Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 10 szer., 19:17 

Üdv!
Ugyanaz a helyzet mint 1 héttel ezelőtt :D
Hétvégén ráérek 1 meccsre, msn-en lehet keresni...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 12 pén., 15:55 

Ma délután ráérek, msn-en elérhető vagyok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 12 pén., 18:01 

Én is! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 19 pén., 21:42 

Ma Titi ismét alázott, randomon Astral nevű hőssel intézte el a még nála is ismeretlenebb Crag Hack nevű hősömet.
A mentségemre annyit hoznék fel, hogy nem jött 1 resist se, illetve 8 kör alatt 1 morált kaptam, ő pedig nyomta az 1400as implókat :D
Így is csak 8 golemmel élte túl :roll:

Egyébként tower vs tower, 5.héten főcsata, full sereggel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 12 vas., 11:27 

Üdv!
Ma ráérek egy meccsre, msn-en megbeszélhetjük a részleteket.
Bye
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 13 hétf., 14:47 

Gondolom velem nem... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 22 szer., 13:19 

Ha valaki ráér ma délután egy meccsre, keressen meg.
BB előtti "főpróba". :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 30 csüt., 19:37 

Üdv!
Holnap délután ráérek egy meccsre.
Lehet OB, random stb...
msn-en elérhető leszek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 09 vas., 22:54 

Two islands,two kingdoms
GJodie vs. Kisdacide
Inferno vs. Inferno
Pyre vs. Shiva
Még a fejem is megfájdult attól a sok hülyeségtől amit elkövettem ezen a meccsen.Nade kezdjük az elejéről.Kezdőhős Xyron.Jött még:Coronius,Shiva,Fiona,meg a monk speces hős,Ingham.Sikeresen elbuktam Xyront,és vele együtt 36 impet meg 6 gogot.Namondom ez király,alig haladtam.Szerencsém volt,a ládákból mindig 2000 arany jött szinte,és így(nameg marketplaces cserélgetésekkel)meglett a devil.No citadel,no kutyus.No pénz.2.hét végére meglett minden bánya,kivéve arany.Cavalierek őzizték.Az ellenfelem már a 2.hét elején megszerezte.Közben kinyírtam a teleportkapu előtt a 30 energy elementalt.Buktam egy efreetet.Az aranybányánál buktam mégegyet.Aztán a talisman of manánál még 2-őt.Nagyon jó,még jó h devilt nem vesztettem. :? Aztán törp treasury,a szigeten jól ment minden,lementem az alvilágba.Még kevés lettem volna a 30 lvl.6-hoz,szóval hoztam még embert.És itt fedeztem fel egy hibát,lásd OB topic.Hoztam még embert,felszedtem a quest artit,és go seer.Megöltem a 24 scorpit,vagy 4x paralizáltak. :? Bejött earth,air.Earthot expertre toltam hamar.Alig volt manám. :roll: 2.1.2nél megkapta az erősítést Shiva,de ilyenkor elkövettem egy végzetes hibát.Nekimentem a Dungeon vár fölött a zealotoknak,és kinyírták a fél seregem. :( :cry: Aztán jött GJodie Pyrével és elkapott.3 manám volt a csatába,7 devil,30valahány horned,4 efreet sultan,2 gog,8 pit lord.Neki teljes sereg.Értékek:Pyre:19 8 7 8 Shiva: 14 9 1(!!!) 5.Kb.ezek.Megmihálylottam elég hamar.Jó meccs volt,tanultam belőle.
Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 15 szomb., 20:56 

