Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: ELTE
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 0:25 
Heroes Team

Engem is felvettek ELTE msc-re (informatika tanári). Szeptembertől havi 1x kell lemenni Pestre 5-6 napra egyhuzamban, ám 1 napnál tovább még sose voltam pesten, kivéve mikor Muggernél volt a BB :)
Nem vagyok ismerős arrafelé, A Pázmány Péter sétányon levő ELTE-re kell majd járnom, van valami ötlet, merrefele érdemes kolit/szállást/szobát keresnem? A környező ELTE kolik asszem a nappalisoknak vannak lefoglalva (levelezőn vagyok), a többi környékbeli csupa BME-s (érdemes ott próbálkozni?), a hotelek drágák, ismerős meg nem sok van Pesten. Ha valaki tud olyan helyeket ahol érdemes bepróbálkoznom, vagy olyan ismerőst, aki pl napi 1000-ért ad egy ágyat estére (nappal úgyse nagyon leszek) és nem kell sokszor átszállni meg órákat utazni az egyetemre, az szóljon/üzenjen plííz. Köszi!

ui: ha 1-ig nem jön meg Vogyi mail-ja, akkor csak reggel teszem ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ELTE
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 0:32 

damagepy írta:
Engem is felvettek ELTE msc-re (informatika tanári). havi 1x kell lemenni Pestre 5-6 napra egyhuzamban, ám 1 napnál tovább még sose voltam pesten, kivéve mikor Muggernél volt a BB :)
Nem vagyok ismerős arrafelé, A Pázmány Péter sétányon levő ELTE-re kell majd járnom, van valami ötlet, merrefele érdemes kolit/szállást/szobát keresnem? A környező ELTE kolik asszem a nappalisoknak vannak lefoglalva (levelezőn vagyok), a többi környékbeli csupa BME-s (érdemes ott próbálkozni?), a hotelek drágák, ismerős meg nem sok van Pesten. Ha valaki tud olyan helyeket ahol érdemes bepróbálkoznom, vagy olyan ismerőst, aki pl napi 1000-ért ad egy ágyat estére (nappal úgyse nagyon leszek) és nem kell sokszor átszállni meg órákat utazni az egyetemre, az szóljon/üzenjen plííz. Köszi!

BME és ELTE is megfelelő neked egymás mellett vannak. XI és IX kerület ha közel szeretnél lenni, érdemes albérleteket is kérdezni mert a semminél nekik is jobb ha 5-6 napra kiadhatják. A legjobb lenne egy ismerős pesten akinél meghúzhatod magad, sajna nálam nincs már több hely.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 0:53 
Heroes Team

jah ha van olyan aki csak igy időnként adja ki a tobbi nap meg ures, nameg nemtom hol lehetne kalbérleteket keresni. Van vmi weboldal ahol helyszerint vagy kerulet szerint lehet keresgélni? Vagy pl ilyen szoba kiadó dolgokat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 9:00 

damagepy írta:
jah ha van olyan aki csak igy időnként adja ki a tobbi nap meg ures, nameg nemtom hol lehetne kalbérleteket keresni. Van vmi weboldal ahol helyszerint vagy kerulet szerint lehet keresgélni? Vagy pl ilyen szoba kiadó dolgokat?

Off folytatódik:
Ingatlan.net-en szoktam nézelődni, ott lehet olyat is csinálni, hogy több kerületben is keresel, de igazából ilyen 1-1 napra kiadót nem szoktam ingatlanos honlapokon látni.
Ami ötletem lenne, hogy ahol én voltam koleszban (BCE Ráday utcai kollégium, egész közel az ELTE TTKhoz, villamos+gyalog kb 15-20 perc), ott pl. 500 Ft egy vendég éjszaka, csak kell legyen egy ismerős, aki beenged :?

On:
A támadás csapatok hol bujkálnak? :P :roll: :wink:
Edit: Ok értem, kicsit elsiettem az olvasást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 9:10 

Várunk Gepyre hogy felkeljen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 9:28 

http://data.hu/get/2787221/10Tabor_Cuccok.zip.html

Tegnap este Vologya elküldte minden érintett e-mail címére, még a tiédre is Teki :)

Akkor először a 2vs2 térképeket nézem át :P

A csapda 3
Engem zavar a saját terepen és a középen lévő teljesen random artik, nem lehet tudni milyen szintűek, a tomb őrzésére sima lvl4-es szörnyek gyengék (egy ingyen relik sokmindent eldönthet) ,refuk elé valami őrző

A földrészek urai
A terepek közötti blokkok túl erősek szvsz, főleg ha gagyi artikat kap az ember. Én ezt a mapot kivenném.

