Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 08 hétf., 23:23 

Szeretnék játszani valakivel egy H3 meccset. Sima tét nélküli játékot.
Hamachin kívül milyen H3 verziót kell feltenni? RoE vagy SoD?

Aki esetleg szeretne leverni, kérem jelezze, és a lehetséges mapokat is küldje el, amiből kiválasztok egyet amin játszanánk. Úgysem ismerem egyiket sem. Még valami: hétköznap 19-24 között érek rá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 09 kedd, 2:27 

Hello!

Kisdacide: Azon a mapon amin játszottatok hidd el jól választottál, Gundula jobb mint Gurni. Mivel magas szintet lehet elérni, így az 5%-os hősöket kell ide választani. (már ha ugye jön olyan :)) Egyébként egyre jobb vagy a beszámolóid alapján. A rutin hiányzik még, de ha játszol jó sokat az is meglesz és jönnek majd a sikerélmények is. Csak így tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 09 kedd, 15:35 

Én őszintén azt írtam Lacának hogy ne izguljon, simán nyerni fog ellened, aztán mégis közel voltál a sikerhez csak így tovább... :)

Dragon hogy csak egy esetet mondjak, (ez a kedvencem :D ), tavaly a táborban Pista ellen első nap Tazar helyett Alkint választottad főhősnek a Relikvia őrző mapon, majd főcsatában nyomtál kezdésnek egy blind-et, amikor chain és resu is volt nálad... :D

Hell:
Talán pénteken ráérek, msn-en vegyél fel aztán megbeszéljük :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 09 kedd, 15:48 

Köszi a biztatásokat,igyekszem. :D
Hell,felvettelek msn-re,ha vagy hajlandó velem gamelni,igazolj vissza("elsőre" Süni talán túl erős lenne :D :lol: ). :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 09 kedd, 17:04 
Heroes Team

Süni írta:
Én őszintén azt írtam Lacának hogy ne izguljon, simán nyerni fog ellened, aztán mégis közel voltál a sikerhez csak így tovább... :)

Dragon hogy csak egy esetet mondjak, (ez a kedvencem :D ), tavaly a táborban Pista ellen első nap Tazar helyett Alkint választottad főhősnek a Relikvia őrző mapon, majd főcsatában nyomtál kezdésnek egy blind-et, amikor chain és resu is volt nálad... :D

Hell:
Talán pénteken ráérek, msn-en vegyél fel aztán megbeszéljük :)

Ehh... :oops: :lol: :lol: Mint mondtam azok a durva régi emlékek! :lol: :P :lol:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 09 kedd, 22:00 

kisdacide írta:
Köszi a biztatásokat,igyekszem. :D
Hell,felvettelek msn-re,ha vagy hajlandó velem gamelni,igazolj vissza("elsőre" Süni talán túl erős lenne :D :lol: ). :wink:

Akkor a hosszú nevű Dávid te lennél. Hiába a hosszú kód, nekem nem színes a neved... Ok. Játszhatunk de 19-24 között. Figyelembe kell venned azt az aprócska tényt, hogy régi formám elveszett. De lehet nem, nem teszteltem, csak H4-ben, és ott minden oké.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 09 kedd, 22:28 

Kisdacide ugye viccelsz? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 10 szer., 14:17 

Cat:
Ez teljes mértékben a szülők felelőssége, ha eddig engedik, hogy fent legyen. Az már másodlagos, hogy ő nem érti meg...

Én viszont szivesen visszavágnék Hell-nek, legutóbb BB-n vert el, azóta talán tanultam már a hibámból :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 10 szer., 14:32 

Ha hallgattál volna....................

Éppen a BB-re céloztam.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 10 szer., 20:13 

Süni: vágj vissza nyugodtan!
Cat: mi volt a BB-n?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 11 csüt., 7:07 

Hell, te sose változol meg! :D

Olvass vissza kicsit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 13 szomb., 12:50 

Hi!

