Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 23:55 
Heroes Team

Üdv!
Amit szerintem tehettek,ha még akartok játszani nálunk:
eljöttök az egyik online bajnokságra,átdumáljuk,játszunk egy jót és utána már máshogy látjuk a dolgokat!
Amúgy harag nincs,csak ha kiderülnek a dolgok,akkor kellemetlen...
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 0:03 

Hihetetlen és megdöbbentő, hogy mik vannak!!!! :shock: :? :evil:
Ne csináljátok már!!! Ez "csak" egy játék emberek!!!! :x Mi értelme van úgy játszani és esetleg nyerni, hogy tudod, azt nem a saját erődből érted el, hanem úgy, hogy jogosulatlan előnnyel játszol?!
Számomra érthetetlen és felfoghatatlan ez a gondolkodásmód... :?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 0:11 

Mit csalt a srác? Kiváncsi lennék? Ha csak az egyik csalt, minek kell mindkettőt kizarni? Fair play!!!!! Nem szabad csalni ugyse, hogyha az ellenfél jó csinalja Lzo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 1:18 

mit er a gyozelem ha nem tudasunkbol szerezzuk? Fogyatekos az aki ilyet tesz. sajnalom....elrontjatok masok oromet,mert a fair play az naon fontos es ez a verseny nekunk jelent valamit...nektek nem :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 6:56 
Heroes Team

Sziasztok!

Milyen jó is lehet ott élni, ahol öcsike és bátyuska együtt hekkeli a mapokat! Hogy miért nem preferálják ezek inkább a Counterstrike -ot???

Nos az egész úgy kezdődött, hogy Lzo MSN -en megkézdezett, hogy szerintem lehetséges -e, hogy az ellenfél hőse 114 -nél kb. 15 all -al mászkál, 117 nél ugyanez az érték kb.all 25! Mondtam Neki, hogy küldje ha van mentése, én megnézhetem, hátha kiderül valami. Legnagyobb meglepetésemre ez ellen főhősénél, csak az Angel Wings, a Kanna, a 4 Magic könyv sorakozott ott, az Utópia közelében sem járt, a vára előtt halomban álltak a felszedetlen behekkelt ládikók, hogy azért pénze is legyen!!! Szóval biztosra ment a koma, sokat nem kockáztatott! :lol: :lol: :lol: Mindezt vagy 3 Rocmadárral! Ügyes gyerek, süvegcukrot neki!!!

Nos mondtam is, hogy szerintem azonnal ki kell tiltani az oldal összes versenyéről a komát, én nem hiszem, hogy erre bármi mentő körülmény (kor/nem/halmazállapot) létezik, ha mégis, nem vagyok ügyvéd, hogy érdekeljen!!!

A jól elvégzett munka örömével le is ültem Tibszával játszani egyet (már a harmincadik ládikómat szerkesztettem be a mapra, csak az volt a gáz, hogy Ő kezdett! :lol: :lol: :lol: ), amikor visszanézek MSN -re Lzo írja ám, hogy az előző meccsén (amit számomra érthetetlen módon megnyert) szintén hekkelt az első napi mentés!!! Mondom mi van nálunk játszik Al Capone maffiástul??? Persze most már értem, hogy a hekkelés családi vonás arrafelé, öcsike és bátyuska a két delikvens! Megnéztem s TÉNYLEG, 111 -nél tisztán látszik a horribilis mennyiségű ládikó és ásvány amit beépített a mapba a gyerek, persze csak magának!!! :lol: :lol: :lol:

Erre már tényleg nincs mit mondanom, én magam az oldal összes versenyéről kizárnám őket (ha a családból a nagypapa is játszik nálunk, azt is! ), de persze a végső döntés jelen verseny ügyében Bogpistáé, az oldal összes versenye ügyében pedig Vologyáé!

