Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 14:02 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 15:20 

ugyan
olyan hősöket kell választani,akiket én szoktam, még sosem volt ütközés, mondjuk eredmény sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 16:26 
Heroes Team

bogpista írta:
bogpista írta:
Na ezért kérdeztem. De ez szerintem se jó így.
Online nagyon fontos lehet a póthősök kiléte, így ezt is tudni kell megválasztani. Én azon a véleményen lennék, hogy a póthős csak azokat kapja meg amit a főhősnek is megvettünk az adatlapon. És természetesen megkapja az esetleges eltérő kezdővarázslatát.

:?: :?: :?:
bogpista írta:
És természetesen megkapja az esetleges eltérő kezdővarázslatát.

Látom egy csöppet félreértettetek. :) A fenti mondatom azt jelenti, hogy ha Gundula a főherod és Neela a póthős, akkor Neela természetesen megkapja az eltérő Shield kezdővarázslatát! Tehát nem a slowot Gundulától!!!
Conan példájánál maradva, ha Terek a főhős ás Tyris a mellékhős, akkor ha azt akarod, hogy Tyris is ismerje a hastét, akkor az adatlapon meg kell venni a varázskönyvet meg a spellt is. (bár akkor jobb ha ő a főhős :))

Én nem tudom, mi akkor itt a szitu, de vézolom az elgondolásaimat példákkal...

1. Gundula a főheró, van Slowja, veszel neki hastét, blesst pl, s Neela a póthős... Ez Esetben ha Neela val leszel, akkor Neela a Shield+Haste+Bless kombóval megy, szal Gundula alapspellje nem száll át... De a póthős alapspellje meglessz...

2. Conan féle Terek+Tyris felállás... Terek vesz magának Slow Sihelt StoneSkint, + Van Hastéja... Tyrisnek ez esetben lesz Spellbook, meg Slow+Shield+StoneSkin, de Haste nem mivel nincs neki...

3. egyikherónak sincs könyv, de itt nincs miről beszélni...

Ha Pista, te erre gondoltál, akkor nincs sehol sem probléma... De a Gundula/Neela Problémánál maradva, mindkettőnek van Spellbookja... :roll: :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 16:40 

Jou írta:
Én nem tudom, mi akkor itt a szitu, de vézolom az elgondolásaimat példákkal...

1. Gundula a főheró, van Slowja, veszel neki hastét, blesst pl, s Neela a póthős... Ez Esetben ha Neela val leszel, akkor Neela a Shield+Haste+Bless kombóval megy, szal Gundula alapspellje nem száll át... De a póthős alapspellje meglessz...

2. Conan féle Terek+Tyris felállás... Terek vesz magának Slow Sihelt StoneSkint, + Van Hastéja... Tyrisnek ez esetben lesz Spellbook, meg Slow+Shield+StoneSkin, de Haste nem mivel nincs neki...

3. egyikherónak sincs könyv, de itt nincs miről beszélni...

Ha Pista, te erre gondoltál, akkor nincs sehol sem probléma... De a Gundula/Neela Problémánál maradva, mindkettőnek van Spellbookja... :roll: :)

Erre, igen. Ezek szerint egyről beszéltünk, csak a nagy meleg bezavart és nem értettük meg egymást. :) De azt továbbra sem támogatom, hogy ha a póthősnek nincs alap spellbookja, akkor kapjon egyet ingyen. Azt is meg kelljen venni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 16:49 
Heroes Team

Laca írta:
Ezt nem értem, ez sosem volt így... :roll:

Laca

Hangozhatna Megint az ismerős mondat! Egyenlőre ezen szabályok élnek a táborra, amit mondassz Pista, next Online-ra átvesszük Csizuval, s jól megforgatjuk a többivel, hátha kisül belőle jó dolog! :wink:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 18:10 

Hali!