Two islands two kingdoms
NG vs. Kisdacide
Fortress vs. Dungeon
Yog(Verdish???) vs. Vey
Kezdőhero neki Mirlanda,nálam Deemer. :shock: Ércbánya előtt marksmen,30 troglo.Kénbánya nagynehezen meglett,expert csövezés volt,1.héten nem volt sari,sőt minotaur se,helyette castle.2.héten city hall,még mindig alig volt pénz,ásvány meg főleg.2.héten kezdtem belejönni,de még mindig nem lett sari.3.hét 6.(!) napján meglett.Holott 1.1.6nál kellett volna.Mind1.40 beholder 6 manti 7 mino 40 trottyos 10 medusa társaságában megindultam.Törpék megvoltak veszteség nélkül(5x30),hoztam később 3 redet.Dendrok volt a fel-alvilág kapunál,könnyedén ment.Fire earth magic volt ekkor,fire expert,earth basic.NG szidta a mapot,hogy lehet ilyen szemét,sok lényt bukott.Én jól haladtam a beholderekkel,elég sokan voltak.Végül átjött az ellen 4 hidrával.Elkaptam,de elmenekült.Később én is hazamentem(nekimentem a black knightoknak,egy droidnál volt a sereg).Jöttem visszafele,félúton szólt NG,hogy feladja.Bebukott 3 hidrát a power licheknél.Hát,sajnáltam hogy így lett vége,de végülis nyertem.Életemben 3.jára online. :wink:
Kösz a meccset! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 15 szomb., 21:10 

én azt hiszem sem a Teki elleni bajnoki, sem erről a gyakorló meccsről nem nyilatkozom, mert Cat anyusnak lenne mit törölnie :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 22 szomb., 15:12 

Plagued Land
Merlin vs Kisdacide
Stronghold vs. Necropolis
Tyraxor vs. Isra
Kezdőnek be is jött Isra,hát góré lett belőle.Vettem 4 hőst és a bányákat foglalgattam.Sok láda van a mapon,kezdtem kipucolni a térfelemet.4.nap bevettem a 2.várat,az is necro(bár sok hasznát nem vettem h necro:P ).Ahogy terveztem nem is vettem 1.héten dragont,castle+blekk volt.Közben átjött Merlin egy droidja(yog),és elvette a second váramat.De visszavettem,igaz majdnem buktam(3 lichből maradt 1 3 hpval).Pénz volt is meg nem is,mert sok volt a bevétel de így is alig bírtam a lényeket venni.Vámpír lord az nem lett 2.héten(5.en lett :lol: ),így 1 black knight 3 vámpír 60 csonti 12 zombi szűk társaságában megindultam.Kicsit összevissza mentem,de összességében nem álltam rosszul.Bejött inteligence air + universitybe earth,később tactics.Bevettem az aranybányát is,magik őrizték.Aztán egy droid(vokial)elvette a bányát,de ezt is visszavettem. :) Aztán megint elvette,én megint vissza. :D Végül mégeccer ellopta de már nem mentem vissza érte.Majd a 4.héten kezdtem fejlesztgetni,mage guildot építeni.Animate természetesen nem jött... :roll: Sőt,lvl4et is építettem,és a nagyszerű inferno clone páros virított a mage guildban.F@..a,mondhatom.Még volt 1-2 droidcsata.5.hét elején végül kiszedtem a quest artit meg a dreadek mögül a cuccost(+5def pajzs,földgömb,scales of greater).Aztán kiszedtem a nyakláncot meg a két LOL artit a devilek mögül.Kén gyűrű és gem gyűrű.Hurrá.Kb.50 csonti mínusz.Sebaj,előre mentem,és megtámadott Tyraxor.Tacticsból nem lett semmi.5 ghost 14 dread 30 lord 380 csonti 20 lich 20 sima csontvs. 9 behemoth 22 thunderbird 1 thunderbird 60 ork főnök 13 upg küki 170 goblin 80 farkas.Kicsit ijesztő volt az a 9 behemót...Mass hasteval kezdtem(Hiba volt,slowwal kellett volna).Bevédtem a licheket,ő is bevédte az ijászait.Neki több lövőse volt így a 2.körben kénytelen voltam előrenyomulni különben szétlövi a csontijaimat.Mass slow az ellenre.Thunderbirdek küklopszok goblinok nagy része feküdt.A slowot feloldotta Merlin a maciról hasteval,megcsapta a dreadeket,15ből marad 3. :shock: Aztán blindot tettem a macira(mégegy és egyben végzetes hiba...),Szinte mindenki mást kinyírtam,csak pár ork meg farkas állt(+2küki).Azonban a maciról leszedte a blindot,és lecsapta a vámpírokat.Aztán a csontikat is.Én iceboltoztam.7 maci 2 küki 20 ork vs. 15 lich 4 ghost.Arrébmentem a ghostokkal,de begyorsította a macikat,és lecsapta a ghostokat is. :roll: 15 lich maradt.Azoknak is annyi.
Thx a meccset,még visszavágok,ezt elcsesztem. :wink:
üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 22 szomb., 19:29 

