Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 11:06 

Ssth jo lenne ha meghuznad magadat egy idore... Inkabb tanuljal a szigora :lol: Majd gyere msnre!!!!

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 11:26 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 11:47 
Heroes Team

Hali!

A Conan által említett elementálos eset más kalap szerintem, egyértelmű, hogy ilyen esetben én is megvárnám, hogy eltűnjenek az elementálok, viszont az 5000 csonti a büdös életbe nem fog eltűnni. :lol:
Egyébként érdekes dolgokat feszeget Conan...

Ssth: Én nem a quick combatra gondoltam, hanem arra, hogy a csata végén ha olyan egyértelmű szitu áll elő mint amit Paul emlegetett, akkor menjenek egymásnak a népek. Magyarán nyer az 5000 csontis sereg.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 12:00 

Ez bármikor előfordulhat. Nem arra kell gondolni hogy most miért 1 kupacban van a sok lény hanem arra hogy ez egy full sereges csata végkifejlete. Pl egy Gold/Black Dragonnak van esélye megmaradni, és ugyanúgy van esélye megmaradni a legnagyobb csoport lénynek is. Haste/Prayer/teleport nem mindig van a várban ,illetve ha a DOMBORZAT olyan akkor a dragon ide-oda repülhet anélkül hogy egy 8-10 sebességü lény elérhetné. Ha sima a domborzat akkor a 8-as sebbeségü lény középről már eléri a dragont.
A másik oldalt is lenne lehetőség nem megnyerni a meccset : ennek feltétele hogy a dragonos csávó ne tudja a lassú lényt lebontani varizással. ( nekem pár napja volt ilyenben részem 2x is visszatöltöttük mert a domborzat segített, de csak volt mindig valami középen, elég egy pici kő és már a 8as sebességü csonti nem ér semmit. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 15:17 
Heroes Team

Sziasztok!

Az elkövetett szabályszegés(pályaeditálás) miatt Kareszt 200 Toplistapontvesztésre,
és a Bajnokságban az utolsó csoportba besorolással büntetem.
A büntetés a lehető legminimálisabb,kérek mindenkit,fogadja el!
A történtek nem felejthetők,a tisztességes játék alapjait sértik!

Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 15:24 
Heroes Team

Hali!

Ötlet: Körbeverés eldöntésére alkalmazható megoldás lehetne, ha az eredményeket (akár utólag) a svájci rendszer pontszámítása alapján vennénk figyelembe. Komoly változást a sorrendben ez nyilván nem okozna, de figyelembe venné, hogy ki, ki ellen miként teljesített ez által végső sorrwendet felállítva kérdéses esetekben.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 16:13 
Heroes Team

Üdv!

Nimbus Mester elnyerte a bajnokság Pályafelelősi tisztét! :D :D :D
(Jelzem sok "Heinekken" az értéke( by Nimbus) ...! :lol: :lol: :lol: )
Ezért akinek a pályákkal kapcsolatban javaslata van,kérem Őt keresse!

Köszi és Üdv-Lzo

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lzo 2006 okt. 19 csüt., 16:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 16:16 

24-edike után elkezdem bombázni a rosszabbnál rosszabb javaslatokkal...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 16:20 
Heroes Team

1 map már megvan 6 mapra még tehettek ajánlatot (lehetőleg javított mapot: csak a könyvek, valamint a DD, Fly és Arma tiltott).

Khmm... Heinekken! :wink: :lol:

UPDATE: Minden javasolni szándékozótól kérném, hogy legyen az bármilyen map (Táboros, ToH-os, randomból alakított ez utóbbiban nem szeretnék scrollokat, meg hasonló random nyavalyákat látni) javítsa (vagy akár ízlés szerint korrigálja ), majd írja bele a map leírásba, hogy az ő műve, végül küldje el nekem a gellert.peter@gmail.com címre. Egyenként max két mapot küldjetek (egyenlőre)!!
Okt. 26-ig várom a javaslatokat! :wink:

Hali!

Holnap estig várom a javaslatokat. :wink:

Nimbus

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 okt. 25 szer., 16:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 18:37 

Heartlands és HotSpot mappok lejavítva elküldve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 19:28 
Heroes Team

ArchConan írta:
Hát pedig van ilyen, nem mondon hogy gyakran, de nekem is többször volt már olyan hogy horde démon kergetett egy ördögöt, vagy három hydra egy sárkányt. Ha bent van az antimorál és a piros gömb, semmit nem lehet csinálni. A dolog érdekessége, hogy általában az rakja be ezeket a dolgokat, aki végül is "megnyerné" a csatát. Viszont ha meg ezeket lerakta volna a csata előtt, lehet hogy el se jut ilyen szituációig és veszít. Tehát nem lehet, hogy minden helyzetből, csak az egyik fél jöjjön ki előnyösen. Vagy ugyanez elementálozással: aki csak az elementálokat dobálja, miközben már nem marad reguláris sereg és a végén kifut a varázspontból, a másik meg viszont még menekül körbe-körbe egy ördöggel, akkor itt kinek és miért kellene nyerni. Megvárhatja, amíg eltűnnek az elementálok maguktól, nem?

