Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 30 szer., 14:27 

sziasztok

a 3. pushra már azt mondom, hogy ez igen, ez haladás
végre alakul a dolog (az első push 700mega volt ehhez jött a második asszem 25 megás kiegészítő, most meg újra le kellett szedni mert nem fért 1 peccsbe a javítás. így lett 1,2 G :))

a demot továbbra is karácsony környékére taksálják de semmi konkrét

a paladdint még nem néztem meg, hogy lehet e szabályozni az irányt, hogy hinnan, de majd kiprószálom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 30 szer., 15:54 

silver írta:
na jó, félhivatalos minimum gépigény (nem tőlem tudjátok.. :roll: )

Athlon/P4 2GHz, GF5600, 512DDR, 1,2 G

sztem ez nem is rossz

Igazán elszomorítottak a játék követelményei, silver. Nincs mindenkinek csúcsmodelles gépe. Biztos vagy a leírtakban? Annyira idegesítő lenne az, hogy megjelenne a játék, és én nem tudnám játszani :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 30 szer., 16:02 
Heroes Team

Hali!

zolirobi: Nem szabad megijjedni a gépigénytől! Amit Silver leírt az már most csak egy alsó-közép kategóriás gépnek felel meg! Arról nem beszélve, hogy ezt a játékot nem két hónapnyi játékra készítik, mint a legtöbb most megjelenő játékokat (FPS-ek pl), hanem (reményeim szerint) ÉVEKRE!!!

Én eddig 4-szer vettem új gépet, ebből 3-szor a heroes sorozat legújjabb epizódja miatt!!
Gondolj csak vissza, hogy amikor a H3 megjelent rendesen megizzasztotta az akkori legerősebb gépeket is... a H3-al azóta is jáccunk, de a gépigénye már vagy 4-5 éve nevetségesnek tűnik!!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 30 szer., 20:16 

Hát a gépigény tényleg csunya :( :( :( . Nem mintha nem lennének már ilyen gépigényű játékok de azok FPS-ek és autos játékok. Stratégiai játékok közül idén meg egynek sem volt ilyen magas minimum gépkövetelménye. Különösen ha azt nézük hogy egy körökre osztot stratégiai játékról van szó akkor ez a gépigény nevetségesen magas singel player játékhoz. Mert hát ne feledjük hogy ezek a játékok köztudottan alacsony gépigényüek voltak eddig. Pl az Age 3 simán fut egy p4 1300-on GF MX 400-as videokártyávol közepesnél jóbb grafikai beálitásokkal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 11:51 
Heroes Team

Garvey: Hidd el ahhoz képest, amilyen lesz a játék, én még kicsit keveslem is a gép igényt... (Fx5600 szintjén) Saját szememmel láttam (virágnyelvű barátunk jóvoltából :wink: ). Az AoE3 elbújhat mellette!!Egyébként az általad leírt konfigon elhiszem, hogy fut az AoE, de nem láthatod még csak megközelítően sem teljes pompájában... Az én gépemen (2,6 GHz P4, ATI9600, 512MbRAM) sem tudom full beállítások mellett futtatni. Hozzáteszem vannak más stratégia játékok is amelyek szintén igen magas gépigényűek, pl. WarHammer 40k, szal ezen már igazán nem szabad meglepődni. Én legközelebb biztosan a H5 full graphics details röccmentes futtatásához fogom fejleszteni a gépem! :wink:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2005 dec. 01 csüt., 14:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 14:29 
Heroes Team

Hát én kíváncsi leszek érdemes volt e new gépet szervírozni, de ez a vidiokard igény túl magasnak néz ki! (És ráadásul nem is tudom cserélni, ami még izgalmasabbá teszi!) De ha 1 minimum beállításon elmegy, akkor érdemes volt azt a 210 k pízt elkölteni rá! De ha nem fog menni, nagyon dühös leszek és enni fog a sárga irigység :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 14:43 

zolirobi írta:
silver írta:

sztem ez nem is rossz

Igazán elszomorítottak a játék követelményei, silver. Nincs mindenkinek csúcsmodelles gépe. Biztos vagy a leírtakban? Annyira idegesítő lenne az, hogy megjelenne a játék, és én nem tudnám játszani :cry:

Szerintem ez nem egy magas gépigény a mai világba, simán középkategória.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 14:51 

Djupha írta:
zolirobi írta:
silver írta:

sztem ez nem is rossz

...akinek van pénze cserélgetni, annak biztos.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 15:00 
Heroes Team

Djupha írta:
zolirobi írta:
silver írta:

sztem ez nem is rossz

Mihez képest! 1 P2 Tomato alaplapos 500Mhz-s hoz képest biztos nem!
Vagy 1 386-os géphez (Remélem tudják még mi az :D ) képest egyenesen a távoljövő (Kb 10000 év) :!: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 15:12 

Hi!