Sziasztok!

OB csoportmeccs:
Plagued Land

Bogpista (Stronghold - Alkin) vs. Ssth (Rampart - Alagar)

Alkin jött az elején, kineveztem. A két battlemage meg bakelit helyett. Mindenképpen harcost akartam. Th a magicban bízott. Bakelit elindult a másik vár elfoglalására (szintén Stronghold), én a bányákkal kezdtem + a shipwreck. Ez rizikós, mert ha maxos, akár bukhattam is volna gyorsan. De nem az volt, így haladtam felfelé. Mivel nem volt mage guild, így droidot nem indíthattam felfedezőbe. TH-nak jött kettő is, igaz az egyik Broghild könyv nélkül jött. De Styg mélyen bemerészkedett a terültemre. Csak 121-nél indítottam droidot Melodia személyében. Styget elzavartam, Melodia mélyen benyomult, 1 lépés híján nem érte el TH second várát. Pech. 2 hőst kellett bevetnie, mire elzavarta. De sikerült neki. Én felhúztam minden lénynövelőt, nem volt szükség szürkére az elején. Mentem le a föld alá, elhoztam a Quest artit, majd futottam a gólemgyárba, így végre könyvem is lett :) Elértem a fát, a föld expert lett. Jött archery (+2 arti) + artillery. Ezután mentem ismét felfelé, tomb+medusa store, a tombot is medusák őrizték, ott volt, hogy minden lényemet megdermesztették :) De elfogyott a manám, így kitérőt kellett tennem a dreadek előtt. Itt az időm is letelt 1 csomó mozgáspont bennmaradt. Másnap meglett a Dread, mentem a törp bánya felé. Közbe TH jött oldalt a másik oldalon. Kellett a léncommal törődni, mivel volt tactic, nem volt vészes az elfutás. Pont beültem a várba 137-nél, ekkor TH jött, de 2 lépéssel nem ért el. Benn akart ütni a várba, hogy ne tudjam lerohanni, és lavarátzsolhat. De nem sikerült neki, mert enm ért el. Az első nap kivettem még amit lehetett, ami még nem red rush (konkrétan az ogrékat is kivettem) és megtámadtam a druidát a váram előtt.

Alkin: 11 13 6 8 - 80 mana lvl14
15 TB 5 behi, 9 küki, 40 OrcCh. 20 OM, 138 HG 55 Wolf Raider

Alagar: 5 13 13 15 - 300 mana lvl 15
22 GE, 42törp, 15 fa 7 WUni, 47 centaur 25 pegasi, 1 centaur

Erős lényfölényem volt, meg expert tacticom. Sajnos volt 1 szakadék középen, de azért fel tudtam állni viszonylag jól. Mivel mass hastém nem volt, így mass slowwal kezdtem, amit a fák resistáltak. Az Unikornból 3 maradt, az elfből 5, az egy centaur is meghalt, az 5 behi verte le. :) A kutya viszont megvakult. Az orc már nem lőtt, jött a mass haste TH részéről. A madár is megvakult 1 morál után... Az orkokat ütötte th, ezután lőtt a ballista is két keményet. A küki kapott 1 villámot, maradt 3 én mass slow, de a törp resistálta. Az uni és a centaur feküdt, TH kezdte a kört a 9-es speedű törppel :) Villám a maciba és ütötte, de 2 maradt még és innen nem kegyelmeztünk senkinek, a kutyát is meggyógyítottam vakságából. Ennek örömére morált is kapott. A végén az orkom lőtte le az árván maradt 1 elfet.

