Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 13 hétf., 16:38 

Hurráááá.... újra van net. Igaz, ehhez be kellett fenyítenem egy szerelőt, de megérte :twisted:

Tier! A héten lejátszhatjuk az aktuális meccset. Keress msn-en! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GJodie 2008 okt. 13 hétf., 20:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 13 hétf., 18:51 

Ubul költözik vele később játszuk le a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 18:58 

lejátszottuk Jou-val az OB meccset, buktam, a többi meccset igyekszem majd időben lejátszani, de nagyon el vagyok havazva.
kis türelmet kérek mindenkitől

köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 16:09 

Locked Underground

Merlin: Inferno - Caitlin / én: Stronghold - Gurnisson

mindent klasszul csináltam, Tazart lenyomtam, befigyeltem középre, utópiánál a random level 7-es monster arkangyal, bahhhhhhhhh

mászkáltam egy hétig ott, majd meguntam a tétlenséget és Alamart is lealáztam, egy hónapnál jártunk ekkor, egészen Merlin váráig nyomultam, ahol megtámadott és volt egy resurrection-e, PAFF

NG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ob mecsem
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 19:52 

Üdv mindenkinek kis dacidevel már elkezdtük a mecset csak elszálogat a nete szóval ezért nem tudjuk az eredményt.Ettől függetlenül én iparkodom lejátszani a mecseimet.Tehát egy szóval én készen állok:D.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 20:08 

mi volt vele a baj Cat anyus? :D nem helyhatározó volt, hanem módhatározó :lol: így pedig nem éreztem ennyire durvának :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 21:57 

Érdekes, amikor Vologya a muszály szót nem pontos j-vel írja, azt nem veszi észre Cat érzékeny szeme :D

Egyébként NG alvilágba nem néztél le? Ott 2 relik is figyel középen :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 22:19 
Heroes Team

Süni írta:
Érdekes, amikor Vologya a muszály szót nem pontos j-vel írja, azt nem veszi észre Cat érzékeny szeme :D

Üdv Bátor Harcosok!

Te Süni! :shock: Szólj, ha belém akarsz kötni! :? Lehet, hogy hibázom néha, de mostanában úgy látom a bögyödben vagyok... :roll: Vagy tévednék??? :shock: Esetleg rosszul látom??? :oops: A HBB-n még elbeszélgetünk... :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 4:04 

NG!

Sem így, sem úgy nem idevaló.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 5:58 

Hehe... a "SZERV" figyel... és lecsap... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 9:15 

Lejátszottam következő OB-s meccsemet GJodie-val a Locked Underground pályán.
Ő Rampart volt és ha jól emlékszem a hőse Jenova volt, én meg Stronghold-al voltam és Terek volt a főhíróm. De mivel a második váram is stronghold lett nem sok hasznát vettem Terek mágusnak, bár azért volt levegő, föld és vízmágiája meg intelligenciája is, csak éppen varázslata nem. Bár erre volt egy elméletem hogy a középső átjárót védő hősöktől varázslatot tanuljak el, és ki is fejlesztettem egy hősnek expert eagle eye-t csak sajnos amikor középre indultam olyan sok lényem volt már hogy Alamár varázsolás nélkül megfutamodott
így lőttek a varázslat tanulásnak. A föld alatt elég sokat időztünk Jodie-val, meg is mérkőztünk párszor, de ezek csak olyan droid csaták voltak, bár néha a főhőssel is menekülni kellett.
A két relicket én vettem fel, az egyik a +2all cipő, a másik a +4 spell-knowledge sapka volt.
A többi tárgyak elég gyengék voltak, kardot és pajzsot a fekete piacon vettem. A major artik amiket kaptam nekró csizma, gem gyűrű, hajós nyaklánc. Eléggé elhúzódott a játék mire mind a ketten meglátogattuk a föld alatt a lényegesebb dolgokat majd középre indultunk.
A végső harc elég kiegyenlített volt, bár a skillekben valamivel jobb voltam mint Jodie főleg attackban ami a végén eldöntötte a harcot mivel Jodienak sem voltak jó varázslatai.
Meg a 13 szürke maci vs. 11 aranysárkány is inkább nekem kedvezett, igaz Jodinak volt 28 War Unicorn-ka szemben az én 18 Cyclop kingemmel.
Bár ha a berserket hamarabb elsüti Jodie a macikra akkor lehet hogy másként alakult volna a harc kimenetele mert a harc végét még így is csak 3 maci és pár ogre élte túl.
Kösz a játékot Jodie, én nagyon élveztem és remélem még fogunk játszani máskor is.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boti 2008 okt. 20 hétf., 11:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 9:32 

....
mintha gond lenne a fórummal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 10:03 
Heroes Team

Sziasztok!

