Bocsi hogy félbeszakítom a vitát, de... amíg vírusjelzés miatt nem tudtam látogatni az oldalt, lekreáltam magamnak a H3 csapatokat és lejátszottam a csatáimat, így írnék egy rövid elemzést a tapasztalataimról.
Naszóval...:
Adler: Piros gömb meg egy nagy rakás királyi griff. Bár kevesen építettek mágiára ebben a versenyben, mégis borsot fog törni néhány - véleményem szerint győzelem esélyes - versenyző orra alá, mint pl. Magixnek.
Chris: Ütős csapat, az angyalok gyorsak és még sokat is ütnek, a distrupting ray-jel pedig előbb utóbb nullázzák az ellenfél védelmét, ami után már biztos a győzelem. Szép sereg, mindenképp a mezőny elejére várom.
Coradiel: Már itt is van az első lövész csapat. Az evil eye-ok precíz lövéssel igen nagyot sebeznek, de hogy Titi, vagy Coradiel fog előbb végezni... Ezt majd meglátjuk.

Egy fekete sárkány viszont elkelt volna mellettük szerintem.
Csizu: 280 repülő lovas, amik relative gyorsak, ámde Haste nincs, így a lövősök okozhatnak néhány kellemetlen percet ennek a csapatnak. Ennek ellenére a strapát a kőbőrnek köszönhetően jól bírják, így könnyen végezhet a mezőny elején.
HUNLorcs: Mivel az lvl1 légiók száma az áremelkedésnek köszönhetően leredukálódott, a gólemek élvezik azt az előnyt, hogy a legtöbb HP-val rendelkeznek ebben a mezőnyben, ám mivel a skilleket artifact helyett a dzsinikkel próbáltam biztosítani, aránylag nagy lesz a szerencsefaktor... (nem titok, megpályáztam egy Mr. Lucky/Unlucky díjat is

) Majd meglátjuk, hova lesz elegendő ez a csapat.
Jou: Bár a Whraithok HP-ja aránylag kevés, az artifactoknak köszönhetően szépet ütnek, Magixnek pedig sietnie kell majd az elementál-idézésekkel.

Érdekes csapat, nincs tippem, hol végez.
LordShaba: Recanter plusz efrít-zolik, no meg jónéhány kellemetlen varázslat a gyanútlan ellenfélnek. Az inferno-armada még ördög hiányában is gyors rohamozásra képes, így a lövősöknek lesz nemulass.
Magix: A sereg még annyira nem is veszélyes, ámde a varázslat... Ráadásul mindez Intelligence speckóval megáldva, tehát Magix gyakorlatilag teleszórhatja elementálokkal a pályát, anélkül, hogy kifogyna a manából...

Utána meg már akármilyen ellent porrá zúzhatnak. Biztos TOP 5-be várom, annak ellenére, hogy Adler és Lord Shaba esetében az elementál-özön el fog maradni.
NG: Gyakorló csapataim egyike.

Legalábbis egy ahhoz igen nagymértékben hasonló csapat.

NG Master Gremlin-hordája az egyetlen lvl 1 légió az idei meccsre. Bár egészség-gyűrű nincsen, teleporttal az 1513 gremlin még így is kemény ellenfél lesz akárki számára. Dzsinnből viszont talán még jöhetett volna néhány...
Nimbus: HP és ütőerő a köbön, emellett artival és Bloodlustal is megáldott Ogre-Magik, ráadásul mindez gyorsított kiadásban. Az már biztos, hogy kevesen fogják túlélni a suhanó bunkósbotokat...

Szvsz TOP-5 csapat.
ShurTugal: 1 minotaurosz ide vagy oda, a bikák még mindig szép ütőerővel rendelkeznek, és még gyorsítva is vannak. Bár HP-tekintetében nincs az élmezőnyben ez a csapat, ha egyszer valakihez odaérnek, hát megnézhetik magukat.
Titi: A másik Evil Eye-os csapat. Noha a varázskönyvben csak Dispell található, szép számmal összegyűltek, ráadásul még közelharci levonásuk sincs. Ütős sereg, TOP 5-be várható szerintem.
Vologya: Nocsak-nocsak, egy ismerős csapat, a tavalyi Online TT-ben láthattuk legutóbb.

A teleportáló Medúzák idén is szép számmal gyűltek össze, Ammo Carttal pedig kifogyhatatlan munícióval rendelkeznek. Természetesen TOP 5-be várható, és nem mellesleg ugyebár Mr. Luckyról beszélünk...
Warheart: Szintén megtalálható a gyakorlócsapataim között.

Azzal a némi kis különbséggel, hogy én kihagytam a Counterstrike-ot, illetve a Distrupting Ray-t, ami a nagy ütőerővel párosulva könnyebben kijátszhatóvá teszi ezt a csapatot. Tippet nem tudnék mondani az eredményére, akármi lehet belőle.
Hát, röviden ennyi, aki végigolvasta annak köszönöm.

Esetleg ha van kedve még valakinek, írhatna csapatelemzéseket.