Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 1:00 

Húha köszi mostmár én is tudok véleményt mondani.
A Sylasban csalódtam. Sokan elfek és a Gold Dragon méltóztatik zöld lenni... no coment. A Druida pedig hát inkább sámán, druidának én a H2 fószerét mondanám.
Viszont az Academy egy jól eltalált vár és ezt nem azért mondom mert hasonlít a Towerre. Ez már nem mágus vár sokkal inkább indiai. Egy hupikék goro oroszlánfejjel. Én nem így képzeltem el de őszintén szólva ez jobban tetszik :lol:
A Gremlin nép elvileg a Rémecskék címü film főszereplői és ez az 5-ön meg is látszik.
A Gargolint nem tudom hova tenni, az ilyen sak bábú lesz?
Arra lennék még kiváncsi, hogy a gólem miből lesz? Idáig mindíg másból "csinálták". Ez biztos Diamond lesz.
Ezek ugye mind Upr. lények? Akkor a Rakshassa és a Mage elődje mi lehetett? Shokan és Wizard talán?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 9:27 

Nos ahogy néztem én már is felálítottam egy topot:

Academy- Nincs fajhoz kötve nincs az mint a többinél: 3-4 ugyanolyan egység. Ráadásul nagyon hozza a 2-3 hangulatát és az indiai/török stílus miatt olyan mintha az ember nem egy régi várral játszana. Csillagos 5-ös.
Inferno- Sose hittem volna, hogy ez egyszer dobogós lesz nállam. Igaz mindegyik démon de legalább nem ugyanolyan démonok (7-ből 4 pit lenne fúj) Egyedüli gondom: A Cerberus kinézzete.
Necropolis- Fűha nahát ez is dobogós lett. Itt is a lények válltozatossága az ami megfogott. Jó dolog, hogy a csonti sari új upr. tesót kapott. És az is, hogy a Lich visszatért (HURRÁ!) bár már nem egyedüli íjász. Az viszont elkeserített, hogy se a múmia se a fekete lovag nem tért vissza. De nem baj majd a kiegészítőben biztos felbukkannak, és a múmia lehet be is kerül egy várba :)
Sylvas- Hát elődjeinél semminél se jobb. legalább lenne a bokros ku..khm. neve tündérke,driád,nimfa vagy lótuszfaló. A Dendorid az tetszik.
Dungeon- Hát ez sem olyan lett amit vártam. A Sötételfek elfoglalták az egészet. Van vagy 3 régi lény. És csak a Feka sari kapta meg a megfelelő tiszteletet. Mit mondhatnék ami régen kedvenc az legközelebb pocsék lesz. Változnak az idők.
Haven- Semmi bajom ezzel a várral, csak ők mindíg is sablonosak voltak. Jó itt a griff meg az angyal de akkor is. Nekem nem jön be (annyira)

Azért mindegyikkel játszani fogok, ne itéljünk a borító alapján. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 10:14 

Hát szerintem az nem érv a hasonló kinézetű lények ellen, hogy az Adventure mapon össze keverhetők. Még a legkezdőbb heroes játékos is tudja, hogy jobb egérgombbal meg lehet nézni, hogy azok ott most miféle teremtmények...
A csatatéren meg annyi a dolgod, hogy megnézed, milyen fegyver van nála. (Nem mintha csak abban különbözne a Blood Sister meg a Shadow Witch, de aki nem látja a többi különbséget, annak elég ez is.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 10:55 

Petro Mester írta:
Hát szerintem az nem érv a hasonló kinézetű lények ellen, hogy az Adventure mapon össze keverhetők. Még a legkezdőbb heroes játékos is tudja, hogy jobb egérgombbal meg lehet nézni, hogy azok ott most miféle teremtmények...
A csatatéren meg annyi a dolgod, hogy megnézed, milyen fegyver van nála. (Nem mintha csak abban különbözne a Blood Sister meg a Shadow Witch, de aki nem látja a többi különbséget, annak elég ez is.)