Jó meccs volt, a sok lényem miatt TH-nak nem volt esélye mivel, hogy a lvl4-es varija a frenzy és a clone voltak. Kösz a meccset, valószínüleg az idei bajnok bajszát húztam meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 25 kedd, 20:45 
Heroes Team

Jouval toltam egy tétmeccset tegnap és elég izgalmasra sikeredett, így megosztom Veletek a részleteket.

Nemesis

Csizu (Fortress - Drakon) vs. Jou (Inferno - Crag Hack)

Épp azt beszéltük Jouval meccs közben, hogy az utóbbi 4 meccsünkből 3-at ő nyert, és ezt a mérközést beleszámítva 5 alkalomból 4szer volt 5% speckós hőssel (Crag Hack, Orrin, Vidomina). És mondhat bárki bármit, igenis volt szerepük a végső sikerben. Ígyhát ez a meccs sem indult túl jól, bár nem igazán lep meg, ha az ellenfél valami táp híróval van ellenem. Az elején még húzta az agyam Jou, hogy Caliddal lesz, meghogy nem lesz devil első héten, dehát ebből egyik sem lett igaz, de tudom már mit kell elhinni és mit nem :)
Első hetet jól toltam, 2. nap megvolt a 3 vár, pénz is volt ezerrel, és Drakon egész jó skilleket kapott. A vár melleti Witch's Hut Estatest adott, így meglátogatta mindenki Alamaron és Drakonon kívül. Alamart kigyúrtam, hogy megtanítsa a resut, majd később jött Aislinn is . . .
lvl 3-as artim a Reacanter's volt, de úgy számoltam, hogy 12 körüli powerem tuti lesz, kis szerencsével még több is, spellek adottak a hősökön keresztül, így miért ne legyen wisdom. 2 Witch's Hut is adott Fire Magicet, és azonnal adta magát a gondolat, hogy CH-t le cursezzam :) (Water Magic ugye nem jöhet neki). Curse spell nem volt sehol, 4 hősből, akik rendelkezenek a spellel, egyik sem jött.
Drakon a 2. héten 15-ös defensevel bírt, csakhát nem ütött semmit a lelkem. Szánalmas volt nézni, hogy a Chaos Hydrákba mennyit ütöttem. Szerencsére ők sem sokat belém. Kiszedtem a +2 to allt, majd 80 manával, earth+resu kombóval irány az utopia. Azt még nem írtam, hogy az első héten 5. nap nem tudtam semmit építeni, mert az egerem megadta magát, és nem működött 1 percig. letelt az időm és nem tudtam építkezni, ezért hydra + citadelig jutottam. A 3. héten a refu visszaadta amit a sors elvett, jött egy Chaos...
Szóval az utopia. Fullos volt, és aki látta a BB-s, tábori meccseimet, azt hiszi ez vicc... Nem, most fullos volt és simán be is vertem (hála resu), kaptam: TG-t, TC-t (sejtettem h lesz itt power :) ), +3 to allt, és Tome of Water Magicet. Ez utóbbit nem használtam a játékban, még el sem adtam...
Kis manaduplázás, MG-ben spell tanulás (Town Portal és Frenzy) majd jöhettek a Titánok 1-4-1nél. TH-t kivettem, volt 360 manám és elkezdtem CH felkutatását.

Jou látta hogy van Recanterem, mert a bányái révén láthatta. Szerintem vacillált, h válasszon-é be Wisdomot vagy sem, mert az utolsó utáni pillanatban lett meg neki az adv. wisdom. Ő is gyúrt fire-ra, és csak 110 manája volt, mert nem duplázta meg. Elfoglaltam a Tower várát, amiben persze a MG szépen ki volt építve. Berserk és Curse villogott a Chain mellett :) Kiírtottam a droidjait, bevettem a másik várát, majd viszavette a towert (ekkor tanulta csak meg a spelleket, ezidáig nem volt adv. wisdom) és gyúrtam magam a területén: Library, Arena stb. Bevettem a fővárát is, majd megtámadott Jou a várban.

