Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 16:58 
Heroes Team

Mugger_ írta:
- Csizu miért nem fizetett a 8db. Inkvizítora mellé lényfelárat, hisz
a Zealot "Renegade" típusú lény, NEM Haven s az árlista egyértelműen jelzi,
hogyasszongya: "A Renegád és a Netural (gondolom ez Neutral akarna lenni)
fajok csak a hasonló típusú
egységekkel vehetőek meg normál áron!" ? Jelzem itt még az is
bonyolítja a helyzetet, hogy a Zealot is és az Inkvizítor is csillagozott
lény, azaz CSAK a saját vártípussal vehetők együtt, tehát ha "Renegád"
a vártípus akkor nuku Inkvizítor....Azaz nyista szalámi...Nem?

Üdv. Mugger

Nyilván szándékos volt Mugger, gondolhatod :) Nem értek a H5-höz, azt láttam, hogy a Renegade-ek hasonlítanak a Haven lényekhez, csak pirosba öltöztek. Feltételeztem így, hogy 1 vártípus, annak ellenére h külön oszlopban volt. Ezért merészelt a galád csizu inquisitort is venni, ilyen egyszerű. Szóval először láttam ezt a fajt és csillagozás ide vagy oda véletlenül összeszűrtem őket.

Ilyenkor nem kell azt feltételezni h szándékosan csináltam és ezzel előnyre akarok szert tenni. Véletlen volt, mert nem figyeltem és nem is értek hozzá. A fenti szavakat persze nem mondtad ki szó szerint, de az, h kisebb regényt kerítesz a figyelmetlenségemért, és maga a hangnem, amiben írtad (számomra) ezt sugallja.

Szóval ha kérhetem, ne lépjünk fel támadólag, mert elmegy a kevés kedvem is a játéktól, ami most még megvan. Kösziiii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 17:00 
Heroes Team

Mire a hsz-t megírtad, a csapatom átalakult már: inquisitorok helyett 2 fa és 4 zealot csatlakozott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 17:02 

Köszönöm a Bátor Harcosoknak!

Szép meglepetések voltak a csapatok, megint nem úgy választott a többség, hogy nekem éppen jó legyen. Kicsit kevesebb nyilasra számítottam. Kivéve H5-ben, mert ott igazán lehetett volna még néhány. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 17:09 

Szivesen.

Nehogy összekapjatok már azon, hogy valaki hibát vétett az adatlapján!
Felnőtt emberek vagytok...

Most van időm, megnézem az 1vs1 mapokat.
Elküldtem a mail-t.

Mugger:
Lehet hogy nem mindenkinek nyilvánvaló ez a hiba, elég lett volna szvsz címszavakba leírnod, hogy Csizu adatlapján ez és ez nem stimmel és pont.
A hozzá fűzött mesét pedig hagyd meg az unokáknak :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 okt. 15 szer., 19:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 17:16 
Heroes Team

Sziasztok!

- Csizu : Te támadásnak ítélted meg, hogy jeleztem a csapatösszeállításod hibáját? Húha... Nem megmagyarázni
kell egy nyilvánvaló tévedést, hanem javíttatni és megköszönni hogy szóltak...

- Süni: Elnézést hogy szóltam, ha már szerinted sem nyilvánvaló mindenkinek a hiba... :) :) :) Én kérek elnézést....
Majd én eldöntöm, hogy miről akarok az unokáimnak mesélni, miről nem, oké? :) Arra viszont megkérnélek, hogy a tanácsaid annak osztogasd, aki azt igényli... Én NEM! :lol: :lol: :lol:

Ezek után előre félek mit fog szólni Jou -nak az ő sugallata??? :) :) :)

Üdv. Mugger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2008 okt. 15 szer., 19:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 18:57 

hát Süni, ki kell ábrándítsalak, én nem kaptam semmilyen kupát az OB győzelemért...

