Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:11 

Beorn the Shapeshifter írta:
Tomcsics!

Ne aggódj! Már most biztosra veheted, hogy az első (második... harmadik...) H5 kiegészítőben ott fog figyelni az összes kedvelt, hiányolt lényed! Ez olyan biztos, mint ahogy én itt állok! ... öööö.... ülök... vagy mi... :lol:

Lehet igazad van Beorn de nekem pont ez a problémám, hogy csak a kiegészítőkben lesznek benne és ez az ami elszomorít. na mindegy. De még jöhet egy 7. nép is hiszen még meggondolhatják magukat a fejlesztők odáig még sok munka van :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:21 

Én azt hallottam legalább még öt várat fognak kiegészítőkbe pakolni... :roll:
Ebben az esetben a tippem az, hogy lesznek barbárok, Fortress, új várnak törpék, beast-men (kentaurok, hárpiák, gnollok talán? lásd történet), meg ki tudja, talán valami tündérvár-szerűség (sprite-al meg főnixxel). A sivatagi vár se elképzelhetetlen. Remélem Conflux nem lesz. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:25 

Nekem tetszett a Conflux csak az a baj, hogy nem volt mindenki elementál :)
Spirite már van nem? Főnix meg tényleg kellene. Én négyet tartok biztosra:
Fortes, Barbár, Conflux és Sivatagi (mert az szerepelt a Wog-ban is) Elképzelhető még a lagúna vagy ne adj isten ellopják az ötletemet és játszhatunk végre a magyarok oldalán is :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:47 

Vagy az enyémet, és lesz South Park vár. :D Na de félre téve a tréfát: Az nem sprite, hanem spirit, nem mindegy! No persze nem kizárt, hogy elgépelték... :roll: Amúgy szerintem nem érdekli őket, hogy mi van a woggal, meg mi nem, mert az nem "hivatalos". De egy 1000-est rá, hogy nem véletlenül voltak kihangsúlyozva a szörnyemberek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:56 

Remélem a pixie-sprite-faerie vonalat azért nem hagyják ki teljesen! Olyan kis édesek, imádom a tündibündiket! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 17:06 

:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 17:11 

Petro Mester írta:
Vagy az enyémet, és lesz South Park vár. :D Na de félre téve a tréfát: Az nem sprite, hanem spirit, nem mindegy! No persze nem kizárt, hogy elgépelték... :roll: Amúgy szerintem nem érdekli őket, hogy mi van a woggal, meg mi nem, mert az nem "hivatalos". De egy 1000-est rá, hogy nem véletlenül voltak kihangsúlyozva a szörnyemberek!

Igen ez igaz. Egy Sp vár marha jó lenne az lenne az egyik kedvencem :D
Szörnyemberek? Kik ők?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 17:12 

Beorn the Shapeshifter írta:
Remélem a pixie-sprite-faerie vonalat azért nem hagyják ki teljesen! Olyan kis édesek, imádom a tündibündiket! :lol:

:lol: Hát biztos nem az nagyh iba lenne. Hehe :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 19:19 

Biztos, hogy elgépelték, hiszen a szellem(spirit), mint necro lény nem tudom mit keresne az elf várban(Sylvan).
Főleg, hogy a H2-ben a druidás vár első szintje a sprite.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 20:03 

Tomcsics: Ht mondom, a beast-men, olvasd el a hivatalos honlapon a "Timeline" részleget...

warlock: A spirit abban a jelentésében, hogy szellem, inkább afféle sámánhitbéli szellemet jelöl (például az indiánok Nagy Szelleme angolul Great Spirit), szóval szerintem belefér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 16:05 

Petro Mester írta:
Tomcsics: Ht mondom, a beast-men, olvasd el a hivatalos honlapon a "Timeline" részleget...

warlock: A spirit abban a jelentésében, hogy szellem, inkább afféle sámánhitbéli szellemet jelöl (például az indiánok Nagy Szelleme angolul Great Spirit), szóval szerintem belefér.

ezt én is így gondolom, de ha jól tudom akkor alkoholt is jelölhet. Lehet, hogy egy részeges erdei csöves lesz a spirit? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 16:20 

silver írta:
Petro Mester írta:

ezt én is így gondolom, de ha jól tudom akkor alkoholt is jelölhet. Lehet, hogy egy részeges erdei csöves lesz a spirit? :lol:

Csdak azt ne!!!!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 16:51 

A hivatalos oldal fórumán feltettek két scant egy orosz újságból. 8)
http://img373.imageshack.us/img373/3558 ... rts2aw.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/7426 ... rts1iv.jpg
Elég vegyesek az érzelmeim. :? Sajnos jól sejtettem a nevekből, h a Sylvan várban legnikább elfekvannak, 4 féle van. :x Elég uncsi. :( Egyszarvú nem rossz, csak a szarva nem látszik. :o A Dendroid Soldier úgy néz ki, mint 1 sötétbőrű mikulás, csak a fejéből nőnek ki a kezei és a lábai :? És van 1 zöld sárkány (alatta Gold dragon... :lol: ), az jól néz ki. 8)
Az Academy-ről kicsit jobb véleményem van. Titán nagyon jól néz ki. :shock: A Golem is szép. Az Obsidian Gargoyle elég érdekes. :o Bár még jó is kisülhet belőle. A Ginie nekem nem tetszik... A Rakshassa meg csak 1 kék Goro... :?
Na várom a többiek véleményét. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 20:37 

A béta verziót le lehet tölteni az emule nevű progiról, de nem tom hogy működik-e.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 21:28 

Az én véleményem:

Sylvan - a legjobban mindenképp a druida néz ki, mint egy igazi természetpap. Az elf íjász jól néz ki, és a spirit is (majdnem meztelen hölgy :D ), a war dancer kicsit buzis, a dendroid nem rossz, az unikornis nagyon furcsa, és az pedig nem aranysárkány, hanem zöld.