Crag Hack lvl 18 22-27-16-11

7 Arch Devil, 12 Efreet Sultan, 21 Pit Lord, 63 Horned Demon, 36 Cerberus, 86 Magog, 66 Familiar;

Drakon lvl 18 30-23-27-21

7 Chaos Hydra, 18 Wyvern Monarch, 19 Mighty Gorgon, 24 Greater Basiliskus, 46 Dragon Fly, 73 Lizard Warrior, 149 Gnoll Maraduer.

Nem volt Offensem, így nem ütöttem valami acélosat. Első körben nyomtam egy Chaint (1105-öt sebzett) aminek hála 1 sultán maradt (Jounak volt +3 HP cuccosa). Majd kaptam a Berserket a Mighty - Chaos - Basilisk trióra, és persze a hydra volt középen. Ütött egyet luckkal . . Nem sok lényem maradt, szó se róla. Következő körben nyomtam egy anti magicet a 18 Wyvernre, akik ütögettek is egy darabig, majd lebontották őket elég könnyedén. Miután nem volt sultán több, próbáltam lebontani a devileket. Maradt 2, amikor resistálta a lightingot, majd következő körben megint resistált :( Ezt követő körben épp a 63 horned demon resistálta a slowt (nem mertem már lvl 4 magicet nyomni), aminek majdnem végzetes eredménye lett, mert rajtam is volt slow és minden kört ez a dög démon kezdett. Jou resistjeinek hála hamar egyfogytak a lényeim, és az aszisztálás maradt hátra. Vakok voltak a lizardok és a hydrák, de teljes létszámban. A gyíkikoat leszedte Jou blindelések közepette, majd jött a hydra. Ütötte, majd vakít. Üt, majd vakít. Majd megint üt, és magog is dob, de 1 árva chaos állva maradt 75 HP-val. Nem volt több manája Jounak, míg nekem 250 körül . . . Ekkor feladta a meccset, érthetően.

Ha 1 mana ponttal többje van Jounak, akkor ő nyer, persze ehhez kellett a 2 resist és a démon slow resistálása is (így gyorsabb volt a wyvernél és le tudta verni). Ha nem támadó spelleket nyomok, hanem shieldet pl. akkor ezt elkerülhetem, dehát a resist erősen dominált. Ennek köszönhetően nagyon izgalmas csata volt, de Jou hibázott, amikor nem duplázott manát, vagy nem húzott +1 knowledge épületet a towerban. Utólag könnyű okosnak lenni, én is kaptam ki kevés mana miatt többször is (Pl. Bogpista ellen most az OBn), szóval döntő tényező lehet.

Elmúlt meccseinken Jou nem panaszkodhatott a szerencsére, jó hősöket és artikat kapott, és simán levert. Ma sem volt gyenge CH és az SS+ DSA relic sem kutya, de én szerencsésebb voltam kicsivel, így tudtam nyerni.
Köszönöm az izgalmas partit, jó volt!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 25 kedd, 21:45 
Heroes Team

Csizu, volt a +1 know épület húzva a towerban, voltam +2 allban is, meg minden nyavajában, sajnos CH nem IQ-ra gyurt:) Ami meg a cuccokat illeti tudhattad volna hogy a Berserkre fogok gyurni, hisz mondtam hogy van fire :) De az jól betalált oda középre:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 26 szer., 7:31 
Heroes Team

Jaja, a főcsata előtt 3 nappal mondtad :) Amúgy is volt egy ilyen érzésem, mert előszeretettel használod a fire magicet főleg berserkkel. Azon kevesek egyike vagy (velem egyetemben), akik még gyúrnak fire-ra is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 30 vas., 14:37 