Még annyit, hogy a két koma MERON és FENDEREN, ha valakinek kétsége lenne, hogy kiről is van szó!!! Én egyébként Lzotól eltérően nem kívánom őket a BB -n (sőt semmilyen verseny közelében sem) látni! Pedig sokért nem adnám, ha láthatnám Nimbus, Adler vagy Ssth arcát amint meglátja 114 -nél szembejönni a nagy, felszerszámozott Federent! :lol: :lol: :lol: Mindenesetre figyelemre méltó az a páratlan arrogancia is, ahogy mosdatja a szerecsent ez a szerencsétlen! :evil:

Üdv. Mugger

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 márc. 28 kedd, 9:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:01 

Ilyen sok jó tárgyal meg itemmel hogy veszített? Annyi cuccott rakott be magának, hogy 2 hónap volt mire mindent felvett? Szerintem, mert egyszer hibázott nem kéne mindgyárt az összes versenyrők kizárni!Nem szép dolog a csalás, de tanul belőle!(remélhetőleg)! Bogpista versenyéről természetesen ki kell zárni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:04 
Heroes Team

:shock: :shock: :shock:
:? :? :?

Kellett ez gyerekek, TÉNYLEG kellett?! Komolyan mondom NEVETSÉGES! Eddig sohasem használtam a napimentés kreáló progit... nem szeretném ezután sem. :evil: Ne csináljunk ebből divatot légyszi! :roll:

Fenderen barátunknak üzenem, hogy ezek után velem biztosan nem fog jáccani sohasem (annak ellenére, hogy korábban erre ígéretet tettem...). :evil:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 márc. 27 hétf., 10:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:08 

Ugye Imperator, te most viccelsz? Csalt a bátyus, csalt az öcsike, egyszer? véletlenül?
És még egy. Kérlek próbálj meg kicsit választékosabban fogalmazni. Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:15 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerencsére én egyedül a BB -ket felügyelem, azt ígérhetem ott ilyen emberkék BIZTOSAN NEM játszanak! Legalábbis amíg én szervezem!

Imperátor pedig csak nyugodtan versenyezgessen velük, nélkülem! Nekem nincs kedvem arra gyanakodni folyamatosan , hogy csal -e az ellen vagy sem, megjavult -e vagy sem!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:24 

Ritkán értek egyet Nimbussal, de most én is azt mondom, hogy biztosan nem fogok napi mentést alkalmazni, eddig sem tettem. Bízom a jelenlegi és jövőbeli játékos társakban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:30 

Imperator01 írta:
Ilyen sok jó tárgyal meg itemmel hogy a picsába veszített? Annyi cuccott rakott be magának, hogy 2 hónap volt mire mindent felvett? Szerintem, mert egyszer hibázott nem kéne mindgyárt az összes versenyrők kizárni!Nem szép dolog a csalás, de tanul belőle!(remélhetőleg)! Bogpista versenyéről természetesen ki kell zárni!

Nekem ez a csalás-téma a vesszőparipám, ettől van fóbiám :(.
Mondjuk ilyen primitíven (hogy beszerkesztesz magadnak tárgyakat, ládákat) azért ritkán csinálják. Sokkal kifinomultabb formák vannak (most nem akarok magokat elvetni az úgy látszik termékeny talajra..), amik után órákig nézheted a mentéseket mire rájössz, de az is csak egy sejtés marad sokszor, 100 %-osan nem tudod bizonyítani (legalábbis a fényességes TOH zsűrije előtt semmi se 100% csak az aláírt beismerő vallomás :D) Ezért is hagytam ott ezeket a pontra-vérre menő versenyeket. Kinek van ideje egy 6-8 órás game után még ugyanennyit nézegetni a mentéseket? Illetve úgy játszani végig, hogy az ember teljesen bizonytalan a tekintetben, hogy átvágják az agyát kis hülye gyerekek, akik így akarnak sikerélményhez jutni. Egyébként jól látod Pista, hogy nincs milliós fődíj, de ahol BÁRMI tét van, sőt egyáltalán versengési esély, ott a gyengébb erkölcsű keze "megremeg". Ez az én tapasztalatom.