Amit én írtam az erre vonatkozott: ha a póthősnek nem volt spell bookja, akkor kellett venni neki, különben nem tudta varázsolni a PÉNZÉRT vett varázslatokat. (nekem volt ilyenben részem az első táborozásom alkalmával...)
Sosem volt ilyen hülyeség, hogy a főhős "bármije" átszállt volna a póthősre.
Más szemszögből nézzétek a dolgokat: Vásárolj be a 25000 aranyból ami kell, ebbe beletartozik a hősöd is. Majd kijelölsz a szabályoknak megfelelően egy póthőst. A főhősödet az adott esetben ő helyettesíti. A főhős armorer speckós a póthős mondjuk haste-s. Na és? Egyik hero ezt tud, a másik azt. Nincs olyan, hogy most terek helyett megyek a harcba és így tudni fogom az ő "specialitását" (varázslatát).
SZVSZ.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 18:14 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 18:20 
Heroes Team

Sziasztok!

Akkor félreértések elkerülése végett maradjunk a következőkben:

1. Ha a főhősnek alapból van spellbookja (azaz nem kellett neki venni), akkor a póthős csak akkor fog rendelkezni spellbook-kal, ha veszel neki.
2. Alap spell nem öröklődik át. Ez átgondolatlan és hülyeség volna. Mit csinálnál akkor, ha a főhős Solmyr, póthős Deemer? Deemrnek lesz egy meteorja és Chainje is? Na de kérem, ezt Ti sem gondolhattátok komolyan. Ha átírod a programot, h Deemer is Chainnel kezdjen, és ne Meteorral, akkor térjünk vissza rá ;) Akik rutinos támadók, azok tudják hogy nem ezen dől el a torna. Megoldás: Ha azt szeretnéd, hogy a póthősöd is rendelkezzen a főhős "induló Spelljével" (Pl. Terek-nek Haste, Gundulának Slow, stb...) akkor vedd azt meg neki. Drága mulatság, de ha tutira akarsz menni, akkor áldozni kell rá :)
Jobb és igazságosabb megoldást nem tudok, akinek van ötlete elő vele :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 18:23 
Heroes Team

Amit én mondtam, akkor tessék elfelejteni...

Amit Csizu írt az a végeleges, a többi csak kacsa+kamu+Falrahányandó borsó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 18:24 

.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 18:45 

Csizu írta:
Sziasztok!

Akkor félreértések elkerülése végett maradjunk a következőkben:

1. Ha a főhősnek alapból van spellbookja (azaz nem kellett neki venni), akkor a póthős csak akkor fog rendelkezni spellbook-kal, ha veszel neki.
2. Alap spell nem öröklődik át. Ez átgondolatlan és hülyeség volna. Mit csinálnál akkor, ha a főhős Solmyr, póthős Deemer? Deemrnek lesz egy meteorja és Chainje is? Na de kérem, ezt Ti sem gondolhattátok komolyan. Ha átírod a programot, h Deemer is Chainnel kezdjen, és ne Meteorral, akkor térjünk vissza rá ;) Akik rutinos támadók, azok tudják hogy nem ezen dől el a torna. Megoldás: Ha azt szeretnéd, hogy a póthősöd is rendelkezzen a főhős "induló Spelljével" (Pl. Terek-nek Haste, Gundulának Slow, stb...) akkor vedd azt meg neki. Drága mulatság, de ha tutira akarsz menni, akkor áldozni kell rá :)
Jobb és igazságosabb megoldást nem tudok, akinek van ötlete elő vele :)

Üdv

1. ponthoz kiegészítés: ha a póthősnek van alapból spell bookja akkor nem kell venni neki :P
2. Csizu én meg tudom oldani neked, hogy Deemer chainnel induljon. De itt inkább aról van szó, hogy minden hős egyedi az ő saját spec képességével és varázslataival. Ha minden póthőst CSAK a vásárolt dolgokból gazdálkodhat, az mindenkire nézve teljesen igazságos. A lényeg, hogy a feltételek mindenkinek egyenlőek és előre tisztázottak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 19:04 
Heroes Team

Laca írta:
1. ponthoz kiegészítés: ha a póthősnek van alapból spell bookja akkor nem kell venni neki :P
2. Csizu én meg tudom oldani neked, hogy Deemer chainnel induljon. De itt inkább aról van szó, hogy minden hős egyedi az ő saját spec képességével és varázslataival. Ha minden póthőst CSAK a vásárolt dolgokból gazdálkodhat, az mindenkire nézve teljesen igazságos. A lényeg, hogy a feltételek mindenkinek egyenlőek és előre tisztázottak.

