Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 23 pén., 17:41 

Én is így kezdtem nincs egy rossz szavam se :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 23 pén., 18:16 
Heroes Team

Így kezdte Dreegar is, aztán jó megverte pár ember néhányszor, aztán most meg már ő ver meg mindenkit. :) Na jó engem nem, mert nem játszom. :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 23 pén., 21:24 

Nimbus írta:
Így kezdte Dreegar is, aztán jó megverte pár ember néhányszor, aztán most meg már ő ver meg mindenkit. :) Na jó engem nem, mert nem játszom. :P

hát aki nem mer az nem nyer :D
de én már régóta játszok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 23 pén., 21:40 
Heroes Team

Az egy dolog, hogy mióta játszol és egy teljesen másik, hogy mióta játszol multit, és pláne másik, ha mondjuk azt egy Dreegar, vagy Ssth szintű játékos ellen teszed. ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 9:14 

lord haart írta:
Nimbus írta:

hát aki nem mer az nem nyer :D
de én már régóta játszok

Hello!
Az én mániám, hogy nálam jobbak ellen nyomhassak-ha van idejük rám-
de mégis kikapok,ha akarsz akkor játszhatunk majd egyet.
Írj pm-et és vegyél fel msn-en:lengyel94@hotmail.com

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 24 szomb., 10:31 

Valaki 1 game?
msn en vagyok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 25 vas., 15:09 

h karesz eez a vidi nagyon cool már láttam párszó jó a grafika
:D :) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 27 kedd, 10:59 
Heroes Team

Hali!

Nu tegnap miután nem sikerült Tekivel, sikerült A. Cruiser kollégával összehozni egy meccset a Világok harca nevű mapon.

Érdekes volt, mert 1 év kihagyás után, nem ismertem sem a pályát, sem az ellenfelet. Rápislantva a pályára láttam, hogy igen izmos guardok vannak és középen is mindent combos egységek védenek, így aztán nyugdíjas tempóra kapcsoltam. Ami olyan jól sikerült, hogy az első héten nem lett meg a maci, mivel szépen sorban akartam haladni küklopszot és kastélyt is húzva, ám a piac bevételére küldött droid befarcolt, így a macibarlang nem lett meg. Ennek fényében még lassabb tempóra váltottam, de a hónap végére így sem nagyon akadt már semmi amit ki lehetne szedni a területemen, pedig Gundula benézett minden kavics alá, hátha van ott még vmi. :)
Aztán a 2.2.3-nál :P, igen akkor, szépen okosan kiszedtem az utópiámat, ahonnan gyönyörű szép piros csizmácskát kaptam. Gondoltam hej be szép is az élet, így feltápolva akár már a guardoknak is neki lehetne menni. :lol: Úgy is lett, 2.2.5-nél benéztem középre szépen elbukva a goblinokat meg a farkasokat, de bent legalább volt resu, meg meteor scroll és még egy könyvtár, hogy ne legyen mán olyan tök sötét az a szerencsétlen Gundi. :) 2.3.1-nél átütöttem Cruiserhez és a teleport kapuval a vára mellé ugrottam. Mivel kék voltam akár üthettem volna, de mivel se hős se sereg se semmi ne volt sehol. Megkérdeztem, hogy mi légyen, mert mégis csak jó volna csatázni kicsit. Így aztán Gundula fogta a motyóját és szépen leparkolt Cruiser vára elé 2 napra, hogy ő hazaérhessen. 2.3.3-nál végül Gundula megtámadta Orrint a várában, akinél full sereg volt. Gundulánál a veszteségeket egy black pótolta valamelyest. A csata elég gyors volt a skilll különbségnek és Cruiser rutintalanságának köszönhetően. Az angyalok kezdésképpen nem waiteltek, hanem kirepültek lecsapni a blacket, mire a macik nagyon pipák lettek és egy ütésből leszedték a korábban meteort kapott maradék 8 szárnyas fickót. A katapult és a küklopszok két kör alatt elintézték a várat, míg a T.birdök minden mást, persze azért egyszer fel kellett állítani őket, mert kicsit elpilledtek. :)

Cruisernek van még hova fejlődni, de szépen játszott. Terültéről majdnem mindent kiszedett (bár a Sentinel S. kihagyása komoly hiba volt, ha az ott van keményebb a dolog), sőt seregben kicsit még erősebb is volt.

