Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 17:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Hazaérkeztem... :D Kicsit megkínzottan, fáradtan, éhesen, de itthon vagyok. Most már tudlak olvasni benneteket, bár még 1-2 hétig betegállományban leszek, de már gépközelben! :D Nagyon örülök, hogy ilyen sokan leszünk a jubileumi V. Heroes táborban! :D Nem gondoltam volna, hogy május közepére már nem lesz szabad hely! Ilyen sem volt még, amióta tábort szervezek! Sajnos a 16 főt lehet csoportba osztani és így is napi 3 meccs lesz svájci rendszer alapján (most működni fog, mert mindenki játszik mindenkivel! :wink: ), nem beszélve arról, hogy akik tavaly ott voltak tudhatják, hogy ennél több gépet berakni abba a nappali szerű helységbe nem könnyű dolog! :? Bár tudod mit, Teki? Ha megvan a pénz, küldd el a korábban megadott címre az előleget, max. én leszek az első számú tartalék, ha valaki mégsem mondja le a tábort, akkor pedig nem játszom csak 2vs2-t és támadást, mert Kady csak hétfőn reggel csatlakozik a csapathoz! Téma lezárva, több jelentkezőt tényleg csak lemondás vagy hétvége időtartamára fogadunk! :roll: A betegállomány alatt, ahogy a vizsgálataim engedik igyekszem a térképeket átalakítani és a támadás árlistát kicsit kipofozni, valamint június elejéig, közepéig közzétenni! Mindenkinek 2 héten belül megy majd egy mail, amiben igyekszem mindent leírni! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:12 

Sziasztok!

Furdallta az oldalamat, ezért utána néztem ennek a svájci rendszer dolognak. Nos, ha mindenki játszik mindenkivel, akkor annak nem svájci rendszer a neve :) A svájci rendszert általában nagy létszámú indulók esetében szokták alkalmazni, ahol is pár forduló alatt győztest lehet hirdetni. (csak az érdekesség kedvéért teszem ezt, nem akarok beleszólni a lebonyolításba :))
Példa: 16 fő esetén az elején véletlenszerű sorsolás. A 2. fordulóban a 8 győztes van öszesorsolva és a 8 vesztes. A 3. fordulóra lesz 4 olyan ember, aki mindkétszer nyert és 4 aki mindkétszer veszített, a többi 1 win 1 loss. Ugyanígy tovább a nyertesek egymás ellen a vesztesek szintúgy, a többiek is sorsolva. A sorsolásoknál figyelembe kell venni, hogy nem játszhat kétszer ugyanaz a páros egymással. És így tovább a többi fordulóban. A 4. forduló után meg lenne a nyertes személye.
Ez a svájci rendszer. Ezt legtöbbször sakkversenyeken szokták alkalmazni(ott a módosított változatát - pontosan nem néztem utána), illetve többszereplős viadalokon (akár több 100 induló esetén is) ---> ultiversenyeken, nagyszabású billiárdversenyeken. stb.
De, mint említettem nem akartam ezzel semmit se, csak tisztába tettem a gyereket 8) :lol: :D
A mindenki játszik mindenkivel az tökéletes lebonyolítási mód 16 emberre 5 napra lebontva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:16 

hogy miért ez a neve, azt Szotyitól kell megkérdezni, lényeg, hogy müködött, egy kis progi sorsol és számol, hiba nem volt benne.
Ráadásul taktikázni sem lehet, mindig győzelemre kell játszani.

igen a 2 vs 2 hoz nem árt párosan lenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:30 

Szerintem a táborban majd megszavazzuk hogy milyen rendszer alapján játszunk. Akkor legalább már tudni fogjuk hogy hány játékos játszik majd. De az szerintem hülység hogy valaki ne játszon csak mert ragaszkodunk egy bizonyos lebonyolítási rendszerhez.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:53 

Először szerintem megkéne nézni hogy hány plusz jelentkező lenne és utána lehetne gondolkozni erről. A pénzt a héten küldöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 19:04 

pont ezaz, játszani fog mindenki mindenkivel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 24 kedd, 19:36 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sikerült lejavítanom az 5 db 2vs2 térképet, hamarosan Mugger bátyó felrakja az oldalára, lehet töltögetni, nézegetni, de legfőképpen TESZTELNI! Kérek minden táborba jövőt, akinek van ideje tesztelje, mert bár eredeti TOH-os mappok, azért tavaly a táborban is találtunk pár hibát a mappokban! Igyekeztem pályaszerkesztő szemmel is átnézni a dolgokat, tényleg volt benne pár hiba, amit észrevettem és javítottam, de maradhatott még benne... Az 1vs1 mappokat és a tábori támadás árlistát is 2-3 héten belül szeretném közhírré tenni, de nem tudom, hogy milyen gyorsan fogok velük haladni! Addig is türelem! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 24 kedd, 20:30 
Heroes Team

