Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 12 csüt., 20:37 

Sziasztok! Nemtudom hova írjmam hirtelen, most ezt a topicot találtam.

A probléma az, hogy a heroes 4 elinditás után kifagy a gépemen kékhallállal. EREDETI a heroes 4-em így 1.3as patch van rajta. A két kieggel is kifagy (complitem van).

Server 2008 operációs rendszerem van. Ez a VISTA server oldala. Olyan mint a server 2003 az XP-nél. Hardware és software dolog nagyából kizárva, biztosra veszem hogy a op rendszera baja. VISTA-n megy a heroes négy akit kérdeztem, de nekem bármit csinálok kifagy kékhalálal... adminként vagyok bent az op rendszerben de mégis mintha amiatt fagyna ki, hogy valami problémája van az acces-el a hozzáféréssel. Autoron pl kifagy hibaüzenettel, hogy nincs acces-em hozzá, hát lol mikor eredeti.

Ötletek? :?

Kicsit utánanéztem neten és nagyon sok helyen ugyan ezt a problémát találták 64bites VISTA-nal (az én serverem is x64) de megoldást sehol nem irtak rá. Röhejes, hogy a heroes 2 és 3 megy a VISTA-n ez meg nem. RÖHEJES.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 12 csüt., 21:35 

Ami röhejes az a VISTA maga.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 13 pén., 15:07 

Köszi, de ezzel nem lettem előrébb. Nem fogok egy 64 bites procira, amiben 4 mag van XP-t telepiteni, mert az közel sem tudja úgy kihasználni. Ami meg a másik ahogy összes létező játékom müködik vista (server2k8) alatt, KIVÉVE A HEROES 4-et ami kifagy kékhalálal. Inkább a fejlesztők írhatták volna meg jobbra... ha valaki tud segiteni, akkor ne fogja vissza magát :D! thx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes 5 kilép! Help!!
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 14 szomb., 9:52 

Hali!

Biztos volt róla szó, csak én bénáztam el...
Probléma: Heroes 5ben a "Találd meg Tierut" 5.küldetést teljesítem ,majd tovább mennék, de a játék kilép (szabálytalan művelet)
Patchek fent (1.1-1.6) directx újratelepítve, XP SP3
Nincs 5letem!
Please HELP! Tök jó a gáma!!

Köszi,
Jarus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 14 szomb., 12:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

jarus: Szerintem a SP3 okozhatja a hibát. Mástól is hallottam, hogy volt gond SP3 alatt a Heroes V-tel XP alatt. Javaslom a SP2-t, azzal biztosan tökéletesen megy... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 14 szomb., 18:54 

OK, próbálom...úgy lácccik Microsoftéknál ez fordítva müxik! :wink:

THX

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

jarus: Szerintem a SP3 okozhatja a hibát. Mástól is hallottam, hogy volt gond SP3 alatt a Heroes V-tel XP alatt. Javaslom a SP2-t, azzal biztosan tökéletesen megy... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 11:25 

indian írta:
Köszi, de ezzel nem lettem előrébb. Nem fogok egy 64 bites procira, amiben 4 mag van XP-t telepiteni, mert az közel sem tudja úgy kihasználni. Ami meg a másik ahogy összes létező játékom müködik vista (server2k8) alatt, KIVÉVE A HEROES 4-et ami kifagy kékhalálal. Inkább a fejlesztők írhatták volna meg jobbra... ha valaki tud segiteni, akkor ne fogja vissza magát :D! thx

Rakd fel MÁSODIK oprendszernek az Ubuntu Linux-ot. Rakd fel rá a WINE-t.
A Windows emulátor alatt beállíthatod, hogy éppen melyik win-t emulálja.
A H4 a fejlesztők szerint megy rajta.
Úgy hallottam, hogy az Ubuntunak van ablakban, windows alatt futtatható verziója. Gyakorlatilag programként települ, és a kiválasztott mappában lesz a root partíciója. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 20 pén., 8:35 

Kipróbáltam Sp2 vel, újratelepítve, magyar verzió, minden peccccs fennt-mégsem...
Vmi összezavarhatja...

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 20 pén., 11:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

jarus: Hát akkor sajnos nincs ötletem... :( Nálam Win XP Sp2 alatt gond nélkül megy... Talán videokártya vagy drivere? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 20 pén., 18:34 
Heroes Team

HA Eredeti Játékról van szó, akkor nagyon fura a jelenség, ha nem, akkor viszont bármi okozhatja ezt a poroblémát, ami nemkapcsolódik a rendszerhez. Próbáltad már pálya újrakedéssel is a dolgot, akkor is kirak asztalra??