Magyar oldalakon szokatlan gondolom az ilyen, gondolom azért is a megdöbbenés. Ugyanakkor több tucat olyan románt zártak már ki internetes versenyekrből, akik egy lépcsőházban laktak, egy internet kávézóból játszottak (egyik folyamatosan nézte egy másik gépen, miket lép az ellenfél, milyen skilljei, varázslatai vannak(lesznek) sokszor voltak közöttük testvérek (vagy akik annak vallották magukat). Egyébként akiket kirugdostak valamilyen álnéven visszajöttek, aztán amikor meg a nagyon hasonló IP-szám megadásakor jöttek a kérdések többnyire ez volt a fő magyarázat, hogy testvér, szülő, ott nyaraló unokatestvér az illető... Nehéz örökre eltiltani, mert eltelik egy kis idő és visszajönnek. Általában TOH-ban is CSAK egy szezonra tiltják ki az embereket, belátva, hogy volt mindenki mohó kezdő (meg talán hülye) és megadják a lehetőséget, hogy az emberek megváltoznak.

Szegény Imperátor megint megmondta a tutit látom: Nem szép dolog a csalás, de tanul belőle! Hát ez a baj, hogy nem ezt a képességet kell fejleszteni! :) De még mielőtt mindent megint KOMOLYAN veszel, csak vicc volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:39 
Heroes Team

Nekem azért szép lassan kezd elmenni a kedvem az egésztől! Nem is a betyárok miatt, ilyen emberek mindig is voltak, lesznek. Sokkal szomorúbbnak tartom Imperátor szavait s ArchConan által leírtakat! :( :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 10:56 

Mugger_ írta:
Nekem azért szép lassan kezd elmenni a kedvem az egésztől! Nem is a betyárok miatt, ilyen emberek mindig is voltak, lesznek. Sokkal szomorúbbnak tartom Imperátor szavait s ArchConan által leírtakat! :( :( :(

Ha nem látod fizikailag az ellenfeled, hogy mit csinál, akkor nehéz kizárni bármit is. A BB-n mindenki lát mindenkit, árgus szemekkel figyelik kívülállók is a monitorokat, ott nyilván ilyesmire 0 esély van. De bármilyen más internetes játékot játszik az ember (pláne ha vmi **** pontokra is megy!), ott is általában ez megy. Azért van hogy ma már csak 10-12 emberrel játszom kb, akiket ez elmúlt évek során megismertem és régebben is sokat játszottam velük minden probléma nélkül... Velük se pontokra játszunk, ha valaki valamit elront, akkor visszatöljük és kijátszuk a játékot a döntő csatáig. Nincs vita, hurrogás azóta, nyugodtabban is alszom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 11:01 
Heroes Team

Igen, épp ma éjjel gondoltam ki a tutit, nálam itthon van hálóban vagy 4 gép (meg még 4 tarcsiban! :) ), játszom Tibszával, átszipkázom a mentést másik gépre, nézegetem, hogy hogyan combosodik, aztán bizonyítson bárki bármit! Aztán meg én vagyok a májer! Frankó! :( Azt még nem tudom mit találok ki ha így is erősebb, de remegj Tibsza! :lol: :lol: :lol: De igérem, megjavulok!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 márc. 27 hétf., 11:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 11:20 
Heroes Team

...és ezt Mugger halálosan komolyan gondolta! :lol: :lol:
Abban a NŐ uralomban szegény örül, ha 1 gépet kap... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 11:26 

Sziasztok

Tudom nagyon elszurtam az egész versenyt :cry: nagyon salynálom jó lenne ha más versenyeken indulhatnék. :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 15:59 

