Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 17:22 

Esetleg a jóindulatú megnevezés helyett találjatok ki mást. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 17:23 
Heroes Team

Nimbus!

Köszönöm értékes hozzászólásod! Kérném azonban a majdani JÁTÉKOSOK véleményét inkább!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 17:39 

Hm. Most így átolvasva kérjük törölni a velejéig romlott, alattomos, számító jelzőket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 17:47 
Heroes Team

Akkor meggondolván a dolgot, gyarapítsuk a NEM pártot! Legfeljebb majd megköveznek érte! :|

Nimbus:Látom most nagyon low morálod van! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 17:51 
Heroes Team

Jou: Feldob, hogy ennyi ember ugyanazon véleményen van mint én... :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 17:52 

Idézet:
Szerintem el kellene dönteni először, hogy milyen versenyt akarunk! Ha azt szeretnénk, hogy a legjob játékosok zöme ott legyen az első 16-ba, akkor legyen! De ha nincs kiemelés, akkor esélye van a halálcsoportok kialakulásának ugyan, de lehet hogy éppen ez az ifjú titánokat érinti, lehet a nagyokat, de lehet a középmezőnyt!

Azért tudjuk, hogy kiemeltként sem sétagalopp továbbjutni egy csoportból, hiszen bármi lehet, de felesleges egy verseny rangját elrontani, az ifju titán azért az, hogy bizonyitson.
Halálcsoportok is lehetnek, de ott van némi esély a taktikázásra, még jobb, ha a "kemény" meccsek maradnak az egyenes szakaszba.

ps.
engem nem nagyon érint a dolog, a lista jelenlegi állása alapján.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 18:05 
Heroes Team

Sziasztok!

Adler:
Azért azt is tudjuk, hogy kiemeltként nem kerülhetsz össze másik kiemelttel, ez már rögtön nagy előny az egyébként is nagyobb tapasztalatú, gyakrabban és sikeresebben játszóknak! Én ezt egy RANDOM versenyen egyáltalán NEM tartom szükségesnek!

Egyébként szerintem egy verseny nívóját NEM az dönti el, hogy szinte automatikus továbbjutóvá tesszük a az egyébként is legjobbakat, hanem a résztvevők önmagukban teszik "nívóssá", vagy se!

De ezt döntse el mindenki maga!

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 26 kedd, 20:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 18:53 

Fortuna for ever.NE legyen kiemelés.Mert akkor nem lennék kiemelve. :DE ha random van akkor minden random legyen szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 19:49 

Szerintem az hogy nincs kiemelés jelentősen növeli azok esélyeit, akik egyébként kiemeltek lennének. Mivel így ha mákja van sokkal kevesebb jobb ellenfél jut tovább és az egyenes kiseséses szakaszban könnyebb ellenfelei lesznek. Valamint ha véletlenül a csoportban lesznek erős ellenfelei akkor is egy vereség még belefér egy erős ellenféltől, ami kiemelés esetén már rögtön kiesést vonna maga után... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 19:59 
Heroes Team

Sziasztok!

Ssth:
Ez igaz is lehetne - már, hogy egy vereséggel is tovább lehet jutni - ha csoportonként max. 2 kiemelten jó játékossal számolunk, 3 esetén már nem igaz, 4 esetén meg hatványozottabban nem(persze ha épp köztük vagy! :) )! Az viszont kétségtelen, hogy egy u.n. halálcsoportból továbbjutó rögvest megszabadul 1-2 lehetséges erős ellenféltől a középdöntőben! De én nem félek, fog ott maradni éppen elég! :) :) :)

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 27 szer., 6:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 22:07 

A kiemelés kapcsán a véleményem a következő:

NE LEGYEN!

Indokaim:
- először is, - hazabeszélve - ha jobb lábbal ébredek aznap, és az asztrológusom is megerősíti, talán nagyobb eséllyel, és még annál is nagyobb kedvvel indulok neki a BB-nek...
- másodszor, ha a kiemelendő játékosok azért lennének kiemelve, mert nagyon jók, akkor bizonyítsák be, de ne csak a gyengébbek között, hiszen egy-egy csoportban max. a vele egyenrangútól, azaz kiemelttől kell esetleg tartania, tehát valóban előnyben lesz...
- harmadszor pedig, ez a verseny egy nyitott dolog... és csak azért lesznek csoportok, mert - mivel az idő kevés - nem tud mindenki, mindenki ellen játszani (csak akkor derülne ki, hogy valóban ki a legjobb)
Remélem érthetően fogalmaztam. Én legalábbis értettem. Próbáljátok Ti is! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 22:37 

Annyira RÉSZLETKÉRDÉS ez az egész! Nem mindegy? :) Aki nyerni akar annak úgy is le kell tudnia győzni bárkit! :P
Mugger: kit kell lefizetnem azért, hogy Ssth-val ne kerüljek egy csoportba? :P
:lol:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 22:41 

Érdekessek a szavazásal kapcsolatos hozászolások :lol:
Látom,hogy főként az "ifjú tiánok" vannak a kiemelés ellen... :? Ssth-nak meg teljessen mindegy van e vagy nincs:lol: Végül is ez csak random lesz tényleg töbnyire a szerencse dönt,ezért felesleges a kiemelés.Azért hozzá teszem Én már ittam meg a levét,(ahogy Nimus is említette)annak hogy nem volt kiemelés.És ha hagyományos verseny lenne támogatnám!

A szavazatom:most ne legyen kiemelés!