úgyhogy tőlem biztos nem kapod meg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 19:21 

Valahogy csak megtalálom kinél van az a kupa... :)
Mugger:
Tanácsként fel lehet fogni, de nekem aztán mindegy hogy értelmezed...
Megint sikerült értelmes hozzászólást írnod, csak gratulálni tudok hozzá!
Sajnos minden ember hibázik,tévedhet, még te is, ezt kellene megérteni.
Nekem sem tetszett a hozzászólásod hangneme, dehát egy moderátor aztán sokmindent megengedhet magának...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 19:39 

Az OB 2-es kupa nálam vagyon. Gondolhattad volna, ha Bozsót megelőzően én nyertem a 2-csoportot. :wink: De ezt tőlem most nemigen fogod megkapni. :wink: Mint ahogy nincs nálam az OB1-es kupa. (ami jelenleg engem illet :)) A táborba elfelejtettem elvinni és gyanítom, hogy majd csak a következő idény győztese kapja majd meg tőlem :P
Azt meg nem értem, hogy Mugger hozzászólásán mit kifogásoltatok, de az, hogy Süni próbálta oltani Muggert azon nagyon jót röhögtem :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 20:00 

Nem érted, nem érted............, hát az ifjú jedin kitört ismét a moderátorfóbia. :D
A beküldött adatlapokat a szervezők átnézik és természetesen egy mondatban tájékoztatják tévedéséről a versenyzőt, ha szükséges.
Ha az ellenőrzés után a szervezők adatlapjában látható hiba, akkor ekkora fricskát megérdemelnek.
Már megbocsáss ifjú jedi, te miért nem vetted észre a tévedést? Ja, hogy erre időt kell szánni? Mugger legalább megtette.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 20:04 

Sziasztok!

kaylamoy el kell hogy keserítselek :) Az utolsó hely az enyém :D
Már lebeszéltem Vologyával :D
Mindenkinek sok sikert kívánok :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 20:26 
Heroes Team

Mugger: részemről nincs harag, de amikor kritikát írsz a fórumon, akkor az számomra sértő hangnemben teszed. Sokféleképpen le lehet írni, ha valaki tévedett. Ha az illető nem szimpatikus a számodra, akkor nyilván nyomatékosan teszed és kicsit meg is rágod a témát.

Cat: ha nem írsz hsz-t, akkor is tudom (de sztem mások is) hogy Mugger oldalán állsz, bármiről is legyen szó. Ez eddig sosem volt másképp.

Akkor evezzünk át más vizekre, elvégre ez BB topic és folyamatosan
OFF-olunk (ha feltűnt volna a moderátoroknak).

Az 1v1-es térképeket Süni átnézte és számos kisebb-nagyobb hibára hívta fel a figyelmemet, amiket ki is javítottam. Ezúton is köszönöm Süni a segítséget!
Ha még páran áldoznának rá 30 - 60 percet (Süninek 1 óra volt saját bevallása szeint), akkor a versenyt szinte hibamentes mapokon játszhatnánk (súlyosabb hiba valszeg nem lenne).

A támadás térképekről: H3 támadás térképek legkésőbb szombat esti órákban kikerülnek. A H5 pedig... nos, ezt Jou és Dragon intézik, a nevükben nem szeretnék ígérgetni, de ha azt mondom, hogy szombat este ez is meglesz, akkor sokat nem tévedhetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 20:32 

Tévedsz Csizu, a tények oldalán.
Az meg lehet, hogy kicsit kínos, hogy Muggernek igaza volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 20:35 
Heroes Team

A Támadás Versenyekről még egy gondolat: Mivel egy egész napot áldozunk a H3 és H5 Támadásra, és nem közelítjük meg a tábori részvételt, azt szeretném kérni, hogy ne otthonról nyomjátok le a meccseitek nagy részét. Másik oldalról megközelítve a dolgot: ha már fizetünk a teremért, használjuk is ki (persze nem arra célzok, hogy napi 24 órában ott kell lenni...)