1.Imádlak Laca, mondtam már? :D Ami triviális nem írom le.
2. Teljesen egyet értünk, ezért sem értem azon spellek "örökítését" amivel a hős alapbból rendelkezik. Terek árában benne van az is, hogy van hasteja, sőt az is, h ez a speckója. Tyris árában nincs benne a haste, miért kapná meg? Részben fizettél valamennyit a hastéért amikor beruházol Terekbe, de nem 1000 goldot, mintha külön meg kéne venni.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 19:27 

esélylatolgatás by Nimbus?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 19:30 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 18 szer., 19:49 
Heroes Team

ArchConan írta:
Még Süny is mindjárt leb@sz Terek miatt :oops:. Elsőre is megértettem és tudomásul vettem.

Bár ellenérvem lenne nekem is: pl igaz hogy a póthőssel nem fizettem a hastért, de a főhősnél lehet, hogy fizettem olyan skillért, amit a póthős nem kap meg (most nem Tyrisről beszélek, hanem például ha Terek helyett Strakert kell választanom vagy Cyrát, akkor a tactic árát (ami szintén be van építve a hős árába ugye) azt elbukom. De a magyar ember a mások veszteségét szívessebben 'viseli', mint esetleges saját gyarapodását :twisted: (hú ez nagyon Imperátorosan hangzott :oops:), szóval megértettem (ISMÉT!) mindent, köszönöm az alapos eligazítást!

Ezért kell okosan és ésszerűen olyan póthőst választani, aki szintén "alkalmas" a sereg vezetésére. Egyébként kedvelt póthősök az armorer v offense speckós hősök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 14:48 

Hello!

Egy technikai kérdés:

Kinek kell akkor küldeni a csapatokat? Lacának, avagy Vologyának?
Igazgató úr kérném nyilatkozzon :)
Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 15:04 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: A H3 és H5 csapatokat kérem, hogy Lacának a laca11@tvn.hu e-mail címére küldjétek legkésőbb július 27-én 20.00 óráig. Én is Neki küldöm majd a csapataim. Aztán majd Laca elküldi Nekem az összes adatlapot, én pedig továbbküldöm a térképszerkesztő brigádnak (H3: Csizu, Jou, H5: zolirobi - előre is köszönöm a munkájukat!!!) és gondoskodom róla, hogy a csapatok felkerüljenek ide a fórumra és lehessen csemegézni, elemezgetni... Remélem így mindenkinek megfelelő! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 15:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Most kaptam a jó hírt, hogy a támadások napján, éjjelén Atinak köszönhetően pörköltes bogrács party is lesz, csupán a hozzá való alapanyagokat kell a TESCO-ban közösen megvásárolnunk. Ilyen még nem volt, de remélem mindenki örül a jó hírnek és a jó lakoma lehetőségének! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 16:58 

Vologya: Köszi a gyors választ! Akkor küldöm is Lacának a csapataimat. A H5-östől nem várok sokat, hiszen alig játszottam vele. De funnak kiváló lesz :) A H3-as csapatomban bízom, hogy bejut a legjobb 20-ba :P :lol: A bográcsozás remek hír, biztos jó lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 18:49 

h5 kézikönyvet valamelyik monitor alatt gondolom megtalálod, a két mumia mellett, akik tavaly kezdték az 1vs1 t H5 ben, mire leérünk, lehet lesz 1.3.1

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]