Én személy szerint Ssthval szivesen összekerülnék egy csoportba :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 22:46 
Heroes Team

Én is benne lennék egy Ssth lealázó csoportba! :lol: :lol: Bár azt tudom, hogy én lennék a leggyengébb láncszem! 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 22:55 

Jou:én nem lealázni akarom th-t,csak kíhívás lenne számomra.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karesz 2006 szept. 27 szer., 8:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 3:41 

ha max 32 vagyunk, 4 fős csoportba, az azt jelenti lenne 8 kiemelt.
1 fő/csoport...............nem tudom mi ezzel a baj.

A ceglédi versenyen nem volt kiemelés, ssth végig unatkozta a gamékat, én pedig pellengéren táncolva éppenhogy továbbléptem, a 3. helyezés eldöntése szinte már komolytalan volt.
ne csináljunk magunkból bohocot

ha csak két toplistás májer is kerül egy csoportba, az esetleges "gyengébb" játékosok esélyei igencsak redukálodnak, a továbbjutást illetően, még ha van kiemelés, a nem májerek esélyei sokkal nagyobbak, gondolkozzatok, mielőtt szavaztok:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 7:11 
Heroes Team

Sziasztok!

Igen, legyen kiemelés: 6 - Imperátor, Laca, Adler, Titi, AAnt, Csizu
Ne legyen: 10 - Ssth, Cat, Süni, Zolirobi, Jou, TyRoN, GJodie, Karesz, Energy, Mugger

Szerintem ugyan pont az ellenkezője igaz Adler állításának, már ami a kevésbé tapasztaltak hátrányát illeti a kiemelés megszüntetése miatt, de én NEM azt tartom lényegesenek, hogy erőnyerővé tesszük a jobb játékosokat vagy a tapasztalatlanabbakat erősítjük így, hanem, hogy egy RANDOM versenyen MINDEN lehetséges dolog legyen RANDOM! Ahogyan azt Karesz s többen is írták! A szerencse/szerencsétlenség LEHETŐSÉGE a fontos, nem az, hogy mi valósul meg belőle s hogy ez kinek jó, kinek nem. Szívem szerint -ha lehetséges lenne - OTT a helyszínen döntenénk a csoportbeosztásokról is de sajna ez a 2 napos csoportkörök miatt nem megvalósítható.

Laca: Engem kell lefizetni, kaktusszal, rózsaszín malacpersellyel, esetleg jóképú damasztabrosszal lehet befolyásolni Fortuna bácsit! :) A tortán a hab a csókolódzó porcelángalamb pár lenne, de lehetetlent én se kívánhatok! :) :) :)

Üdv. Mugger

A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 28 csüt., 17:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 8:33 
Heroes Team

Sziasztok!

Nos, az eddigi jelentkezők névsora:

H3 1 vs. 1:

1. Kertics
2. NG
3. AAnt
4. Titi
5. Adler
6. GJodie
7. Mugger
8. Dreegar
9. Rt.
10. Cat
11. Karesz
12. Sefa
13. Havoc
14. Zolirobi
15. Jou
16. Imperátor
17. TyRoN
18. Hellblood
19. Silver
20. Teklberry
21. Laca
22. Csizu
23. Credo
24. Süni
25. Koko
26. Ssth
27. Hzsolt
28. Kady
29. Energy Master

H3 Támadás:

1. Kertics
2. Vologya
3. Mugger
4. Titi
5. Cat
6. Karesz
7. Sorceress
8. Havoc
9. Zolirobi
10. Jou
11. Hellblood
12. Silver
13. Laca
14. Csizu
15. Zomi Dudu
16. Levko
17. Ssth
18. Hzsolt
19. Lord Shaba
20. Energy Master
21. 2much4me

H5 Támadás ***ÚJ*** :

1. Titi
2. Vologya
3. Jou
4. Mugger
5. Cat
6. Sorceress
7. Zolirobi
8. Havoc
9. Karesz

Üdv. Mugger

U.i: Zöld színnel a nevezési díjat már befizetett, így biztosan résztvevő játékosokat jelöltem!
Itt is jelezném, hogy a nevezési díj befizetésének határnapja 2006.10.31.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 27 szer., 11:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 11:33 

Sziasztok!

Elmondanám én is a véleményem a kiemelésről. Rám egyáltalán nem vonatkozik, mivel nem állok előkelő helyen a toplistán :) Szóval én támogatom, hogy legyenek kiemeltek. Nekik sem lesz könnyebb dolguk, végig oda kell figyelniük a random mapokon hogy nehogy kipottyanjanak. Szerintem ha csak egy májer játékos van csoportonként, akkor azzal a csoportellenfeleik esélye megnő a továbbjutásra. Lehet hogy a májer ellen kevesebb eséllyel lépnek pályára, de a többiek ellen már teljesen egyenlő eséllyel indulnak.
Szóval mégegyszer: én a kiemelésre szavazok.

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 13:36 

A kiemelés (vagy valmi hasonló) minden játékban hasznos szokott lenni, ahol ismételten rendeznek versenyeket, ugyhogy szerintem itt is az.

A 3. helyezett szokott akkor irreális lenni, ha nem jó a szervezés. Ha csak az első számit, (vagy semmisem, csak játszunk egyet) akkor kevésbé fontos a kiemelés.

Még azt az adalékot tenném hozzá H3 amatörként, hogy az eddigi egyetlen versenyemen GJodie-töl kaptam ki és Addlert megvertem. :) Tehát ez a kiemeltség csak statisztikusan, a verseny egészét tekintve javit, nem biztos, hogy minden konkrét esetben is.

Üdv
AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]