2008.12.12

Titi Shiva Stronghold vs Süni Nymus Rampart

Random Balance L

Első nap örültem a párosításnak, végre én voltam előnyös pozícióban.
De vennem kellett 7 hőst mire kaptam egy harcost. Dwellek tiltva voltak, ami jó ötletnek bizonyult (mindkét oldara 3 jutott, de más szintűek).
Gazdag terepet kaptam, 1 naga bank, 2 medusa store, 2 törpe kincstár, és sok láda, nyersanyag, mégis pechem volt a 2.várral, ugyanis nem vezetett hozzá út.
A gép remekül generálta a mapot, így első héten kétszer is kitörtem, mire megtaláltam a 2. rampartot (14 gold golem, 44 battle dwarf)
2.héten fütyiztem, fosztogattam, a hősöm jól fejlődött, bevettem 1 fortress várat, majd 7.nap sikerült összehozni azt, hogy ne legyen dragon.
Nem estem annyira kétségbe, Titi is panaszkodott, gyúrtam a pénzes épületekre, majd 9 war unikornis és 36 g. elf társaságában elindultam xp-t gyűjteni.
Középre egy kapun keresztül juthattam el, lots power lich-en keresztül, 4.1nél kivégeztem, majd elvettem Titi egyik várát, a környéken kivettem a pénzes épületeket, majd elmenekültem.
4.5nél felhúztem a gold sarit, az új hónap első napján pedig 18 g. dragont ütöttem le veszteség nélkül.
Lényeket mind kivettem (napi 8500 jött) gyúrtam a hősöm, egészen a 17.szintig jutottam vele.
Elértem pack red sariig, Titi sivatagi blokkjáig, ő betámadta szeremcsémre, mivel 5 black is volt köztük :)
Nymus skilljei:
exp offense, exp resist, exp armorer, exp taktik, exp earth exp log basic wisdom

Shiva 13 9 8 7 Nymus 12 6 10 8

A barbár ellenfelem erősen gyúrt a magicre( exp wisdom, exp air, intel, exp fire magic) azonban a chain "csak" 420at ütött, ami 5.heti full seregeknél nem olyan sok. Ha jobb 5.szintű spell-t kapsz szorosabb...
Mivl én varázsolhattam a kör végén (5gold sari) ezért kivártam, jött is az exp haste, majd részemről az exp slow, ezután már sok érdekes nem történt, döntött a sokat emlegetett hp fölény.
Nálam a legdurvábbnak a 253 kentaur kapitány bizonyult, a másik oldalon Rambo szerepét a 36 ogre mage vette fel :)
Köszi a meccset

U.i: 1 óra elteltével már stabil a hamachi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 13 szomb., 14:35 

Aki ráér 1 h3 meccsre ma délután, keressen meg msn-en.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 13 szomb., 16:39 

Jó hogy a velem elkezdett játékból sikeresen megléptél két napja...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 17 szer., 23:55 

Sziasztok!

Játszottam egy héten belül két meccset is Sünivel. Felemás eredménnyel zárult a két játék.
Az elsőn Shivából próbáltam meg a vicc kedvéért a legnagyobb mágust létrhozni, ami csak félig sikerült, tekintve hogy pocsék spellek jöttek. Town portal, clone, chain, fly és magic mirror. Ezeket a hajamre kenhetem. Utólag visszagondolva, ha inkább erőre gyúrok akkor jobb lett volna, így simán levertek.
A másodikon Alkin, a fülesmackó kapta a feladatot hogy legyőzze Sünit. Én fortress ő castle. Itt nagyon figyeltem és jól is ment a játék, mágiára csak Alamar megérkezése után gyúrtam, a 3 hét közepén. Egy hét múlva meg is tanultam a resut. A 4. hét elején betörtem középre és a sivatagon át az ellenfelem várába vettem az irányt. Mivel láttam h nincs sok lénye, ezért megütöttem a várában, és sikerült is nyernem. Visszavágtam az előző csúfos vereségért :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 19:46 