Conan beindította a fantáziámat, ezért összeszedtem az abszolót döntetlen eseteit!Ezeket 2 csoportra lehet osztani:
1. csoport: a végtelenségig játszható csaták:
    2 Wraith egymás ellen hasonló A/D párértékekkel!
    SoD Verzióban:
    1 Troll Vs 1 Vampire Lord, illetve 1 Troll Vs 1 Troll
2. Varázslatokkal elért egyidejű vereség
    Arma általi full vereség mindkettőnek!
    2 Nekrós sereg Destroy Undead-del kivégzi egymást!
    2 Élő sereg Death Ripple-lel kivégzi egymást!
    ElementálWar-nal egyidejűleg tünnek el az elementálok

A többi susmus valamilyen módon megnyerhető, némelyik szabályozás nélkül egyszerű kijátszással, vagy szerencsével! A maradék pedig egy idő utáni kötelező ütközésre való felszólítással eredményre hozható! Köszönöm ha nem harapjátok le ezért a szólásomért a fejem!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 0:05 

Üdv!

Paul egy konkrét esetet vázolt fel majdnem, pár napja játszottunk egy partit, nekem a főcsata végén maradt 900 csontim, neki meg 2 Goldja, nálam fenn volt a cloak, és hastel csak 8-s volt a csonti mert nem volt exp. levegő. Paul ide oda ugrott a dragonnal és közben nyomogatta a 250-s ice boltokat, igy hullott a csonti 40-50 essevel. A pech csak az volt hogy volt a pálya közepén egy hosszirányú törés és sehogy se tudtam elérni a dragonokat. 700 csontinál elmenekültem majd 2-3 nap után megint találkoztunk egy másik területen de akkor szintén volt egy törés a pálya közepén, és itt sem értem el a dragonokat emiatt. Mondjuk itt nem állt fenn annak a veszélye hogy döntetlen lessz mert Paulnak sok spell pontja volt, és 15-20 kör alatt lebontotta a csontikat. De abban az esetben ha nincs túl sok spell pontja akkor fennállhatot volna az a szitu hogy kergetőzünk körbe körbe, és nem akar belemenni a harcba mert ott nem sok esélye lenne, tehát neki jó a patt, viszont a sok csonti meg elég drága ahoz hogy pénzért el lehessen menekülni majd visszatámadni, abban a reményben hogy egy másik területen lessz a csata ahol nincs akadály a pályán. Ja a remove obstacol nem volt.
Amúgy lehet indulok majd én is a versenyen bár nem tudom mikor tudok szakítani elég időt a partikra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 0:41 

lehet hülye felvetés, nemtom mekkorák voltak a goldok értékei, mármint a főhős miatt, de ha 800 csontit mondjuk 3 felé szedsz és nyomsz rájuk hastet...
akkor már valahogy harcra lehet kényszeriteni a dragonokat
bár ha nagyon olyan a terep akkor lehet ugysem..
de sztem ne a 10.000-ből 1 esetre készüljünk fel...

nem beszélve a korrektségről...nehogy már valaki menekülgessen 1-2 dragonnal 800 csonti ellen az egész pályán...
ez nem élet-halál, hanem egy játék...
szerintem...

bár nem láttam a játékot, nemtom mi volt!

de én tuti nem menekülgetnék 1-2 dragonnal csakhogy kicsikarjak egy döntetlent...sztem beteegs 5let...

de nem akarok senkit sem megbántani
csak sportember lévén íg gondolom!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 3:37 

Bozso84 írta:
lehet hülye felvetés, nemtom mekkorák voltak a goldok értékei, mármint a főhős miatt, de ha 800 csontit mondjuk 3 felé szedsz és nyomsz rájuk hastet...
Bozso

Szal mondtam hogy a csata végén van egy kupac lény,nem alapból vagyunk olyan hülyék hogy 1 kupacba mindet oszt had szóljon a dragon ellen. Mindenkinek volt sok sok mindenféle barom lénye de végül csak egy-egy maradt. A többiek meghaltak, elmentek csicsikálni.

Bozso84 írta:
nem beszélve a korrektségről...nehogy már valaki menekülgessen 1-2 dragonnal 800 csonti ellen az egész pályán...
ez nem élet-halál, hanem egy játék...
szerintem...
bár nem láttam a játékot, nemtom mi volt!
Bozso

Persze hogy nem láttad mi sem láttuk mert ez csak egy elmélet.

