Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 11:14 

A minden drága a lényekre vonatkozott, gondolom itt nem vitatott az áremelkedés. Ez nem kritika volt(nem azt írtam, hogy de sz*r ez az árlista, nincs átgondolva stb.) csak ténymegállapítás. És valljuk be a lények a legfontosabbak. Eddig az összes online támadás összes dobogós helyét mightos csapatok foglalták el. Általában sok sok HP-vel. Az árlista adott, hát ebből főzünk. Gólemlevest törpével.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 11:23 
Heroes Team

Sziasztok!

Nos, hogy őszinte legyek, én TÉTELESEN összehasonlítottam az árakat az előző BB áraival s az alapján mondtam, amit mondtam! Bárki megteheti! Az, hogy nagy összességében mi, hány % -al változott, azért indifferens, mert NEM a Titans Gladius 5200 -ról 3200 -ra csökkenéséhez KELL viszonyítani, hanem az általánosan mightosok által vásárolt (pl. Dragon Scale Shieldéhez, de említhetném a +1 AD -s gyűrűt is) képest, ami nemhogy nem csökkent, hanem nőtt!!! Ehhez hozzátáve, hogy a +10Knw/Pwr magices artik - amit minden magára valamit is adó varázsló meg fog venni - 10% -al csökkentek!!! Mindez KOMBINÁLVA a magas szintű varázslatok árának csökkenésével és a lények árának (íjászok és törpezombik kivételével :)) emelésével, asszem egyértelműen jelzi a csapás irányát, a statisztika viszont csak arra jó, hogy elfedje a valóságot!!! Mint az életben! ArchConanhoz hasonlóan én is javaslom a kormányzati szerepvállalást, nagy szükség van képzett statisztikusokra akik bebizonyítják, hogy mivel az atomtengeralattjáró ára jelentősen csökkent még jól is járunk ha a gáz és a kenyér ára emelkedik! :) :) :)
Az meg, hogy melyikből milyen gyakran vásárolunk, tényleg csak a szőr szálainak hasogatása! :) :) :)

Hangsúlyozom, ez nem feltétlenül negatív kritika akart lenni, mert elképzelhető hogy hasznos, változatosabb lesz a játék (ami egyértelműen előny), a magánvéleményem azonban az, hogy nem, a radikális, minden irányból megtámogatott változások miatt, egyszerűen csak MÁS dolgok leszenek ultimate -ek, az eddigi HP halmozás helyett! :) :) :) Ne legyen igazam! Majd a puding evészeténél - harmincadikán! -kiderül! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 12:38 
Heroes Team

Sziasztok!

Természetesen mindenki leírhatja a fórumra a véleményét, én ezt nem is kifogásoltam sehol. És a véleményekre szükség is van, hogy javítsuk a rendszert. Viszont az objektivitás is fontos, és elég sok munkák van ebben az árlistában Jou-val, így tisztában vagyunk vele, hogy mi merre változott. És mivel komolyan vettük a dolgot, és sok időt öltünk bele (de szívesen tettük) így engedjétek meg, hogy kiálljak az árlista mellett, ahol lehet. Ahol nem lehet, ott majd javítunk, mert elkú**** :) Az adatokkal, amiket felhoztam, példának szántam, amivel le lehet szűrni, hogy az árlista merre mozdult el. Az állóvizet fel kívánjuk kavarni, úgy látszik sikerült :)
Amikor a mightos artik árának változásáról beszéltem, akkor abban benne foglaltatott az összes pajzs, kard, 4 tulajdonságot adó artifactok, és az attack és defense tulajdonságot adó artik is. Így jött ki a 20%-os csökkenés. Igen, statisztika, ami félre is vezethet, de mivel drágább lett az "x" lény, így kevesebbet veszel belőle, de magasabb attack és defense értékek társulhatnak mellé az artik árának csökkenése miatt.
Az attack és defense tulajdonságokat adó tárgyak azért drágábbak, mintha külön megvennéd a pajzsot és a kardot (Pl. Quiet Eye of the Dragon, amit felhoztál) mert 1 slot-ot foglalnak, és ugyanannyi értéket adnak. Tehát ugyanazt a mennyiségű att., def. értéket biztosítják, csak nem foglalnak annyi helyet.
Magic ellen meg ott a Recanter's Cloak, ami kemény 500 pénzzel olcsóbb lett. Biztos vagyok benne, hogy lehet olyan mightos és magices csapatot is építeni, ami a támadás verseny 1. helyén végez.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 12:46 

Én online még sose jártam támadás verseny dobogójának közelében de nagy összegbe mernék fogadni, hogy mightos győz. 10.000 pénzért lényt kell venni. Emiatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 14:19 
Heroes Team

Sziasztok!

