Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 22:14 

Nem igénylem a folytatást, Mugger... De azt sem értem te miért írtad be ezt a hozzászólást, vagy ez nem számít OFF-nak?
A másik topikba pedig főleg nincs értelme átköltözni, ugyanis egy a lényeg, elmondhatod a véleményedet (előfordul hogy kitörlik 8) ) de változás NEM lesz, minden úgy jó ahogy van.

Más.
Jouval lejátszottam vasárnap délután az OB meccsemet, Ignatiussal indultam neki a csatának, bányák mind meglettek, összeszedtem kimentem egy droiddal hajókázni, levertem 10 dendrot 1 familiar veszteséggel a devil-ért aztán pedig 6.napra meglett a 2.vár (genie őrizte), átadtam a kört, Jou nekiment a portál előtt lévő 7 naga queen-nek, majd feladta a küzdelmet...

Vologya:
Amit írtam az beszólásnak számít? Csodálkozom azért...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 23:46 
Heroes Team

Üdv Bátor HArcosok!

Süni: Írtam én olyat valahol, hogy beszóltál??? :shock: :roll: :shock: Csak arra utaltam, ha visszaolvasod a hsz-em, hogy kötekedni akarsz... :roll: De majd a HBB-n megbeszéljük... :P Részemről az OFF-olás befejezve! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 21 kedd, 7:06 
Heroes Team

Süni írta:
Nem igénylem a folytatást, Mugger... De azt sem értem te miért írtad be ezt a hozzászólást, vagy ez nem számít OFF-nak?

Sziasztok!

Nem Süni, egy moderátori, reményeim szerint figyelmeztető bejegyzés NEM számít offnak. Már most jelezném - félreértések elkerülése végett -, hogy a továbbiakban a moderátorok munkáját érintő/kritizáló bejegyzéseket és az arra adott válaszokat - amennyiben az nem megfelelő topikban van - törölni fogom.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 22 szer., 12:31 

Sziasztok!

Hogy újra a témánál maradjunk :)

OB csoportmeccs:

Locked Underground

Bogpista (Necropolis) - Titi (Inferno)

Jól indult a meccs, kesztyű a vár mellett és Galthran a kocsmába. Volt 1 menettervem, de kissé eltértem tőle, ami nem lett volna nagy gond, de a végeredményt tekintve nem volt jó. Az átjárót black knight védte mindkét oldalon, de nem okozott gondot, a másik vár is hamar meglett. Az aranybányánál azonban olyan gyermeteg baromságot csináltam, amire nincs ésszerű magyarázat. Nem tudom honnan emlékeztem arra, hogy az angyal nem ér át a csatatéren, de ebben bízva csak csontokkal akartam megütni minimalizálván a veszteséget, bízván a 210-es villámban. Azonban füvön 13-as speeddel elérték a csontokat, így el kellett futnom... Ekkor teljesen együtt voltam Titivel. (igaz a kitérők nélkül hamarabb is ott lehettem volna) Itt egy újabb eltérő hadmozdulatot tettem, fel akartam húzni a lvl3-as tornyot a várba, animatéban bízva. Ez nagy nyersanyagáldozatokkal járt és nem is hozta meg a várt eredményt. Viszont ennek eredményeképpen tétlenkedtem még 2 napot, aminek az lett az eredménye, hogy Titi a föld alatt elvitte mindkét reliket és lvl3-as artikat és kizavart a föld alól félelmetes seregével. Hát igen arra nem gondoltam megmondom őszintén, ami nagy hibának bizonyult, mert ez el is döntötte a meccset. Nem mondom meg mi volt az, nem akarok tippeket adni. A hajótöröttek is full gagyik voltak, de azért 1 idő után leszaladtam a föld alá a 2 libraryért, de ekkor Titi már leverte Tazart, mert Gundula volt a legerősebb lila. Elvitte az utópiát is és jött át Gundulán. A csatában a nagyobb skillek miatt esélytelen voltam.
Bár ha ki tudom venni az összes lényt, akkor szorosabb lehetett volna még úgy is. Mert volt antimágiám. Sajnos a berserkerem csak basic volt, ami ha magasabb jobb lett volna, meg ha a leberserkelt pit a démont üti a gog helyett :)

Nymus: 24 14 24 10
Galthran: 12 10 14 11

Titi nagyn jól nyomta, én kevésbé. A bakijaim végzetesek voltak.
Gratula a jó játékhoz és kösz a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 22 szer., 18:39 

Sziasztok!