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 20 pén., 19:11 

Erre gondoltam én is, hogy újrakezdem....aztán majd megláttyuk :)

THX

Jou írta:
HA Eredeti Játékról van szó, akkor nagyon fura a jelenség, ha nem, akkor viszont bármi okozhatja ezt a poroblémát, ami nemkapcsolódik a rendszerhez. Próbáltad már pálya újrakedéssel is a dolgot, akkor is kirak asztalra??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 21 szomb., 19:42 

Hi everybody!
Nos, én olvastam a h5 várainak/népeinek történetét, és arra jutottam, h semmire! :? :shock: Tiszta zavar az egész, össze akarom állítani h most hogyan a csudában lettek ellenségek meg ilyesmi. De csak nem jövök rá!!! :x Plz segítsetek! Kavar az egéész!! :shock:

:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 22 vas., 12:15 

[quote="jarus"]Erre gondoltam én is, hogy újrakezdem....aztán majd megláttyuk :)

Esetleg még a háttérben futó vírusirtó kavarhatta meg a telepítést. :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 23 hétf., 23:37 

Üdv mindenkinek!Nekem is SP3 van érdekelne,hogy milyen problémákat okozhat az alapjátékban!Lehet,hogy ismét nekiállok a küldetéseknek,de ha az SP3 nagyon betesz akkor inkább hagyom!

A H5höz nem terveznek valami woghoz hasonlót?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 24 kedd, 19:32 
Heroes Team

Glacius Van Thomas írta:
A H5höz nem terveznek valami woghoz hasonlót?

Szerintem nem, ígyis a 2. kieghez annyi ilyen kreáló kütyfene van már h az sok :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: mAGYAROSÍTÁS KELL!!!!!
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 24 kedd, 21:51 

Sziasztok!!!
Nem tudnátok nekem megmondani nekem hogy honnan lehetne magyarosítást letölteni a a Heroes of Might and Magic 5- höz???

:oops: :D
Előre is köszi:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 25 szer., 0:17 

Jou csak az a baj,hogy én személy szerint sok mindent hiányolok a játékból! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Dark Messiah of Might & Magic
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 25 szer., 16:43 

Sziasztok!

Ez most nem a Heroes-ról szólna hanem a Dark Messiah-ról. Ezért elnézést kérek, de gondoltam megkérdezem, hogy hát ha tudnátok segíteni, hiszen Might & Magic világ ez is és annyira nem is a játékról lenne szó. :lol:

Szóval: tegnap megkaptam névnapomra a játékot, a Dark Messiah of Might & Magic-et. Gyorsan fel is telepítettem és kerestem hozzá patcheket. (Ugye nem mai a játék és úgy is lesz patch. :P ) Azokat meg is találtam és patcheltem is a játékot. Amiket feltettem: 1.01, 1.02 és az 1.02b_hun.

Ugye a játék teljesen magyar volt, de az 1.02 patch átír néhány fájlt, ennek korrigálására jött ki az 1.02b_hun. A baj ott van, hogy nagy vígan indítottam a játékot patchelés után és meglepetésemre a főmenü angol nyelven várt rám. (Itt egy picit meg ijedtem.) Indítottam egy új játékot és a betöltés alatt olvasható szöveg is angol volt. (Most már paráztam rendesen.) Amikor meg elindult a játék, akkor a feliratok már magyarul voltak kiírva (illetve minden).

Így nem lenne olyan nagy baj a dolog, csak az angol tudásom eléggé gyér ahhoz, hogy meg is értsem a szövegeket. :roll:
Aki esetleg tudna segíteni, kérem írjon! :)

WhiteTiger

Ui.: Bocsi a kisregényért. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 26 csüt., 12:35 

Sziasztok!

Nekem a következő megjelenítési gondom akadt a Heroes III-al kapcsolatban: vettem egy 22"-os LCD monitort, amelynek az ideális felbontása 1680X1050. A Heroes felbontása, ha jól tippelem, akkor 1024X768, de ha nem akkor javítsatok ki légyszi. A lényeg az, hogy teljes képernyős módban nagyon szét vannak húzva dolgok és nagyok is, látszanak a pixelek. Én erre nagyon okosan kitaláltam, hogy ablakban játszom vele. Ekkor szép volt a felbontás, de túl kicsi lett az egyszerre látható kalandtérkép, ugyanis megjelent a kalandtérképet magába foglaló keret. Ezután ha visszaváltottam teljes képernyőre, akkor ott is látszott a keret. Ez nagyon zavaró így. Meg lehet úgy oldani a dolgot, hogy rendesen lehessen játszani vele?

üdv: verne

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 26 csüt., 21:06 

Először is üdv mindenkinek!

Nagyon örülnék ha tudna már végre valaki segíteni, mert a heroes 5öt még megjelenés előtt rendeltem meg erről az oldalról, de sajnos azóta sem tudok játszani vele, ugyanis mindig ez történik:
minden hiba nélkül feltelepítem a játékot, és a direct xet.kirakja a játék ikonját. idáig minden rendben.Elindítom, erre szaggatva elkezd sötétedni a képernyő,a középen megjelenő kis kép körül, majd teljesen elsötétül az asztal és már csak a tálca látszik, amin két cucc van. maga a játék, és egy "error". ennyi.az errort nem tudom megnyitni, csak ctrlaltdelet-el tudok kilépni...az előző gépemen is ugyanez volt, most újítottam, és ez a probléma megint teljesen lerombolta a jókedvem...persze az is megfordult a fejemben hogy rossz lehet a dvd, de ezt hogy tudom kicserélni?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]