Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 10:00 

Hi!

Az nem lehet, hogy mondjuk az adott állat természetes, vagy vmi ííííííírtózatosan gonosz lény által okozott elhalálozása után aggatják magukra ezeket a hacukákat? Mondjuk vmiféle szertartással egybekötve, amivel persze egyben tiszteletüket/imádatukat is kifejezik az állatok és a természet iránt.

Eleinte én is furán néztem, hogy mit keres a nagy “We dance to the rhythm of the world” -emberkéken mondjuk egy agancs, vagy egy állatbőr...
...de szerintem ha belegondolunk nem is olyan vészes, és talán érthető is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 10:47 

vond írta:
Hi!

Az nem lehet, hogy mondjuk az adott állat természetes, vagy vmi ííííííírtózatosan gonosz lény által okozott elhalálozása után aggatják magukra ezeket a hacukákat? Mondjuk vmiféle szertartással egybekötve, amivel persze egyben tiszteletüket/imádatukat is kifejezik az állatok és a természet iránt.

Eleinte én is furán néztem, hogy mit keres a nagy “We dance to the rhythm of the world” -emberkéken mondjuk egy agancs, vagy egy állatbőr...
...de szerintem ha belegondolunk nem is olyan vészes, és talán érthető is...

Na mondjuk ez is igaz, így már természetesen én is elfogadom, már megnyugottam amúgy és már nem zavar, de akkor is egy állatvédő nép az elf (legalábbis én úgy tudom ill tudtam na látszik a fantasyhoz annyira értek mint kalóz a főzéshez) azt mennek a szarvasbőrben. Ez nekem magas. Sőt inkább LOL :lol: Bár ha tél lenne megérteném. És végülis csak a druida meg a hős visel szarvasbőrt. Inkább nem leszek szőrszál hasogató, de akkor furcsa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 13:02 

Tomcsics írta:
Jólvan na de nekem idáig az elfek számomra állatvédő, bogyóevők voltak, igen van úgy, hogy sajnos húshoz ölni kell de... á mindegy inkább nem magyarázom el. Ez olyan számomra, mintha egy Hippi szaladgálna ilyen cucban.
De téma a H5 és nem a H5- druida ruci szóval inkább befejezem és próbálok megbarátkozni a gondolattal.

Ha ezen vagy meglepődve, akkor a Disciples 2 elfjeihez mit szólnál? Azok nem csak az állatokat ölik meg (az egyik egység fején szarvasfejből készült sapi van :lol:), hanem akiket "betolakodónak" titulálnak. Magyarul magukon kívül mindenkit :lol:, bár amelyik pályán most tartok velük, ott van egy szövetségesük, éspedig az Elátkozottak Légiói, vagyis a démonok. És ezek még csak nem is a Sötét Elfek, azok a halottakkal szövetkeznek :lol:. Szóval ennyit az állatvédő 'inkábbbékétszeretnékmintháborútmertutálohaölnömkell' elfekről... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 15:34 

Nos akkor az elfek kivonultak a kedvenc lényeim sorából, mert ezekszerint egyáltalán nem azok a lények akiket én elképzeltem és megszerettem. :cry:
A pusztítást hadjuk meg az orkoknak és az elfek legyenek kedvesek. Elvégre nem véletlenül vannak szövetségben a tündi-bündikkel :?
na mindegy. ne offoljunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 16:15 

Tomcsics írta:
Nos akkor az elfek kivonultak a kedvenc lényeim sorából, mert ezekszerint egyáltalán nem azok a lények akiket én elképzeltem és megszerettem. :cry:
A pusztítást hadjuk meg az orkoknak és az elfek legyenek kedvesek. Elvégre nem véletlenül vannak szövetségben a tündi-bündikkel :?
na mindegy. ne offoljunk.

Természetesen nem mindenhol ilyenek (pl. LOTR).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 17:41 

Elolvastam a Dungeonos leírást, hogy hogy hozták létre, és miket tekintettek fontosnak készítés közben a játék fejlesztői, és közben rájöttem valamire: a HoMM 5 lesz ez egyik legtöbb háttérinformációval rendelkező játék, az általam ismertek közül (bár nem ismerek gigászi mennyiségő játékot)! Lesz története, kidolgozott lesz a világa, amiben játszódik. Látszik, hogy komolyan veszik a készítők, és ez az, ami miatt tudom, hogy jó lesz! Mondhatnátok, hogy a BFME-nek is kidolgozott háttere van, de azt igazából nem a játék készítőinek köszönhetjük, hanem Tolkiennek, ők csak egy "sablont" húztak rá. Ezért is becsüljük meg a HoMM 5-öt! 95%+ ra tippelem a PC Guruban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 19:09 

Császtok, van itt vki???
Én csak annyit szeretnék kérdezni (azé kérdezem, mert én naon ritkán járok ide, nem böngészek), hogy itt majd le lehet tölteni a Heroes 5-öt? Vagy majd vki szóljon már, hogy hol lehet majd letölteni!!!