Na akkor nézzük az én szemszögemből is :)

Bogpista (Galthran, Necro) - Titi (Inferno, Nymus)

Az első nap megvoltak a szerencsének mondható dolgaim, ettől eltekintve a felvilági részem szánalmas volt. Nymus jött főhősnek, jött Xyron a scholarral, így a főhőssel nem kellett bemennem a slowba meg a hasteba, és találtam egy +4es pajzsot. Na ennyi mákom volt a felszínen, a többi arti trágya, az őrző lények igen erősek voltak, de szerencsére csak a 2. vár bevételével csúsztam el, a többi első hétre tervezett dolgom meglett. Minden a terveim szerint alakult, Pista elrontott 2 napot, így hamarabb értem le. (ez mondjuk nem volt a tervemben :) ) Lementem a föld alá és kivettem a lvl3 és lvl4 artikat, majd a két könyvtárat. Titán páncél, piros cipő, blind elleni nyakék, tűzgömb voltak ezek. Nem estem tőlük hasra... Kivettem lent pénzesépületeket és a küklopsz barlangot hogy tudjak tornyokat húzni. Jutalmam a félelmetes counterstrike és clone varázslatok lettek. Az inferno varázslatot megtanultam Xyrontól, hogy legyen is vmi. A negyedik héten megcsaptam Tazart, sokáig tartott de levertem. Az utópia előtt giantek álltak, mondom sima ügy mass slow és kész. 33 an voltak és 11 titán volt benne... Itt majdnem eltörtem az egeret :) Nagy veszteségekkel levertem őket, majd az utópiát is, ami igen jó volt, megkaptam a gladiust és a sárkánykoronát. Az itt kapott pénzből tudtam felhúzni az archdevilt és kivenni majdnem minden egységemet. Lánccal felfejlesztettem a devileket, és hoztam Nymus néninek. A következő nap megütöttem Gundulát is, majd mentem át Pistához. Egy napra rá megütköztünk. A csatában jelentős skillfölényem volt, a 900as villám erős. Ha full sereg lett volna Pistánál, akkor szerintem megnyeri az antimágiának és a berserknek köszönhetően, de csak foghíjas volt a csapata, így sikerült megnyernem :)
Először győztem ellene :)

Köszi a játékot!

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 27 hétf., 10:35 

Hellotok!

Lejátszottam az OB meccsem Sorcyval.

Ssth Inferno (Arlach) - Sorcy Inferno (Rashka)

Az elején jól ment minden. Második nap dragon fly hive ami minimumos volt, majd irány a vár. Elötte lichek, amik kicsit megszedtek de nem volt vészes. Utána a kétirányú kapu hatodik nap, devillel a soraim között. Küklopsz king, ami hála a tacticnak nem volt olyan vészes. Túloldalt Champions, ami már keményebb dió volt, de a devil 1 hpval megúszta :)
Az aranybánya elött titánok, amiket inkább békén hagytam. 1-2-1nél irány a föld alá. Itt egyedül voltam, ugyanis Sorcy egy fullos imp cachében elbukta a serege javát és ez kicsit megakasztotta a játékát. Az egyik relik resist csizma, amit ki se szedtem úgyis efreet sultánok védték. A másik +4 att/def mellvért ami jó volt. Kiszedtem mind a két fát meg aranybányát, majd irány az egyik library. Közben felhúztam a lvl4-et és jött ressurect, szóval amint jött sorcy valakivel, nekimentem gyors arlachhal, hogy mehessek is be középre. Csak két szépséghibája volt a dolognak: 1. Volt bilincsem és lenn már elkaphattam volna Sorcy hősét csak a hülye resu miatt ezt elfelejtettem. 2. Basic volt a wisdomom és ezért egy két napos kitérőt kellett tennem a felszínen, hogy lépjek szinteket... Mindenesetre 1-3-5 nél nekimentem a maciknak. Én hülye vittem mindent majdnem. Aztán egyszer lejött a slow a macikról és nem vettem észre, szóval a sereg fele hullott... :shock: Utópia elött devilek, velük nem volt gond. A tópia minimumos és adott +4knowledge/power sityakot... Mentem tovább és 1-3-7 nél bevertem Tazart is. Elmentem a kúthoz manát tölteni, ahol feltűnően sokan voltak, ezért lementem megnézni, hogy a harmadik hős aki kilátszik kicsoda. Hát Rashka volt, akit el is értem. A bilincs miatt nyertem.

Utána azért lejátszottuk a főcsatát úgy, hogy Sorcy a várban maradt. Mint kiderült volt recantere, nekem meg nem jött lightning meg ice bolt :S Így viszonylag simán elvert. Ez volt az első győzelmem Sorcy ellen még ha nem is igazi csatában gyűrtem le. Köszönöm a gamét és gratula; jól játszottál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 27 hétf., 13:01 

Ebben az idényben ez volt a 3. olyan meccsem, ami 1 napon múlt, hogy nagy eséllyel ne kapjak ki. Szerintem mert koncentrációs zavaraim vannak, ezért koncentrációs táborba vonulok :D

Na jó majd később.