Bozso84 írta:
de én tuti nem menekülgetnék 1-2 dragonnal csakhogy kicsikarjak egy döntetlent...sztem beteegs 5let...

de nem akarok senkit sem megbántani
csak sportember lévén íg gondolom!

Bozso

A beteges szó általad és Deegar általi értelmezéséből arra következtetek hogy még az aranyos, gyermeki korszakotokat élitek, ami igazán irigylésre méltó! De én gonosz vagyok és kiváncsi vagyok mi a megfelelő szó nálatok erre :

Neked van 3 várad nekem 1. Találkozunk a szokásos eddig már lerágott csont szituban. Marad sok sok csontid egy kupacban. Nekem van 3 dragon de most sok varázspontom. De előzőleg megnéztem a tavernban hogy kevesebb pénzed van mint nekem ( nekem 5000 arany)
tehát nem érdekem lebontani a csontijaidat mert akkor kifizeted és lelépsz, hanem csak ugrálgatok, ergo döntetlen vagy te retreatozol és bukik az összes csonti. Tegyük fel retreatozol mert még mindig több várad van, még van esély a győzelemre. Én elfoglalom az egyik váradat nem a fővárat hanem valami csövest és felhúzom a fortot. Te jössz hogy visszafoglald de üresen hagytam igy elfoglalod és benne maradsz. Én meg megtámadlak a dragonokkal. Lightingot nyomok a katapultomba nehogy benyomjam már a falat, és kezdődik a repkedés azzal a különbséggel hogy várból nincs retreat csak defeat :p
( ez csak elmélet szal nem kell minden kis hülyeséggel belekötni hogy pl: mégis mér maradnák benn a várban, vagy a vár stronghold és van épitve kiskapu, stb )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 4:56 

érdekes gondolatok:))

mik eszedbe nem jutnak???:))

amúgy ha már sokadszor találkoznánk a lerágott csont szituban
és van 3 váram mig neked egy...
sztem vhogy megoldanám, hogy mondjuk rögtön az elején a dragonjaidat szedem le, mert gondolom ha van várad, akkor mást is be tucc rakni magadhoz, mert ha nem, akkor ugye azért nem csak a csontik lesznek velem...
szoval ha más is van nálad, először a dragont ütöm mindennel, senki mást nem bántok, és akkor te menekülhetsz, vagy defeat.

de gondolom ebbe is bele lehet kötni:)

de sztem tényleg hagyjuk ezt a témát, mert nem hinném hogy ilyen sűrűn fordulna elő

de ha belekerülünk egy ilyenbe Paul...:))akkor nemtom mi lesz
ha engem szivatsz így, akkor morcos leszek az tuti
de remélem ki tudom majd vágni magam a szituból!
:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 7:20 

Hogyan nyomsz lightningot a sajat katapultodra? Azt azert megneznem, talan frost ring vagy inferno, fireball etc. meg megertem, de lightning :lol:

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 20:41 

Hát, lehet hogy a gyermeteg korszakomat élem, vagy középkori lovagi erkölcs szerint élek, de én ha marad 2 goldom 800 csonti ellen akkor beismerem a vereséget, nem próbálok mindenféle trükkökkel döntetlent elérni. Kétségtelen hogy nem gondoltam át ilyen méllységekben a dolgot, de bízom benne hogy nem kerül sor ilyesmire, legalább is hasonló szituációban ideges lennék, jah és a fenti esetben a vár kidobálja a dragonodat+ én nem foglalom vissza a looser váramat, hanem várok 1-2 heti poput és ráhajtok a dragonodra. De kétségtelen, van némi(ha nem is sok) realitása a döntetlennek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 21:27 

Hogyan lehet Karesz a 3. csoportban, amikor a 20. helyen tanyázik a pontlistán? Pault, Adlert... is megelőzi, ha jól láttam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 21:35 

Lzo írta:
Az elkövetett szabályszegés(pályaeditálás) miatt Kareszt 200 Toplistapontvesztésre,
és a Bajnokságban az utolsó csoportba besorolással büntetem.

GJodie így...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 22 vas., 21:16 

Sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogy e hónap 13.-a óta nem volt online toplistás meccs?
Gondolom volt.
Akkor pedig Laca mikor fog visszatérni,mert biztos olyan dolga lehet ami halaszthatatlan,amit én megértek.
Tehát például nekem 2 meccsem is van,aminek fel kell kerülnie.
Körülbelül a jövő hét közepén,végén frissítve lesz?
Nem akarok kellemetlenkedni,csak érdeklődök. :oops: :oops:
Nyugalom,nem akarok első ligába kerülni :D :D .

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]