Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 8:07 

én mindig elolvasom, szóval csináljad csak nyugodtan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 13:07 

2. Ugy ertettem, hogy van 2 garrison egymassal szemben, egyik tied, masik ellenfele. Te ellenfelelt beutod, es eljutsz sajathoz, ahonnan kiheveted lenyeket. De ugy lattam, mar meg is ertetted, illetve meg is valasztoltad a kerdest.
3. Valoszinuleg hand to hand lesz, ha picit gonolkodok, mivel a jatekban minden tamadasi forma az egysegeknel vagy archery vagy hand to hand. Szoval jo ellene a shield.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 17:46 

Én szintén elolvasom, sőt rajtam kívül végre más is ír ide beszámolót :)
Egyébként pedig gratula, random mapon tudnál még sokat fejlődni.
Elsősorban külföldi játékosokat keress ez ügyben :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 18:49 

Szerintem is folytassátok az ilyet, mert én is elolvasom :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 20:48 

Én is olvasom :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 22:16 

Hjaja, olvassuk ^^. Megint van állandóra netem, nemsokára stabilizálom a sulit és onnantól kezdve heti 1 meccsre várom a jelentkezőket az alábbi random templateken:

balance
panic
jebus
8mm6
blockbuster

vagy fix mapok közül azok amiket értelmesnek nyilvánítok, tehát a sokat vitatott labirintus háború pl nem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 22:40 

Dreegar engem leverhetsz nyugodtan, de BB-n nem adok el egy meccset sem :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 23:16 

Én is olvasom, úgyhogy vagyunk egypáran :)

Nimbus írta:
Gyanítom az átfújás érdekel, és így ez meglehetősen érdekes kérdés, de szerintem annak számít. Nem hiszem, hogy egy lényen belül megkülönböztették volna a dolgot. Érzésre azt mondom, hogy a sarik ugyanúgy sebeznek átfújásból, mint közvetlen hexára.

Aki másodiknak kapja a fújást, az nem gyengébb?

Süni, írtad, hogy randomon lehet még fejlődni, az úgy hasznos effektív, amikor a nagyobb versenyeken többnyire fix pályák vannak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 23:30 

Ki mondta neked, hogy gyengébb? :lol: Valamivel összetéveszted.

Előbb-utóbb fordul a trend NG, hiszen a nemzetközi meccsek 96%-a randomon zajlik... :P
De nem fogom neked magyarázni, hogy miért lehet randomon fejlődni, én konkrétan nem a fix mapokon tanultam meg jól játszani... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 23:35 

Ki mondta hogy jol jatszol? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 09 csüt., 23:39 

Süni írta:
Ki mondta neked, hogy gyengébb?
De nem fogom neked magyarázni, hogy miért lehet randomon fejlődni, én konkrétan nem a fix mapokon tanultam meg jól játszani... :)

Nem mondta senki :)
Értem, hogy nem azon tanultál meg, de mégis jól játszol rajta (vagy hát bemákoltál pár tábori győzelmet, na :P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 0:23 

Én is olvasom, közben a dicső(?) múlton merengek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 3:11 

Csatlakozom az előttem szólókhoz írjatok még ilyen beszámolókat.

Ehhez a random map témához annyit h ugyan úgy ki lehet ismerni őket mint a fix mapokat mert vannak olyan elemei amit a gép minden pályán ugyan úgy generál pl:
Ha követjük a köves utakat akkor az út végén mindig találunk egy várat persze csak ha jó irányban indulunk el rajtuk:p
A talaj színéből lehet következtetni arra h milyen várt találunk az adott feltérképezetlen területen és eldönthetjük h érdemes e elfoglalni vagy pedig másra érdemes pazarolni a lépéspontjainkat.
Mivel én még amatőr vagyok csak ennyit tudtam írni de ebből is jól látszik h random mapokat is ki lehet ismerni még ha nem is olyan mértékben mint a fixeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 14:16 

Csinaltam egy par tesztet, lehet, lesz akinek erdekes lesz az eredmeny, mert nekem az volt! :)
Aki sajat szemevel latni akarja: map (egyik hosnel van fekete gomb bless miatt - maplistaban unnamed) https://www.yousendit.com/download/UFVy ... bml4dnc9PQ
* A sarkanyok tamadasa minden celpontra mas sebzest kap (sebzes szoras miatt - damage range). Azaz, elso celpont is kaphat nagyobb sebzest, es kaphat a masodik is, es lehet hasonlo is (kevesebb esellyel persze).
* Blessnel ertheto modon azonos a sebzes. (azonos defense skillu lenyek eseten termesztesen).
* Shield vedi sarkanyok tamadasat.
* Hydrak hasonlo modon mukodnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 14:25 

Lord Haart 92 írta:
Csatlakozom az előttem szólókhoz írjatok még ilyen beszámolókat.

