Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 13:59 

Egy kard es egy pajzs, ezert kell vitatkozni, nem akarok kozhelyeket sorolni, de eleg szanalmas a vita targya... Ha valami nagyobb hordereju lenne, akkor megertenem, de ezert :roll:

A hangnemen van a lenyeg, Nimbus ha az elejen kuldessz egy normalis privat uzit Jounak akkor mar reg tulleptetek volna ezen, sertodes nelkul...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 14:18 

Ez az egész csak hiszti! :shock:

Akinek inge, az cseréljen tampont és utána tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzéssel lehet leülni játszani egy jót ! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 15:06 
Heroes Team

Most jön a nép szerepe:

Kérem minden résztvevőt, aki érintett a H5 támadás mezején szavazzon mihamarabb itt nyíltan a fórumban h mi legyen a térképek sorsa, BB-n az 1. verziós maradjon, vagy a teljesen át/kijavított adatlapokról készült javítás szerepeljen...

10 ember szavazatát várom.

Nimbus írta:
Hej-haj... jaj. Ez a legkönnyebb befordulni mint a szél... elnézést Jou, hogy számomra nem trivialitás ami neked igen. Én akármilyen figyelmes is vagyok nem tudom behozni azt a tudásbéli előnyt, ami számodra megadatott a H5-öt illetően. Jelentkeztem játszani, h többen legyünk, jóhiszeműen vettem egy kardot meg egy pajzsot, én ennyit tettem, és voltam olyan rút gonosz, hogy megjegyeztem... Őszintén én magasról letojom, h szervezed-e vagy sem a továbbiakban a H5 támadásokat, ezzel együtt azonban nem szeretném elrontani mások játékát, ill. elvenni a lehetőséget a játékra. Amennyiben ürügyet keresel arra, hogy levesd magadról, az amúgy MINDEN TISZTELETET megérdemlő és rengeteg munkával járó feladatot, én szolgáltatom neked, de remélem, h nem így lesz.

Nem ismertél picit a saját stílusodra?? Elhiszem h szűk az időd, elhiszem h van egyéb dolgod is, de 5 perc h átnézzed ez így télleg működik e nem nagy idő, valamint kevesebb felháborodással is közzé lehetne tenni, főleg ha tényleg megérdemlek ( :shock: ) tiszteletet, legalábbis a fent írt alapján. :shock: Ha még érdekelne ez a kis infó, a tesztelés folyamán vettem észre tegnap h a pajzsod backpackba van ugyanis itt csak radiogombos kiválasztással lehet artit berakni se testrészreosztás nincs, se semmi ami H3-ban van. De ez már mellékes.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 15:22 
Heroes Team

Sziasztok!

A véleményem változatlan, az eredeti, javítatlan, első verziót támogatom.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 15:28 

Sziasztok Bátor Harcosok!

Nevelő célzattal élnék én is: maradjon, ahogy van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 15:32 
Heroes Team

Hi!

Lehet csak hiszti, és valóban lehetett volna a hangnemem is finomabb (Süni alig várta, h habzó szájjal belémköthessen :lol: ), sőt a téma is nevetséges... de iszonyúan elszomorít, h nem a valódi problémámat látjátok... nevezetesen, h ennyit nem érdemel meg egy "kezdő" létszámot növelő pancser (aki hiába szánt rá 25 percet is az ellenőrzésrenem szúrta ki a szemét, h nem lehet egyszerre felvenni egy pajzsot, meg egy kardot...), h szóljatok, h - Öcsém ezt biztosan nem így gondoltad! - , pláne, ha már precedens is volt az ügyben.

Mind1 azt csináltok amit akartok, ha rám hallgattok.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 15:55 
Heroes Team

Üdv Mindenkinek!

Szintén a maradás mellett szavazok! :shock:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 16:09 

Hali!

Minden maradjon abban a verzióban, amit leadtunk. Eddig is úgy volt, ha valaki elszámolta magát (ergo kevesebbet fizetett mint kellett volna), akkor levettünk az egységeiből. De hogy épp mit vásárolt össze és az hogy fér fel, azt eddig sem korrigáltuk. Nimbi emlékezz vissza a telefonodra amikor hívtál. Mondtam neked valamit, de azt én sem néztem, hogy abból a valamiből már volt probléma előtte is. Ami viszont utólag itt megjelent a fórumon is. Ez nekem akkor eszembe sem jutott.

Most így alakult a dolog, nyárra pedig össze lehet rakni egy olyan csapatot ahol semmi nem ütközik semmivel. Adok neked tesztpályát is ha kell, ahol össze tudod rakni a csapatodat és meg tudod nézni, hogy minden felfér-e úgy ahogy gondoltad és a jövőben nem lesz ilyen gond belőle.

Emellett mindeképpen támogatom a tárgyak olyan összerakását, hogy melyik testrészre kerül az a tárgy és arra a testrészre hány tárgy kerület, elkerülendő a jövőben az ilyen vita és félreértés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 16:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Cimbi: Mindenki megérti a problémád szvsz... De ez 1 JÁTÉK, ahol nem hiszem, hogy a jó szereplésed 1 kard/3 attack döntené el... Kezdő játékos vagy, ehhez sem fér kétség... Mind így kezdtük... Lehetne az adatlapon is módosítani, ami a következő versenyre biztosan meglesz... De nem lenne fair a csapatok ismeretében BÁRMIT is módosítani a csapatokban...
(Csak megjegyzem: A tábor már 9 éve megrendezésre kerül lassan és mindig voltak/lesznek problémák, amiket versenyyről versenyre próbálunk kiszűrni... Ennek ellenére mindig történik valami, aminek nem kellene...) Szóval ne bántsuk azokat, akik hajlandóak a drága szabadidejüket a Mi szórakozásunkra rááldozni...

