Sziasztok!
Felszámoltam egy feleslegesen nyitott topikot, átmásolom ide.
Üdv. Mugger
andris_raziel
Belépett: 2009 Április 01
HozzászólásElküldve: 2009 Április 01 Sze, 13:27:51 Hozzászólás tárgya: Segítség Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
Tegnap megvettem eredetibe a kelet törzseit mondom jót fogok gamel-ni neten regeltem az ubin mondom de egyszerű de amikor be kéne irnom a felhasználónevem utána a jelszavam visszadob a többjátékos módra és nem történik semmi nagyon idegesit mert ezért vettem meg eredetibe! Ha tuna valki segíteni azt megköszönném
icon_question.gif
Vissza a tetejére
Felhasználó profilja Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Glacius Van Thomas
Belépett: 2008 Március 02
Város: Nyíregyháza
HozzászólásElküldve: 2009 Április 01 Sze, 17:41:33 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
én a helyedben a full szériát vettem volna meg!Lehet,hogy rossz az oldal vagy valamit rosszul csináltál!
Vissza a tetejére
Felhasználó profilja Privát üzenet küldése Email küldése
urmy
Belépett: 2009 Március 29
Város: Szombathely
HozzászólásElküldve: 2009 Április 02 Cs, 9:53:05 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
Sziasztok
Megvettem a h5-t a kelet törzseit
de mikor online akaorok játszani és az ubi.com-ra kattintok kér egy online kodot ide beirom ami a tokban volt de azt irja ki érvénytelen kod
mi ennek az oka ? regisztráltam az ubi.com-on kiirta köszi a reget de semmi nem történt icon_sad.gif
pls help
Vissza a tetejére
urmy
Belépett: 2009 Március 29
Város: Szombathely
HozzászólásElküldve: 2009 Április 02 Cs, 10:04:47 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
AMugy a kapott kodnak hány jegyűnek kell lenni ? 19 ?
Vissza a tetejére
Coradiel
Belépett: 2006 Február 17
Város: Dorog
HozzászólásElküldve: 2009 Április 03 P, 19:44:43 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
urmy írta:
AMugy a kapott kodnak hány jegyűnek kell lenni ? 19 ?
Igen 19 jegy 3-4-4-4-4 felosztásban.
Üdv! Coradiel
Vissza a tetejére
andris_raziel
Belépett: 2009 Április 01
HozzászólásElküldve: 2009 Április 04 Szo, 4:21:16 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
Arra rájöttem hogy az ubin is be kell állitani valahogy a játékot plusz a kódot is valahova be kell irni de hogy hova........ nem olyan frankó az angoltudásom.
Vissza a tetejére
Glacius Van Thomas
HozzászólásElküldve: 2009 Április 04 Szo, 14:12:59 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
Hali!Lenne egy problémám!Megvan a Heroes III complet szépen felrakom az alapjátékot a kiegészítőivel együtt,de a magyarosítást nem találom hozzá!Megvan a Bonus cd1-2 de ott sem találom!Gondoltam letöltöm valahonnan,de fingom sincs hova másoljam,hogy jó is legyen!
Előre is kösz!
Vissza a tetejére
Glacius Van Thomas
HozzászólásElküldve: 2009 Április 04 Szo, 19:40:00 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Üzenet törlése Hozzászóló IP címe
Már sikerült icon_smile.gif