Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 11:17 

Ezt az opciót nem ismerem, én csak egy hősös pályán ogre magik elen bukok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 11:30 

noname írta:
Tamadott, es hat ki volt rakva az Elixir of Life, szoltam, hogy hat igy nem koser

Már beszéltük, hogy SoD-dal játszani nem annyira jó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 11:32 

Dreegar írta:
Bemész kuki piacra, de amikor rákérdez h be akarsz e menni, nyomj no-t. Ezután jobbclick az épületre, ami kiírja hogy miből mennyi van. Several cyclops king már ált jelzi hogy nem feltétlenül 3 sárkányos a buli

Én csak egy nyeretlen kétéves vagyok Hozzátok, de a küklopszos helyen sárkányok is vannak? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 11:44 

NG írta:
Dreegar írta:
Bemész kuki piacra, de amikor rákérdez h be akarsz e menni, nyomj no-t. Ezután jobbclick az épületre, ami kiírja hogy miből mennyi van. Several cyclops king már ált jelzi hogy nem feltétlenül 3 sárkányos a buli

Én csak egy nyeretlen kétéves vagyok Hozzátok, de a küklopszos helyen sárkányok is vannak? :)

A "hasznos"nak titulált esetekben a küklopszok hullája helyén vannak (saját) sárkányok, az anomáliák kategóriájába eső "veszteség" nek titulált esetekben pedig a küklopszok vannak a sárkányhullák helyén. Értsd: 8as kükipiacot nem feltétlenül 3 sárkánnyal kell beütni :P:P:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 12:54 

Nekem már megvan a tapasztalatom az ilyen bankokkal,úgyhogy én sose megyek be ha tudom hogy fullos esetén csúfos vereség a vége :P
Süni írta:
Ha jól vettem ki noname írásából, Dávid kapott egy loadot még az elején... Ez alapján is ő nyert?

Igen kaptam loadot mert különben 0 esélyem marad :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 15:14 

Kosz a tanacsot Dreegar, azert ezeket tudom magamtol is. :D
A baj csak az volt, hogy lots of kukit irt, es nem volt szo kuki kiralyokrol. Szoval gondoltam 4 eseten jo vok, talan 6 eseten is. De 8 volt es nem a golyofogonak szant torpoket lottek. :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 16:01 

Oo Az nem fullos :P A fullosban 50 sima kuki vagy 10-40 king/kuki van..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 16:05 

sima kuki :lol: furcsán hangzik... :P
aki szeretne gamelni egyet ma/holnap,írjon rám msn-en.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 16:42 

Jo, akkor nem fullos, de szivtam. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 17:16 

Dreegar írta:
A "hasznos"nak titulált esetekben a küklopszok hullája helyén vannak (saját) sárkányok, az anomáliák kategóriájába eső "veszteség" nek titulált esetekben pedig a küklopszok vannak a sárkányhullák helyén. Értsd: 8as kükipiacot nem feltétlenül 3 sárkánnyal kell beütni :P:P:P

Így már összeraktam, mire írtad :)

Én amúgy a törpés helyre szoktam bemenni nagyon bátran :D legutóbb 80 master gremlin és 4 gog :D
de Teki szerintem emlékszik még a BB-s akciómra, amikor asszem 2 devillel mentem be és 5x20 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 02 szomb., 17:50 

Arról nem is beszélve hogy mi van ha 5x40 :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 03 vas., 11:17 

Ha 5x40 van benne, akkor valami relicet is lehet hogy kapsz :) A maxos "csak" 150 törpét tartalmaz :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 03 vas., 11:33 

40-es nincs.
http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ttle.shtml

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 03 vas., 11:37 

Akkor 5*30,bocsesz nem emlékeztem pontosan :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 03 vas., 11:52 

noname írta:

Azért megnéztem az oldalt, néhány hiba:
a griff conservatory leírását elcseszték, illetve a Shipwreck kifosztásakor mindig 30% esélyed van... Nem feltétlenül kell mindent elhinni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 03 vas., 12:19 

Forrast Sunikem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 03 vas., 23:38 