Hát nem akarok senkit leszólni, de a stratégiai játék = alacsonygépigény már régen a múlté :cry:

A 9600SE-met a Civ4 úgy megszaggatta hogy csak úgy lestem... :x

De mondjuk ha a civ is ilyen komoly grafikát sorakoztat fel akkor a H5 se maradjon le! Engem csak az zavar hogy a Disciplines 2 adventure mapja hasonló hatást ér el sokkal kisebb gépigénnyel... :?

No jó, szóval kinek van egy olcsó athlonja eladó?... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 15:19 

Nos szerintem tényleg nem nagy a gépigény, mert nekem hasinló gépem van pedig 2 éve nem nyúltam hozzá.
Egyébként meg a hivatalos gépigény nem jelent semmit, mivel most vettem meg a CIV4-et, ahol min.gépigényben volt belírva a 64MB-os kártya, az optimal-hoz a 128Mb vidikártya, ennek ellenére a Gf4Ti4200-64Mb-os kártyámon pörcenés nélkül fut a cucc.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 15:21 
Heroes Team

Nowan... Azért a Disciples 2-t ne hasonlítsuk már a H5-el könyörgöm... A Disciples 2-ben egy nyamvadt poligon sem volt (persze ettől még való igaz szép volt a H4-hez viszonyítva).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 16:55 

Nimbus: csak a hatásról beszélek....

Egy tízéves srác kajakra azt hitte a H4 után hogy a D2 az már a H5....
"Húúúúúúú de király!!!" :shock: - volt a konkrét reakció.

No meg aki nyomult anno battlechess-el 486-os on, az tudja hogy a poligonszám az csak a buli egyik fele.... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 18:00 
Heroes Team

Hát nem tudom, lehet hogy ez egy középkategóriás gépnek megfelelő konfig, de az biztos, hogy nekem nincs ilyenem :cry: (és most egy jó darabig még nem is lesz). Legfeljebb elkunyerálom a haver videókártyáját(vagy gépét) egy hétvégére :D , és akkor majd végigpróbálom a játékot. Persze, ha már végre kijött és sikerült megszereznem. Amúgy megértem, hogy haladni kell a korral, meg minden, de attól, hogy most mindent átírnak 3D-be, attól még egy játék lehet nagyon sz@r (Csak úgy zárójelbe: pl amikor én megláttam a H5-höz kiadott térképbarangolós képeket, videókat, egy hatalmas nagyot csalódtam, másodjára pedig akkor, mikor az alfát végigtoltam. Azóta persze már kezdek megbarátkozni a 3D-s gondolattal, de még mindig nem biztos, hogy szeretni is fogom. Ez majd kiderül, ha végre kezebemben/gépemen lesz a játék)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 20:40 

http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=440
Pár lény spec. képességei képekkel. 8)
1. olyan kép, amin tetszik az angyal. :o 8)
Viszont a Sylvan... :? Uni olyan, mint a Karácsonyfa. :roll:
A Mage támadása nem gyenge. :shock:
Silver: a vámpírrol kéne infó. :P Kicsit furcsa, h most tulajdonképpen mit csinál. :? (elvileg támad. :o )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 01 csüt., 22:26 

Én nem azt mondtem hogy a stratégiai játékoknak alacsony a gépigénye hanem azt hogy a körökre osztotaknak relative nagyon alacsony szokot leni a gépigénye. Jó essélyel egy rossz szavam se lenne ha nem körökre osztot lenne a H5. Bizzok benne hogy a hátralévő időben lejjeb viszik a gépigényt. Ha emlékeim nem csalnak a Dawn of War gépigényét is kb 10-20% visszáb tudták venni a bétához képest a teljes játékban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 02 pén., 1:54 

Par napja tertem vissza kozetek, es meg nem talalkoztam a betaval. Irja mar le nekem valaki, hogy honnan lehet hozzajutni, mert 107 oldalt kicsit hosszadalmas lenne visszalapozni!
Koszi!

:idea: Ne feledjetek, nem minden rossz, ami szokatlan! Ha valami uj dolgot veszel, biztos, hogy szokatlan lesz eleinte, de menet kozben egyre jobban meg fogod kedvelni. Szerintem a H5-el is igy lesz. Ezt a jatekot a keszitoknek nem kell osszecsapni, mint a H4-et, ez nekem eleg, aztan majd meglatjuk.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 02 pén., 2:47 
Heroes Team

Egyenlőre még csak egy zárt béta van. Amit sokan játszottak az egy kezdetleges alfa változat volt csak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 02 pén., 7:38 

silver írta:

Athlon/P4 2GHz, GF5600, 512DDR

sztem ez nem is rossz

Hát nekem ez mind megvan, csak az a ****** videokártya! Abból nekem egy RADEON 7000 van(de azért 64 megás).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 02 pén., 12:36 

jitay írta:
Egyenlőre még csak egy zárt béta van. Amit sokan játszottak az egy kezdetleges alfa változat volt csak

Es azt honnan lehet letolteni? Mindegy nekem, hogy alfa, beta vagy delta, csak vegre ki szeretnem probalni! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]