Idézet:
"Levin Malma"]Letöltöttem a demót és elkezdtem játszani, de abba is hagytam hamar. Ez így ebben a formában botrányos, teszteletlen, alfának is karcsú lenne, nemhogy demónak.
Mivel egy beta lebutított változata (betaban több pálya és játékmód van, pl. online)
Idézet:
- Az ajánlott gépigényt túlteljesítő konfiggal medium beállítások mellett tele van grafikai bug-gal, villódzik minden, mint az istenverés, a csataképernyőkön gyakran úgy egymásba csavarodnak a textúrák, hogy semmit nem lehet látni, azt se, hova lépne a szörnyem. Egy fostenger az egész. De a normálisan működő képernyőkön is látszik, hogy a grafika minősége mérföldekkel az ötös Heroes alatt van. De ha ez lenne a legnagyobb baj...
Tippre ATI-d van, mert más ATI tulajnál is villódzás van. Driver frissítés első körben. Ha nem jött be, várni kell a fixre.
Idézet:
- A napi bevételeknek közük sincs ahhoz, aminek jönnie kellene. A capitol megépítése ellenére 2000 arany a napi bevétel aranyból. 3 kristálybányát szereztem, a bevétel kristályból nulla (!). Fából standard módon 1-et ad, akárhány bányám van. Játszhatatlan.
Nem tudom hogy játszol, de a bányák elfoglalása itt nem a régi módszer szerint müxik. Az area központi várát, vagy erődjét(fortress) kell elfoglalni, és akkor lesznek a bányák a tieid. Ellenkező esetben csak akkor termelnek, ha benne áll egy hős.
Idézet:
- Az artifact-ok nem működnek, a Golden Bow pl, biztosan nem, a varázslatok esetében pl. a life drain biztosan hatástalan.
El is olvasod az adott skill/varázslat tulajdonságait? Mert pl. az ellenfél hősének és egységeinek mágiaellenállása (ott van %) is befolyásolja az adott varázslat hatásosságát velük szemben. Ahhoz, hogy hatékony legyen egy varázslat magas spellpower szűkséges, az adott iskolából, vagy a prime iskolánál is növelhető általános spellpower, ami inden iskolához hozzáadódik.
- Az egész necromancy filozófia teljességgel felfoghatatlan és értelmetlen, vagy szimplán nem működik; egy biztos: egyetlen elesett ellenséges lényből sem kaptam egyetlen csontit vagy bármi mást.
Jézusom, te elolvasod is amik oda vannak írva, vagy vakon durrbele játszol?! A necromancy skill egy olyan frakció képesség, amit sérülések növelnek. Adott pontmennyiség elérése után van lehetőség az elhullott/sérült saját egységek gyógyítására/feltámasztására. (függ a lény HP-tól és a necromancy töltöttségétől). Ahogy telik az idő, a necromancy skillen látható koponyák száma is nő. Ez azt jelenti, hogy hányas szintű lényeket lehet feltámasztani/gyógyítani -1koponya/Core -2koponya/Elite -3koponya/Champion (persze ha magas a töltöttség akkor több Core egység támasztható fel pl.).
Idézet:
- A csata előtt jelzett risk nagysága nincs összefüggésben a valós erőviszonyokkal. Olyan csatákra jelzett low risk-et, ahol az ellenfelek a legjobb lényeimet simán bedarálták. Ez persze idővel kitanulható, de nagyon rossz jel az AI képességeit illetően.
Vagy csak nem tudod, hogy kell játszani. Simán daráltam a low riskeseket, sose volt gondom velük.
Idézet:
Folytathatnám, de minek? Ez így nem játék, nagyon remélem, hogy nem akarják októberben kiadni, mert ahogy ez áll, kb. jövő július a reális megjelenési dátum.
Nem ártana figyelmesen végigtolni a tutoriált, elolvasni az infókat, folytathatnám de minek...