Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 26 csüt., 23:22 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

/)eemer: Milyen konfigon próbálkozol? Milyen operációs rendszerrel? Próbáltad már patch-elni a játékot? Ha a játék feltelepül a gépedre, akkor nagy valószínűséggel nem a lemezzel van a probléma... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 1:15 

verne nekem a Heroes III 1440x900,-on2gb ramon és 512-es 8600 GTS videó kártyán minden hiba nélkül megy!Igaz amikor telepítettem az alapjátékot és a kiegészítőket folyamatosan vert a víz,mert a játék szinte minden konfigomra csak a failed szót ismerte!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 7:56 
Heroes Team

Sziasztok!

/)eemer: Milyen konfigon próbálod futtatni? Esetleg laptop?

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 18:09 

Hátha tud valaki segíteni. Vettem egy Heroes V-öt. Felraktam a gépre, letöltöttem a frissítéseket. Tehát most V1.60. Elkezdtem játszani. Eljutottam a menedék hadjárat csapda részéhez. Minden remekül működött, addig a pontig, amikor átmentem a leszakadt híd mellet a vizen. Csinált egy mentést, lejátszotta a videót és kirakott egy ablakot, hogy a küldetés teljesítve. Innen kezdődnek a bajok. Ha rákattintok az ablak bezárásra, vagy nyomok egy esc-et akkor azt írja ki, hogy a program működése leállt, a windows megoldást keres a problémára. Itt vége. Már megpróbáltam újrajátszani, de ugyan ez. Ha visszatöltöm a mentést akkor is. Mi lehet a gond? Esetleg valami csalással hogy tudok továbbmenni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 19:01 

Nekem 1.4 es verzió van és a játék utolsó pályájáig rendesen is működik csak a csata közben szinte mindig kilépett!De sikerült felállítanom egy sorrendet minden hőssel miszerint nem volt mindegy,hogy melyik Infernos lényt ölöm meg!

Conyi:ha a videó után azt írja ki,hogy a küldetés teljesítve akkor elméletileg meg kellene nyitnia a hadjárat következő részét még akkor is ha utána jön a hibajelentés!Elvileg az előző küldetést teljesítetted!
Lehet,hogy kár volt leszedned az összes javítást és majd telepítheted újra,de várd meg mit mondanak a többiek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 19:08 

Az a baj hogy ez a küldetés első része, tehát nem léphetek a következő küldetésre, csak ezt tudom újrakezdeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 19:54 

Sziasztok! Nekem csak annyi a gondom hogy mindent megcsináltam amit leír a Cheat bekapcsolásához,de nem sikerül :( Beírtam mindent amit kellett,billentyűt is beállítottam hogy mivel lehessen előhozni a kurzort,de egyszerűen nem tudom... mindent megpróbáltam,de nem megy... lécci segítsetek mert campaignban is elakadtam,meg ki is próbálnám kicsit cheattel. Előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 22:20 

A kampányokban tudok segíteni a csalásokban már nem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 27 pén., 23:38 

WaGGu írta:
Sziasztok! Nekem csak annyi a gondom hogy mindent megcsináltam amit leír a Cheat bekapcsolásához,de nem sikerül :( Beírtam mindent amit kellett,billentyűt is beállítottam hogy mivel lehessen előhozni a kurzort,de egyszerűen nem tudom... mindent megpróbáltam,de nem megy... lécci segítsetek mert campaignban is elakadtam,meg ki is próbálnám kicsit cheattel. Előre is köszi

Minek cheattel?Próbáld cheat nélkül,úgy hidd el sikerélmény lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 28 szomb., 0:35 

Glacius Van Thomas írta:
A kampányokban tudok segíteni a csalásokban már nem!

Van valami ötleted, hogy tudok továbblépni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 28 szomb., 13:50 

Na jó,akkor 1 kis segítséget kérnék :lol: H5ben 2. kampány 1. pálya... agraellel menekülni kell... hogy lehet ott továbbmenni? mert találtam 1 helyőrséget de ott asszem 200 angyal meg vagy 400 griff -,-"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 28 szomb., 15:06 

Kiderült hogy a videó kártyámmal van a gond...igyekszem minél hamarabb kicserélni

Vologya,Mugger_ azért köszi hogy megpróbáltatok segíteni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 0:15 

Conyi mint mondtam elég érdekes,hogy a csapda nevű küldetésre azt írja,hogy teljesítve és az ötödik részt a király bukását nem engedi megnyitni!Szerintem a javításokkal lesz a gond!Javasolom,hogy telepítsd újra és elég ha az 1.4ig szeded a patcheket!Még szerencse,hogy csak az első küldetés fejezeténél tartasz így hamar utoléred magad!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 0:37 

WaGGu!