H3 és H5 támadás mérkőzéseitekből legfeljebb 4 meccset játszatok le otthonról. Ezt jó előre mondom, nem az utolsó pillanatra hagyom, amikor a térképek már közkézen lesznek.

1v1: Az első csoportból "Bónusz újonc" visszalépett, így csonka csoport lesz, bízom benne, hogy a 15-ös létszám már nem csökken tovább.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 20:40 
Heroes Team

cat írta:
Tévedsz Csizu, a tények oldalán.
Az meg lehet, hogy kicsit kínos, hogy Muggernek igaza volt.

Nem érzem kínosnak, ha téved valaki - mint most én - akkor azt jelezni kell, annak aki észre veszi. Nem érzem, hogy ciki volna tévedni. Hogy is mondja Vologya: "Aki nem dolgozik, nem hibázik" - vagy valami hasonló, de a mondanivalója ua.
De erről nem szeretnék tovább vitázni, mert értelmetlen. Mugger leírta érzéseit és észrevételeit én ugyanezt tettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 21:22 

Ha emlékezetem nem csal, akkor a térképek szombaton kerültek fel ide... és ha jól látom, akkor ma szerda van. Az, hogy a többség ebben a 4-5 napban nem tudott "áldozni rá 30-60 percet"... hát, van ilyen. Egyébként sem hiszem, hogy 8 térképet át tudnék nézni ennyi idő alatt, hogy azonnal kitűnjék számomra a hiba. Nem vagyok annyira kiművelt Heroes-ilag, mint Süni. Csizu, kicsit korholónak tűnt a hsz-ed. :? De most úgy veszem, - mivel abban igazad van, hogy jobb lenne hiba mentes mapokon játszani - hogy ez nem az én ingem... vegyék mások magukra :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 21:51 

Sziasztok (más szavaival élve)Bátor Harcosok.

Hát olvasgatok,és csoválom a szépnek nem mondható fejemet.
Muszály beleszólnom ebbe a ki-kinek mikor mit hogyan miért mondta témába.

Lassan tiz hosszú éve(ki több,ki kevesebb) játszunk ezzel az egyszerűnek és unalmasnak nem mondható játékkal.
És talán nem csak én vettem észre a Heroessal(a továbbiakban csak hiróz) kapcsolatban,hogy kétszer ugyanaz a szituáció ritkán fordul elő,és nagyban nézve mindennek megvan az ellenszere.
Ezt csak azért irtam le,hogy nem tiz-tizenőt pájkmenen fog mulni egy-egy csata,hanem hogy egy egy pályaelem(bucka-fadarab stb.)éppen pont ott van,vagy ölül a madár épp a fejünk fölött,vagy lesz*r...
Ezt mindannyian tudjuk,ti tapasztaltabbak sokkal jobban,mint én,a hitehagyott.

Ugy gondolom,és a véleményem is ez,hogy mindkettőtöknek van igazság a mondanivalójában.
Mindannyian hibázunk,és ha a verseny szervezői épp nem vették ezt észre,hát nekünk kell,és bizony ha egy megadott szabály szerint játszunk,akkor azt illik követni.
Viszont ennél a pontnál jön az is képbe,hogy ez egy játék,nem a 3. világháború.
Pontosan a saját SZÓRAKOZÁSUNK érdekében muszály tenni kivételeket,és engedékenyeknek kell lenni egymással,ha épp hibázik egyikünk,hát segítsünk rajta együtt,hisz épp ezért vagyunk közösség(pont én mondom ezt aki még egy versenyen sem jelent meg :) ).

Ti,hiróztím tagok,nyujtsatok szerintem egymásnak békejobbot,mert ennek tökre semmi értelme,ha tudni szeretnétek melyikötök a nagyobb bika,hát ott a jövő hét,mutassátok meg egymásnak,és nekünk,hiszen jövő héten összegyűlünk ,és együtt fogunk SZÓRAKOZNI!
És ez a legfontosabb!!!

Ez a véleményem.