Boti:
Én jelen pill. nem érzek hibát. Nálad mi a probléma?

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 11:12 

Szerintem csak az új oldal kezdése miatt írt ki hibát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 14:20 
Heroes Team

Arrrrghhh ... Jodienak volt berzerkje??? Hah... Boti az az érzésem hagytak győzni... Bizony ellenem nem kaptál volna kegyelmet. Szerencsétlen macikáid pedig mind1szálig velem lettek volna... :lol: :lol: még örültem is volna neki, hogy ilyen sokan vannak! :lol: :lol:

Emléxem olyan meccsre amikor, Adlert beütötték a fővárában írtózatos túlerővel (Laca). Adlernek berserk, fekete sarija. Nagyon durva csata volt. Az első pár körben Adler állt a várban Laca macijai meg lehentelték Laca teljes seregét, majd az utsó több mint 10 körben Laca szürke macijai azt sem tudták hol vannak, csak ténferegtek a vár meg szarrá lőtte őket! :lol: :lol: :twisted: Adlerral majd meghaltunk a röhögéstől... Laca persze nem... :roll: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 15:31 

Mentségemre legyen mondva, egyszerűen nem vettem észre, mert az utolsó pillanatban húztam fel a második váramban is a tornyot, és a fránya könyvben az utcsó varázslat volt, egy másik lapon. :evil:
Hát, ezt jól elbénáztam :wink: :? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 16:25 

Mondjuk azért volt expert antimágiám, ami levette a berserket a maciról :). Viszont a mass haste és a bloodlust amit az ogre mágus rányomott az rajta maradt az antimágia után is. És én még azt hittem hogy minden varázslat lemegy majd róla az antimágia rányomása után.
Még így 9-10 évvel a játék megjelenése után is, van számomra újdonság a játékban :oops: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 18:11 
Heroes Team

Vologya írta:
Süni írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Te Süni! :shock: Szólj, ha belém akarsz kötni! :? Lehet, hogy hibázom néha, de mostanában úgy látom a bögyödben vagyok... :roll: Vagy tévednék??? :shock: Esetleg rosszul látom??? :oops: A HBB-n még elbeszélgetünk... :P Baráti üdv!

Szerintem nem akart Téged Süni megsérteni, vagy beszólni. Csupán arra célzott, hogy vagy mindenki figyelmét felhívom vagy senkiét ha úgy érzem, szükséges (és erre "jogosítványom" van). Olykor elég hajmeresztő hejesírási :!: hibák vannak egyesek részéről, az bezzeg nem tűnik fel. Akinek nem inge, ne vegye magára :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 19:18 
Heroes Team

Csizu írta:
Vologya írta:
Süni írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Szerintem nem akart Téged Süni megsérteni, vagy beszólni. Csupán arra célzott, hogy vagy mindenki figyelmét felhívom vagy senkiét ha úgy érzem, szükséges (és erre "jogosítványom" van). Olykor elég hajmeresztő hejesírási :!: hibák vannak egyesek részéről, az bezzeg nem tűnik fel. Akinek nem inge, ne vegye magára :)

Üdv

Csizu

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Szerintem Süni nem szorul védelemre, elég nagyfiú már! :P Egyébként pedig nem vagyok én Grétsy tanár úr, hogy Mindenki helyesírási bakijait javítgassam!!! :roll: Arra Nekem nincs időm! :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 20 hétf., 20:17 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerintem - ha igénylitek a folytatást - költözzünk át a moderátori topicba, ez egy viszonylag érdekes része a fórumnak - amíg a címéről szól - nem kellene szétoffolni. :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]