Hű de régen írtam beszámolót. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 28 szer., 16:41 

Nimbus írta:
Hali!

Nu tegnap miután nem sikerült Tekivel, sikerült A. Cruiser kollégával összehozni egy meccset a Világok harca nevű mapon.

Érdekes volt, mert 1 év kihagyás után, nem ismertem sem a pályát, sem az ellenfelet. Rápislantva a pályára láttam, hogy igen izmos guardok vannak és középen is mindent combos egységek védenek, így aztán nyugdíjas tempóra kapcsoltam. Ami olyan jól sikerült, hogy az első héten nem lett meg a maci, mivel szépen sorban akartam haladni küklopszot és kastélyt is húzva, ám a piac bevételére küldött droid befarcolt, így a macibarlang nem lett meg. Ennek fényében még lassabb tempóra váltottam, de a hónap végére így sem nagyon akadt már semmi amit ki lehetne szedni a területemen, pedig Gundula benézett minden kavics alá, hátha van ott még vmi. :)
Aztán a 2.2.3-nál :P, igen akkor, szépen okosan kiszedtem az utópiámat, ahonnan gyönyörű szép piros csizmácskát kaptam. Gondoltam hej be szép is az élet, így feltápolva akár már a guardoknak is neki lehetne menni. :lol: Úgy is lett, 2.2.5-nél benéztem középre szépen elbukva a goblinokat meg a farkasokat, de bent legalább volt resu, meg meteor scroll és még egy könyvtár, hogy ne legyen mán olyan tök sötét az a szerencsétlen Gundi. :) 2.3.1-nél átütöttem Cruiserhez és a teleport kapuval a vára mellé ugrottam. Mivel kék voltam akár üthettem volna, de mivel se hős se sereg se semmi ne volt sehol. Megkérdeztem, hogy mi légyen, mert mégis csak jó volna csatázni kicsit. Így aztán Gundula fogta a motyóját és szépen leparkolt Cruiser vára elé 2 napra, hogy ő hazaérhessen. 2.3.3-nál végül Gundula megtámadta Orrint a várában, akinél full sereg volt. Gundulánál a veszteségeket egy black pótolta valamelyest. A csata elég gyors volt a skilll különbségnek és Cruiser rutintalanságának köszönhetően. Az angyalok kezdésképpen nem waiteltek, hanem kirepültek lecsapni a blacket, mire a macik nagyon pipák lettek és egy ütésből leszedték a korábban meteort kapott maradék 8 szárnyas fickót. A katapult és a küklopszok két kör alatt elintézték a várat, míg a T.birdök minden mást, persze azért egyszer fel kellett állítani őket, mert kicsit elpilledtek. :)

Cruisernek van még hova fejlődni, de szépen játszott. Terültéről majdnem mindent kiszedett (bár a Sentinel S. kihagyása komoly hiba volt, ha az ott van keményebb a dolog), sőt seregben kicsit még erősebb is volt.

Hello!
Köszi a meccset...hát eléggé egyértelművé vált a végére a csata,de azért egy visszavágónak nagyon örülnék,sőt ugyanezen a mapon.
Szép volt.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 29 csüt., 12:15 

na crusier majd eggyet játszunk egymás ellen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 29 csüt., 23:34 

gameranger-en keresek játékosokat, de sok amatőrrel találkoztam, akik a lots, és horde fogalmakat se ismerik, a template szóról már nem is beszélve :lol:
magyarokkal is találkoztam már, rendesek de ők se tudnak labdába rúgni(új arcokra gondolok, nem az itteni társaságra :) )
a wcl-es emberkék közül még talán sachelossal akadtam össze, de ők a legmegbízhatóbb kategória
egy lengyel sráccal viszont már toltam pár meccset egyiket se fejeztük be, 3do template,2v2) nem egy nagy durranás, egyébként meg jól tolja, de ismeri a templatekat, aztán talán 2v2 is összejöhet vele, meg pár lengyel barátjával
írta, h nem vagyok noob, valszeg kapizsgálom a játékot, ugyanis egyszer már csapattársak is voltunk
na röviden ennyit böfögtem ide be :)

Marettivel meg hasonló erősségű playerekkel nem merek kikezdeni, Dreegar szintje, egyébként sincs még olyan meccsem wcl-en amin nyertem volna :lol:

http://toheroes.com/melh5.jpg

http://toheroes.com/pics/comp.html

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 30 pén., 13:19 
Heroes Team

Pedig pont a Maretti félékkel kéne ütköznöd, hogy feljlődj. A "noob"-ok leverése, amit te annyira élvezel, max emlékeztetőnek jó, de fejlődni nem lehet velük.

