Dreegar(dungeon) vs Tiamath(castle) random panic
Azért írom be mert vicces meccs volt, 3 főcsatával
Kezdésnek shakti beállított 33 trottyossal, még gunnar is többet hozott nála, ezért ő is lett a főhős, valamint a lvl1 upg helyett inkább townhallt húztam, lévén iszonyat szegény terep. A necro zónába lots marksman volt a blokk, szerencsére hamar lett adv tactic, így átmentem rajta 4. napon, majd egyel később several efretin is. Innentől kezdve végig daráltam 2. héten a zónákat, és 123-on megláttam a hősét (CH természetesen, lucker ^^) 5 champion virított nála, míg a sereg pár lépéssel mögötte érkezett. Itt komoly dilemma volt hogy támadjak e, mert nem volt könyvem, ha viszont várok egy napot, egyesül és szitává lő, ráadásul kettőnket pack cycopl king választott el. Végül eladtam mindent és áttörtem. Elsőként a főhősével kellett megküzdeni, sajnos adv airral és 30 manával, és nonstop minimumsebzésekkel (a szemek egyszer nem bírtak levenni 50 hp-t amikor 45-55ig sebeztek) iszonyatosan megdarálta a csapataim, végül futott. Ezután jött a teljes serege, 47 marksman, max crusader, 3 grifin és 70 pikás, nekem ekkorra 2 manticore, 6 mino 26 szem és zirka 90 trottyos maradt (a medusákat nem tudtam kivenni) A katasztrófa az egészben az volt, hogy Tyris hozta a csapatait, így nem tudtam egyből beállni a marksmanek elé a cicákkal a basic tactic miatt. Végül iszonyatos mészárlás után túlélte 26 szem és 55 troglodita. Következő nap visszamentem könyvet venni, megvettem a medúzákat meg mindent ami maradt, kiszedtem egy +3as pajzsot, lett exp air, vívtunk pár droid csatát, neki lett exp slowja és kiszedett 2 hiveot is, így ostromra nem is gondolhattam, inkább elmentem tápolni a mainnnel, aki 7. nap megérkezett a paradicsomba, hogy Crag Hacket lássa szemben, míg balra és jobbra 2-2 hive, meg egy aréna. Nála 2 champion, several wyvern és némi conflux sereg, nálam az említettek és 30 kentaur, 24 törpe(hős és vár vegyesen) Gunnar vezetett A/Dben olyan 5 skillel, ezt kompenzálta CH bónusza, power/manában egál nagyjából. Nem mert megtámadni, inkább körbeszaladt a hiveoknál és kiszedett egy minimumosat. Ezek után viszont én nem üthettem meg, mert hétváltás volt, a korábbi seregemben pedig nem bíztam (few angyalt láttam, ami 2 is lehetett akár) Ennek örömére inkább kiszedtem egy kettes meg egy hármas consot, és benéztem az arénába. Nah, jön ő, persze hogy az utolsó hive a fullos, kiszedi, megüt. Megint csak szétdaráltuk egymást, végül maradt egy 30 hp-s angyal és 10 medusa, míg odaát 3 champion. Hja, medusa lövés nélkül ^^ Na mondom, vagy kövéválsz, vagy végem. Kövévált ^^ 3 cure és egy arrow így elégnek bizonyult, de nem mondom hogy nem ízzadtam meg