A mindenki mindenki ellen játékot én sem preferálom, vagy bármi olyat ahol napi 3 meccset kéne játszani, mert az nekem sok. Azt nem mondom hogy napi max 2, na de minden nap 3 az sok. Szerintem nem pont az éjjel nappal hirószról szól a tábor, én a napi 2 meccsben is benne lennék, vagy pl az 1v1 és 2v2 párhuzamosan, azaz pl napi 1 2v2 menet (meg mondjuk 1 néha 2 1v1.
Ha tul sok game lenne mégis, akkor lehetek én is tartalék az 1v1-ben, engem ugyis (szokás szerint) a 2v2 izgat leginkább, azt jobban várom :)
Tesóm egyelőre jön, de ha esetleg mégsem akkor arról ugyis időben szólok. Ettől függetlenül jóünak tűnik Boti ötlete, amivel 1v1 szempontjából lényegtelen a versenyzők száma.

A másik meg az, ,hogy nagyobb szabadság kell a várválasztásoknál, hogy ne 2 gagyi vár közül kelljen kiválasztani a legjobbat. De ez elvileg most másként lesz, ha jól magyarázta el Vologya. Hellyel nem lesz gond, legutobb amikor Sorceress-ék jöttek oda lett tolva még1 asztal ugyanúgy most is ott lehet meg talán kicsit szűkösebben rakjuk a gépeket. Főleg ha sokan laptop-al jönnek :)

Nálunk úgy néz ki, hogy jou én meg werul 1 gépet hozunk, és pl tesóm ugy mint tavaly mugger egyik gépét veszi majd igénybe (azaz mivel mindenki majd máshol játszik igy nem is igen lesz személyre szóló). Én viszem az LCD-t, jou gépe helyett meg lehet hogy megy az enyém, legalább nem csak rack-et viszek mint tvaly, ugyis van vagy 200G filmem 80G game 120G anime meg még vagy 100G egyéb cuccos, majd játékon kivül mehet a copy party. Valszeg akkor 3-n megyunk busszal, Vologya remélhetőleg megint beáll majd nekünk sofőrnek a pályaudvar és a tábor közé...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 24 kedd, 21:19 

Remélhetőleg meg lesz addigra a laptomom szóval én is azzal fogok menni. :) Holnap reggel küldöm a pénzt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 24 kedd, 21:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Gepy: Könnyített mappok lesznek, ami azt jelenti, hogy max. 4 óra alatt a végcsatával együtt le lehet játszani! Tehát 3 meccs 12 óra egy nap, ami szerintem kibírható. 1-1 óra ebédre és vacsorára, valamint 2 óra foci és fürdés még simán belefér egy napba! :D És akkor még 8 óra marad is az alvásra... :wink: Tavaly nem volt ennyi alvás összesen! :wink: Szóval nyugalom, nem kell pánikolni! :D Úgy érzem magam, mintha az elcsöpögtetett infokból ki akarnátok találni, hogy milyen lesz a H5! :D Midenkinek lesz elég szabadideje és jót is fogunk játszani! Szóval NO PARA! :wink: Jah és kimegyek értetek a pályaudvarra! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 24 kedd, 23:36 

Szerintem simán belefér napi 18 óra játék 8) a többiben meg mindenki azt csinálna amit akarna :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 3:10 

bazzz
én játszani megyek, versenyezni, minden mást tudok otthon is csinálni
nem a heroesről szól a tábor??

a várkérdést ne feszegessük, főleg ne a nagyobb szabadságot, a BB2 -n jól érvényesült a vár dolog, kiderült, hogy bármivel lehet nyerni bármi ellen - ezt azért rég tudtuk - jó elképzelésnek tünik a multkori módszer, vagy esetleg megnehezitve, hogy amivel voltál, csak akkor lehetsz,mikor minden mást elhasználtál.

ne keverjük a dolgokat, maradjon a 2vs2 és az 1 vs 1 külön.