Mugger!
Ez nem ennyire egyértelmű mint fekete vagy fehér! Szerintem mindenki követ el hibát az életben! Én játszok velük szivesen. Nincs nyeremény úgyhogy nem érdekel!Ha lenne se! Szerintem siman le lehet vágni ha csal valaki, csak nem lehet bizonyitani! Ez a baj a heroesban! Legjobban az tud csalni, aki régóta játszik! Mindig azt irják hogy mi értelme csalni, ha nincs nyeremény! Presztis elismerés, ez valakinek sokat számít! Én játszottam Honfoglalon( aki nem tudja egy muveltségi verseny) és ott voltam 32.k:) Viszont kaptam ki olyantól, aki valmilyen trükköt használt! Pedig ott se volt tétje! Ennyit erről! Én mindig csinálok mentést biztos, ami biztos! Jó nem mindig:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 16:19 
Heroes Team

Imperator01 írta:
Mugger!
Ez nem ennyire egyértelmű mint fekete vagy fehér!

Imperator: De bizony, szerintem ennyire egyszerű a dolog! Fekete vagy fehér! Másképp, az én mércém szerint, nincs értelme!
Csak sajnálni tudom, ha valaki másképp gondolja! :(

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 16:58 

Imperator01 írta:
Legjobban az tud csalni, aki régóta játszik!

Azt hiszem, nem gondolod végig, amit leírsz. Az tud legjobban csalni, aki csalni akar, nem az, aki régóta játszik.
És még egy: Minél inkább magyarázkodsz, annál inkább elülteted a többiekben a gyanút saját magaddal szemben. Ezt akarod?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 17:23 

Imperator01 írta:
Mugger!
Ez nem ennyire egyértelmű mint fekete vagy fehér! Szerintem mindenki követ el hibát az életben! Én játszok velük szivesen. Nincs nyeremény úgyhogy nem érdekel!Ha lenne se! Szerintem siman le lehet vágni ha csal valaki, csak nem lehet bizonyitani! Ez a baj a heroesban! Legjobban az tud csalni, aki régóta játszik! Mindig azt irják hogy mi értelme csalni, ha nincs nyeremény! Presztis elismerés, ez valakinek sokat számít! Én játszottam Honfoglalon( aki nem tudja egy muveltségi verseny) és ott voltam 32.k:) Viszont kaptam ki olyantól, aki valmilyen trükköt használt! Pedig ott se volt tétje! Ennyit erről! Én mindig csinálok mentést biztos, ami biztos! Jó nem mindig:)

És akkor csodálkozol, ha vki magára vesz vmit abból, amit leírsz. Utána meg jön, a "nem kell mindent komolyan venni, nem úgy gondoltam" szabadkozás...
Szerinted a most tetten értek régóta játszanak? Vagy úgy érted, hogy az a baj, hogy lebuktak mert nem elég jól csinálták? Nem kell ezt tovább ragozni. Akinek már volt sikerélménye ebben a játékban (meg másban is), nincs arra rászorulva, hogy ilyen eszközöket vegyen igénybe. Attól még hogy valaki már látott ezt-azt, meg tudja, hogy milyen trükkökkel, bugokkal operálnak mások, az nem jelenti azt hogy át is veszi őket. Azért is fél az ember ilyen bugokat vagy más trükköket közzétenni, mert a gyengeelméjűek rögtön el is kezdik használni őket! Más korlátoltak meg ebből azt veszik le, hogy te biztos onnan tudod, mert te magad is használod őket :). De tényleg kár is ebbe belemenni, az ügyet szerintem Bogpista megnyugtatóan lezárta és ezzel kész. Legyen ez intőpélda másoknak is!

U.i. Menteni meg valóban nem árt, már csak azért se mert hátha egyszer majd az ellenfél jön elő ilyen meg olyan állításokkal, vádakkal és akkor nem árt ha van mit felmutatni. Megnézni nem feltétlenül kell minden játék után, de egy ideig nem árt eltárolni őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]