Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 11:43 
Heroes Team

Köszönöm/köszönjük Dragon. :) Hát bevallom új vagyok ezen téren, mind élő támadásban, mind H5 támadásban. Sőt ami azt illeti először vezetek majd parasztfelkelést is. :D Ebben is Dragon ihletett meg. Bár nem vagyok egy nagy vezető típus, lehet lesznek majd akik nem azt teszik amit én mondok, de bízom benne, hogy az előre megcélzott top 15 meglesz. :D:D Remélem okozok 1-2 embernek azért nehéz perceket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 12:06 

Köszi Dragon! Ezért megérte várni.

Mit tudnak ezek a kis macipacik, hogy ennyire kell félni tőlük? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 12:56 

Sorceress írta:
Mi meg piálunk addigis mint álat.:wink:

Erre szerintem Sorci ezzel fog készülni :

http://www.eve-online.hu/gallery/pictures/20090717203841_1801.jpg

:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 12:57 

Remélem nem csak egyet hoz. :D :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 16:12 

Magix írta:
Sorceress írta:
Mi meg piálunk addigis mint álat.:wink:

Erre szerintem Sorci ezzel fog készülni :

http://www.eve-online.hu/gallery/pictures/20090717203841_1801.jpg

:roll:

Idén a lazább szórakozást javasolta az orvosom:

Kép

vagy

Kép
[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 19:31 

Társam a kemény csatákban :)
Kép
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 21:36 
Heroes Team

Szemét alkoholista banda... itt kiskorúak is vannak!! :? :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 21:50 
Heroes Team

Ha már ittjárunk Jägermeister powa! :D :) 8) Titinek pedig igaza van a csapatokkal kapcs, mea culpa, éjfél volt már... És ma is kb. akkor lesz kész a H3, mert az még 2x ilyen hosszú ráadásul... :) A türelem rózsát terem... :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 22:00 
Heroes Team

Alig várom... már elfelejtettem, hogy kikkel/mikkel vagyok. :lol: :D

Látom egyesek már készülnek doppinggal... engedélyezett az efféle dopping? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 22:03 

lordshaba írta:
Remélem nem csak egyet hoz. :D :wink:

Én sem hozok egynél többet :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 20 hétf., 23:23 

Nimbus írta:
Szemét alkoholista banda... itt kiskorúak is vannak!! :? :P

Elnézést, gyerekek az alkohol ől,butít, és ártalmas. Csak a felnőttek szeretik. Egyébként ki a kiskorú? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 0:51 
Heroes Team

Szép éjszakát minden még talpon lévő harcosnak! (életem leghosszabb beköszönése... :))

Következzen hát a jól beígért H3 elemzés, idén is sok jelentkezés futott be, sok az érdekes sereg. Nah csapjunk is a lecsóba!

Ati: Már rögtön az elején a szemem káprázik vagy tényeg ismét távlövészetre adta a fejét Bográcsistenünk? :shock: Hát ha nem is papok, de határozottan erősebbek mint a tavalyi sereg. Van itt minden, 2 arany saris fal, blind ellenes nyaklánc, Speed gyűrű!! (ritkaság), arany íj (úgyszintén), és egy hasítás spell, amivel az elfek télleg hasítani fognak! Az elképzelés nem rossz, eme sereg bizoyosan okoz majd kellemetlen perceket! :wink:

Bogpista: Zűd dragonok kicsiny csapata egy spellarzenállal a háta mögött! Az ötlet egész kreatív, bár már kicsit régi, mindenesetre lvl 3-al bezárólag nem fogja semmi spell a dragonokat, ott egy sentinel, amitől extrém tartósak lesznek, manna lesz, spellek okosan összeválogatva! Még mindig képes vagyok meglepődni így 3 év után is milyen érdekes tálalások jutnak az öreg motoros csapatok mellé, jó ötlet! :)

