Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:10 

Én benne vagyok,bár szerintem nem kerülök be a csapatba,mivel Conannek nem tetszik a képem :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 18:45 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 19:27 

Conan,ez kevés!
Gratulálok a szellemes hszed-hez,viszont igazságtartalma az nuku!
Az offot meg kéretik kerülni
Hogy a kedvedre tegyek ismét :D :

Titi vs Süni
Random,balance L,native style
Thane Tower Crag Hack Stronghold
Első héten ballisztával felszerelve rohamozott Crag,de ígyis elég lassan ment előre,a kevés arany nem tett jót a 2.heti tervnek,ugyanis capitolra arany nem jutott
Tényleg,muszáj macit húzni 2.héten?ha nem húzok bebukom a meccset? :D
Kitörtem 30 cerberin,majd 85 gargoyle levett pár gyalogost,meg 1 thundert,így 4es att kard a jutalmam,3.várat gyorsan bevettem,bányákat elfoglaltam,expert air,earth már meglett,csak slow és haste nélkül elkezdtem lámázni
3.héten 38 gorgon vezetett a boldogsághoz,középen kicsit nézelődtem,felvettem a kesztyűt,majd 4.héten 4 szürke és 11 thundr társaságában fosztogattam
2 db 5k xp-t hozó pandora,plusz 2 attack növelő
Egyik várból jött slow és haste,Titi rámszólt h vegyem ki a lényeimet,ez sikerült jött is a dögvész
2.1.5nél főcsatáztunk,minkét oldalon full sereg
Thane 10 13 10 6 Crag Hack 16 4 6 4
Megkaptam a chaint a nyakamba kezdésnek,expert slow majd expert haste,ezeket nyomtam
Sikeresen daráltam,de csak 1 resist jött be,így az implo,chain,lighting hármas odavágott párszor,a végén 78 obsidian vs 148 hobgoblin
Neki maradt mana,okosan használta,be is vert simán
Köszi a meccset,szintén könnyedén nyertél

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 20:12 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 20:55 

Én is madarakkal szaladgálok 3.4.nap a svéddel,sőt Craggel is ment ez,hiszen kaptam ballisztát(war machine)
Értem én hogy 3.héten te már tudsz foglalni az ellen várából,de nekem vagy view air nincs,vagy a blokkjaimmal van gond :?
Lehet hogy ismét egy kifogásnak tűnik neked,de Titi ellen az utóbbi 2 meccsen nem feküdt a strongholdnak,legalábbis a pálya nekem nem volt megfelelő :?
Én mióta Mastinoval játszok,mindig a pénzre megyek első héten,múltkor fortressel(ami talán olcsóbbnak számít) rámentem a lényekre első héten,2.héten 2 treasury,3 kripta lett a betevő,mégis kaptam tőle egy sima rusht 4.hét elején,én pedig nem tudtam kivenni akkor a lényeimet,sőt a wyvern,hidra fejlesztlen vala :roll:
De bocs ha értetlen vagyok,te is a nativeról írtál? :oops: :oops:
Mert nekem még egyelőre elképzelhetetlennek tűnik,hogy 3.héten én már az ellenfelem várait ostromoljam :shock:
Azt a 20k aranyat még meddig emlegeted :)
Ha ennyire izgat,ugyanannyi erővel lotsos naga bank,fullos küklopsz bánya volt a "főcsatához vezető úton",szal 1-2 napot megspóroltunk ezen
Ahhoz viszont hozzászoktam,hogy csak full fejlesztett sereggel támadok,biztos megfogadom a tanácsod,mert sok fantáziát látok benne

Titi pedig hiába csak ennyi randomot nyomott le,ellentétben velem,nekem gőzöm nincs a fix mapokról,ő pedig ott lett nagyon elismert,pár tanács,meccs után neki sem nehéz kitünően játszani randomon is!
Én meg igazából 1iken se vagyok említésre méltó,mert akárhogy nézem,nagy bakiktól mentesen nem ment le 1 meccsem se mostanában :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 21:05 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 21:18 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 21:20 

A küklopsz 4.hét elején való támadás esetén igen sokba kerül 3.héten,mert 50 kristályt nehéz ennyi idő alatt előteremteni,de az ogre még elképzelhetőnek tűnik az általad leírtak alapján
1ébként most Titi ellen talán betett az alacsony defense,de azt sem tartom normálisnak,hogy engedtem a archmagit,master gremót 2 körön át szabadon lőni,és a titán is elsült első körben :?
Ha a strongholdot annyira nem kedvele(bár ott van a képeden Tyraxor,aki kiváló mainnek randomon),akkor szerinted melyik várral érdemesebb nyomulni?
Az én tippem a rampart....
Nem tudom,de nativeban dungival még nem repesztettem,de tesztelés során sem ragadtattam el magam tőle,bár itt valszeg megint mellényúltam :)

