Sorceress (Castle - Sorsha) vs Jou (Castle - Christian)
Jou ellen és egyébként is pechszériám volt mostanság, így az esélytelenek nyugalmával játszottam.
Sorsha szimpatikusan mosolygott a kocsmában, így Valeska helyett őt választottam főnöknek. 2. nap 100 manával rohangált, és 1-es powerrel
Első héten csak az angyal lebegett a szemem előtt. Mivel az átjárót efretek őrizték, sokan, azzal nem akartam sietni.
Eltüttyögtem az első hetet, de lett logom, kesztyűm, meg ballistám is.
Az efret blokkal leölettem legalább 20 archert, mert véletlen elléptem az angyalokkal mellőlük, jee. Aztán 1,5 napba került visszasétálni megtanulni a logot, mert persze azt is benéztem.
2. héten átmentem a blokkon, szép lassan kivettem mindent, és 1.2.7-nél az aranysarikat ütöttem, de a pandorával vártam kicsit. 3 angyallal nem akartam megütni, arkokra meg nem volt pénz.
Innentől a pénzhiányról szólt a game.
1.3.4 körül mentem be középre, amikor már a doboz megvolt.
Kiszedtem minden reliket (Sword of judgement és titan gladius is volt a másik 3 kardom mellé, pajzs: +3-as volt ezzel szemben. TH és kéknyaklánc volt még), meg néhány artit, és mentem haza spellt tanulni, ekkor jött be középre Jou. 4. hét eleje felé.
Pénz még mindig nem volt, és spellek sem voltak túl jók (tower várat húztam), így próbáltam a castleban is húzni, lvl3-ig sikerült.
Megvártam míg Jou kicsit erősödik, mert no spellel nem akartam megütni, egy chainnel hazavágott volna, vagy meteorral, mert földgömbje az volt, azt láttam, de már nem szedtem ki elöle.
Alamart is láttam hogy legalább 3-as szintű, így gondoltam, hogy van resu is, szal valamivel kompenzálni kellett.
Jou meglátogatta a librarymat is amikor megütöttem 2.1.6 körül. Eddigre ki tudtam vásárolni mindent.
Főcsatában nem volt ballistája Chrisnek, de +1 speed igen. Így elég gázosan indult. Ark morállal levette mind2 nyilasomat mielőtt léptem volna.
Nem akartam támadni, nemtudom miért, erre Jou mass hatézott az ark várakozása után.
Krusik és lovagok is 1-2-en maradtak csak állva. Morál persze megint volt odaát.
Így fél sereggel se kezdtem a kört Jou ellen.
Szerencsére volt 800 feletti meteorom meg 30-as powerem (asszem minden skill 30 volt), Jou pedig összebújósat játszott az ark champion griff 3-assal + az ark resuzott 1et. Így sikerült a köv körre némi egyensúlyt hozni az erőben.
Az arkom nagyon nagyot suhintott, Jou pedig nem piszkálta, gondolom nem akarta megnézni mekkorát üt vissza, blinddal próbálkozott, de azt levettem. lvl3 feletti tornyot pedig nem húzott, így nem volt semmi erőszakos spellje.
Végül néhány resu és metoer után elfogyott Christian serege, az arkok és pikások mentették meg Sorsha becsületét.
köszi a gamét