Coradiel: Azért az utolsó helyért meg kell küzdenünk :) ;) készen állok a csatára(én a helyedben ugy kezdeném a csatám,hogy eldismisselek 100 assasint :) )

Na uff,legyen már végre béke!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 22:15 

Ok Cat, de először nézd már meg hogy indulok e egyáltalán a H5 Támadásban, arra pedig egyébként szántam időt hogy megnézzem az összes H3Támadás adatlapot, de sajnos nem találtam hibát...
Egyébként ha érdekel többször felajánlottam már a segítséget arra, hogy készítek H3Támadás mapokat, de nem volt rá szükség, ezzel arra akartam utalni, hogy sajnálom az időt a Heroes-ra...
De így utólag elgondolkoztam, tényleg Cat, miért nem vetted észre ezt a hibát, miért nem szóltál? A te lelkiismereted tiszta? Mert az enyém egyre kevésbé :D
Ami azt illeti, nagyon kevesen nézik meg a mapokat az aktuális verseny előtt, aminek következményei is vannak, lásd Tábor.
GJodie:
Ilyen alapon akkor mindenki a másikra hárítja a felelősséget...

Részemről nem kívánok többet foglalkozni a mai eszmecserével.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 15 szer., 22:41 

bogpista írta:
Azt meg nem értem, hogy Mugger hozzászólásán mit kifogásoltatok

a többesszám helytelen, csupán egyvalaki kezdett el belekötni :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 1:00 
Heroes Team

Nos, feltűnök mint szürke egyszarvú a ködből :shock:

A linkek úra működnek, a tegnapi és mai nap azért nem volt semmi se elérhető rajta, mert a kedves Extra Team blokkolta a hozzáférést a NODVD filé miatt (így azt a helyszínen tudom odaadni, akinek nincsen), de a blokkolást a szabálysértő anyag eltávolításának fejében feloldották, és lám megis oldották a problémát, a részem full üres lett (pedig aztmondták, hogy az eredeti állapotot állítják vissza :evil: ) emiatt nem volt semmi link működőképes

Átnéztem és kijavtottam a lapokat, és a mostani csomagban már az szerepel...

Az eszközölt javítások:

H3 támadás:

2much4me: a főstack master genie-re nemkell stackfelár, ellenben a cape of conjuring 400 helyett 420 ba kerül! Módosítás +2 M.Genie

Csizu: Basicen nemlehet selejt skillt venni, szöveg javítva.

Syoke: A Tactics skill csak basicen vásárolható meg, ittis szöveg javítva.

Vologya: Az angyalok 1,5xres ára nem 854, hanem 855, így sajnos nem volt elég a maradék pénz.. Módosítás: -1 gremilin

H5 támadás:
Csizu: Ikvizítorokat nem vehet renegade faj mellé. Módosítás: +2 fa, +4 zealot -inkvizitor

Jou: A gonosz főkészítő feketepiaci áron számolta magának a mellvértet, így akart 2k pént spórolni. Módosítás: -2 E.Dragon, -1 kard( Sword of Might), -3 Sprites.

Egyenlőre ennyi, mappok előre láthatóan szombat estefelé várhatóak(max vasárnap este)...

Mugger írta:
Ezek után előre félek mit fog szólni Jou -nak az ő sugallata??? icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Mért kell félni a sugallatomtól?? :) Fogadjunk ezekután azt vártad hogy énis kötöszködjek, de sajnos nem adok neked ilyen örömöt! :P :P :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 7:10 
Heroes Team

Jou írta:
Mugger írta:
Ezek után előre félek mit fog szólni Jou -nak az ő sugallata??? icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Mért kell félni a sugallatomtól?? :) Fogadjunk ezekután azt vártad hogy énis kötöszködjek, de sajnos nem adok neked ilyen örömöt! :P :P :P

Hát reménykedni csak nem bűn! :lol: :lol: :lol: Gondoltam azon a piacon csak kapható még ebből a jófajta Tesco gazdaságos vértezetből, de hát randa irigy vagy, ez az igazság... :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]