Én Levkóval ellentétben a might/magic kiegyenlítődését várom s egyáltalán nem lennék meglepve ha a dobogóra TÖBB magices kerülne mint mightos.Mindenesetre ez sokkal inkább az arányokon fog múlni, mint az eddigi versenyek esetében! Szerintem... :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 23:13 

Hajrá might ! Hajrá magic !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 8:33 

Csizu írta:
... Nem Sensei állította össze, beleszólása nem volt ...

;) Muhaha, már nagyon várom a versenyt! :idea: :implo: :idea: :Resurrect: :idea: :roll: :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 8:37 
Heroes Team

SenSei írta:
Csizu írta:
... Nem Sensei állította össze, beleszólása nem volt ...

;) Muhaha, már nagyon várom a versenyt! :idea: :implo: :idea: :Resurrect: :idea: :roll: :P :lol:

"Chain/Berserk/Clone/Meteor/Elementálok" a lehetőségek minden szinten kifogyhatatlanok! :) :) :) :) :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2007 ápr. 12 csüt., 8:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 8:39 

recanter 4000-ért hello.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 8:42 
Heroes Team

levko írta:
recanter 4000-ért hello.

Azzal sokat fox érni ha mondjuk csak 2 magicos csapat lesz! :) :) :)
A -4k arannyal az összes mightos ellen bukta. :) :) :)
Viszont ha 8 magicos....:) :) :)
Ezért mondtam, hogy most a csapattípusok egymás elleni arányán fog múlni minden! De legalább nem langyos viz! :) :) :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2007 ápr. 12 csüt., 8:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 8:43 

Igaz ami igaz.Nem langyos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 10:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Most látom micsoda parázs "vita" alakult ki itten... :shock: Biztos ami biztos az árlista is sokat változott és a magic is felturbózódott a múltkori BB-s árlistához képest... :shock: Egyetértek Mugger Bátyóval, hogy a Might/Magic arány fogja eldönteni, hogy mely csapatok lehetnek a nyerők! :roll: Majd 21-én este, amikor a csapatok kikerülnek a netre, lesznek olyanok, akik :lol: és lesznek, akik :cry: majd... :shock: Tehát tessék jól választani! :shock: Might vagy Magic??? Ez itten a kérdés! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 12:25 
Heroes Team

Vologya írta:
Might vagy Magic??? Ez itten a kérdés! :wink:

Igen, a legnagyobb kérdés, nagyon igyekeztünk egyensúlyt hozni az Erőben, kíváncsi leszek, a többiek mennyire gondolják így ezt! Mellesleg javítani úgyis lehet rajta, csak remélhetőleg nem azért kellesz, mert az Élő Pudingevő versenyen 1-2 en nagyon jó ételt főztek!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 17:42 

Sziasztok!

Végre egy kis izgalom. Nem csak elindulok a 1k egységgel és 15k HPval, majd ütök egy ***** nagyot... eddig ez volt az izgi :D
Nem jobb most, őszintén? Ugye, hogy... ?! :lol:

2m4m

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 18:31 
Heroes Team

SenSei írta:
Sziasztok!

Végre egy kis izgalom. Nem csak elindulok a 1k egységgel és 15k HPval, majd ütök egy ***** nagyot... eddig ez volt az izgi :D
Nem jobb most, őszintén? Ugye, hogy... ?! :lol:

2m4m

Szia!

SenSei:
Ne örülj, ne örülj! :) :) :)
Már gyűjtöm az alamizsnát a recanterre! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 21:20 

Most már olyan sereget dobok össze, aminek egy recanter meg se kottyan :) Sima liba :D

2m4m

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 21:23 
Heroes Team

SenSei írta:
Most már olyan sereget dobok össze, aminek egy recanter meg se kottyan :) Sima liba :D

2m4m

Helyes, kegyetlen legyél! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 22:19 
Heroes Team

SenSei írta:

2m4m

Fordított liba nem lehetne?? Vagy 1 kicsit borzolt tollazatú legalább??? :shock: :P :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13 pén., 15:08 
Heroes Team

Sziasztok!

A 6. HBB-on 7 csoport lesz, 5db 4 és 2 db 3 csoport. Ez összesen 7 csoport, mindegyikben lesz 1 kiemelt játékos. Április 18.-a 24:00 órás toplista szerint történnek meg a kiemelések, eddig lehet még javítani, rontani. Hajrá! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13 pén., 16:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Kösz az infót, de mesélhetnél a továbbjutásról, párosításokról, egyebekről is, hátha valakit érdekel... És feltehetnéd a kupák képeit is, amiket ma vettünk... Jah és majd elfelejtettem... Ma meglesznek az 1vs1 kupák is, ha lehet hinni az informátorunknak... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]