Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 192 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 23:29 

No udv Kedves Heroes Fanok!:)

Adlerrel én is egyet értek,semmi más nem kellett volna,csak a grafikán picit polirozni,1-2 (de tényleg csak 1-2) egységet ujra rajzolni ! A jalandtérképen felesleges a 3d,csatában lehetett volna...
Uj skillek,kissé bonmyolutlabb skill rendszer,de nem ugy mint az 5-ben !
Novice,advanced,expert,grandmaster,ultimate fokozatok...
mindegyik ad valami plusszt,és az utolso emg valami igazán extrát...
A hirnevet nagyon jonak tartom,ami járhatna morálnövekedéssel,kövedelem nővekedéssel,esetleg plussz lények termelődnak a várban,akár alkalmaként,akár rendszeresen !
Jol átgondolt használhato artifactokat,rengeteget,sokfélét,használhatokat,és rengeteg combo artifactot ! Hol van már az orb of vunerabiliti? Hol van már a pedant of courage ? Hol van már a heavenly englithement ? Nem értem miért váltak a 4. résztől szinte hazsnálhatatlanná az artifactok :(
Aproság ugyan,de pl ha sok a movement pontja a hősnek,akkor nem jelenik meg a 3+ vagy manánál sem,eseleg nem is igy kéne jelölni hanem 1 kis körben,s benne 1 számmal,hogy hány lépése,spell pontja van ahősnek ! A Heroes 5 adventure map nézete meglehetősen informácio szegény,sok minden nem látszik,de jo pont hogy az a kevés mi látszik,eltuntethető ...
Uj várakat,lényeket,lehetőleg 1 várban összetartozo lényekkel,nem kell hogy mindenfélét 1 kalap alá vegyenek !
Egy nagyon jo pályaszerkesztőt,nem kell hogy scriptelhető legyen,kb olyan mint a 3. részé,csak az eventeket esetleg jobban be lehessen állitani !
Esetleg bevezetném az XXL mapot,a heroes3 számozás szerint a 144*144-es xl map-nél nagyobb lenne,mondjuk 208*208 !
Megnövelném továbbá a játékosok számát 8-rol 12-re (a 3-ban 8 volt)
Tovább mondjuk lehetne 8 tipusu lényt,vagy 2 upgrade fokozatot (lásd 2. rész blackdragon )
1 szo mint 100,én a 3. részben emgkezdett utvonalat folyatnám,csak 1 kicsit komplexebben !
Ha én mindezt megkapnám,már boldog lennék,s nem fanyalognék,s szerintem egyetlen oylan játékos sem,aki szivből szereti a Heroes-t ....

Heroes 3 és Fallout 2 forever !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 23:52 

A grafika szép, először hátra vágod magad, de aztán már nem az lesz a lényeg, hanem a játékmenet, hogy meddig lehet élvezni. A kevésbé jó grafikát könnyedén lehet kompenzálni. Részemről pont. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 0:46 

Én is úgy voltam a grafikával.Először meglepődtem de gyorsan megszoktam.
De szerintem a h5 grafikája jobb mint a h4.Hogy nézett ki az unikornis a 4-ben.Egy szívárvány volt festve egy randaságra!!!!
Az angyalról ne is beszéljünk.
A h5-ben az nem tetszett(a következő szöveg nem tartalmaz raszizmust és különféle faji különböztetést) hogy az anygyal dávid csillagot hordott.Nem azért mert nem szeretem a zsidókat hanem azért mert minden vallásban vannak angyalok.Kereszténységban, Iszlámban stb.
A h3 féle angyal olyan jó volt.Bármilyen mappot meglehetett csinálni.De itt....
pl:Beírom hogy a xy helyen álló haven vár keresztények városa.Erre játszás közben egy zsidó angyal bukkan fel. :lol:
Szal néhány lényen lehetne változtatni.a kaszás tetszett a h5-ben de a megjelenése pocsék volt.
UI:Doom vagy Jitay lezs a wogban kaszás?

Szóltam!PEACE!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 1:30 

bocs
igen az artik kimaradtak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 9:02 

Ugyan már! A H5 a legjobb és kész. Akinek nem etszik az ne írjon a témába. A H5 lények és hősei sokkal élethűbbek, és a kocsmában rámeheünk arra, hogy megvesztegetjük a pultost, és hasonló. A játék a legélvezhetőbb az összes Heroes of Might and Magic között. Higgyetek nekem, ha sokáig jáccotok a H5-el akkor talán megszeritek. Szeritem a játék király. Bár elégge melepődtem azon, hogy mikor elveszett az összes lényem, miért nem tudtam tovább harcolni mint a H4-ben ahol a hősök személyesen rész vesznek a csatában, és egy seregben több hős is lehet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 9:13 

Te kivel játszol H5-t?
ki az ellenfeled, a gép?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 10:21 
Heroes Team

Dougal írta:
Akinek nem tetszik az ne írjon a témába.