Ehhez a random map témához annyit h ugyan úgy ki lehet ismerni őket mint a fix mapokat mert vannak olyan elemei amit a gép minden pályán ugyan úgy generál pl:
Ha követjük a köves utakat akkor az út végén mindig találunk egy várat persze csak ha jó irányban indulunk el rajtuk:p
A talaj színéből lehet következtetni arra h milyen várt találunk az adott feltérképezetlen területen és eldönthetjük h érdemes e elfoglalni vagy pedig másra érdemes pazarolni a lépéspontjainkat.
Mivel én még amatőr vagyok csak ennyit tudtam írni de ebből is jól látszik h random mapokat is ki lehet ismerni még ha nem is olyan mértékben mint a fixeket.

Ezek közül semmi sem igaz :D

Idézet:
Csinaltam egy par tesztet, lehet, lesz akinek erdekes lesz az eredmeny, mert nekem az volt! icon_smile.gif
Aki sajat szemevel latni akarja: map (egyik hosnel van fekete gomb bless miatt - maplistaban unnamed) https://www.yousendit.com/download/UFVy ... bml4dnc9PQ
* A sarkanyok tamadasa minden celpontra mas sebzest kap (sebzes szoras miatt - damage range). Azaz, elso celpont is kaphat nagyobb sebzest, es kaphat a masodik is, es lehet hasonlo is (kevesebb esellyel persze).
* Blessnel ertheto modon azonos a sebzes. (azonos defense skillu lenyek eseten termesztesen).
* Shield vedi sarkanyok tamadasat.
* Hydrak hasonlo modon mukodnek.
Vissza a tetejére
Felhasználó profilja Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger

Egen, egyetlen csoportsebzésnél sincs levonás, tehát magog sárkányok hidra stb. Csak a rate miatt vannak különbségek. Shield minden nem ranged támadás ellen véd. Armorer minden sebzést redukál, lőttet is, offense csak a handtohandet növeli.[/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 15:37 

"Ezek közül semmi sem igaz icon_biggrin.gif"

Próbáltad már?
Én próbáltam 10 mapból 1 volt olyan ahol egyetlen várhoz nem tett kövesutat de az is egy bug miatt volt ugyanis a várat nem lehetett sehogyan sem megközelíteni.
A másik pedig csak a fel világon érvényes alvilágban általában csak az Infernot szokta a saját terepén elhelyezni(vagyis vulkános talajon) és persze van olyan vár amit több fajta talajon is el szokott helyezni de azért csak próbáld ki ezek általában bejönnek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 15:42 
Heroes Team

Dreegar, kb. 500 map után vélekedik másképpen. Érdemes őt tovább faggatni. :wink: 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 16:02 

Nimbus írta:
Dreegar, kb. 500 map után vélekedik másképpen. Érdemes őt tovább faggatni. :wink: 8)

Azt nem kétlem h ő tapasztaltabb de szeretnék ennek a végére járni én is elég sok random mapot végigjátszottam már ez a 10 csak azok a pályák amiket így hirtelen kipróbáltam.
Amint írtam voltak kivételek miután megírtam tovább próbálkoztam és ismét beadott egyet ahol egyetlen várhoz nem volt köves út de erre is igaz volt h a várat sehogy sem lehetett megközelíteni.
Volt egy másik eset ahol infernot jeges terepen helyezte el de csak azt az egy várat a többi vár helyén volt(mármint olyan terepen ami a sajátja).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 10 pén., 20:29 

Lord Haart 92 írta:
Nimbus írta:

Azt nem kétlem h ő tapasztaltabb de szeretnék ennek a végére járni én is elég sok random mapot végigjátszottam már ez a 10 csak azok a pályák amiket így hirtelen kipróbáltam.
Amint írtam voltak kivételek miután megírtam tovább próbálkoztam és ismét beadott egyet ahol egyetlen várhoz nem volt köves út de erre is igaz volt h a várat sehogy sem lehetett megközelíteni.
Volt egy másik eset ahol infernot jeges terepen helyezte el de csak azt az egy várat a többi vár helyén volt(mármint olyan terepen ami a sajátja).

A terep csak az ellenfél és a te kezdőterepeden passzol fixen a várhoz, a többinél kb 50% eséllyel, sőt egyes templateken fix terep van vártól függetlenül. A köves út vezethet a sivatagba, valamint más monolithoz is, amikor köztes találkozás van (értsd a 2. zónádból a monolith az ellenfél 2. zónájába vezet, a sivataghoz meg nincs út[bár elérhető]), ezen kvül játszhatóak azok a mapok is ahol bár nincs út a 2. várhoz, mert az subterranen gate-be torkollik (2smd4) de 1-2 nap sétával gyalog is elérhető.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szept. 11 szomb., 2:11 

Laca írta:
Én is olvasom, közben a dicső(?) múlton merengek :D

Merengés helyett pedig lehet egy még dicsőbb jövőt építeni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]