Hello
Ma délután ráérek egy meccsre
A részleteket msn-en megbeszélhetjük

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 08 hétf., 16:42 

Fight for Glory
Merlin vs. Kisdacide
Castle vs. Stronghold
Tyris vs. Gundula(először Gurnisson)
Első héten a tervem nem jól sikerült.Egyrészt otthagytam a pandorát,meg a lvl4ek mögött a lvl3 arti sem volt vmi jó(nekró csizma).Meg buktam 1 madarat is.1.1.7.nél bevertem a garrisont.1.2.1nél kocsmába gundula. :shock: Gondolkoztam hogy ha úgyis ott a +10k exp pandora,amit pack medusa őrizett,kiszedem és fejlettebb lesz mint gurni.Hát megvettem,kiszedtem a pandorát,skillhelyeken voltam.1.3.4nél ancient,másnap upgrade.3 behivel megöltem a teleport monolith előtt a black knightokat,másik oldalt kükik voltak.Ekkor már volt exp airom,így hasteval jól haladtam.Mana is volt elég.Pluszba earth is jött,meg armorer,és ha jól emléxem log.Aranybánya megvolt,aztán popu jön,5 behivel+csalikkal nekimentem a red sariknak.Hát 5 black volt közte...Buktam 1 ancientet. :? (Egyébként vízgömb és +2all volt ott) Láttam hogy Merlin se a redeknél,se a gold minenál,se a gold sariknál nem járt,így biztosan az alvilágban van.6 behemóttal+34 ogre magival+5x1 goblinnal meg egy ballistával kiszedtem a gold dragonoknál a pajzsot(sentinel).2 ogrét meg az 5 goblint buktam.Aztán visszamentem a skull helmetért(seernek kell,ad kannát).10 titán őrzi,mivel új hét jött megint,8 bememottal könnyedén ment.Vissza vittem még a seernek,a +3allért már nem mentem el,nem akartam húzni az időt.Átmentem az ellenhez,láttam h még akkor szedi ki az aranybányát és a relikeket. :shock: Sokat időzött az alvilágban.Aztán behúzódott,még akkor vitte a seernek a sisakot.A garrisonja előtt voltam mikor megtámadott teljes sereggel a 6.hét 2.napján.Láncon hoztam én is a sereget.Sztem ez nem teljesen fair,h én már rá várok,ő meg még biztos a +3allt is kiszedte. :roll: A csatában volt tacticja,meg exp föld exp vízje.Előre jött minden lénnyel,és ahogy vártam egy slowot kaptam egyből,11 ark üti a 10 behemótot,1 et szed le,behi visszaüt,leszed 3at. :shock: De aztán rászállt mindennel,kör végére maradt 4.Hasteztam,de kövi körben megint slow. :? Már csak a goblinok,orkok,ogrék,2 thunder meg pár küklopsz állt.A csatában csak a championok 3xmoráloztak...Icebolttal próbálkoztam,660at ütött vízgömbbel,de az ellennek 800at ütött a villám léggömbbel...Így hát kikaptam.
Gratula,legközelebb ígérem mindent megteszek a győzelemért,kudarcfóbiám van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 08 hétf., 22:42 

Utólag Dragon írta MSN-en,hogy mekkora marha vagyok h gurnissont lecseréltem.Hát biztosan igaza van,dehát kezdő vagyok még. :oops:

Szerk.:Nem is úgy értettem hogy ilyet mondtál. :wink: Bár van az az 1 dolog ami miatt esetleg okom volt a cserére,a pandorát otthagytam,visszamenni érte gurnival pedig időveszteség lett volna,de mind1 ez már a múlt,legközelebb jobban figyelek(mindig ezt mondom :lol: ).

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2008 dec. 08 hétf., 22:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 08 hétf., 22:54 
Heroes Team

Na azért nem mondtam rád jelzőket, csak olyan jót röhögtem! :oops: :P De mint mondtam neked én is így kezdtem, sőt... azok a durva régi emlékek hajajj... :oops: :shock: :lol:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]