Jó ok nem annyira hasonlóak de akkor is egy kis csalódás van az emberben amikor ezt látja. Egyébként a képeken középen van a 7 szintü lény? Mert akkor elégé meglepő, hogy a druida az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 15:11 

Nem, tuti nem az lesz a 7. szintű lény. Csak biztos azért lett kiemelve, mert annak a grafikájára a legbüszkébbek. Vagy nem tudom. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 17:56 

No, lássukcsak:

Természet:

Spirit: Hát ez a csaj nem tűnik szellemnek, de egész jó lett...
War Dancer: Hááát érdekes próbálkozás...Hi
High Elf és Druid: Elég hasonlóra sikeredett az öltözékük (szerintem)
Dendorid Solider: Jó lesz, ha feljebb teszik a fejét, mert így úgy néz ki, mintha annak a helyén lenne :lol:
Battle Unicorn: Nekem nagyon bejön ez a tetovált stílus, nagyon laza :)
Gold Dragon: Jó, csak ne zöld legyen :lol:

Academy (:shock: - ez meg mi???):

Gremlin: Háát ha egy szabvány gremlin :D úgy néz ki mint a H3-ban akkor ez egy igen távoli rokona, olyan mint egy idétlenül megrajzolt goblin :?
Gargolyle: Bakker, mi ez? Kályha? :lol:
Rakhassa: Neki azért jó, mert nem lehet hasonlítani az elődjéhez, egész jó
Golem: Ez egy Dzsinhez közelebb áll mint egy Gólemhez és minek a kardok? :roll:
Mage: Háát, elmegy, bár nekem a H3-as mágus stílusa jobban bejön
Master Genie: Jujj, jó nagy karjai vannak, az egész lény olyan, mint egy karikatúra :lol:
Titan: Na ez egész jó lett

Vagyis: Én is megtaláltam az első dolgot, ami nem tetszik a H5-ben, ezt pedig az academy :(...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 18:34 

Ízlések és pofonok nekem a H% Academyje jobban testzik mint a Sylvan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 19:34 

Első ránézésre elfogadhatóak a lények, csa azt nem tom fa**é hardcore nega a titan :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 19:47 

Djupha írta:
Első ránézésre elfogadhatóak a lények, csa azt nem tom fa**é hardcore nega a titan :P

Gondolom mivel nem görög/mágus stílusu hanem török/indiai stílusu lett a vár ezért őt is átplasztikázták :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 25 vas., 21:29 
Heroes Team

A titán az tényleg jól sikerült, mondjuk sajnálom hogy a naga kimarad, de hát itt ez az új lény, a rakshassa(vagy mi a jó ég); Gremlin, hááát (valaki nagyon szerethette a Szörnyecskéket, vagy mi volt a film címe), A gargoyle az mindenre hasonlít csak arra nem amire kéne, A gólem az tetszik, bár a kardokat én is feleslegesnek találom, A mágus mintha egy gyerekkönyvből lépett volna elő, a dzsinn meg valami jövőbeli sci-fiből (legalábbis nekem ez jutott róluk eszembe)
A nature-ös vár nekem kifejezetten tetszik egy-két apróságot leszámítva, pl: zöld színű Arany Sárkány (úgy látszik megmohosodott :D )
meg az ultramodern frizurájú unikornis (ő lesz a vagyánycsávó ezentúl), na és az karfiol szerű dendroid...
Nem tudom én még mindig úgy vagyok vele, hogy lehet jó játék lesz (reménykedem és fohászkodom), de valahogy nekem hiányzik a Heroes feeling, és itt és most nem az zavar hogy új lények vannak, sok jó régi lény viszont kimaradt etc. hanem az egész összhangja, megvan bennem az az érzés hogy én már ilyen játékot játszottam (főleg a grafika miatt) és nem egy új játékot kaptam, ami a régi nagyok szelleméből táplálkozik.
UI. :D Bocsi ha nagyon "lila" voltam, de csak így tudom megfogalmazni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 15:47 

Na megint csúszok, de hát meló van..:)

Az academyvel kezdem, mert az nekem is megdobogtatta a szívemet!

Gremlin: akárha egy tibeti kolostor sötét zugából lépett volna ki. A feje télleg csúnya (de hát milyen legyen??) viszont baró a szerkó meg a kürt.

A gargoyle-t látni kell animálva! Ha szépen "elevenedik" meg akkor nagyon állat lesz. Igazán betudnám passzintani néhány ázsiai szobor közé!