Tegnap játszottam 1et egy Zsolt nevű emberkével(fórumon nincs regelve,hamachin lehet látni).All random,OB-s szabályok
Fight for Glory
Necro vs necro
Clavius vs neela
Jött Neela,hát beválasztottam,mivel ez nem a legjobb necros map(a végén így is volt 600+ csontim).Kicsit lassú voltam.Szépen kitisztogattam a térfelemet,először aranybánya középen,(red sariknál nem jártam,mivel thunder helmet meg blind nyaklánc volt ott)aztán library.Droidot leküldtem az alvilágba,látom a devilek mögött a relic +4+4 sapi...Na azt se fogom kiszedni,megyek vízre,relic arany zsák...Sebaj,legalább volt ott major arti +6kard.Kannát kiszedtem,+3allt,majd 6.héten átmentem az ellenhez(középen a relic,találd ki vazze,gumicsizma :lol: ).Skillekben jobb voltam.Aztán 1 lépéssel nem értem el a hősét,emiatt behúzódott a várába,és nem jött ki.A +3allt még nem szedte ki,én akartam,de 1 lépéssel nem értem el,droiddal felszedte hogy ne legyen az enyém.Nem akart továbbra sem kijönni,így hát chainnel a birtokomban betámadtam a várba.6 heti popu,600+ csont,várban csak 360.exp air earthom volt.Chaint nyomtam,nagyot ütött.Neki volt animate meg sima villám.A nyomi katapult nem akarta leszedni a várfalat,teleport meg csak basic volt,így nem tudtam bemenni csak repülősökkel.Gyorsítottam,lelassítottak.Aztán a végén az ellennél 200 csont,10 dread maradt.Nálam 20 dread 100 csont 72 zombi,2 vámpír.Lebontottam a 10 dreadot,maradnak a csontok.Beértem már a várba.Élesztette a licseket,én villámot lőttem bele,maradt 5.Dreaddal ütöttem a csontokat(ekkor 80 volt már csak),hálistennek lecsapta.Zombi hasteval gyorsabb volt,mint a lics,így le tudtam csapni.Létfontosságú volt,mivel nem volt már manám,míg az ellenfélnek 80.
Jó csata volt,kint elég hamar vége lett volna.
Thx a meccset.üdv,

Duplapost megoldva - Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 23 kedd, 19:09 

Akkor én is.

Giant War
Kisdacide vs Hellblood
Stronghold vs Castle
Crag Hack vs Tyraxor

Tyraxorra esett a vezetői szerep, mivel semmi értelmesebb nem jött. Szokás szerint lassan indultam be, mivel nem igazán szeretek harcolni az első napokban. Angyal hiányában csak ami nagyon kellett, azt ütöttem.
Egy droid indult a tenger felé, felvette a boxot, refuban a gold sarit. Azzal a tenger ki is tisztult. Warriorban jött egy thunder.:)
Tyraxor barbár módjára elég szépen tanulta a mágia formáit, resu, erath, water summon, mass slow, blind... Szerencsém volt, mert mikor mentem a minos boxhoz, egy secondary helyem volt a lognak. Mikor szintet léptem tudtam a többit fejleszteni, és logot megkaphattam. Na akkor elég gyors lettem az arkokkal. Sajnos az utopiám minimumos volt. Második hónap elején Kisdacide átment a macikon, én meg kb. akkor értem oda a hidrákhoz, és meghökkentem. Két héttel hamarabb is ment volna... Na mindegy. Mikor az utópiája közelében volt, pont elértem. Megbeszéltük, hogy akkor összecsapunk. Biztosnak éreztem a meccset már, summon erath vagy 90 db egyszerre, 200+ mana.
Felrakta az orbot. Bár ne tette volna... Sokkal könnyebb volt így. Elején a marksok moráloztak, és szinte egész orkállomány konzerv lett. Megvártam a többivel, míg Kisdacide előre küldi a dögöket. Meg is tette, majd champion beáldozásával leszedtem a macikat. Valamikor morálozott az arkom is, asszem akkor haltak be a farkasok, és a goblinok. Ekkor Kisdacide jobbnak látta, ha feladja a küzdelmet, mert a viharmadarak, ogre magik, küklopsz királyok már nagyon keveset értek a zealot, bárdos, 100+ kruzi, royal griff, ark sereggel szemben, mivel csak champion, marksman veszteségem volt.

Orbot ha nem rakja fel, lett volna csöppnyi esélye. Bár akkor mass haste elején, vagy ki tudja mi. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 23 kedd, 21:48 

Hát a fene gondolta volna hogy akkora attakod lesz mikor csak egy +5bunkó volt kézbe... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 24 szer., 0:28 

Barbárnál előfordul.

Sünivel többet nem játszom. 20 perces körei vannak, a végén pedig mindig lever. Legutóbb orbbal. Pedig Malekithnek 40-es spell powere volt. Csak implo hiányzott. Hüpp. Még earth, fire, air gömböm is volt, hozzájuk exp skillek. Chain olyan szépen aprított volna...

Éppen azért hogy többet ne kelljen 20 perceket várnom a köreimre halál feleslegesen, Sünivel nem játszom többet.
Mások is levernének, de legalább nem 20 perces körökkel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 24 szer., 1:04 

Ha így gondolod...Am meg engem is így vert le Süni simán 3x is,mégse sírok.Főleg h én vagyok a legnagyobb béna. :P üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]