Allied fun
Refuknak nincs őrzője, páronként 6 arti a vízről, ami megint növeli a szerencse faktort, ez már tele van a random artikkal, a középső rész is egy csoda, ingyen föld mágia :)

Fast&Furious
Refunak nincs őrzője, talán lehetne 4 utópia is :P

Finalalliedbattle
Refu, a vízről ki kell szedni szerintem az artikat, egy open mapon meg főleg nagy előny egy relik, tomb őrzője is legalább lvl6os legyen
megint sok a random arti :P

Openconquest
Elég egyértelmű, hogy open map. de sikerült nem azzá tenni, master genie, green dragon, skorpió blokkol, nehogy gyorsan át lehessen menni :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2010 júl. 24 szomb., 10:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 10:04 

Freemail-re nem jött meg nekem, gáz van a szerverükkel most.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 10:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Akkor Gepy azért nem tudta kipakolni, mert Ő is freemailes... :roll: Még jó, hogy mailben elküldtem Mindenki e-mail címére tegnap éjjel... :P Baráti üdv!

ui: Köszi a linkelést Süni! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 10:17 

Hát érdekes lesz ezeket a támadás csapatokat elemezni, főleg a H3nál nagyon megvannak a sláger gárdák. Azért igyekszem majd összedobni valamit :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 10:18 

Gyors kiegészítés Battlefest-hez, átlehessen menni az ellenfél térfelére is, és a hősök között csak 1 csata lehet de maximum 1 4 7-nél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 11:37 

Sziasztok,

Szavazataim:

1. b
2. a

Másik: 11-én kocsival egy embert és a cuccát el tudom vinni a táborba. Aki akar jönni jelentkezzen!

H3 támadás: Pista, sajnos nem lett igazad, vagyunk páran még a Moandor csávóval :) Jou keményen bevállalta az elementálokat, nálam ő az esélyes a győzelemre most, mivel csak egy gömbös van. De szerintem elég kiegyenlített a mezőny.

H5 támadás: fogalmam sincs erről, nem nagyon értek hozzá. De remélem nem leszek tök utolsó mint a legutóbb :) Lord Shaba erősnek tűnik.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 12:11 

Szerintem 2v2-ben is vegyes szabályok vannak nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 12:56 

Ezek hibák, semmi nem indokolja azt, hogy egyik mapon ne védje a refut valami, a másikon meg igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 13:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Köszi az észrevételeket, javítva lesznek.

Teki1986: 2vs2-ben nem vegyes szabályok vannak, tessék elolvani a tábori szabályzatot! :P Egyedül a random meccs fog kilógni a sorból, ott tényleg alig lesznek szabályok tudomásom szerint... :roll:

1vs1-ben 5 féle csoportba lettek szedve a térképek:

1. 1 hős: Itt 1 hőssel fog folyni a játék, a legutóbbi tábori szabályok szerint...

2. klasszikus: Ezek azok a térképek, amiket már unalomig játszottunk, de talán a legjobbak közé tartoznak. Itt is a legutóbbi tábori szabályok érvényesek...

3. régi: No itt már más szabályok lesznek... A táborban a meccsek előtt mindig el fogom mondani, hogy pontosan adott pályán mi is lesz, mert össze vissza vannak benne a dolgok, ezért általánosan leírni nem lehet szvsz...

4. toh: Itt a Tournament of Honor oldalról letölthető eredeti térképeken és szabályok szerint meccselünk majd. Persze itt is lesznek szabályok, a helyszínen ismertetem majd...

5. random: Helyszínen generált térképek, különböző templatekon. Minimális szabályok itt is lesznek, a táborban ismertetem. Köszi Mindenkinek, aki a templatekról bármit is írt, de engem érdekelne egy rajzos/fényképes leírás, ha valaki bevállalná... Csak arról a 2-3 templatéról kellene, amivel játszani fogunk (balance, jebus és panic...)