Na kozben Dreegar-ral megdumaltam.
noname (Rampart - Pyre) vs (Rampart - Alagar) Sziky @ Erok csataja
rvr-bol ujra rvr a valtozatossag kedveert..
Artikban nem bovelkedtem, 3. skillnek jott resist, behuztam, gondoltam, hogy meg szerepe lehet. Csicska hero 2. het elejen bevette 2. varat, es volt v. 2 350 goldos herom, 2. varnal (fortress) meg volt estates, igy gyurtak a fiuk izombol a penzre. 3. heten megszereztem +5 allt 2. vartol, majd otthon teleport kapu-topia sorrendben haladtam. Volt otthon metro meg implo (fortressbol felszedtem teleportot es lightningot), topia dobott nekem fekete gomboc, +4+4 mellvert, +7 knl mellvert, +12-2 mellvert, szoval a valasztas joga az enyem volt, hogyan dekoraljam a hosom bajos felsotestet. :D Mivel sirbol a teleport mogul kaptam 50% air-t, igy titan`s curiass+orb+50% spell, ami 2 library utan bizony 1000-et pattintott. Valahogy Sziky ur ellopta a kozepso varat meg a jatek elso 2 heteben. :o Kellett az xp, igy nekimentem efreet barataimnak is, de hat ajj. :( Goldot elerte egyik megutotte, es 8 gold megolt minden kentaurt majdnem (17 maradt), majd fs megolt 1 dragont. :S De meg adv. wisdom se focsataig..
Kép
Resist egyszer sem jott. Meg torpeknek se. Igy leszaupultuk egymast implo vs lightning harcban, o futott. Majd tamadtam vara fele, visszavonultam most en. Otthonrol, meg az idokozben felhuzott fortressbol jott a unit, vegre lett legalabb exp. air, o felszedte golemeket bement kozepso varba, mert elfelejtette, hogy onnan nem tud visszavonulni, igy ez lett a vege a jateknak. :/
GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 04 hétf., 12:00 

Fekete gombot felraktad, igy ne varj resistet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 06 szer., 9:55 

Dreegar(dungeon) vs Tiamath(castle) random panic

Azért írom be mert vicces meccs volt, 3 főcsatával :)
Kezdésnek shakti beállított 33 trottyossal, még gunnar is többet hozott nála, ezért ő is lett a főhős, valamint a lvl1 upg helyett inkább townhallt húztam, lévén iszonyat szegény terep. A necro zónába lots marksman volt a blokk, szerencsére hamar lett adv tactic, így átmentem rajta 4. napon, majd egyel később several efretin is. Innentől kezdve végig daráltam 2. héten a zónákat, és 123-on megláttam a hősét (CH természetesen, lucker ^^) 5 champion virított nála, míg a sereg pár lépéssel mögötte érkezett. Itt komoly dilemma volt hogy támadjak e, mert nem volt könyvem, ha viszont várok egy napot, egyesül és szitává lő, ráadásul kettőnket pack cycopl king választott el. Végül eladtam mindent és áttörtem. Elsőként a főhősével kellett megküzdeni, sajnos adv airral és 30 manával, és nonstop minimumsebzésekkel (a szemek egyszer nem bírtak levenni 50 hp-t amikor 45-55ig sebeztek) iszonyatosan megdarálta a csapataim, végül futott. Ezután jött a teljes serege, 47 marksman, max crusader, 3 grifin és 70 pikás, nekem ekkorra 2 manticore, 6 mino 26 szem és zirka 90 trottyos maradt (a medusákat nem tudtam kivenni) A katasztrófa az egészben az volt, hogy Tyris hozta a csapatait, így nem tudtam egyből beállni a marksmanek elé a cicákkal a basic tactic miatt. Végül iszonyatos mészárlás után túlélte 26 szem és 55 troglodita. Következő nap visszamentem könyvet venni, megvettem a medúzákat meg mindent ami maradt, kiszedtem egy +3as pajzsot, lett exp air, vívtunk pár droid csatát, neki lett exp slowja és kiszedett 2 hiveot is, így ostromra nem is gondolhattam, inkább elmentem tápolni a mainnnel, aki 7. nap megérkezett a paradicsomba, hogy Crag Hacket lássa szemben, míg balra és jobbra 2-2 hive, meg egy aréna. Nála 2 champion, several wyvern és némi conflux sereg, nálam az említettek és 30 kentaur, 24 törpe(hős és vár vegyesen) Gunnar vezetett A/Dben olyan 5 skillel, ezt kompenzálta CH bónusza, power/manában egál nagyjából. Nem mert megtámadni, inkább körbeszaladt a hiveoknál és kiszedett egy minimumosat. Ezek után viszont én nem üthettem meg, mert hétváltás volt, a korábbi seregemben pedig nem bíztam (few angyalt láttam, ami 2 is lehetett akár) Ennek örömére inkább kiszedtem egy kettes meg egy hármas consot, és benéztem az arénába. Nah, jön ő, persze hogy az utolsó hive a fullos, kiszedi, megüt. Megint csak szétdaráltuk egymást, végül maradt egy 30 hp-s angyal és 10 medusa, míg odaát 3 champion. Hja, medusa lövés nélkül ^^ Na mondom, vagy kövéválsz, vagy végem. Kövévált ^^ 3 cure és egy arrow így elégnek bizonyult, de nem mondom hogy nem ízzadtam meg :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 06 szer., 12:38 

Én már a beszámolód elején tudtam, hogy biztosan te nyertél, egy vereséggel itt nem fogsz kérkedni, ám gratula, elég jól toltad :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]