Szerintem király a golem is. Nem gondoltam volna hogy igy el lehet rugaszkodni a szó jelentésétől, de ha egy testőr szoborra gondolunk egyanyagból gyúrt entitás helyett, akkor jó. A név meg másodlagos...

Mage: Prince of Persia hangulata! Király:)

Genie: Kicsit nehéz kivenni, de a hangulata passzol

Rakshassa: Shiva istennőt átgyúrták kék, mutánssá. Ha a piros kupac lekerül a fejéről, akkor király.

A titan nekem valahogy túl gizda. Legyen már igazán monumentális. Viszont legalább már nem zsebből szedi a villámokat :lol:

Mindent egybevetve nekem is eddig az academy tetszik a legjobban!!! Főleg az ázsiai beütés miatt, és mert sikerült megtartani a névlistát nagyjából, mégis igazán új lett. Ilyesmit kellett volna minden várnál!!!

folyt. köv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 16:02 

Hali!

Köszi a képekért Poetice!

Spirit - szerintem erdőtündérre (erdőszellemre) gondoltak, naon cuki kiscsaj!

Wardancer - nagyon ott van, hozza a Warhammer feelinget! Két karddal nyomja az ipart, remélem jól leanimálják, amint őrülten kaszabol mindenkit szerteszét!!!

High elf - szerintem ez is eléggé Warhammeres, naon kerály!

Battle unicorn - annyira nem gáz a séró, sokkalta vadabbnak néz ki vele! Aranyos, szeretni fogom picipónit! :lol:

Dendroid - elsőre kicsit fura, de szerintem sokkal vadabb, darkosabb kinézete van, mint a régi jó faemberkéknek (még szép, hogy nem valami Gyűrűk Urás ent apót tettek be). Engem elsőre valami századeleji (mármint múlt század eleji) horror-scifi szereplőre emlékeztetett. Meglátjuk majd, milyen lesz az animáció...

Gold dragon - ez is ott van, csak én sem értem, miért ződ. Bízzunk benne, hogy ez még az uppgrade-eletlen verziója, és ennek nem Gold lesz a neve, hanem mondjuk Green Dragon)... :lol:

High druid - jesssz! Egy az egyben Warhammeres feeling! Tetszik!

Bevallom, ezidáig a tündibündis elf vár tetszett a legkevésbé nekem mind a H1-H2-H3-H4 részekben, de ez fenomenális!!!!

Academy már ennyire nem jött be:

Master gremlin - inkább valami orosz kozáknak néz ki.

Gargoyle - hülyén fog mutatni, hogy a hős bazi nagy "ládákat" cipel magával...

Genie - túl csiricsáré...

Mage - baromi bamba a szeme

Golem - na, ő már kezd frappáns kinézettel rendelkezni!

Rakshassa - kerály! Látszik rajta, hogy írtani fog, mint vadállat!!! :lol: Már ezért az egy lényért megéri majd academyvel lenni!!!!

Titan - az összes eddigi rész legjobban sikerült titánja!!! No1!!!

... ebből látszik, hogy izlések és pofonok... de legalább egyre jobban várom a H5-öt!!! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 16:10 

Sylvan

1értelműen a dungeon világos oldala:) Azt már most mondom, hogy a játék mottója ez lesz: SOK AZ ELF-IMÓ KEVÉS A MÓKA... :twisted:
Nem mintha nem csípném az elfeket, de ha télleg széles körben elterjedt dolgot akrtak, hogy lehetett két ilyen elf-várat kreálni? És nem (csak) az a baj, hogy túl sok emberszabású van a várakban, hanem hogy kevés a szörny :roll:
Ettől függetlenül a Sylvan 2 fokkal jobban teccik mint a dungeon.

spirit: új sprite, hozza nagyon a hangulatot!

war dancer: mintha láttam volna már egy elfet két piszkával a kezében... :roll: :?:

high elf: nekem ez a fazon is ismerős nőiben... :roll: :?:

unicorn: nem elég hogy 4ik szintig degradálják, még be is varrják tetkókkal. Nekem az unicorn tök nem ez, viszont ettől függetlenül passzol a vár hangulatához, talán jobban is mint origibe.

dendroid: hát télleg karfiol, remélhetőleg lemodellezve javult valamelyest

druid: mit keres ezen a szinten?? akármilyen varázslatot tud is!! ezt amig meg nem jelenik a gém nem fogom felfogni. amúgy pedig állat-barát :lol: bár inkább sámán, de mint mondtam a név másodlagos nekem. bár a druidákat így is el lehet képzelni, hiszen a csuhás muki az maradjon szerzetes. Sőt, ez így jó.

gold dr: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 16:18 

Silver!