Bocsánat akkor, de szerintem mért ne lehetne leírni! Minden résznek vannak "ellenségei", de ez még vadonatúj, lehet hogy később már nem fogsz ily pozitívan vélekedni! Mindenesetre az őskori gondolatmenetű emberek többsége úgy néz ki, hogy nem fogékonyak az "ilyen" újdonságra!

De egyébként a skillrendszer számpomra is bonyolultnak tűnik, főleg a hozzá tartozó képességek, meg hogy ez meg ez kell ehez! :? Sajna még átérezni se tudom egyenlőre a lényegét! :?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 10:33 
Heroes Team

Dougal írta:
Ugyan már! A H5 a legjobb és kész. Akinek nem etszik az ne írjon a témába. A H5 lények és hősei sokkal élethűbbek, és a kocsmában rámeheünk arra, hogy megvesztegetjük a pultost, és hasonló. A játék a legélvezhetőbb az összes Heroes of Might and Magic között. Higgyetek nekem, ha sokáig jáccotok a H5-el akkor talán megszeritek. Szeritem a játék király. Bár elégge melepődtem azon, hogy mikor elveszett az összes lényem, miért nem tudtam tovább harcolni mint a H4-ben ahol a hősök személyesen rész vesznek a csatában, és egy seregben több hős is lehet.

Sztem meg ide az ír aki akar, mert szabad véleménynyílvánítás van. Te meg csak a H4-hez képest tudsz viszonyítani, ezt elismerem, hogy ahhoz képest előrelépés a H5, a többiben még lehet vitatkozni, meg még van mit fejleszteni rajta. De ha nem lennének negatív vélemények, akkor sose fejlődnének a játékok oda ahova.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 11:08 

Dougal írta:

Hát sztem Te nem játszottál a Heroes 3-mal.A sorozat legeslegjobb része,én azóta játszok folyamatosan vele,mióta kijött :) és egyszerűen nem tudom megunni.Nem a grafika számít sztem egy játékban(jó azért ne legyen lepukkant a grafikája :) )hanem az hogy mennyire élvezhető.A heroes 4 igazi csalódás volt számomra,amikor megkaptam játszottam vele egy két pályát,de utána többet a kezembe se vettem,egyedüli dolog ami tetszett az a menü zenéje volt :) Aztán a heroes 5...nagyon kíváncsi voltam a játékra és nagyon megörültem amikor azt hallottam hogy a 3-ra fognak alapozni a játék készítői.Igaz eddig nem volt alkalmam kipróbálni az 5-öt csak láttam,így egyenlőre tetszik,a grafika tényleg jó,de nem az a minden.Remélem hogy egyszer eljutunk oda hogy egy nagyon jó Heroes rész fog kijönni ami full 3 alapú és az előttem levő hozzászólók ötletei is tetszettek,pl a hírnév,vagy hogy melyik részét támadjuk meg a várnak,bebörtönözés ilyesmi.

Egyenlőre asszem ennyi,majd írok ha nagyon belefüggöttem a H5-be:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 12:44 

Én cak a H4-el és a H5-el tudtam jáccani, mert a többi nincs is, meg. Nem is fogom a többet letölteni, mert minek egy régit letölteni, ha ott van az új?? Én mostantól csak a H5-el jáccok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 14:48 

Dougal írta:
Én cak a H4-el és a H5-el tudtam jáccani, mert a többi nincs is, meg. Nem is fogom a többet letölteni, mert minek egy régit letölteni, ha ott van az új?? Én mostantól csak a H5-el jáccok.

Most erre mit lehet mondani? Gratulálok, egyrészt: arról mondasz véleményt (H3), amit nem is ismersz, de nem is akarsz megismerni. Másrészt, nem biztos, hogy ha már letöltöd a játékot, reklámoznod is kellene ezt a nemes, és cseppet sem törvénybe ütköző cselekedetet. :roll: És mindezektől elvonatkoztatva játszál a H5tel, csak fogadd el más véleményét is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 15:31 

Mások véleménye? A Heroes 5 olyan, mint egy ferrari, és a H3 egy trabant, és a ferrait agyon dicsérik, a trabantot le se szarják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 15:42 

Dougal írta:
Mások véleménye? A Heroes 5 olyan, mint egy ferrari, és a H3 egy trabant, és a ferrait agyon dicsérik, a trabantot le se szarják.