Remélem így már tiszta a kép! Titinek üzenem, hogy nem csak 1 gömbös van H3 támadásban, hanem legalább 3... :shock: És nagyon sok az íjász csapat, ennyi talán még nem is volt egyetlen versenyen sem... :roll: H5 támadásban pedig végre nincs egyforma csapat (még hasonló sem nagyon)! Változatos seregek, érdekes csaták elé nézünk... :) Várom bárki elemzését a támadásokkal kapcsolatban... Elemzésre fel! :P Ja és tessék elolvasni a tábori szabályzatot! Ha valami ott nem tiszta, akkor tessék megírni... Sok kérdésre választ ad szvsz... (És nem azért küldtem, mert szeretek ilyeneket írogatni...) :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 19:42 

titi írta:
H3 támadás: Pista, sajnos nem lett igazad, vagyunk páran még a Moandor csávóval :) Jou keményen bevállalta az elementálokat, nálam ő az esélyes a győzelemre most, mivel csak egy gömbös van. De szerintem elég kiegyenlített a mezőny.

Rengeteg a lövős csapat... Izgi lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 19:54 

ja, én persze beszívtam, hogy nem az alapcsapatommal neveztem:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 21:41 

Tényleg 3 gömbös van, kicsit elnéztem :)
Én is várom az esélylatolgatást, Nimbustól egy 1 vs 1 és 2 vs 2 elemzés is kötelező.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 22:33 

Elemzés vol 1. H3mal kezdem, kritizálni még mindig lehet, sőt kötelező. :D
Adler: Lesz még sok ilyen bejegyzés… A nagák és fejlesztett változataik + dzsinnek örök és megkophatatlan klasszikusok. 3 dzsinn ellövi a varázslatát, aztán mehet a levesbe, a közelharcot erősítő ereklye jó választás, csak mivel lassú a fejlesztetlen naga, haste nélkül szinte biztos, hogy nem ők ütnek elsőnek, akkor pedig mindjárt nehezebb lesz a történet.

Ati: Nos, itt egy másik gyakori csapattípus. Íjászok kegyetlen mennyiségben, feltámasztó arkangyallal támogatva (bár úgyis azt fogják elsőnek lőni). Ami nyerő lehet, az az arany íj, főleg, egy ilyen versenyen, ahol sok az íjász, a teleport pedig elég jól biztosítja, hogy a legszorultabb helyzetből is kimásszon. Jó eredményt várok tőle.

Bic: Hát, 13 titánt megcsépelni úgy, hogy piros gömb is van, nem egyszerű feladat. Relatíve erős csapat, a gargoylok szépen beállnak a titánok elé, és elállják az utat, ha pedig íjászokkal találkozik, akkor blokkolásra is nagyon jól megteszik. Mivel villámgyors hordázó (sárkány, dragonfly, stb) nem nagyon van, jó lehet ez a nyers erőre építő összeállítás is, bár a piros gömb miatt nem fért be harci ereklye.

Bogpista: Lövész lovagjaink mellett Moandor a tábor egyik sztárja. A támadás és íjászat erősítő ereklyék alapvetőnek számítanak ilyen csapat mellett. A futóhomok kicsit feleslegessé vált a sok íjász miatt, ráadásul az az egy szellemsárkány nem igazán véd azok ellen, akik masszív sereggel mennek a lícseknek (bár ilyen esetre kifejezetten ötletes a morál elnyomó), max szét lehet dobni őket.

Dani: Ellenben a vámpírok a torna veszteseinek tekinthetők, általában többen szoktak lenni, többek közt ennek is köszönhető, hogy előnyeik (gyorsak, repülnek, szóval nem fogja őket a futóhomok, kevés a necro ellenfél, élőholt mágiaimmunitások) halmozottan kijönnek. A mágikus arzenál nem túlbonyolított, viszont megfelelően hatékony. (még ha az íjászok többsége készült is valami sebesség-manipulálóval)

Dragon: Érdekfeszítő elképzelés koboldokra erős csapatot építeni, még ha dzsinnekkel jól meg is vannak támogatva. Hiányzik viszont nekem egy komoly támadás segítő, varázslat elleni védelem nincs, és az se feltétlen szerencsés, hogy a dzsinnek fogják felfogni az ütést a koboldok előtt. Kíváncsi leszek erre a csapatra, hogy Dragon mit tud kihozni belőle.

Dreegar: Hiányoltuk az íberhordázót? Itt van. Feltámasztás, klónozás (nem tudom, hogy vízmágia nélkül megy-e, ami kérdéses, hogy kijön-e, bár valószínű), nagy pusztítást fog véghez vinni az íjászok között. A masszívabb közelharcra építő, might hősökkel, harci és szerencsehozó ereklyékkel masírozók ellen viszont szenvedhet, ha nem tudja első ütéssel kiirtani őket.