Nem biztos, hogy szintek szerint van rendezve! Ez csak amolyan koncepcióterv szerintem, csak épp a druidát emelték ki. Azért már csak a sanyi lesz a kerály, nehogy már ne falhassa fel a druidot egy csammantásra! :lol:

A druidot én 4. szintre lőném be, és akkor már is 5. szintű lészen a picipaci, és 7. a sanyesz ... így már mindjárt máshogy hangzik, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 19:20 

Most, hogy így újra megnézegettem a képeket ez esett le: az elf íjász ismét fiú! :D Bár vannak csajok (nélkülük uncsibb is lenne a játék :)) de legalább nem csináltak minden tündéből Tündét :lol:!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 19:26 

Nekem ott kezdődik a gond, hogy a kasztok nagyon ismerősek más szj halmazokból ami miatt többé nem lesz egyedi.
A druidák sosem viseltek állati ruhákat se a történelmi kelta/germán eseményekben vallásokban se nem a fantasy világban (és ha a H elveszti az egyediségét más téren akkor itt is ragaszkodjunk inkább a sablonokhoz!) Ha van rajta szarvasbőr akkor miért nem sámán, ha sámán akkor meg mit keres itt?
A Sylvanban csalódtam a legnagyobbat (ráadásúl a 3 elf tajtra ugyanolyan ha jól megnézzi az ember) és az Academy volt idáig a legjobb, legszimpatikusabb. Viszont a vízköpő még mindíg furcsa. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 19:41 

Tomcsics írta:
Viszont a vízköpő még mindíg furcsa. :shock:

Ja, egy kályha! :lol: Nekem a gótikus stílusú vízköpő szerű gargoyle jobban tetszett. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 20:10 

Balee írta:
Tomcsics írta:
Viszont a vízköpő még mindíg furcsa. :shock:

Ja, egy kályha! :lol: Nekem a gótikus stílusú vízköpő szerű gargoyle jobban tetszett. :cry:

A Gargoly jelentése vízköpő nem? :shock:
Nos ez már nem a régi Academy az egyszer biztos teljes az imig váltás. Tibeti Gremling rulez :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 20:47 

Elvileg a kiegészítőben 5 új vár lesz, és én már azokra gondolok bár még az eredeti sem jelent meg. Szerintem ha az új szisztematikát követjük akkor ez lesz:

Törpék:
Bányász:
Lassú lenne viszont a támadássa jó lenne.
Hobbit:
Parityával lőnne.
Kos:
Felöklelné az ellenfelet.
Kovács:
Szintén közelharci egység lesz.
Kőtörő:
Ez valami nagy bestiális lény lenne, simán menne bunyózni.
Valkür:
Itt a törpéknek mindíg is volt egy kis viking/germán beütésük, ezért nem tartom kizártnak, hogy a Valkür mint varázsló vagy lövész jelen lenne a várukban.
Sárkánygólem:
Elvileg a vörösszakálú törpék tervezték. Szóval nem kizárt, hogy megtisztelik jelenlétükkel a várat. Ez sokat dobna rajta.
Nos ez lenne a törpék vára, vélemény? Szerintetek mennyire fog hasonlítani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 26 hétf., 21:12 

Beorn the Shapeshifter írta:
Hali!

Köszi a képekért Poetice!
...
Nincs mit, de a köszönet inkább annak jár, aki feltette a hiv fórumra. :)
Tomcsics: Sztem ez nem is rossz 5let. :idea: Talán a bányász és a hobbit helyet cserélhetne, a kos upgradje meg akár a kaput is betörhetné (ostrom :))

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]