Sziasztok!
Milyen jó is lehet ott élni, ahol öcsike és bátyuska együtt hekkeli a mapokat! Hogy miért nem preferálják ezek inkább a Counterstrike -ot???
Nos az egész úgy kezdődött, hogy Lzo MSN -en megkézdezett, hogy szerintem lehetséges -e, hogy az ellenfél hőse 114 -nél kb. 15 all -al mászkál, 117 nél ugyanez az érték kb.all 25! Mondtam Neki, hogy küldje ha van mentése, én megnézhetem, hátha kiderül valami. Legnagyobb meglepetésemre ez ellen főhősénél, csak az Angel Wings, a Kanna, a 4 Magic könyv sorakozott ott, az Utópia közelében sem járt, a vára előtt halomban álltak a felszedetlen behekkelt ládikók, hogy azért pénze is legyen!!! Szóval biztosra ment a koma, sokat nem kockáztatott!

Mindezt vagy 3 Rocmadárral! Ügyes gyerek, süvegcukrot neki!!!
Nos mondtam is, hogy szerintem azonnal ki kell tiltani az oldal összes versenyéről a komát, én nem hiszem, hogy erre bármi mentő körülmény (kor/nem/halmazállapot) létezik, ha mégis, nem vagyok ügyvéd, hogy érdekeljen!!!
A jól elvégzett munka örömével le is ültem Tibszával játszani egyet (már a harmincadik ládikómat szerkesztettem be a mapra, csak az volt a gáz, hogy Ő kezdett!

), amikor visszanézek MSN -re Lzo írja ám, hogy az
előző meccsén (amit számomra érthetetlen módon megnyert) szintén hekkelt az első napi mentés!!! Mondom mi van nálunk játszik Al Capone maffiástul??? Persze most már értem, hogy a hekkelés családi vonás arrafelé, öcsike és bátyuska a két delikvens! Megnéztem s TÉNYLEG, 111 -nél tisztán látszik a horribilis mennyiségű ládikó és ásvány amit beépített a mapba a gyerek, persze csak magának!!!
Erre már tényleg nincs mit mondanom, én magam az oldal összes versenyéről kizárnám őket (ha a családból a nagypapa is játszik nálunk, azt is! ), de persze a végső döntés jelen verseny ügyében Bogpistáé, az oldal összes versenye ügyében pedig Vologyáé!
Még annyit, hogy a két koma
MERON és
FENDEREN, ha valakinek kétsége lenne, hogy kiről is van szó!!! Én egyébként Lzotól eltérően nem kívánom őket a BB -n (sőt semmilyen verseny közelében sem) látni! Pedig sokért nem adnám, ha láthatnám Nimbus, Adler vagy Ssth arcát amint meglátja 114 -nél szembejönni a nagy, felszerszámozott Federent!

Mindenesetre figyelemre méltó az a páratlan arrogancia is, ahogy mosdatja a szerecsent ez a szerencsétlen!
Üdv. Mugger