A meccsről:
Th gyors volt, de itt-ott gyanúsan bénázott. Elég sokszor szakadt el nála is a cérna útközben. :)
Skillnövelőm semmi sem volt, és az első heti bénázásom miatt (nem néztem meg hányan vannak az impeknél) rettenetesen lemaradtam, se pénz se lény nem maradt. Expert log + csizma + kesztyű arra volt csak jó, hogy a lemaradásomat faragjam, és kukázhassak Th után. Felvettem, amit ő otthagyott, pl aranybányákat, libraryt. Nem is siettem a föld alá, nehogy találkozzak vele :)
Hálisten hagyott lent még egy herót, akinél megvehettem a csutka seregem.Aztán meg elmentem ördögöt sétáltatni, pedig tudtam, hogy jönni fog, mert ott parkolt Tazar előtt.
Feleslegesen kockáztatott Rashka, és a kilógó zászlója miatt Arlach jól megbüntetette, bilincsre verte, meg tönkre is.

Funból lejátszottuk a főcsatát fullsereggel, de Th biztos komolyabban vette volna, és nem csak a 4. körben varázsol, ha nem nyer előtte. :P

köszi a gamét, és gratulálok mégegyszer. A vérnyomásomnak jót tett a meccs, nem hagyta alacsonyan parkolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 5:21 

Sziasztok!

OB 2. forduló (pótlás)

Ha hív a kötelesség...

Bozso (Tower - Krellion) - Bogpista (Tower - Elleshar)

Tower vs. Tower. Kit is kaphattam volna mint a fenséges Piquedramot, aki volt olyan kedves és ellátogatott hozzám 5 gargó társaságában. Mivel itt master gremlinnel kellett volna indulni, így ennek annyi lett. 40 gremlinnel az asztalt üthettem volna legfeljebb. Mivel értelmes hős nem jött így Elleshart kellett választanom gondolván, majd manával kompenzálom az emberhiányt. Így ahelyett, hogy gremlinekkel haladtam volna, villámmal próbálkoztam. Gyorsan kellett a naga, hogy érjen is valamit a villám, mert nagyon gyík voltam. A kötelező két bányás garrison után a piac melletti crusaderek mögül kiszedtem a dragon wing tabardot, hogy ne 3-as spellpowerrel villámozzak :) A többi arti eagle eye növelők, távcsövek, pendantok meg hasonlók. A vár előtt volt a +3-as kard, azt ennyi. Lvl3-as artik a higanyfiola, tűzgömb, meg 2 legions tárgy (arm és loins) szóval minden mi szem szájnak ingere. A skillfába ballistic, 2 navigation, scouting, a két University full gagyi) De azért felhúztam a giantot castléval a hét végére. Ekkor jött a giant +5 hét. :) A legrosszabb, ami csak történhetett számomra. Hiszen 1-el több lvl7-es lényem így sz@rt se ért, és be lehetett gyorsulni vele igen rendesen. A másik váram a nagyszerű Fortress volt, amit ügyesen elfoglaltam a 6. napon Deemer és meteorja segítségével, (1 mágus mínusz) (Bozsónál Dungeon, amit a 2.hét közepén befoglalt). A +4K-s sapkát 18 madár őrizte, amit én megütöttem 3 gólemmel, 2 nagával meg 2 gremlinnel. Sikerült mindkét nagát elbukni, mert nem akarták a grelineket ütni azok a fránya madarak. a 2 gremlinnel jöttem ki győztesen a csatából. Nem volt olyan vészes, mert jöttek a giantek, de lassú volt a hősöm (Bozsónál csizma+log, majd a sziget után kesztyű is :)) A második héten felhúztam lvl4-ig a tornyot, de a chain mellé a sorrow nem villanyozott fel kellőképpen. Jobban járok ha a Titánra megyek helyette, de varázslós hőssel gondoltam majd varázsolgatok...
Bozsónak Chain+resu jött, nem kell mondjam mekkora előnyt jelentett. Segítségével könnyedén verte a pandora előtti erős garrisont a harmadik héten giantekkel és verte be a pandorát is. Ez a map jól fizeti azt aki gyorsabb egy ingyen garrisonnal, így esélyem sem volt Bozso ügyesen kihasználta a kapott lehetőségeit és porrá alázott. Én akkor próbáltam volna kiszedni a pandorás Garrisont, előtte Titánt húzni, de a tornyok+a library (counterstrike :)) miatt nem volt gemem elég és csak akkor lett Titán, mikor Bozso beverte a garrisont. Így jártam.
Gratula Bozsonak, ügyesen használta ki a lehetőséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 29 szer., 1:26 

Hellotok!