Csizu: Egy jól átgontolt és erős csapat, mely alaposan felvan készítve a meglepetésekre! A felszarvazott szarvas démonoidok látványa kissebb örömmel tölt el, talán most jött volna el az ideje, hogy eme meglehetősen erős lényeket alkalmazzuk? Meglehet... Mindenesetre: Jó hősválasztás kiegészítve a ratyi skillfa elkerülésével, sok hasznos spell, jó artifakt tárház! Így az első 3 csapatot elnézve, a többit még nem látva azt mondanám a top 6 garantált... Már ha nincs sok mágus... :)

DaMaGepy: Hűdenagyotverekbelédésnemisütszvissza alapon működő hárpia banyekok láthatóak Gepy tálalásában! Egész jó csapat, garantáltan izzadni fog ellene elég sok ember, gyengéje a spellimmunitás hiánya. Egyébként kifogástalan ötlet! :)

Dreegar: Önbizalomhiányban nem éppen szenvedő harcostársunk bevetette ismételten a fekete dögöket a harcmezőre. Mágiaimmunis, kis háttértámogatottságot élvező izmos Pyre oldalán eme sárkányok nem lesznek gyengék, bár magam részéről kicsit keveslem a létszámot. Ennek ellenére lesz bőven mit aprítani a levesbe azt gondolom! :)

Jou: Avagy 0 intelligenciás ogrék, de ha odaérnek akkor megcsapnak! :) Az összeálítás nem éppen rossz Joe bá'tól, annyi van benne, hogy a cure ellenére is szívathatónak érzem a sereget. Érdekes megérzések nem? :shock: :)

Karesz: Adela neve legyen áldott, ki eme obszcén vízköpőket kommandálja Karesz rányítása alatt! (ez a mondat bazz :lol:) Mit ne mondjak, 700 vízköpő, elég jó sebzéssel, sok HP-val, hasítás spellel... Jónak tűnik az ötlet, gratula Karesznak! :wink:

KTibsza: Nocsak, még 1 vízköpő csapat! :) Tibsza H3-ban nem favorizálja a parasztokat annyira, ezért inkább egy ilyen megkövesedett csapatra bízza magát! :) Hát.. Ezek "csak" 500-an vannak, de bivalynagyot vernek, kis okos spellek, nincs morális és mákolós majális és még kis mágiavédelemre is futotta! Kreatív! :wink:

Lord Shaba: Minó königek vörös gömbbel Daceolnak az eléjük kerülő ellenséggel! Mókás a First aid skill, eléggé nagyot üthetnek a bikák, főleg egy jókis luckos morálos bash után! Egyszerű, de nagyszerű csapat! :lol: :wink:

Magix: Nocsak, még 1 horned demon! :) Akarom mondani 262! :lol: Spellek tárháza, démonok hős vezére és pár artifakt várja ezen sereg ellenfelét egy durva menetre! Jól hangzik, nagyot fog csapni, és abban sem kételkedem, hogy jól fogja bírni a sereg a csapásokat! Nem rossz, nem rossz! :)

- Bazze, de sokan vagytok, még csak féltáv :) -

Nimbus: Most elhagyta pár nem túl szép szó számat, hogy a fenébe sikerült ennyi mindent összevásárolni egy seregbe bakker... :shock: Bivaly ütés, gömb, Orrin, fal... Háth nem semmi az egyszer biztos, gratulálok Nimbinek, ezek az íjjászok nagyot fognak szólni amíg a fal életben van! :shock: 8)

Sorceress: Ejnye mester, a "gin" az nem Jäger! :wink: Úgy látszik, az überskilles csapatok még mindig divatban vannak, íme egy újabb példány! Ez a csapat jól átgondolt és igen penge, top 6-ba biztosan várom! :wink:

Ssth: Az ideális sereg pár üveg sör mellé! :D Vakít, spellez, majd üt! :D Eme végtelenül egyszerű hadsereg ideális lesz a heroes mesterének egy jókis bohóckodásra, másra nem nagyon hiszem! :)

Süni: Jéé, itt egy SÜN! :shock: :) Emlékeztet eme sereg legelső offline csapatomra, bár akkor jobban kilehetett jönni az árakból, pl. 95 cavalierem volt meg ilyesmi.. Nah mind1! Szimpla a terv, megyünk, ütünk, luck morál és majd lesz vmi! :) Azért nem rossz! :wink:

Teki1986: Nocsak, ismét szemekkel szemezgetek! :) Az újabb kocsányos hadsereg nem tűnik rosszul felkészítettnek, csak mint anno vezetője is elmondta erről a seregről, ebbe a mezőnybe nem lesz jó... Egy erős közepest azért megfog szolgálni! :)

Titi: Oh my god... Hát ez ritka látvány, Titi úgynézki a keveset előszedett lényekből építget mostanság seregeket! :) Szokás szerint viszont azt kell mondjam, az ötlet kreatív és kivan hozva belőle amit kilehet! Artik, spellek, gyíkok, Fafner! :) :D

Vologya: Ritkán látni lvl 6 hadsereget 100-on felüli létszámmal, de ez már rögtön a második! :) Remek ötlet, mely eszméletlen méreteket sebez, és bevan készülve a meglepetésekre... Kár hogy az anti magic és a teleport üti egymást, ettől függetlenül asszem egy top 6 sereggel állunk szemben, nagyon nagyot sebeznek azok a kükik! :wink:

Werul: Ki nem öregedő szesztestvérünk újabb találmánya ismét obszidián gargoyléból készült. Sokan vannak a srácok, gyorsan robognak, de vajon mennyire ütnek nagyot? :) 2 doboz sör között kiderül! :) :wink:

Zsombor: És végül, de nem utolsó sorban az ifjú titán csapata! Csakúgy mint H5-ben itt is luck morál és nagyot verek kombinációban utazik ifjú harcosunk, van haste, és akkorát fog verni az az 50 efreet mint az állat, szóval érdemes figyelni, egy kamikáze támadás elég ronda végeket érhet bárkinek! :shock: :)

Nos ennyi lenne akkor a 2009-es Heroes Tábor H3 Támadás elemzése is, remélem tetszeni fog Mindenkinek, úgy érzem idén is jobbra sikerült mint a H5, már elvan szállva az agyam így hajnalok hajnalán kissé! :) Jó harcokat, sok szerencsét Minden harcosnak ide is! :wink: :)
Dragon

Ui: Bakker most nézem mennyi szmájlit írtam ebbe a hsz-be... Komolyan megijedtem mikor megláttam... :oops:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 10:31 

Patrick: azok nem gyíkok hanem leguánok, a gyíknak kése van, íjja és kék :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 10:44 
Heroes Team

titi írta:
Patrick: azok nem gyíkok hanem leguánok, a gyíknak kése van, íjja és kék :)

:lol: :lol: :lol: Ezt mondanád a dokinak beutalna! :) De egyébként igazad van, sry! :wink: :) De ha már így a témában vagyunk akkor nekem mik vannak? :shock: :D

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 12:25 

Baziliszkuszaid :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 13:56 

Pistánál a pont. De ha tudományosak akarunk lenni, akkor gekkóid vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 19:44 

és ahogy a Madagaszkárban mondta a király: "Nézd, gekkó is van. Rázzad szivi rázd :lol: "

Amúgy érdeklődnék, mikor lesznek meg az 1vs1 mapok...? Érdekelne ugyanis a történet... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 21:07 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bozso: Csak nem kiderült, hogy jössz a táborba? :o Egyébként pedig, az az infóm Csizutól, hogy 40 db térkép kész az 1vs1 versenyre és 1-1 átbeszélt módosítás lejavítása után várhatóan a hónap utolsó hetében kerül fel ide a fórumra... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 21:54 

Bozso, múltkor küldtem 10 mapot, azok véglegesnek tűnnek, a többit pedig még módosítani kell valamennyire... Majd jelezz mikor versz el végre nemesis-en :)

Tényleg most jössz, maradsz vagy mi van? :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 21 kedd, 23:25 

Hát nagyon úgy néz ki, hogy lemegyek és legalább egyszer életemben megnézem milyen a Heroes tábor, de csak az 1vs1-et vállalom...

Süni, amint tudjuk lejátszuk a meccset ígérem!

ciao

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]