Egyszóval tessék neki menni Marettiéknek. Nem kell tőlük félni... ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 30 pén., 13:26 

Nem lelem élvezetem abban ha kezdőket elverhetek :)
Amikor még fogalmam sem volt az egészről velem kb egy szintű játékosokat kerestem, ha levertem őket, jöhetett az erősebb :)
Most is ezt szeretném követni, de igazad van

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 30 pén., 17:06 
Heroes Team

Ne viccelj. A te szinteden már előírás az expert önbizalom!! Azaz nincs jobb játékos, max. mákosabb volt az adott meccsen... :P:D:D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 18:07 

Hétfőtől délelőttönként napi egy meccset tolnék, bemelegités képpen a Táborra, a jubileumi tábor térképein, vagy a random templateken.
msn leszek.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 18:23 

Sziasztok,

Játszottam két meccset most hétvégén, mindkettő Jebus XL-en.

Tegnap Karesz ellen: Inferno vs Inferno-t választottunk.
Választottunk várakat. Ki akartam próbálni az Infernot, hogy mennyire használható. Több jó hős is volt, de végül Neelának adtam bizalmat. Jól fejlődött, kivéve a földet, mert azt nem kapott. A blokkom erős volt, Gold Dragon meg Arch Devil. Dwellingek közül volt sok imp dwell (5-6) meg 1 devil dwelling is. Mivel kezdéskor nem volt a várba gog, így csak citadellel lett devil, de a dwellinget is behúztam még az első héten. Devilekkel így jól tudtam haladni, pusztítottam is a területemet. Nem siettem, csak a 4. héten ütöttem meg a blokkot, addigra kiszedtem a területemen 2 utópiát is, az egyik elég jó volt kannával meg DSA-val. Középen is ütöttem utópiát meg dobozokat, kaptam mindenféle varázslatot és Neela elég jól felgyúrmázta magát. Volt neki air+water+fire és volt hozzá mindenféle varázslatom is. Karesszel a 216 körül találkoztam, de nem volt ellenszere, sok egységet vesztett, nekem erős seregem volt minden tekintetben. Volt 1800-as chainem, 620 familiar, 18 AD stb. Ja meg 180 Hdémon köszönhető a 2 dungeonnak amiket felhúztam medusaig castléval és démonizáltam őket :)

Ma Süni ellen all random indulással:

Nekem Castle+Gurnisson Süninek Inferno+Marius.
A területemen nem sok minden volt, 1 pikás dwell meg 1 monk dwelling volt a területen amit első héten ki tudtam venni. Második héten 1 paci dwelling is, meg 1 library, illetve 2 cons, amiből +4 angyal jött. Így 9 arkom volt a 3. héten. Igaz artik azok nem jöttek. Középen semmi értelmes, 2 vulner gömb, DSA, de az igazi gáz az volt, hogy nem volt manám. Illetve beálltam 1 várba manát tölteni, csak elfelejtettem, hogy nem építettem benne guildet. Amatőr hiba, ami a végzetemet is okozta. 136-nál középen megtámadtam Sünit. Nekem 14 manám volt, neki 140. Meteorral kezdett, ezzel ki is nyiffantotta az íjászaimat. Kockáztattam, de nem jött be, mert volt meteorja. Pedig volt golden bowom, jól jött volna. A 114 Horned Démon amit összeszedett soknak bizonyult varázslatok híján. Mindkét oldalon volt mass slow és haste. A 4 hives is csak 20 wyvernt adott (4+4+6+6). De jó játék volt, ha nem csinálom azt a kapitális baromságot, akkor nyerhettem volna, mert volt air+föld gömböm is, valamint TC is volt talonba, így tudhattam volna 2000 körüli implót, ami nem jött volna rosszul :)

Köszi a partikat Karesznek és Süninek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 8:47 

Ha feltöltöd a manád, semmi esélyem:)
2300as imlpóval 2 kör alatt kivégzed a démonomat :shock:
Majd még írok én is pár sort :)+

