Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 15:10 

Hasonlóképp egy hete nem láttam Adlert...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 14 szer., 7:51 

A routerrel rendelkező játékosoknak ajánlom a gameranger programot hamachi helyett. Kipróbáltam, nekem bevált.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 15 csüt., 13:43 

Valaki meg tudna mondani konkretan milyen porto(ka)t hasznal a H3? Koszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 17 szomb., 10:30 

Ha valaki ma vagy holnap este ráérne egy OB meccsre az írjon légyszíves. Jobb lenne még most letudni párat, később egyre kevesebb időm lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 17 szomb., 15:37 

Adler, mikor érsz rá az első körös meccsünkre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 17 szomb., 15:42 

Ha ő nem ér rá, akkor pedig keress valakit akinek alkalmas az időpont :)
Lehet akár az utolsó fordulóban sorra kerülő ellenfél is csak tessék lejátszani a meccseket :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 17 szomb., 17:21 

Már Merlinnel letárgyaltam a holnapot, csak gondoltam ha már 1 éve először átnéztem egy pályát ne vesszen kárba :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 17 szomb., 23:17 

Holnap délután lehet nekem is beleférne egy gém. Ma este hiába keresgélek itt valakit már elég késő van gondolom.
De ha van valakinek kedve/ideje egy OB-s meccsre akkor holnap délután leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 17 szomb., 23:19 

Bocs Csizu, hogy a múlthéten nem tudtam szólni neked időben de tovább maradtam kint mint számoltam, mivel németbe is átmentem és csak a hétvégén értem haza. A héten meg egész késő estig dolgoztam minden nap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 1:34 

Első forduló:
Adler az Isten szerepét ezúttal Ajit játszotta el, riválisa az én oldalamon Shakti volt (természetesen nem hozott lényt, nehogy jó legyen). Az aranybányámat kiszedtem harmadik nap egy csövessel (a csöves mellesleg 185ös lightingal rendelkezett :D:D). A főhős első héten végigdarálta a questeket kivéve a fejet, az összes trottyos elhullok a vámpírlordoknak köszönhetően, és a power licsek elvittek egy medúzát is. A dragon finoman szolva kínosan lett meg, onnantól csak azon szenvedtem hogy meglegyen a 10. szint, alig volt mit ütni. közben gunnar kihozta a kesztyűt, egy másik csöves meg besöpörte az abadoned mine-t és a kenet, a többivel nem törődtem. 1.3.6 on manaduplázás után kiszedtem a nyakéket, azonban úgy döntöttem megvárom a z új hetet, ugyanis Ajit csak nagyjából 1.3.4en szedte ki az ő aranybányáját, így jelentős pénztöbletemben bíztam és reméltem hogy odaát sem lesz pénz sereget venni, mert felénk egy nyamvadt fitying se volt. 1.4.1 en full annak rendje és módja szerint bevettem a fővárat 7 blekivel meg a szemig lefelé a sereggel, a medúzákat ki sem bírtam venni, a trottyosok meg nem fértek bele a koncepcióba, hiszen shakti volt a hősöm xD.
Egész pofás lett a srác a végére: 19 15 11 10 ha jól rémlik.
Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 14:46 

Hello
egy értelmes csávó sem jött, annál több értelmetlen, sikerült kiszenvedni az angelt, de maradt 5 goldom, igy elcsöveztem egy hetet, pénzem nem volt, mert Dreegar lenyulta a bányát, amire az én nevem volt kiirva.
Mire egyenesbe jöttem, addigra Dreegar beverte a váram, ahogy kell.
Nem mondom, hogy nagyszerű meccs volt, a Castle tipikusan **** vár ide, de igy jár, aki lusta várakat választani, Pista jön nekem egy Mézes-Meggysesel, bár, ha a többi várral nyerek, akkor én csengetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 15:34 
Heroes Team

Boti írta:
Bocs Csizu, hogy a múlthéten nem tudtam szólni neked időben de tovább maradtam kint mint számoltam, mivel németbe is átmentem és csak a hétvégén értem haza. A héten meg egész késő estig dolgoztam minden nap.