Lejátszottam gyors még egy OB meccsemet. Ezúttal Titi volt az ellenfél.

Ssth - Castle (Christian) vs Titi - Caslte (Gerwulf)

Itt jegyzem meg, hogy a végcsatában egyikünknek se volt ballistája :) De kezdjük az elejéről. Jól indult a dolog. A lvl1 ami beállt fixen pikeman volt. Méghozzá nem is akármennyi, hanem 47 8) Ennek és a lognak hála gyorsan haladtam. A Kesztyűt kivettem második nap, majd harmadikon beütöttem a Dread Knightokat. Szerencsére csak öten voltak. A túloldalt pack unikornis, amiknek inkább nem mertem nekimenni. Vittem be a quest artit, majd 1-1-6 nál már angyallal rohangáltam. Második hét közepén gyors húztam nagy nehezen arkot, így még jobban szelltem a tájat. 1-2-5-nél kivettem a goldok mögötti pandorát. Az exp water és a cure csodált művelt az angyalaimmal. Jószerivel bárhonnan full hp-ra hozták vissza őket. Ennek hála 1-3-1nél már ütöttem is be a garissont. Majd kiszedtem 3 reliket középről és a 2 plusz két allt. Két sityak volt meg a titans gladius. Ezek nagyon megdobták az értékeimet, mégse akartam átmenni, mert semmi pénzem nem volt a lényeimre és a varázslataim kimerültek a cure-ban. Szóval hazamentem és láttam hogy jön Titi is. Kiszedte a fekete gömböt és bement a 2 libraryba. 1-4-3 körül megütköztünk, mindketten elég foghíjas sereggel, ugyanis elég kevés pénz volt. A skill fölény egyértelműen az én javamra döntött. Titi a resurrect varázslattal operált, de az én lightning boltom 785-öt ütött, szóval elég esélytelen volt. A log és a curének hála elég simára sikeredett a végcsata.

Mindezek mellett köszönöm a játékot Titinek én élveztem nagyon; valamint gratula neki jól tolta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 29 szer., 13:53 

na hát akkor énis írok..

megkezdtem az OB szereplést, elnézést az ellenfelektől, de eléggé el vagyok havazva, de igyekszem majd mindenkivel még időben játszani!

1. kör

A szomszédod az ellenséged

Jou (Rampart - Gundula)

vs

Bozso (Fortress - Neela)

hát erre már nem nagyon emlékszem, mert régebben játszottuk, de annyi megvan, hogy tetű lassú voltam, össze-vissza kószáltam, és magamhoz képest legalább 1 héttel később törtem be középre, így Jou épp el tudta happolni előlem az artikat, viszont otthagyta az Utópiát, amit én kiszedtem, de azt hiszem sokat nem tett hozzá a meccshez, mivel rohantam Jou után, így végül a vára előtt a saját terepén ütköztünk meg.
Volt ott minden, mass haste, meg már nem is tudom, a lényeg hogy ennyi fütyizéssel esélyem sem volt, így buktam.

2. kör

Ha hív a kötelesség

Bozso (Tower - Krellion lvl21 - 22/38/22/27 )

vs

Bogpista (Tower - Elleshar lvl14 - 14/9/12/18 )

A BB utáni szereplésem után erre már készültem, így megvolt a terv. Hősök közül a nagyszerű Krelliont választottam, aki a 85 master gremóval megállíthatatlanul tört előre. Hoztam utána szépen amiket kellett, magik, majd később a 2 naga. végiggyalultam a pályát középen, mindent kiszedtem (innen jött csizma), majd a hajó melletti fából kaptam logisticot is. 6. napra húztam giant-et, így egy meneküléssel már magamhoz is vettem és elindultam a másik vár felé, közben egyszer majdnem meghaltam (7Hp-vel maradt meg az óriás íjászok ellen).

Új hét, +5 Giant, nagy örömömre volt annyi pénzem hogy 4et meg tudtam venni, így 5 gianttel mindennek neki tudtam menni, ráadásul 1.2.1nél húztam master ginie-t így nagyon gyorsan haladtam. Közben a vizen is kiszedtem mindent, csiccsó hőssel, és rohantam!!!
1.3.1-re már csak a sziget maradt és a pandora, közben húztam a mage guild-ot bízván a resuban, be is jött és mivel volt földmágiám, gyorsan megtanultam és elindultam a szigetre. A sok Giant-nek hála mindent simán vertem, jött kesztyű de más nem. Lépegettem a szinteket, de a földmágia csak nagy nehezen lett advanced, de épp időben, így bezúztam a garrisont, a pandorát és a Titánokat is (TH-t őriztek).