Ha egy helyőrségben annyi lény van akkor az azt jelenti,hogy nem arra kell menni!Keresd meg a piros sátrat amivel megkapod a piros kulcsot átmész a portálon,majd a piros kapun és lemész a föld alá!Felesleges harcokba ne kezdj!Próbálj kevés lényt veszíteni és a képzettségek közül a kapunyitást mindenféle képen fejleszd!A nagy csatákban nagyon jól fog jönni!
Remélem tudtam segíteni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 16:24 

Glacius Van Thomas írta:
Conyi mint mondtam elég érdekes,hogy a csapda nevű küldetésre azt írja,hogy teljesítve és az ötödik részt a király bukását nem engedi megnyitni!Szerintem a javításokkal lesz a gond!Javasolom,hogy telepítsd újra és elég ha az 1.4ig szeded a patcheket!Még szerencse,hogy csak az első küldetés fejezeténél tartasz így hamar utoléred magad!

A csapda küldetés első felvonására mondja azt, hogy teljesítve. Ez a küldetés két részből áll és a második részére nem enged tovább. Az természetes, hogy a király bukását nem engedi, mert még nem tartok ott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 17:23 

Áh,megvan :) Köszcsi :D De azért még mindig ki akarom próbálni a játékot cheattel xD még ha csak egy egyéni játékban is :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 18:04 
Heroes Team

conyi írta:
A csapda küldetés első felvonására mondja azt, hogy teljesítve. Ez a küldetés két részből áll és a második részére nem enged tovább. Az természetes, hogy a király bukását nem engedi, mert még nem tartok ott.

Nemtudom miért állna 2 részből, az összes küldetés ami ott van az max 4 feladat:
1. a vár elfoglalása majd 3. szintig felhúzni a mágiatornyot.
2. elmenni a jóshoz vagy kihez.
3. elmenni a lebegéscipőért a kriptába
4. átmenni a híd mellett, majd jön a videó és kész a pálya is...

Legalábbis nekem ennyi volt a pálya, nem emléxem semmilyen folytatásra 1.6 verziójú eredeti játékkal sem.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 18:25 

Jou írta:
conyi írta:

Nemtudom miért állna 2 részből, az összes küldetés ami ott van az max 4 feladat:
1. a vár elfoglalása majd 3. szintig felhúzni a mágiatornyot.
2. elmenni a jóshoz vagy kihez.
3. elmenni a lebegéscipőért a kriptába
4. átmenni a híd mellett, majd jön a videó és kész a pálya is...

Legalábbis nekem ennyi volt a pálya, nem emléxem semmilyen folytatásra 1.6 verziójú eredeti játékkal sem.

Ez az első jelenet. Idáig megvan. Az automatikus mentést "Második jelenet: a csapda" névvel készíti el a játék és innen kéne még tovább folytatni. Látszik is a térképen, hogy jó részén még nem jártam, de ide csak a hídon történő átkelés után lehet eljutni. Ez lenne a csapda második jelenete. Értelemszerűen nem enged a következő pályára, mert ez még nincs kész. Már úgy vagyok vele, hogy a fene egye meg ezt a pályát, csak kéne valami kód amivel a következőre léphetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 29 vas., 21:35 

Nos végignéztem a videót!Amikor Agrael jön Findan helyett és Agrael felajánlja a segítségét amit a királynő elutasít.Ez ugye akkor jön be amikor a hídon akarsz átkelni!A videó után magától átmegy Isabella a hídon és jön a küldetést végrehajtó ablak!Ami nálad hibádzik!Sajna nem ismerek olyan kódot amivel küldetéseket lehetne ugrani!Mondom telepítsd újra és ne szedj le minden javítást!Még csak 4küldetést végeztél el ezt egy pár óra alatt be tudod hozni!Főleg úgy,hogy tudod mit kell csinálni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 31 kedd, 12:14 

Hali!

Egy kis segítség kéne. Probléma: H3, ha hőssel belépek a castle tipusú várba amikor behozná a vár belsejét, akkor fogja és kidob a progiból.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]