Ezek szerint 99%(bár ezt eddig is tudtam)hogy nekem no 2vs2,azért gl minden résztvevőnek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 21:35 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 22:07 

A TE-ről általad belinkelt doksit már párszor átolvastam
Azért kérdeztelek meg mégis,mert hátha újdonságot hallok tőled,towernél pl én ezt a formációt hanyagolom,viszont ezentúl bevezetem
Azért kérem ki a te véleményedet,mert ennyi tapasztalat megszerzése után számomra jópár új dolgot tudsz mondani,Mastino is rengeteget segített nekem,szóval azt akarom mondani,hogy az írásaid nagy részét alkalmazni fogom,nem a levegőbe beszélsz...
De előbb írtad,h a végső esetben jöhetek szóba,akkor nekem nemigen lehet szerepem ebben a tesztben,hiszen te említetted nem 1szer nem én,h ellenem nem állsz ki az életben
Plusz akiket felsoroltál(még vannak páran szvsz) azok közül 1 tuti ráér
2 nyomós érvet hoztam fel,több nem is kell...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 22:16 

Valaki holnap 1 random? Csizu esetleg ráérsz?
Drgolyo,msn-en vegyél fel,aztán megbeszéljük a továbbiakat :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 22:52 
Heroes Team

ArchConan írta:
Csizuval ellentétben én azt tanácsolom ne a lénytöbbletedre gyúrj, hanem próbáld 3. héten elkapni az ellenfelet, ha valami drágább várral van...

Én ezt csak és kizáróan a Titi elleni meccsre írtam. Tudta, hogy az ellenfél magices hőssel van. Láthatta az attack és defense skill közötti különbséget --> Ezzel arra célzok, hogy Süni lényeit nem fogja tudni közelharcban lebontani, csak spellekkel. De hát egy 360-as chain ha van 9 maci (vagy több) semmit sem ér, mert Titi kap a nyakába egy mass slowot, vagy Süni saját egységeire egy mass hastet nyom és vége a dalnak. Szóval minél nagyobb Süni seregének HP-ja, annál kevesebbet ér Titi 360-as (vagy hányas) chainje. Tehát mégegyszer: ezt csak és kizáróan a Süni - Titi első mérkőzésre értettem, nem pedig egy állandóan használható taktikára! Nagyon nem mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 26 csüt., 23:28 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 1:26 

Stronghold azért is javult TE-ben mert a kükihez nem kell kristály. :)
Ez is újdonság amit Conan összeírhatnál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 7:32 

ArchConan írta:
Teki1986 írta:
Jah amúgy hétfő vagy kedden mehetne egy 2v2 TE-ben. Conan?

Nem tudom, hogy lesz-e negyedik ember, aki már felrakta a TE verziót és lesz ideje is játszani. :cry: Egyelőre talám mastino és én jöhetek szóba. Bogpistának és Ubulnak is fent van már talán...Pertus is ígérte, hogy felteszi.

Fix pályán kellene játszani, ahol állíthatóak a teamek és nincs restart.
Valamelyik tábori 2v2 pályán lehetne tesztelni a TE-t.

Süni csak legvégső esetben jöhet szóba, mint 4. játékos, de lehet hogy eljön az ő napja is jövő hét elején, ha addig nem találunk valakit!

Hali!

Én ráérek hétfőn is meg kedden is. Szívesen csatlakoznék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 8:29 
Heroes Team

Feltelepítettem a TE-t és játszanék is szívesen, meg kipróbálnám, de sajnos nem indul el. mss32.dll-es hibaüzenettel, hiányolja, pedig megvan. Viszont a h3wog.exe-vel meg el tudtam indítani, bár nem online, hanem hotseatbe próbáltam ki. Ott meg egy csomó wrong syntax hibaüzivel kilépett. :( Ez az offline próbálkozás miatt van? Előre is köszönöm segítségeteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 9:50 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 11:49 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 12:32 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 12:58 

Egyik kedvenc váram,a taktikot mindig beválasztom nyilván ha towerrel megyek
Eddig a genieket nem szedtem szét,általában nálam az összes master gremó,pár gargoyle,néhány magi
Ammo cartot szinte soha nem raktam be a mainemnek eddig :)
A TE ben akkor a level 7ek ugyanott vannak arany árában +,- 2,5 k
Legalább 30nál kevesebb gemet kell adózni a gépnek a titánért?
Kihagynám az egyik resource silot :)
Minden várral szeretek játszani,viszont infernoval kifejezetten utálok nyomulni,talán mert sokkal több ideig kell gyepálni a kisebb lényeket első héten,amíg végük nem lesz
Kitörni velük pedig szintén gázos 2.héten,jó tudom iganatius meg taktik,de drágák plusz nem sebeznek valami sokat :roll:
Mastino sem helyezte előtérbe az infernot,ahogy észrevettem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]