Ezután a 1.3.7-re visszaértem a Dungeon várba, mindent magamra aggattam majd mannát dupláztam, közben sikerült titánt húzni és végül 11 titánnal és 12 naga queen-el, na meg resuval és chainnel meg 500+ mannával nekiugrottam a garrisonnak. Simán levertem, majd jött a könyvtár és az ott őrzött SS és végül kivettem a lényeket a saját garrisonomból.

Pista ezután feladta, sajna neki nem sok minden jött össze.

Kösz a meccset

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 29 szer., 18:12 

Sziasztok!

No akkor a Th elleni meccsemről:

Mindketten castle-vel voltunk, és a taktikánk is tökegyforma volt. A dobozt ugyanakkor szedtük ki, azonban én a cure hiánya miatt nem tudtam átütni a garrisont 131-nél. Így vártam két napot, hogy legyen valami spellem. Lett resu, de nem ért semmit se, mivel két nap alatt a Th kivette mindkét használható relicet a földalól. Itt el is dőlt a meccs, mivel hatalmas skillhátrányban voltam. A logistic hiánya nélkül igencsak lassú voltam, de azért tartottam a lépést az ellennel. A főcsata csak formalitás volt :)
Gratula Th-nak jól játszott, kihasználta a lehetőségeket. Ilyen kis dolgokon mehet el egy meccs, én élveztem, úgy érzem minden tőlem telhetőt megtettem, de nem rajtam múlott a game. Köszi a meccset, jó játék volt :)

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 29 szer., 18:27 

Tyron vs. Kisdacide
A szomszédod az ellenséged
Octavia vs. Caitlin
Első héten kb.jól ment minden,normális hős az nem jött :? .Styg lett a főhero.A 2.héten viszont annyit rontottam,hogy 3 meccsre elég lett volna.Bebuktam Styget(akinek már bejött az earth :S:S:S),35 mummy ellen(2 wyvern 12 lizard 20 gnoll 4 serpentem volt),mondom lots mummy vannak 20-an és csá...Elbénáztam...Aztán fogtam 3 hidrát és megtámadtam a dwarven treasuryt.5x40 törpe :shock: ...Ezt is jól elcsesztem...De Tyron adott loadot,így folytattuk.3.héten lámáztam,tök lassú voltam,összevissza mentem,Caitlin 5.szintű volt ekkor... :oops: :oops: 1.4.1-nél kiszedtem a behemótok mögül a relicet:Sentinel.Buktam vagy 20 basilisket... :roll: :? 3xmoráloztak a kötsögök...Na mondom ez nagyon jó...Aztán most szedem a bankokat kifele,már rég Tyroné az utópia,meg a két library...Azt mondta gyenge artijai vannak,a relice vial of dragon blood, meg az utópia is minimumos volt.Szóval most kb.az esélyem 1 a 1000-hez,octavia értékei 20 körüliek,nekem a defense 15,a többi közelebb van a -5 höz mint a 10 hez,szóval...A netem meg nagyon instabil,codozni is alig tudok multiba,ezt a meccset is eddig 3 darabba játszottuk le...Nemtudom mi lesz,vagy megjavul ez a net,vagy nemtudom...Sorry! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 01 szomb., 14:56 
Heroes Team

Sziasztok!

Akik még nem játszottak a Dragon's Lair c. mapon, őket arra kérném, h az 1.3-as verziójú mapot töltsék majd le a megfelelő helyről. KTibsza hamarosan felteszi. Az új verzióban ki vannak javítva a lvl1-2es lények "friendly" tulajdonsága "Savage"-re, illetve középen az egyik relichez harc nélkül hozzá lehetett férni, s a piros várban a slow nem volt kiszedve.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 04 kedd, 2:27 

Sziasztok!

OB 4. forduló

Dragon's Lair

Csizu (Inferno - Dace) - Bogpista (Inferno - Krellion)