Semmi gond, megbeszélünk egy délutáni/esti időpontot jövő hétre, priviben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 16:05 
Heroes Team

Captain Csabi egyéb okok miatt nem tudja vállalni az OB meccseit, így megfogyatkozott a csoport, de továbbra is lesz egy kieső, hogy azért legyen verseny a mezőny végén is. 2 feljutó pedig a 3. csoportból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 16:16 

Hi!

Balance Point

1.forduló

Jou vs Süni

Stronghold Verdish vs Dungeon Dace

Elég lassan haladtunk, hiszen netproblémáim miatt volt egy időszak amikor naponként kellett tölteni.
Első héten jól csatáztam, viszont becsúszott néhány rossz lépés.
Második héten már belejöttem, slow is lett earth mellé ami megnyugtatott, sőt Jou hőse nem állt a helyzet magaslatán. Nem volt konkrét terv erre a pályára, de drága a dungi, ha gyorsan akar átmenni az ember.
Márpedig 1.3.6-nál 5 black plusz pikemanok kíséretében levettem a sarikat, fel a nyaklánc, azonban egyik droid nem ért be a piacra, így ütőképes seregem sem lett volna egy "meglepetésszerű" 7.napos áttörésre.
Visszafordultam a hidrák felé, 1.4.1-nél 1 black veszteséggel meghaltak, a slow blind kombót használtam, de nem értem el a pajzsot és ami ilyenkor szokott jönni:
Verdish a medvékkel átjött, felvette a pajzsot, majd megtámadott.
Menekültem, 12k gold, de célba vettem a szandált.
Sikerült kivenni 6 sarival, de a láncom nem állt össze (saját hiba és Jou is segített ebben) majd elkapta a nagy rohanás közben a droidot, ekkor feladtam
Verdish 20 19 19 20 Dace 23 23 12 17
Lényegtelen, mert clone, fire shield jött az MG-ből, amivel nehéz ütni, Jou chain exp dispel,cure operált, vagyis teljesen mindegy mit csinálok, nem nyerhetek...
Grat, jól toltad :):):)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 okt. 31 szomb., 11:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 17:16 

Csizuval lejátszottam szombaton a meccsünket az OB-n.
A meccsről csak annyit, hogy 1-2-4 nél az Arch Devileknél benéztem a seregemet; 3 Ark Angyalt. A főhősömmel sikerült eliszkolni szerencsére. Nem estem nagyon kétségbe, mivel tudtam, hogy lesz tacticom experten, air magicom experten valamint plusz 4 speedem. Így biztos minden lényemmel hamarabb jövök majd mint csizu. A végcsata ennek megfelelően elég gusztustalanul kezdődött. Mass haste és ütött minden. A lényeim fele kb morált kapott és Csizunak alig maradt valamilye. Chainnel próbált meg operálni és elég jól bontott, de túl sok hp-m maradt, így én kerültem ki győztesen a csatából.

Köszönöm a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 17:17 

Adler írta:
Nem mondom, hogy nagyszerű meccs volt, a Castle tipikusan **** vár ide, de igy jár, aki lusta várakat választani, Pista jön nekem egy Mézes-Meggysesel, bár, ha a többi várral nyerek, akkor én csengetek.

:lol: Most már elmondhatom, azért választottam a Castlét ide, mert itt fel van építve a ló alapból. Máshol erre nem lett volna sansz. Azt meg nem figyeltem meg, hogy ennyire csöves pálya így sikerült benézni. Bár leírtam, hogy hogy jártam Sorcy ellen, te ugyanazt a hibát követted el, miszerint nem foglaltad el az aranybányát az elején míg Dreegar meg a tiedet igen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 18:43 

Második kör:
Hamár stronghold mirror, Merlin gurnissonja ellen gerwulfot tettem meg vezírnek. Első két héten mindent kiszedtem a pályán a sátrakat kivéve, ekkor még olyan 20-30 skillelőnyben voltam, azonban mire sikerült átvánszorogni az ellenfélhez, Merlin többé kevésbé behozta a lemaradást, és beült a várába. A főcsatáról annyit, hogy 870 körül ütött a meteorom, és a medvékkel beálltam a kapu elé, így kijönni sem tudott semmi. A második kör után Merlin feladta a mészárlássá fajult főcsatát.
Meg kell mondjam nem tetszett ez a pálya, osztom Pista véleményét, túl nehéz átmenni.
Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 20:44 
Heroes Team

bogpista írta:
Adler írta:

:lol: Most már elmondhatom, azért választottam a Castlét ide, mert itt fel van építve a ló alapból. Máshol erre nem lett volna sansz. Azt meg nem figyeltem meg, hogy ennyire csöves pálya így sikerült benézni. Bár leírtam, hogy hogy jártam Sorcy ellen, te ugyanazt a hibát követted el, miszerint nem foglaltad el az aranybányát az elején míg Dreegar meg a tiedet igen. :)

Strongholdnál is ugyanez a helyzet, igaz én nem tudtam h van itt lvl6, meglepetés volt, de megérte, jól jött az a kis nyersi, meg a 2. heti 6 küki a GB-vel :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 22:51 
Heroes Team

ssth írta:
Csizuval lejátszottam szombaton a meccsünket az OB-n.
A meccsről csak annyit, hogy 1-2-4 nél az Arch Devileknél benéztem a seregemet; 3 Ark Angyalt. A főhősömmel sikerült eliszkolni szerencsére. Nem estem nagyon kétségbe, mivel tudtam, hogy lesz tacticom experten, air magicom experten valamint plusz 4 speedem. Így biztos minden lényemmel hamarabb jövök majd mint csizu. A végcsata ennek megfelelően elég gusztustalanul kezdődött. Mass haste és ütött minden. A lényeim fele kb morált kapott és Csizunak alig maradt valamilye. Chainnel próbált meg operálni és elég jól bontott, de túl sok hp-m maradt, így én kerültem ki győztesen a csatából.

Köszönöm a játékot!

Egy esélyem lett volna, ha tengeren elkaplak, de rosszul néztem a view airt és kiszálltam partra... másnap jöttél át az örvényen :(
Ha nem bukod be a 3 AA-t, akkor is sima meccs, pedig nem rontottam el semmit. Sajnos az utóbbi időben ha towerral vagyok, mass hasteval bedarálnak. Itt +3 speed is segített Téged, illetve az arkangyal morálja és a többiek akik követték szintén kaptak néhányan morált és luckot. Tulajdonképpen csak a titánom maradt állva és a golem a majdnem fullos castle sereg ellen. Nagyon hálátlan játék ilyenkor a heroes, nem ezért pepecselünk 5-6 órát, hogy egy ilyen főcsatát vívjunk.

A pályán 21 :!: db lvl 3-as artifact van, amelynek eloszlása lehet egyenlő, de nem így lett. TH-nál landoltak a kulcsfontosságú artifactok: Velocity, Golden Bow, amiért 3 AA-t is lehet veszíteni, ahogy a példa mutatja. Rusholni itt nem lehet, így marad a saját területek kifosztása, idő van mindenre, ezért is lehetett volna jó ide a Tower (amely kiépítéséhez idő kell). Sajnálom a meccset, több volt benne. Anélkül, hogy megbántanék bárkit is (távol álljon tőlem), elmondanám, hogy nekem sem jött be a pálya, jobban át kell gondolni milyen mapon folyik egy olyan verseny, ahol elvileg a legjobbak (kis hazánkból) játszanak. Ha úgy lehet nyerni, hogy 2/3-ad annyi lvl7-e van az ellenfélnek és fele annyi lvl 6-ja, wisdom nuku, hősök értékei közel azonosak, akkor nem lehet a pályát nem hibáztatni.
Remélem a folytatásban mellém szegődik a szerencse.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 18 vas., 23:53 
Heroes Team

Én azon a pályán legalább 50ezret hagytam a piacon azért, hogy Pista über hősét beérjem (összesen +10 A +4 D +1 P +1 K), és 1ikünk se kapott 1-2 skillnövelő artinál többet a fejenként 8-ból vagy mennyiből...

Bár tudom Téged ez nem vigasztalhat Csizu :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]