Újabb teszt most a Lord of the Rings Online-ról. 3 részes lesz. Jöjjön már a Heroes VI.
LOTRO 1. rész
http://www.youtube.com/watch?v=OIVGTZ5j ... ideo_title
LOTRO 2. rész
http://www.youtube.com/watch?v=r1PeYBGIcS4
LOTRO 3. rész
http://www.youtube.com/watch?v=7dx8i1ieH34
Üdv mindenkinek.
A videó végén mivel megszakadt a szerve ezzel együtt a Fraps is nem tudtam már értékelni pont akartam úgy azt hiszem 93%-ot adnék neki az MMO RPG-k közt. Egyedi karakterek, szép nagy világ, változatos néhol vicces néhol félelmetes küldetések , a főküldetés tényleg EPIC, vannak átvezető videók nem ingame grafikával!, és a zene is melankolikus. A hangok viszont felemásak, 65 levelnél 1-2 területig megáll őpicit a fejlődés bár jön az új kieg szeptember 25-én akkor ez megváltozik és vannak benne azért unalmasabb küldetések is, mint a Wowban emellett laggol még ma is nagyobb városokban. Emellett mint észrevettétek éjszaka sokszor van egy nap a játékban a Wowban jobb volta real-time éjszaka és nappal megoldás szerintem.
Lehet fizetni kártyával a neten Turbine pontokért (vagy VIP tagságért amiről beszéltem) néha ez ügyben is szoktak akciók lenni pl +50%nyi Turbine pont az egyes sávokban. Pl lehet venni 500-1000-1500-2000 pontot asszem. S akkor ezek nőnek 50%-al és ugyanannyiért adják. A Turbine Storeban a játékban meg, mint láthattátok is szintén vannak akciók tárgy, kiegészítő, vagy Küldetés pakkok vagy gyors utazás leakciózott pontokért.
Nehéz egyébként egy ekkora méretű és lehetőségekkel bíró MMORPG-t egy videóban bemutatni. A programot hivatalos oldalról ingyen le lehet szedni ebben az alapjáték van benne, a többi kiegészítőt pedig felupdateli rá, ha rámész az előüdvözlő menüben az updatere. Van külön update exe letöltés lehetőség is, de nyomhatjátok automatikusra is az előüdvözlő menün belül.
Nem említettem a Rogue karakterosztályt mely csak picit hasonlít a Wow-os megfelelőjére. A Captain pedig igazán egyedi, emberi petje van egy testőre úgymond és erősíteni tudja a szövetségeket pl vagy a közeli társakat peteket stb. A Minstrel pedig gyógyító karakter a legjobb az egész játékban ilyen téren. Viszont nehéz a fejlődés vele állítólag.
A Warden pedig pajzsos dárdás amolyan Diablo 2 amazon féle, de csak féle. Ahhoz lehet hasonlítani, de elég egyedi picit gyógyítani is tud stb. A Rune kepperről pedig beszéltem a vidióban, no ez a két karakter csak a Mória kiegészítővel jött be (ennek megvételével megkapja a játékos őket is) de most már külön is meg lehet venni őket pontokért akinek nincs meg a Mória kieg.
A főküldetéseknél most már a Mirkwood kiegészítőig meg lehet csinálni egyedül is felszuperemberelve a szövetséget igénylő küldetéseket is (ilyenkor az ellenfelek is erősödnek egy picit természetesen). Ez a megoldás folyamatosan bővül a magasabb szintekre is ahogy jönnek ki a kiegek.
Én eddig nem is fizettem a területekért ingyen megszereztem a pontokat a játékban illetve kaptam annó a bétában való részvételért is pontot. Annó régen megvettem a játékot 2007-ben és fizettem 2 hó erejéig utána ingyenes lett 2010-ben azóta, ingyen megyek előre. S jó mert nem időrabló játék nem olyan mint a Wow ahol köteles vagy órákat egyfolytában játszani szinte a PVP erős hatása és a sok grindelés és a mindenhol jelenlévő sok-sok ellenfél miatt. (Móriában 1-2 pályarésznél a LOTRO-ban is van olyan hely ahol alig lehet mozogni de ez 1-2 területet takar csak az egész játékban).
A 3. s egyben záró részre várni kell mert ma vagy holnap felrakom a 64 bites Windows7-et.