Gepy, Vologya ne gyertek már ilyen tartalék dumával, rosszul hangzik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 7:32 

A vár húzást azért nem támogatom mert pl. 2v2-ben Adler jól emlékszel 2x voltam Tower várral és egyszer Fortress-sal. Azon a pályán ami nem nyersanyag gazdag ott meghaltam. Ha az ellenfél pedig jót húz akkor már az nagy előny. Egyébként vannak olyan pályák ahol az egyik előnyösebb mint a másik. Ezt mindenki tudja. Meg mostmár én is. (BB1) Lehessen minden vár de csak egyszer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 11:58 

én 1 vs 1ről irtam, 2vs2 ba nem szólok bele, lesz ami lesz:)

igen, én is azt támogatom, hogy legyen 2 vár amivel nem szeretnél lenni, a többit meg tetszőleges sorrendben választhatod, de ismétlés csak akkor,amikor elfogytak az addig nem használtak.

a pályák sorrendjét viszont nem árt előre tudni, ha gondoljátok, ha nem, nem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 12:14 

2 vs 2
mégis beleszólok:)
a mappok, jók, de felesleges és extrém az utópiák elé őrzőket rakni, elég megküzdeni magával a dragonokkal, ugyanazon a mappon 4 en játszunk, több idő, elméletileg kevesebb nyersanyag és tp.

Utópia kell , a pénz és a tp miatt mindenképpen, de az őrzőket itt feleslegesnek érzem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 12:59 

A hajózós pályánál pedig meglehetne növelni a kikötési helyek számát mivel tavaly is kifogásolva volt hogy 3 helyen lehet kikötni és 3 hőssel be lehet védeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 14:02 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Adler, Teki: Vettem az észrevételt, támgatom, javítok! :D

2vs2 versenyben 4 vártípust fogsz kiválasztani, amivel nem akarsz játszani. A maradék 4 várból mindegyikkel kell 1x lenned és akkor kell majd kiválasztanod, hogy mivel vagy, ha megtudtad, melyik pályán lesz a meccs! - ÚJ SZABÁLY (miért változtassunk azon, ami már jól működött, ld. BB1 és BB2 bajnokság!)

1vs1 versenyben 2 vártípust fogsz kiválasztani, amivel nem akarsz játszani. A maradék 6 várból mindegyikkel kell 1x lenned és akkor kell majd kiválasztanod, hogy mivel vagy, ha megtudtad, melyik pályán lesz a meccs! Csak ezután választhatod újra a 6 vártípus valamelyikét! Fontos dolog, hogy 1 hőssel 1 vártípuson belül csak 1x harcolhatsz!!! - ÚJ SZABÁLY (miért változtassunk azon, ami már jól működött, ld. BB1 és BB2 bajnokság!)

Remélem így mindenkinek megfelel! Így 1vs1-ben max. 2-3x leszel azonos várral és TE döntöd el a pálya ismeretében, hogy mit választasz! Javítottam a szabályzatan is, amit 2-3 héten belül megkaptok! Téma lezárva! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 14:13 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Adler, Teki: Vettem az észrevételt, támgatom, javítok! :D

2vs2 versenyben 4 vártípust fogsz kiválasztani, amivel nem akarsz játszani. A maradék 4 várból mindegyikkel kell 1x lenned és akkor kell majd kiválasztanod, hogy mivel vagy, ha megtudtad, melyik pályán lesz a meccs! - ÚJ SZABÁLY (miért változtassunk azon, ami már jól működött, ld. BB1 és BB2 bajnokság!)

1vs1 versenyben 2 vártípust fogsz kiválasztani, amivel nem akarsz játszani. A maradék 6 várból mindegyikkel kell 1x lenned és akkor kell majd kiválasztanod, hogy mivel vagy, ha megtudtad, melyik pályán lesz a meccs! Csak ezután választhatod újra a 6 vártípus valamelyikét! Fontos dolog, hogy 1 hőssel 1 vártípuson belül csak 1x harcolhatsz!!! - ÚJ SZABÁLY (miért változtassunk azon, ami már jól működött, ld. BB1 és BB2 bajnokság!)

Remélem így mindenkinek megfelel! Így 1vs1-ben max. 2-3x leszel azonos várral és TE döntöd el a pálya ismeretében, hogy mit választasz! Javítottam a szabályzatan is, amit 2-3 héten belül megkaptok! Téma lezárva! Baráti üdv,

Amen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 25 szer., 14:59 

Üdv!
Na úgy látom itt is nagyban megy a vitatkozás. Elhatároztam, hogy mivel ez lesz az első online hirózbajnokságom, nem szólok bele a szabályok körüli vitákba. Pedig általában nehezemre esik :)
Csak annyit, hogy én inkább hírózozni szeretnék (napi 3 meccs jónak tűnik), mint mást csinálni, mert azt akárhol lehet. Mintmár Adler is megjegyezte.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]