Jou: Kíváncsi leszek, hányszor tudja majd elsütni a tűzelementál hívó varázslatot. Manával nem lesz nagy gondja, az biztos. Szerencsére az Inferno legmasszívabb lényével töltötte fel reguláris seregét, megfelelően ellátva őket harci varázstárgyakkal, hogy még nehezebb legyen őket kiirtani. Probléma lehet, ha folyamatosan lelassítják és szétlövik, bár az íjászok inkább a saját sebességüket igyekeztek növelni. Annyi száz százalék, hogy a Jou-Bogpista csata ismét az egyik legérdekesebb lesz.

Karesz: Nagyon hasonló az előző alakulathoz. Kicsit többen vannak, kicsit jobban tápoltak, harci ereklyék hasonlóak, varázslatok is harcorientáltak. A baj az, hogy ellenséges varázslatok ellen nem igazán van védve, márpedig ha a fősereget levakítják, akkor levadászható. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 23:02 

http://data.hu/get/2787221/10Tabor_Cuccok.zip.html

Alapvetően a no joiners szabályt minden mapra be kellene vezetni, nem hiszem, hogy bárki tökölne a savage-ra állítással...

1vs1 mapok

1 hősös:

Magic Masterc Closed:
A pandora semmit nem ad semmit, a map neve alapján börtönbe kellene küldeni Jeddite-et és bűntársait, refu előtt nincs őrző... vízre nem tudom ki fog szállni, csak dísznek van ott :)

Magic Masterc Closed 2:
pandora, refu u.a , Jeddite és társai szintén 65:49nél a resu animate tekercset 8 csöves green védi

Maagic Masters Open:
Ki fog itt a kitett varikért küzdeni? vagy vegyük ki a tekercseket, vagy legyen gyengébb védője

Maagic Masters Open 2 : refu, box u.a, 18:50 vicc megint mi védi a tekercseket, hill fort előtt semmi, tombok előtt megincsak lvl4es védő

magicclosed4: refu, pandora, középen tele random artival, utópia elé be kéne tenni valamit

mágus mesterek kizárva: refu, tavalyelőtt húzhattuk a 2.várat, most is pls

Might masters closed 1: pandora,refu, alul nincs beállítva a lvl7es szörnyek száma, a varázslatok közül max lvl3mas lehet :) többi tiltva a várakba

Might masters closed 3: refu, box, 15:62 könnyűnek érzem a csatát ilyen artikért, 4all-ért, alvilágban lvl6 szörnyek, szerintem nem mindegy h lots efreet sultan, vagy pack naga végi, legyen beállítva

Magic Masters Open1 : pandora, gold dragonok száma miért nincs beállítva???, tiltva a MG 4,5

might masters open 2, magic masters open 1 u.a a map, egyiket vegyük ki

Régi mapok

A háború: középen fixen be kell állítani mennyi black véfje a hill fort-ot, cartographer-ből meg csak egy van sajna, a 2 griff conservatory meglepett :)

Az utolsó összecsapás: hill fort előtt fix számú lvl 7 legyen, az utópiás rész 130%-on értelmetlenné válik...

Birodalmak háborúja: a library elég közel van a kékhez, vagy ki kell venni, vagy a piroshoz is tenni egyet, nincs relik a pályán, a tomb jelentősége megnő, sokkal erősebb szörnyet elé:P

Csak a legerősebb: 58:57-nél a refunál lévő szörny rossz helyen, középen tomb védője gyenge

Hajótöröttek: ingyen refu

Hazárd megye lordjai: káosz az alvilágban, a libraryhoz vezető monolith-ot elég könnyen be lehet verni

Izzadság és verejték: középen aranybányát könnyen beverheted, a két sarokban lévő relikek messze nem egyenértékűek

A varázstornyokat át kell nézni ezeken a mapokon, nem szeretnék dd,fly, water walk varikkal találkozni (néhol be vannak tiltva néhol nem :P )

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2010 júl. 25 vas., 18:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 25 vas., 12:25 

Frechaut írta:
Elemzés vol 1. H3mal kezdem, kritizálni még mindig lehet, sőt kötelező. :D

Dreegar: Hiányoltuk az íberhordázót? Itt van. Feltámasztás, klónozás (nem tudom, hogy vízmágia nélkül megy-e, ami kérdéses, hogy kijön-e, bár valószínű),

Olyanyira, hogy az 1362 ért semmi az igazából water magic az adatlapomon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]