Kezdőhősnek Ayden jött és Xarfax. Egyik sem túl nyerő. Így Krellion lett a főhős, a barbár. Elkövettem egy hibát az elején, nem tanultam meg vele a slowot. Mindenesetre bányákat foglaltam az elején a többi csöves segítségével, Krellion ment a kesztyűért. Basilisk volt előtte, pár goblin a veszteség, de pont nem értem el a kézmelegítőt, így csak a 3. nap kapta meg. Nem volt konkrét tervem a pályára, de azért tudtam mi merre van. A piac és a másik terület felé mentem. Ekkor jó artim nem nagyon volt. Volt egy +3-as pajzsom, meg egy armor of wonderem. Mentem a másik vár felé, közbe a láncon áthozattam a devileket, ekkor már exp. földem volt. Át a térkapun, egy másik csöves befoglalta a másik várat (stronghold), amiben felhúztam a town hallt. (Csizu city hallig húzta). Át a térkapun és mentem fölfelé a pénzes épületek felé. (Kellett az archdevil) nagabank, törpeház, manaduplázó, skillnövelők. Jött taktika, így az elfutás nem okozott gondot. A devil volt az első fejlesztett lényem :) Mentem a goldok felé. Nem okozott gondot, de a dobozhoz már vittem mindent, mit ki tudtam szedni (az ott elszórt aranyaknak hála) A dobozba bebuktam 10 kutyát, mert arra pályázott a Gold meg a black is, hiába volt ott a 105 imp csalinak. Volt +2 health gyűrűm, így 18 démon plusszal jöttem ki a csatából. 135 volt ekkor, de Rashkát nem tudtam felfejleszteni kellőképpen, elfelejtettem, hogy őt az Altar nem szereti, így Krellionnak kellett elmenni a resuért, ami az egyik lvl4-es vari volt a fire shield mellett. Pedig ha fel tudtam volna fejleszteni lvl5-ig, akkor jött volna Deemer is meteorral, de ilyenre már nem volt idő. Csizu ekkor már benn garázdálkodott, view airral szemléltem. 2 nap előnye volt bent és jobb relikeket talált TG és SS. Nekem szerencsére jött +6 kard, ezen kívül csak a fekagömböm volt mint relic amit ki tudtam szedni. Szerencsére mindkét középső libraryt el tudtam szedni, szemeztünk Csizuval kellő távolságban, de ő ügyesen szétszedte a láncomat, így kénytelen voltam 211-nél egy manőverrel elfutni, a lényeket kimenekíteni. Muszáj volt, mert hiába volt resum, csak 70 manám volt és nem sejthettem, hogy Csizunak mi van a tarsolyába, így vissza kellett vonulnom és irány a manaduplázó. Csizu visszament lvl4-et tanulni, de megbeszéltük, hogy a hét végén találkozunk és összecsapunk, nem volt miért húzni az időt.

A csata:

Dace: 31 27 21 21 lvl22 - kb. 180 mana

Krellion: 32 20 21 18 lvl21 - 360 mana

A lények kiegyenlítettek voltak, nekem kicsit több démon, meg jött refuból +2 szultán. Mindkét oldalon exp. tactic, így maradtunk a partvonalon. Waitelgetések után Csizu egy expert cursét nyomott, én expert slow, majd mass haste. A curse miatt túl nagy kárt nem okoztam és Csizu is mass hastéval válaszolt, mikor szóhoz jutott. Neki a nagyobb defence és a curse miatt lassan átbillent az oldalára a mérleg. Mint kiderült mindkét oldalon van resu, így elhúzódó csatára lehetett számítani, így a manaduplázásom miatt előnybe voltam. Csizu jól csatázott, volt egy pillanat, amikor sokat kivárt, nekem kevés lényem volt, neki sok és új kör kezdődött. Ha akkor elfut, akkor végem, de valószínű nem volt elég pénze. Nekem akkor 4 devilem volt, kb: 35 démon, meg 2 szután, nála 7 devil 14 szultán 35 démon. Még sok körig húztam az AD-ből 6 jött vissza, és Csizunál fogyóban volt a mana. Én berepültem a sarokba, így csak két lénnyel ért el, és 1 fireballt is el kellett használnia a még állva maradt lőszeres kocsija eltüntetésére. Akkor éreztem, hogy meglehet a meccs, mikor a fireballt kénytelen volt elsütni. Igaz elcsesztem, mert a démon helyett a szultánt élesztettem, amit pont elért a démonja, de akkor már mindegy volt. Mikor elfogyott a manája és elfutott 9 AD volt állva, nála már csak 1 AD, 8 démon és pár darab szultán. A mana döntötte el. Kicsit jobban csatázott Csizu mint én, de az én kezemet emelték fel a meccs végén. Nagyon kiegyenlített játék volt, ha Csizu is duplázza a manáját, akkor tuti ő nyer. De így én kaptam a 3 pontot. Köszönöm a játékot, rég játszottam ilyen jót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 04 kedd, 22:49 
Heroes Team

Pista ellen nagyon izgalmas csatát vívtam és őszintén örülök, ha ő is így érzi és élvezte a meccset, elvégre ez a legfontosabb :)