(Van itt vki a Rune Scape-ről?)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 02 vas., 6:08 

Kedves Dennis!
1) Úgy látszik ez itt, mint valami warez oldal?
2) Ha nagyon töltögetni akarsz, akkor azt se a fórumban kellene megbeszélni.
3) Én RS-eztem, van egy lvl 71-es miningos karim.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 9:45 

Lopott H5 kb.olyan, mint guminővel szeretkezni. Szvsz. Se egy szép (remélhetőleg), hangulatos DVD-tok, se kézikönyv, se szép szitanyomásos cd, se semmi... Arról már nem is beszélve, hogy ha nem veszik meg sokan eredetiben hazánkban, hogy leszünk mi a H6-H7... megjelenésekor az egyik legnagyobb Heroes nagyhatalom Európában? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 11:55 

Lopott guminővel...
De fogadjunk, hogy a CD-n megint olyan védelem lesz, hogy be kell rakni a CD-t azonosítás gyanánt, :arrow: tehát le fogom tölteni a cracket, a CD-t meg berakom a vitrinbe. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 12:01 

No, így már más. Én nekem is eredeti H3-mam van (több példányban is), de örömmel telepítettem fel a Hellblood honlapjáról letúrt nocd crack-et. Hát igen, legkedvesebb emlékem az volt, amikor az eredeti Baldur's Gate cd-im közül a 2. megkarcolódott, és nem lehetett telepíteni... Még szerencse, hogy sikerült róla átmenteni az adatokat, így azért nem kellett egy teljesen új gamét vennem. Így már, ebben a formában, van értelme a crack-nek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 13:45 

Beorn the Shapeshifter írta:
Lopott H5 kb.olyan, mint guminővel szeretkezni. Szvsz. Se egy szép (remélhetőleg), hangulatos DVD-tok, se kézikönyv, se szép szitanyomásos cd, se semmi... Arról már nem is beszélve, hogy ha nem veszik meg sokan eredetiben hazánkban, hogy leszünk mi a H6-H7... megjelenésekor az egyik legnagyobb Heroes nagyhatalom Európában? :lol:

Az biztos, hogy először lopok 1 guminőt. A képek és videók amik eddig elérhetőek 1 nagy 0. Azok alapján biztos nem invesztálok bele. Ha a játékélmény nem lesz 100% akkor a lopott guminőt úgy kibaszom az ablakon, hogy csak úgy porzik. Hangulatos DVD tokért meg gagyi kézikönyvért csak 1 buggyant ovodás vesz meg 1 selejtet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 14:12 
Heroes Team

Bogpityu eldurrant... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 16:13 

Sziasztok!

A CelestialHeaven-ön fent van már a részletes Sylvan ismertető koncepció rajzokkal!

http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=428

A cseh oldalnak lett igaza, a zöld sárkány után az emerald jön, az ent a 6. míg az egyszarvú az 5. helyen lesz a várban. A druida lecsúszott a 4-re... :roll:

N.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 16:33 

Üdv!

Spellekről, tárgyakról, skillekről, pályakészítési lehetőségekről tudni valamit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 16:55 

No néééé már!!!

Bejött, amit feltételeztem: a druid lecsusszant a 4. szintre, és utána: kicsipóni, faemberke és az ari Süsü! Így azért már azt hiszem mindenkinek tetszeni fog!!!!

Ja, és majd írok az oroszoknak egy levelet, hogy vegyék le a druidáról az állatbőrt... :P

... bocsi, Tomcsics, olyan gonosz hangulatban vagyok így munkaidő vége felé...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 17:13 

Most már "leleplezhetnék" az Academyt is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 14:32 

Hoppá! Az egyik rajongói oldalon találtam a következő infót.
Semleges lények!!!!! Fogalmam sincs honnan szedte az illető, és képek sincsenek, de ideírom azért...

Orc - linked to Inferno faction
Centaur - No known information
Harpy - No known information
Dire Wolf - linked to Sylvan faction

forrás: http://home.houston.rr.com/thepliskepag ... s_lamp.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 15:31 

Félinformációkból...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 18:07 

Dennis írta:
Császtok, van itt vki???
Én csak annyit szeretnék kérdezni (azé kérdezem, mert én naon ritkán járok ide, nem böngészek), hogy itt majd le lehet tölteni a Heroes 5-öt? Vagy majd vki szóljon már, hogy hol lehet majd letölteni!!!

(Van itt vki a Rune Scape-ről?)

Te esetleg fogyatékos, idióta vagy csak 8 éves vagy? esetleg mind3?

Beorn: nemtudom, de én nem költök el tízezer forintot, hogy legyen jajjdeszép csilli-villi kézikönyvem. A guminővel többre megyek mint eredeti H5el...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]