Nem fogok vitatkozni veled, de erre most még reagálni szeretnék. Először is, van, aki szereti a trabantot :) Másodszor, nekem sem a H3 a kedvencem, sokkal jobban szeretem a négyet, mert nekem jobban tetszik. De még senkit nem hurrogtam le azért, mert velem ellentétes véleményt vall.(legalábbis remélem :wink: ) Az sem piszkálja a csőrömet, hogy neked a H5 tetszik a legjobban, csak az érvelésed nem tetszik. Attól még, hogy valami régi, nem rossz. Ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 16:22 

Tudom, de nem töltök le egy vadi új játék régebbi verzióját.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 16:38 

Dougal írta:
Ne is tölts le semmit! Lehet, hogy még nem mondták neked, de ez illegális. Mivel ez a hivatalos fórum, ne lépődj meg, ha holnap a szoftverrendőrség kopogtat az ajtódon és rákérdez a H5-öd és egyéb programaid valódiságára. Gondolom, még nincs saját jövedelmed, így szüleid fognak legjobban örülni a nem kis bírságnak! Legközelebb gondolkozz el ezen mielőtt bármi hasonló dolgot írsz.
A H3-ról meg annyit, 1990-ért már meg lehet venni az egészet complete-ként, 990-ért pedig hozzá lehet jutni a RoE-hez. Ez nem pénz egy ilyen játékért! Ha letöltöd, azt is kockáztatod, hogy pl. vírusok ezrei lephetik el géped... Megéri neked ennyi kockázat???

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 16:48 

Személyszerint nekem már nincs túl sok igényem a H5 felé, így is tetszik bár egy-két apróbb elem azért hiányzik.A havas táj, új vár, pályaszerkesztő.Nagy szerencsém, hogy ezek hamarosan megjelennek :lol: . Komolyra fordítva a szót:én már akkor nyugodt lennék, ha bizonyos lények kinézetét megváltoztatnák.Sokat emelne a hangulaton(ami így is szenzációs, szerintem).A multi tényleg lassabb de ez ezerszer lerágott csont szóval itt már radikális változtatások nem lesznek.Tehát:mindeki vásárolja meg a H5-öt, hogy a hatodik részben, minden tekintetben profi és kidolgozott játékot kapjunk kézhez. :D Ja mondjuk erősen bízhatunk még a modokban, azok sokat számíthatnak a játék megítélésének tekintetében.

Off:Illetékesek moderálják már ezt a Dougal nevü alakot, kezd idegesítővé válni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 19:06 

fifi írta:
UI:Doom vagy Jitay lezs a wogban kaszás?

Szóltam!PEACE!

A letöltések között van WoG Utils+Tools. Az abban levő defmaker-rel elvileg csinálhatsz H3-as Kaszást. A neve alapján illene neki lvl7-8-at adni.
Sok sikert. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 19:19 

Dougal írta:

A Heroes sorozatban minden rész lényegesen különbözött a többitől.
Én sem játszok 1.0-val az 1.3 helyett.
De a Heroes 1-5, az bizony 5 különböző játék.

Idézet:

Azt írtad, hogy NEM játszottál a H3-mal. Akkor meg minek fikázod :?:
Én játszottam a H5-tel, és várom a patch-eket és kiegészítőket.
Hátha attól játszhatóbb lesz. Sok dolog jó benne, de nem szeretem a mustáros-csokis palacsintát..

A H5-ben áttekinthető kalandtérképet szeretnék, normális artikat, intelligensebb AI-t. Picit jobb skill rendszert, elérhető ultimate skill-ekkel.
Térképszerkesztőt. Barbár várat. /.../

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 19:53 

Ez lett a következménye annak hogy az értelmes stratégai játékok helyett a fiatalok üsdvágdnyírdkííííííí szerű játékokat játszanak és a grafikára hajtanak.

Majd meglátom egy jópár év múlva is fogsz-e játszani a h5-tel?

Nekem nincs gondom a h5-tel.Nem rosz de enm is jó.Kicsit bonyolult a játék(skill rendszer stb..) de ez szerintem nem gond.Nekem a h5-tel az a bajom hogy kevés a lehetőség.Most ezt nem úgy értem hogy pl:leszállni a lóról hanem úgy hogy gy küldetést csak egy úton csinálhatsz meg.A h3-ban több szált is tudtál megmozgatni.De itt vagy megszerzett ezt vagy nem.3-ban volt hogy kikell nyírnod ezt meg ezt.De nem muszáj ezt megtenned át is repülhetsz rajta fly vagy diplomacy amivel melléd áll.Ezek benne vannak az 5-ben de olyan nehéz megismerni hogy mi mi?
Én mikor legelőször 3-mal játszottam azt éreztem mintha évekik nyomnám a game-t.És könnyne megszokható volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 11:18 
Heroes Team

Dougal írta:

Barátom erősen tévedsz! Hogy az autós példánál maradjunk:

H3: egy 7 éves fullos Bentley (ha ugyan mond ez neked valamit :lol: ). Ezzel nem vitatkozhatsz, hiszen bevallottan nem ismered a játékot.

H4: egy 4 éves Daewoo Matiz... :lol:

H5: Zsír új (remélhetőleg hamarosan felextrázott) 5-ös BMW. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 192 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]