Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 8:45 
Heroes Team

Így "élőben" az unikornis, meg a többi lény is jobban tetszik mint az előző art kép róluk. Bár én még mindig nem vagyok teljesen kibékülve az unikornis kinézetével. Mintha teljes egészében az Infernos Nightmare jó-változata lenne (na és az a farok). Unikornisnak akkor inkább már azt a lényt kéne nevezni, amin a hős ül (bár lehet hogy az már egy upgradolt unikornis).
Amúgy egy egész jó kis vár lett, bár hogy egy fa 6-os szinten álljon, hát... Nekem kicsit gyengének tűnnek erre a posztra. És bár tudom hogy nem illenek ide, de nekem akkor is hiányoznak a törpök, remélem akkor már ezek a war dancerek is lesznek annyira táposak.

Off: amúgy elgondolkaztam, ha (remélhetőleg) magyarul is megjelenik a játék, akkor vajon hogy lesznek lefordítva az egyes dolgok nevei?
pl: War Dancer - A Harc Táncosa ???????? vagy mittudomén

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 9:32 

Remélem maradnak a már bevált névnél: harcitáncos. Warhammerhez, D&D-hez létezik már egész jó fordítás, csak előveszik... Bár, ha valaki megnézte már a H3 Complete hátsó boritóját, az ezt nem venné teljesen biztosra... A hozzá nem értést fordítóéknál elég magas szinten űzik! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 9:46 

A legjobb az lenne hogyha a neveket nem forditanák le. Szerintem egy ent-nek minimum 7. szintünek kéne lennie de igy is jobb mint ha csak 5. szintű lenne mint eddig volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 10:00 

Garvey írta:
A legjobb az lenne hogyha a neveket nem forditanák le. Szerintem egy ent-nek minimum 7. szintünek kéne lennie de igy is jobb mint ha csak 5. szintű lenne mint eddig volt.

Szerintem is megérdemli ezt a szintet, nagyon is.
Én még mindíg ugyanott vagyok véleményben a Sylvassal kapcsolatban mint eddi. Ráadásul a hős és a druida szarvasbőrben járkál! A nagy állatbarátok. Az igen.
No Comment.

Fordításnál szerintem lefordíthatják a neveket is csak ne hülyeségek jöjjenek ki!
(pl. H4 Ogre Magic- Óriás Mágus???)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 10:07 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Remélem ismét felkérik a Heroes Team-et a H4-hez hasonlóan, hogy segédkezzünk a fordításban! :wink: Sajnos a H4-ben csak a kézikönyvet merték ránk bízni, a többi fordítás nem a mi érdemünk(?), de talán kicsit jobb neveket tudnánk kitalálni, mint olyan valaki(k), aki(k) még életé(ük)ben nem játszott(ak) körökre osztott fantasy stratégiai játékkal... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 12:16 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Remélem ismét felkérik a Heroes Team-et a H4-hez hasonlóan, hogy segédkezzünk a fordításban! :wink: Sajnos a H4-ben csak a kézikönyvet merték ránk bízni, a többi fordítás nem a mi érdemünk(?), de talán kicsit jobb neveket tudnánk kitalálni, mint olyan valaki(k), aki(k) még életé(ük)ben nem játszott(ak) körökre osztott fantasy stratégiai játékkal... :shock: Baráti üdv!

Üdv!
Ti csináltátok a H3 fordítását? Gratula na az tetszett!
De a Heroes 4 fordítása az... katasztrofális és elentmondásokkal teli.
Na on: Heroes academyt kénne még "akció" közben látnunk.
És miért vannak azon a bizonyos honlapon másnévvel fölrakva az egységek? Talán tippelések vagy rossz infó? Kitudja.
A kiegészítőröl (habár korai ezzel törődni) pedig annyi a véleményem, hogy remélem az új 5 vár tényleg hozza a Heroes stílust és az orkok, törpök és sokan mások visszatérnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 13:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Tomcsics: Igen, a Heroes Team csinálta a H3 ROE és a H3 SOD fordítást is, hobbi szinten... :roll: Nagyon büszke is vagyok rá, hogy részese lehettem... :D Egyébként ott is van néhány név, amellyel nem értettünk egyet a Team berkein belül és sajnos apróbb hibák is tarkítják a fordítást, de ezt vállaljuk, hiszen mi csináltuk! :wink: Aki tud jobbat, az csinálja... :shock: Egyébként a H4-et egy magyar cég fordította, Menyus jelentkezett, hogy segítenénk, mint 'hozzáértők', de csak a kézikönyv fordítását bízták ránk és az Ő játékbeli fordításukból nagyon sokat javítottak bele a kézikönyvbe is, miután mi leadtuk az általunk csinált fordítást... No mindegy, a lényeg, hogy annak is részesei lehettünk! És remélem a H5-ös fordításban is kapunk szerepet... :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 13:56 

Poetice írta:
Hehe, ezt kapjátok ki! :D Kicsit mások a lények nevei. (green dragon upgrade: Emerald Dragon :o És a kép hozzá. :shock: 8) )
Edit: Itt még részletesebb: http://heroes.ag.ru/

Na, csak megnyugodtam! Talán akkor a dungeonban a boszi is a hidra "alá" kerül :lol:

Egyébként 3D-ben sokkal jobbak, mint skiccen. A hiroz-esszencia meg ugyis filing kérdése sztem. Poetice, légy türelemmel mig kezedben tartod a gémet. Lehet hogy átadja majd... valahogy :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 14:20 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Tomcsics: Igen, a Heroes Team csinálta a H3 ROE és a H3 SOD fordítást is, hobbi szinten... :roll: Nagyon büszke is vagyok rá, hogy részese lehettem... :D Egyébként ott is van néhány név, amellyel nem értettünk egyet a Team berkein belül és sajnos apróbb hibák is tarkítják a fordítást, de ezt vállaljuk, hiszen mi csináltuk! :wink: Aki tud jobbat, az csinálja... :shock: Egyébként a H4-et egy magyar cég fordította, Menyus jelentkezett, hogy segítenénk, mint 'hozzáértők', de csak a kézikönyv fordítását bízták ránk és az Ő játékbeli fordításukból nagyon sokat javítottak bele a kézikönyvbe is, miután mi leadtuk az általunk csinált fordítást... No mindegy, a lényeg, hogy annak is részesei lehettünk! És remélem a H5-ös fordításban is kapunk szerepet... :wink: Baráti üdv,

Nosza én is remélem, hogy a H5 a Ti kezetek alatt lesz :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 15:09 

Tomcsics írta:
Én még mindíg ugyanott vagyok véleményben a Sylvassal kapcsolatban mint eddi. Ráadásul a hős és a druida szarvasbőrben járkál! A nagy állatbarátok. Az igen.
No Comment.

Fordításnál szerintem lefordíthatják a neveket is csak ne hülyeségek jöjjenek ki!
(pl. H4 Ogre Magic- Óriás Mágus???)

Látom, ezzel a szegény druidával nem tudsz kibékülni az istennek sem. :lol: Akkor ajánlom, ne nézz be egy Warhammeres boltba sem, mert ott még a legutolsó Wood elf (értsd: a természetben, a természettel együtt élő elf) kislány is minimum medvebőr kacagányban rohangál... :lol: :lol: :lol:

Ogre Magi meg lehetne Ogre Mágus. Hmmm? :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 szept. 30 pén., 15:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 15:11 

silver írta:
Na, csak megnyugodtam! Talán akkor a dungeonban a boszi is a hidra "alá" kerül :lol:

Mire is gondoltál pontosan? Te kis perverz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 16:22 

Beorn the Shapeshifter írta:

Lehet így majd speciális egységeket összehozni pl: Hydra wich vagy Minotaurosz Hunter de előtte a piros lámpás házikót fölkell építeni ahol keresztezni lehet a két lényt. :D

Az Ogre Mágus jó ötlet nekem tetszik :DDD
És akkor nem is fogok betérni egy olyan boltba! Azok még azért se csonkítanak meg egy állatot, hogy megegyék nem hogy azért, hogy divatozhassanak! Nagyobb állatbarátok még nálam is! Jó nem azt mondom, hogy farmerban járjanak de ez azért már szégyen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 16:38 

Látom már, nem véletlenül tették a játékba a succubust! :lol: :lol:

Lesz itt minden, korbácsos sado-mazo, vérfertőző káoszhidrák, kizöldülő emerald dragonok... :lol: :lol: :lol:

És még egy: a H3-ban nem sajnálod szegény ártatlan bocik lemészárlását (mínó, gorgon), pillangók kiírtását (faerie), védett fajként nyílvántartott azúrsárkányok darabokra hentelését? :lol: :lol: :lol: Ez csak játék! Én is állatbarát vagyok, de szvsz egy fantasy játékban igen is jól áll egy farkasbőr kacagány (vagy mi) egy vadelfen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 16:44 

Itt elsősorban nem a szarvasbőrrel van a gond, hanem azzal, hogy ELF VISELI.
Ork vagy ember viseli azt mondom ok. De egy ELF akik gyakorlatilag ÁLLATVÉDŐK. Na nekem ez a gondom :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 18:01 

Tomcsics: te azt várod az elfektöl hogy bogyokon éljenek???? Vagy müveljék a földeket ???? Az elfek általáben erdei népek és ,imt ilyenek vadásznak is de nem vesznek el többet a természettől mint amire szükségük van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 20:33 

Tomcsics írta:
Beorn the Shapeshifter írta:

Lehet így majd speciális egységeket összehozni pl: Hydra wich vagy Minotaurosz Hunter de előtte a piros lámpás házikót fölkell építeni ahol keresztezni lehet a két lényt. :D

:lol: :lol: >>LOL<< :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 30 pén., 20:35 

Tomcsics írta:
Itt elsősorban nem a szarvasbőrrel van a gond, hanem azzal, hogy ELF VISELI.
Ork vagy ember viseli azt mondom ok. De egy ELF akik gyakorlatilag ÁLLATVÉDŐK. Na nekem ez a gondom :(

Ehhez meg kéne nézni, hogy született vegetáriánusok-e, mert ha nem, akkor a természet velejárója a gyilkolászás. Egyébként meg ha csak bogyókon élnek, ahogy Garvey írta, akkor A NÖVÉNYYEKET KI VÉDI MEG????? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 7:58 

Jólvan na de nekem idáig az elfek számomra állatvédő, bogyóevők voltak, igen van úgy, hogy sajnos húshoz ölni kell de... á mindegy inkább nem magyarázom el. Ez olyan számomra, mintha egy Hippi szaladgálna ilyen cucban.
De téma a H5 és nem a H5- druida ruci szóval inkább befejezem és próbálok megbarátkozni a gondolattal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 8:00 

silver írta:

:lol: :lol: >>LOL<< :lol: :lol:

Ugye, ugye én is ezt mondom :D
Bár ha nem piroslámpás ház a neve akkorm ég jó is kisülhet belőle.
Pl. Fogsz egy Magicet meg egy Sötételf egységet, összekutyulod és megszületik a Fekete Mágus. Pl. Bár lehet ugyanott tartanánk... a LOL-nál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 01 szomb., 9:22 

Szerintem teljesen oké, hogy egy természetközeli nép állatbőrből, állati szőrmékből készítse a ruházatát...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]