Fenti véleményem miatt én az eredeti térképek mellett szavazok.

Remélem mindezek ellenére jót fogunk szórakozni minden idők legfunosabb és legluckosabb H5 támadás versenyén... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 16:30 
Heroes Team

Hi!

No most, hogy így eldőlt a szavazás, már leírom a valódi célom: Gilraennek megtudok tanítani egy olyan speckót, ami engedélyezi, h csataközben váltogathassa, mi van éppen a kezében, azaz ha éppen támadják maga elé tartja majd a pajzsát, ha meg ő támad félelmetes Holdpengéjét az ellenfeleire szabadítja. Szegények, Ti meg még engedélyeztétek, h ez megvalósulhasson! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Magix: Köszi a felajánlást élni fogok vele, ha még játszom egyáltalán valamikor. A kódolt üzit viszont nem teljesen értem, majd hívlak. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 16:38 

Már megint vérszag van itten. :?

Ha már szavazni kell: tartózkodni szerettem volna az előzetes vérontástól. De szerintem is a szervező szava szent ami a bonyolítást illeti,

Jelezném szerintem Nimbinek ettől függetlenül tök igaza van hogy dühöng, de ez még nem jelenti azt hogy módosítani kéne a csapatán.
Legalább válogathat ki ellen mit használ, ha már úgyis fun csapat.

Következő árlistába viszont az aktuális szervezőnek érdemes lenne elgondolkodni, hogy változtat-e a varázstárgyak fülön.
Mert többek közt ezért leszek énis Sinitarral 4.-szer mert itt már megnéztem milyen arti hova való, és nincs kedvem összeállítani valamit, aztán összehasonlítani valahonnan a webről, hogy ez jóé így.
Azt hittem csak én vagyok ilyen lusta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 16:43 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ha már itt tartunk... Utólagos csapatelemzéskor jöttünk rá Mugger Bátyóval, hogy a sok Sinitar Lajos mind Sorci régi adatlapját másolgatja, hiszen a Skull of Markal nevű gyöngyszem mindenkinél jobb kézben van a zseb helyett... :P Szóval nem csak Te vagy lusta, hanem még sokan mások is! :P (Tisztelet a kivételnek Mugger Bátyó személyében...) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 16:49 
Heroes Team

Sziasztok!

Fájdalomtól megtört szívvel kell közölnöm, hogy kivétel én se vagyok, ugyanúgy puskáztam Sorci tavalyi adatlapjáról, csak gondoltam milyen olcsó ez a rúna valami veszek egyet, majd leszerkesztettem egy mapon s rájöttem, hogy ezek bíz nem férnek be együtt a zsebembe... :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 17:00 

Én meg általában nagyon figyelek, nagyon okos vagyok, nagyon szép, meg nagyon adonisz, de egyszer megbabonázott a H5, és elhitette velem, hogy H3-ban nem lehet vakítani az obszidiánokat. Ominózus H3 tornán mikből volt rengeteg? Vakítós seregekből. Egyből rájöttem, hogy bármikor be lehet nézni valami kis mütyűr dolgot. Nem akarom ezzel lekicsinyelni a mostani vita indítóját, de az ő gondja ehhez képest semmi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 18:08 
Heroes Team

Shabi: Olyan kicsi vagyok én már annélkül is, h tovább kicsinyítenél... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 19:22 

Miért ként kaptam gyöngy helyett? Én megnéztem az adatlapom és mindenhol gyöngy volt írva, azt nem néztem hogy a közre adott adatlapon más van. Magix bizonyíthatja az igazam mivel ő is megkapta az adatlapomat a beküldési határidő után.
A másik hogyha Sand-en harcolok akkor miért füves az egész terep a csatában?

És igen most jutottam oda hogy megnézzem a pályákat.

Valamint nincs megépítve az épület amivel használhatom a nyersanyagokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 19:50 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teki1986: Jogos a panasz! :oops: Megnéztem az eredeti mailed html formátumban, ott tényleg gyöngy szerepel, viszont az excel, amit letöltök, az meg elcsúsztatta a sorokat, így kaphattál ként... :oops: A melóhelyen töltöttem le az adatlapod, mint a többit is és 4 gépből 3-nál hibás a megjelenítés... :oops: Open office-t használtál? Lehet, hogy itt lehetett a gond vagy nem tudom... Írtam Jou-nak, hogy javítsa le a térképeidet! Elnézést a kellemetlenségekért... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 19:52 

Office 2007-ből lett konvertálva, de nálam jól jeleníti meg a dolgokat, nem tudom hol csúszhatott el a dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 22:01 

De Teki azért elég furcsa a dolog! Az egy dolog, hogy elcsúszott a sor , de hogy az érték is, az azért már kicsit furcsa! Mivel a kén 100 ba kerül, de a te exceledben 110 van beírva. A másik meg hogy te a fát 130 ba számoltad az árlistában meg 135 be kerül darabja!!! Mellesleg a gyöngy meg 140 be kerül. Szóval akkor most hogy is van ez ? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 22:24 

nah jó én néztem félre ... faxom késő este van ... nem szóltam Teki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]