Első nap csak imp a várban,így rájöttem, hogy csak citadelt húzhatok.
Hősök tekintetében Marius tűnt ideálisnak, elterveztem, hogy mindent beaáldozok démonnak :)
water,air,earth magic fullra húzva a főhősömnél, a tower várba húzom a tornyokat, erre fire shield plusz slayer, de a library miatt csak beakadt egy meteor:P Vidomina közben felgyúrta magát, 5.szinten szabadult a börtönből, 8.szinten már exp.necromancy,wisdom,scholarral tolta
Dwellek tekintetében sok imp, néhány gog démon meg pit lord
2.héten már a 60démonnal bátor voltam (8at léptek csatában) ütöttem several giant-et a gladiusért
persze 8ból 4 titán, leszedtek 5 démont a szemetek
3.1nél utópia saját térfelemen, na itt majdnem kiléptem, mert a devilt gondolkodás nélkül megcsapták, 2 behalt, a töltelékek is, de a 4all +4sp/knowledge sisak kárpótolt
A másik utópia szegényesebb felhozalt mutatott, 1 angyal meg a töltelékek szintén behaltak
Kissé hiányos csapattal nekiindultam a nagáknak, 2 arch,8sultan, 13 pit lord, sok démon,1 angyal, 13 wyvern
A démon offense nélkül 2k-t vágott a nagákba :lol: , itt picit reménykedtem, de tudtam, a démonon kívül a többi egységem gyorsan meghalhat Gurni ellen, aztán jön a vakítás...
Amelyik utópiát először megláttam nem szedtem ki, 3all meg még egy jó cucc volt benne, inkább egy másikat, na abban semmi értelmes
Ekkor a semmiből megjelent Gurni, kivett 2hiveot, és csatára kényszerített
Elég sok hibát követtem el a játékban, meg a főcsata is tartogatott néhány ballépést, de az expert luck skill-t nekem dobta a gép :)
Gurni full manával verhetetlen, 2300as implóval nem lehet mit kezdeni
Úgyh nem én győztem, Pista verte el magát... :)

Toplista frissítve, minden általam ismert meccs felkerült :!:

VBMF a következő ellenfél.

Ő dungi shaktival indult, én all random, persze megint inferno jutott.
Ha 10 hőst nem dismisseltem a játék alatt, egyet sem. Sorsha bejött, de a többi hősöm kutyaütő hozzáképest :)
Fővár előtt devil, 1 efreet dwell közel, 1 távolabb, egyikhez se volt merszem első héten...
Más irányba szaladtam főhőssel, kesztyű, démon sok imp dwell meg gog lett a jutalmam, naés a dungiból jöttek a démonok :)
Gondoltam egyet, 2.2nél 2 devillel, 0 manával nekimentem horde dendronak. 7stack, sok morált kaptak, összesen 68 db
1 alkalommal volt necces, egyik morállal elért, lekötött, de köv körben tudtam csak leütni, ha nem kapok morált, elér még legalább 2 stack... De jött a morál :lol: , dobozban 10k xp, így exp log, air magic (láttam egy air gömböt) wisdom meg ami kell ... a végére exp fire,armorer is virított
Rampart várba húztam a guildeket, town portal,slayer egyik se kellett
6 angyalt meg kb 10 wyvernt szedtem össze, a démonokból megint sok lett, saját terepen utópiát ütöttem
föld könyv,4all meg egy remek pajzs, csak a köcsögök nem szerették a pit lordot :)
Mire középre értem,látom hogy a 16 16 18 11 irtó kevés Shakti ellen, 20 23 20 9
Az esélytelenek nyugalmával elindultam, aztán belefutottam lots greenbe
11green 12 gold 12 green, a pit lord végképp nem bírta a nyomást, de nálam a spellbinders hat,meg 20k xp
másnap csatáztunk, hát a resu mentett meg, a nyavalyás 3 gold dragon mellett 8 black igencsak nehézzé tette a feladatot, amikor 11et lépett a démonom hasteval :)
De végül sikerült bedarálni a blacket,jól gazdálkodtam a manámmal :)
A 130 démon megint erősnek bizonyult

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 15:05 

Aki szeretne arénát gyakorolni, ma kb egész nap megruházom szívesen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 21:20 