Az utóbbi időben olyan gyermeteg hibákat vétek, amit korábban nem tettem és ebből is látszik, hogy már nekem való ez a játék. Előző szezonban Pista ellen nem vettem ki a villám elleni nyakéket (meg se néztem h mi van ott, csak a legvégén) pedig azzal simán nyerek. Így egy nagyon szoros csatában de kikaptam. Jou ellen a BB-n már írtam mit lámerkodtam össze, és most Pista ellen egy végletekig kiélezett meccsen kikaptam.
Amikor hazamenekültem spelleket tanulni, nem ejtettem útba a mana duplázót, mert 1 napi kitérő lett volna és nem akartam Pistát megvárakoztatni, hiszen megbeszéltük hogy ahogy lehet odamegyünk. Ő ott is volt én pedig rohantam h ne várjon rám. Így 159 manával mentem a végcsatába, míg neki 350 körül volt.
A végcsatában nem érzem, hogy rontottam volna (nem igazán szoktam), maximum annyit, h elmenekülhettem volna. A csata hevében ez nekem nem jut eszembe sosem, mert nem futni akarok, hanem a csatatéren nyerni.

Azért vagyok mérges magamra, mert végig jól játszottam és minden bejött amit elterveztem: miután Pista barbár kaszt mellett döntött, egyértelmű volt a Fire magic és a mass curse. Én szándékosan rejtegettem Dace-t, hogy ugyanezt ne tudja Pista is eljátszani és Ignatiust tüntettem fel főheronek --> neki szokott jönni water, akkor miért gyúrna Pista fire-ra? :)
Szóval a lehető leghamarabb lett capitol és city hall is 1-2-5 kor. 1-4-1-nél betörtem középre és rohantam előre, kiszedtem 3 relicet és 2 libraryt. Pistát próbáltam elzárni a haza vezető úttol, de ügyesen elmenekült. Innen már ismeritek a történetet.

A BB beszámolóban panaszkodtam a skilleket illetően. Nos, most minden megvolt: off, tactics (alap), earth, fire, air, armorer, wisdom, artillery. De egy pici szarvashiba mindent felborított. De ezen a szinten úgy gondolom ez normális. Nem fér bele.

Gratula Pista, nagyon jó meccs volt, én is élveztem, bár csalódott vagyok, mert a manán ment el...

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 07 pén., 11:37 

Hétvégén a kettes csoportban lejátszanék egy meccset. ha lesz rá jelentlező. Az időpont ami megfelelne, szombat délelőtt vagy vasárnap délután 2-3 után.
Ubult eddig sajnos nem sikerült elérnem, de ha ő nem jelentkezik akkor a következő ellenfeleimből aki ráér keressen meg.
Egyébként ma délután is jó, már akár kora délután is, de csak este 10-ig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 09 vas., 22:10 

Üdv!
Felfedeztem egy hibát a Two islands two kingdoms mapon.Az alvilágban a learning stone-nál,a narancs player nem tud elmenni a lvl5.monszta mellett,míg a másik igen.Azért az az 50 lvl5 nem kevés és nagy segítség a zöld játékosnak(hogy el tud menni mellette).
Meg egy másik furcsaság,hogy nincs varázskút a mapon.Elég szép volt,amikor(az előbb játszottam egy multit ezen a mapon)a főcsatában egy magic arrowot se ereszthettem el,mivel 3 manám volt... :roll:
Ennyit akartam.
üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 10 hétf., 0:27 

hát van olyan map amin nincs kút...úgy kell taktikázni :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 10 hétf., 14:43 

Sorceress (Castle - Sorsha) vs Jou (Castle - Christian)

Jou ellen és egyébként is pechszériám volt mostanság, így az esélytelenek nyugalmával játszottam.
Sorsha szimpatikusan mosolygott a kocsmában, így Valeska helyett őt választottam főnöknek. 2. nap 100 manával rohangált, és 1-es powerrel :)
Első héten csak az angyal lebegett a szemem előtt. Mivel az átjárót efretek őrizték, sokan, azzal nem akartam sietni.
Eltüttyögtem az első hetet, de lett logom, kesztyűm, meg ballistám is.
Az efret blokkal leölettem legalább 20 archert, mert véletlen elléptem az angyalokkal mellőlük, jee. Aztán 1,5 napba került visszasétálni megtanulni a logot, mert persze azt is benéztem.
2. héten átmentem a blokkon, szép lassan kivettem mindent, és 1.2.7-nél az aranysarikat ütöttem, de a pandorával vártam kicsit. 3 angyallal nem akartam megütni, arkokra meg nem volt pénz.
Innentől a pénzhiányról szólt a game.
1.3.4 körül mentem be középre, amikor már a doboz megvolt.
Kiszedtem minden reliket (Sword of judgement és titan gladius is volt a másik 3 kardom mellé, pajzs: +3-as volt ezzel szemben. TH és kéknyaklánc volt még), meg néhány artit, és mentem haza spellt tanulni, ekkor jött be középre Jou. 4. hét eleje felé.
Pénz még mindig nem volt, és spellek sem voltak túl jók (tower várat húztam), így próbáltam a castleban is húzni, lvl3-ig sikerült.
Megvártam míg Jou kicsit erősödik, mert no spellel nem akartam megütni, egy chainnel hazavágott volna, vagy meteorral, mert földgömbje az volt, azt láttam, de már nem szedtem ki elöle.
Alamart is láttam hogy legalább 3-as szintű, így gondoltam, hogy van resu is, szal valamivel kompenzálni kellett.
Jou meglátogatta a librarymat is amikor megütöttem 2.1.6 körül. Eddigre ki tudtam vásárolni mindent.

