Bozso84 írta:
lehet hülye felvetés, nemtom mekkorák voltak a goldok értékei, mármint a főhős miatt, de ha 800 csontit mondjuk 3 felé szedsz és nyomsz rájuk hastet...
Bozso
Szal mondtam hogy a csata végén van egy kupac lény,nem alapból vagyunk olyan hülyék hogy 1 kupacba mindet oszt had szóljon a dragon ellen. Mindenkinek volt sok sok mindenféle barom lénye de végül csak egy-egy maradt. A többiek meghaltak, elmentek csicsikálni.
Bozso84 írta:
nem beszélve a korrektségről...nehogy már valaki menekülgessen 1-2 dragonnal 800 csonti ellen az egész pályán...
ez nem élet-halál, hanem egy játék...
szerintem...
bár nem láttam a játékot, nemtom mi volt!
Bozso
Persze hogy nem láttad mi sem láttuk mert ez csak egy elmélet.
Bozso84 írta:
de én tuti nem menekülgetnék 1-2 dragonnal csakhogy kicsikarjak egy döntetlent...sztem beteegs 5let...
de nem akarok senkit sem megbántani
csak sportember lévén íg gondolom!
pá
Bozso
A beteges szó általad és Deegar általi értelmezéséből arra következtetek hogy még az aranyos, gyermeki korszakotokat élitek, ami igazán irigylésre méltó! De én gonosz vagyok és kiváncsi vagyok mi a megfelelő szó nálatok erre :
Neked van 3 várad nekem 1. Találkozunk a szokásos eddig már lerágott csont szituban. Marad sok sok csontid egy kupacban. Nekem van 3 dragon de most sok varázspontom. De előzőleg megnéztem a tavernban hogy kevesebb pénzed van mint nekem ( nekem 5000 arany)
tehát nem érdekem lebontani a csontijaidat mert akkor kifizeted és lelépsz, hanem csak ugrálgatok, ergo döntetlen vagy te retreatozol és bukik az összes csonti. Tegyük fel retreatozol mert még mindig több várad van, még van esély a győzelemre. Én elfoglalom az egyik váradat nem a fővárat hanem valami csövest és felhúzom a fortot. Te jössz hogy visszafoglald de üresen hagytam igy elfoglalod és benne maradsz. Én meg megtámadlak a dragonokkal. Lightingot nyomok a katapultomba nehogy benyomjam már a falat, és kezdődik a repkedés azzal a különbséggel hogy várból nincs retreat csak defeat :p
( ez csak elmélet szal nem kell minden kis hülyeséggel belekötni hogy pl: mégis mér maradnák benn a várban, vagy a vár stronghold és van épitve kiskapu, stb )
pá