VBMF-fel megint toltam egy meccset
Érdekes módon ő pontosan meg tud jelenni a megbeszélt időpontra :)

Én Neela (16 31 21 10) Rampart ő Shakti (28 31 26 20) Dungeon
Első nap pyre,neela,ivor közül választhattam... Találtam egy dragon dwellt, ellenfelem is, nekem kötelező volt beütni, a pack naga 1 kentaur veszteséggel ment, aztán a dragon sajna a hibáim miatt 1 paci,1 fa 14 kentaur minuszt jelentett, de sikerült
Neela jól fejlődött, csak logot kapott későn, 12.szinten, addig air, earth, archery bejött,sajna a végére a learning,leadershipnél jobb nem jött...
Semmi sebességnövelő nem jött, ezért lassan haladtam, angyalokat wyverneket szedtem ki,plusz egy fa dwell is jött...
Kisebb értékű artikkal meg egy libraryval felvértezve 3.3nál kitörtem 95 fejlett küklopszon, aztán 1 utópiát beszedtem, de csak egy sentinelt dobott. A piros gömböt az első szintű CH szedte ki, 9 Golddal 5 angyalllal meg töltelékkel, aztán Neela 9 golddal 5 angyallal törpékkel nekiment 20 gold sarinak. Elnyomtam a shieldet, 4 gold 3 törpét szedett le egy ütésből :lol:
A mögöttük fekvő pandora 20k xp-t dobott, tovább gyűjtöttem a wyverneket, végére 42 lett
Aztán mivel nem akartam nekimenni a fullos Shaktinak, és csak varázslást erősítő tárgyak voltak már középen, hazamentem utópiázni.
Egy pandora dobott 40elfet, szereztem +1 speedet, 2 hp-t
Utópia kannát dobott, egész játék során 2 pacit,3 pegasit meg a kentaurokat,törpéket buktam,mondjuk utóbbi kettő nem is kellett főcsatában.
Mire visszamenekültem a főváramba, ellenfelem már tolhattuk is a főcsatát...
Nálam az offense hiánya, a 12vel kisebb attack döntött, az ő egységei nagyobbat ütöttek, nálam 3 csapásmérő egység volt: a 93 g.elf golden bow, 65% archery bónusszal támogatva, a 42 wyvern, meg a 13 gold
A többi golyófogónak is kevés volt, majd 1 órás csatában, neki maradt 4 black meg 3 evil eyes
Momentán sok morált kapott, nekem 2 jött egész csata alatt (2es morálom volt,neki 3mas)
Ha előbb megyek be középre akkor se érek sokat, nem tudtam volna skillföléynt kialakítani, szóval bele kellett nyugodnom a vereségbe :P :)

Elkezdtünk ma még egyet, Dungeon vs Dungeon, ekkor derült,hogy ő csak dungival tud jól játszani, és kb csak a jebus templaten... :P Plusz a dragon dwellre apellál, és ellenem mindig bejött neki 8)
Szóval Damaconnal 3.nap megütöttem lots pegasit, ment is és a pandora 10k xp-t rejtett, exp log,wisdom meg path jött
Első 8 hős között ott van Alamar, meg Aislinn
A következő napokban sorra necces csatákat toltam, például 30 diamond golemnek mentem neki 100 trottyos,27 beholder, 2 manticores társaságában, ráadásul a csatáimban alig buktam
A 2.vár csak 2.1re lett meg, még 1.7nél egy csizmát vettem fel a mainnel, horde infernal trottyos védte :lol:
Első héten ennyi dwellt szedtem ki: 2 beholder,1 mino,1medusa, egyelőre látok még 1 mino, 1 manticores-t
2.1nél bejött a főhősnek a föld magic,expert a lelkesedés, első héten castle skorpió lett, erre az ellenfelem feladja, mert kért már egy loadot, de újból bebukta magát...
Amikor minden összejött... :P Pedig Damacon csillagokat kapott a lépéseinél,akkor is amikor még trottyos maradt nála :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 13:07 

Nimbus írta:

Lassan nekem is le kéne porolni a játékot. A tavaszi BB óta nem játszottam (múlt héten Sünivel majdnem sikerült, csak éppen távozóban voltam, amikor írt nekem), fórumot se láttam vagy 2 hete.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]