Főcsatában nem volt ballistája Chrisnek, de +1 speed igen. Így elég gázosan indult. Ark morállal levette mind2 nyilasomat mielőtt léptem volna.
Nem akartam támadni, nemtudom miért, erre Jou mass hatézott az ark várakozása után.
Krusik és lovagok is 1-2-en maradtak csak állva. Morál persze megint volt odaát.
Így fél sereggel se kezdtem a kört Jou ellen.
Szerencsére volt 800 feletti meteorom meg 30-as powerem (asszem minden skill 30 volt), Jou pedig összebújósat játszott az ark champion griff 3-assal + az ark resuzott 1et. Így sikerült a köv körre némi egyensúlyt hozni az erőben.
Az arkom nagyon nagyot suhintott, Jou pedig nem piszkálta, gondolom nem akarta megnézni mekkorát üt vissza, blinddal próbálkozott, de azt levettem. lvl3 feletti tornyot pedig nem húzott, így nem volt semmi erőszakos spellje.
Végül néhány resu és metoer után elfogyott Christian serege, az arkok és pikások mentették meg Sorsha becsületét.

köszi a gamét

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 10 hétf., 20:04 

1. csoport 4. kör

Dragon's Lair

Süni (Dungeon - Shakti - lvl18 24/19/18/14 200 manna)

vs

Bozso (Castle - Drakon - lvl20 20/30/34/21 240 manna)

Élesben még csak egyszer játszottam ezen a mapon ezt megelőzően, de arról jó tapasztalataim voltak, így miután megnéztem, mik a változások, bizakodva álltam neki a meccsnek.
5. hősnek megjött Drakon, többet nem is agyaltam, hanem elindultam bányákat foglalni, viszont csak 2. nap vettem észre hogy nincs mage guild, így mehettem vissza varázskönyvért...
3. napon kesztyű, majd meglett az angyal és mindent kiszedtem a a garrison felém eső oldalán kivéve a naga bankot. 1.2.1-nél ütöttem az átjárót (szultánok és naga queenek őrizték), majd jött a második vár (Necro), haladtam lefelé, közben lvl10 lettem úgyhogy könyvtár, és felvettem minden növelőt, gyúrtam a defensre, ahogy csak tudtam. 1.2.6-nál megütöttem a goldokat de a boxot nem mertem, úgy agyaltam hogy a box körüli pénzekkel meg tudom csinálni az Arkot, majd következő hét elején beverem a pandorát.
Így is lett, nagy trade postolást követően meglett az Ark, majd a stablest khasználva, ami feljesztette a pacikat, nekiugrottam a boxnak.
Volt nálam 5 Ark, 9 paci (kaptam 2-t refuból) és 60 pikás, de ekkor már volt 18-as defense, expert armorer és earth, igy azonnal nyomtam shieldet majd stone skint, így csak pár pikást buktam....

Ugyanígy estem neki a garrisonnak 1.3.3-nál, 1 paci és néhány pikás elvesztésével megvolt, majd az Arkokkal mindent bedaráltam. Rohantam Süni relicje felé, kellett is, mert +5 All és +2 All volt nála, mig nálam TC és még valami amit nem láttam...
1.4.1-nél szedtem ki a saját relicemet, és csupán 1 kör választott volna el az utsó relictől és a könyvtártól, de tartottam tőle hogy esetleg megjön Süni, és mivel csak az Arkok voltak nálam, nem akartam bukni...

Így visszafordultam, fejlesztettem mindent, kivettem a lényeket, mannát töltöttem, tanultam lvl2 varázslatokat, több nem kellett mert középről szereztem recantert, majd indultam vissza. Addigra már Süni is beért, de nem vette ki a relicet, mint kiderült TH volt, így nem sokra ment volna vele...Végül 1.4.6-nál megütköztünk és a nagy skillfölénynek hála simán nyertem. Bár az expert curse miatt tovább tartott a csata, de Süninek így esélye sem volt.

Kösz a meccset, jó volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]