Academy - hát itt a raskhasa, a mágus és legfőképp a titán mindent überel (utóbbi elmenne afféle heavy metál istennek, egyszerűen FANTASZTIKUS), a dzsinnés a gólem elmegy, a gremlint és a vízköpőt viszont furcsállom. A gremlint a kezében tartott fegyvere miatt, a vízköpő meg egyszerűen furcsa... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 22:32 

Üdv

Szerintem az Academy állat lett!

Ez a keleties hangulat jót tett neki, bár a mágus úgy néz ki mintha a három királyok egyike lenne. A Vízköpő is nagyon jó, gondoljunk csak bele hogy nézne ki, ha a megszokott formáját kapta volna? Egy nyugat-európai katedrális díszítő szobra az ezeregy éjszaka meséiben? Jót tett neki ez az asszír szárnyas bikára hasonlító forma, és az akkád írásra hajazó ragyogó írás a fekete márványon. Mintha a Hegylakó sorozat Ahrimánja akarna éppen megelevenedni. Nekem is Titán és a Rakshassa tetszik a legjobban, remélem ismét ütős vár lesz az Academy. A Dzsinn úgy néz ki óriási kesztyűjében és szellemszerű fejével mintha valóban mindjárt teljesítené minden kívánságunkat. A Gremlint nem tudom hová tenni, már az eredetijét sem értettem, hogy melyik kultúrkörből való. Mintha egy kürt lenne a kezében, de ebben nem vagyok biztos.

A Sylvan vár, ahogy az új Dungeon, ez se tetszik. Mi a fenének kell egy várba 3-4 egyforma egység? Hát nem szakadtak bele a nagy rajzolásba a készítők, az már látszik.

Majd figyeljétek meg, hogy fogjuk a terepen keverni a lényeket, egyik egy kicsi elf, a másik kicsit kócosabb, a harmadiknak meg két pengéje van egy helyett... Egyértelműen csalódás.

:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 22:41 

Ezen még dolgozni kell. négyzetek vannak hexagon hejett, és nem lehet
elmenteni, gameplay meg katasztrófális, semmiben sem hasonlít az elődökre. A grafika KIRÁLY, de a kamerakezelés még egészen kezdetleges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 22:55 

hw írta:
Ezen még dolgozni kell. négyzetek vannak hexagon hejett, és nem lehet
elmenteni, gameplay meg katasztrófális, semmiben sem hasonlít az elődökre. A grafika KIRÁLY, de a kamerakezelés még egészen kezdetleges.

Kicsit vissza lehetne olvasni. :wink: Mentés Alt+F7, betöltés Alt+F8...
És sok infót találsz még a korábbi oldalakon. :wink:

Nabunaid írta:
A Sylvan vár, ahogy az új Dungeon, ez se tetszik. Mi a fenének kell egy várba 3-4 egyforma egység? Hát nem szakadtak bele a nagy rajzolásba a készítők, az már látszik.

Majd figyeljétek meg, hogy fogjuk a terepen keverni a lényeket, egyik egy kicsi elf, a másik kicsit kócosabb, a harmadiknak meg két pengéje van egy helyett... Egyértelműen csalódás.

:roll:
Ettől félek én is, már látom magam előtt a Dwarf várat:
1 szintű dwarf üt, 2. két kézzel üt, 3. rúg, 4. pároslábbal rúg, 5. fejszével üt, 6. két fejszével üt, 7. a fejszét el is tudja dobni... :| :| :| :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 23:08 

Hát igen sajnos ez lesz nagyon a sablonra mennek, van egy olyan érzésem a 2D-s lények megroajzolása több ideig tartott mint a 3D-s modelleké. A Természet pont a változatossága miatt volt Természet. És amúgy meg nekem nem jönnek be az új képek. Félre nem érteni nem jönnek be hiába katintok a linkre :lol:
"Kék Goro" Itt a Mortal Kombat Gorora gondolsz? Mert ezek akkor valamit nagyon összekevertek :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 24 szomb., 23:54 

Tomcsics írta:
Hát igen sajnos ez lesz nagyon a sablonra mennek, van egy olyan érzésem a 2D-s lények megroajzolása több ideig tartott mint a 3D-s modelleké. A Természet pont a változatossága miatt volt Természet. És amúgy meg nekem nem jönnek be az új képek. Félre nem érteni nem jönnek be hiába katintok a linkre :lol:
"Kék Goro" Itt a Mortal Kombat Gorora gondolsz? Mert ezek akkor valamit nagyon összekevertek :cry:

Igen, sajnos arra gondoltam... :(
Nekem se jön már be az oldal.
Feltették újra:
http://img143.imageshack.us/img143/6193 ... 2aw4ec.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/8853 ... 1iv6cp.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]