz
4. Süni
5. Sorceress
6. ssth
7. DaMaGepy
8. Kady
9. Adler
10. Titi
11. Hitehagyott
12. Jou
13. Dragon
14. HZsolt
15. Cat
16. Nimbus
17. Teki1986
18. Boti
19. rt
20. Dreegar

H3 Támadás torna nevezések:

1. Vologya Mester
2. bogpista
3. Karesz
4. Süni
5. Sorceress
6. ssth
7. DaMaGepy
8. Adler
9. Titi
10. Jou
11. Dragon
12. HZsolt
13. Cat
14. Nimbus
15. Teki1986
16.Lord Shaba
17. Magix
18. Mugger
19. Werul
20. 2much4me
21. Ati
22. Zsombor
23. Őrhegyi Patrik
24. Kiki
25. Kiki jr.
26. Boti
27. rt
28. Dreegar

H5 Támadás torna nevezések:

1. Vologya Mester
2. bogpista
3. Sorceress
4. Titi
5. Jou
6. Dragon
7. HZsolt
8. Cat
9. Teki1986
10. Lord Shaba
11. Magix
12. Mugger
13. Ati
14. Zsombor
15. Őrhegyi Patrik
16. Kiki

Baráti üdv!

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2008 júl. 15 kedd, 15:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 29 vas., 17:47 

sziasztok!

sajnálom de nem tudtok rám számítani a táborban, dolgoznom kell...

GL mindenkinek!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 29 vas., 22:16 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bozso: Sajnálom, azt hiszem nem csak a saját nevemben beszélhetek... :( Talán majd legközelebb... :wink: Remélem a 8. HBB-n találkozunk! :wink: Baráti üdv!

ui: Jou igazad van! :P Biztosan a meleg teszi! :roll: Szóval a 2008. évi őszi 9. HBB-re gondoltam természetesen... :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2008 jún. 30 hétf., 0:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 29 vas., 23:01 
Heroes Team

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Bozso: Sajnálom, azt hiszem nem csak a saját nevemben beszélhetek... :( Talán majd legközelebb... :wink: Remélem a 8. HBB-n találkozunk! :wink: Baráti üdv!

A 8. on Szerintem találkoztatok nem?? :roll: :lol: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]