Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 22 csüt., 19:10 

Petro Mester írta:
A Rakshassa az valami hindu tigrisdémon. Amúgy is aszondják, hogy az academy egyértelműen közel-keleti - indiai hatású.

Kösz. Akkor a Naga max semlegesként láthatjuk viszont. :( A Nekrós vár után azt hittem, a legjobb heroes lesz ez, de most kétségeim támadtak... :? Remélem a főnix hamvaiból föltámad...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: s
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 22 csüt., 19:13 

http://gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekm ... tek_id=927
új képek aki még nem látta volna,úgy látszik nem csak a ló lesz a hősnek amin lovagolni lehet :D,és különösen ez a kép tetszik az újak közül http://gamestar.hu/kepek.php?cmd=kepmut ... ep_szam=49
elf csajszi jól nézki,meg a hídra hatalmas,végre méretarányosak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 22 csüt., 19:56 

Petro Mester írta:
A Rakshassa az valami hindu tigrisdémon. Amúgy is aszondják, hogy az academy egyértelműen közel-keleti - indiai hatású.

Szerintem nem annyira, de kitudja.
Elég sok klaszikus lény van akik vagy semlegesek lesznek vagy benne se lesznek.
Hoppá! Nem azt nyilatkozták, hogy valószínű nem lesznek semleges lények max. elemmentálok? Akkor azok akik nincsenek benne egy várban sem azok a játékban sincsenek benne? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 22 csüt., 19:58 

Poetice írta:
Kösz. Akkor a Naga max semlegesként láthatjuk viszont. :( A Nekrós vár után azt hittem, a legjobb heroes lesz ez, de most kétségeim támadtak... :? Remélem a főnix hamvaiból föltámad...

Én azt mondom ez jó hiszen kimarad a Naga néni de kapunk egy teljesen új lényt és azért mégse legyen teljesen H3!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 5:59 

Én csak annyit mondok: a Heroes-sorozathoz híven kiegészítők is várhatók, szóval:
NE ESS PÁNIKBA!
Vagyis inkább ne essetek pánikba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 7:49 

Néma az új dungen vár majdnem a Warhammer Fantasy-s Dark elf sereg. Egyedül a Minó a kakuktojás benne

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 9:30 

Raksasa ügyben:

A D&D-ben szerepel ilyen lény, nagyon táp szegény, és télleg az indiai mitológiából lopták az ötletet (ha jól tudom). A Monster Compyban a raksasa egy tigrisfejű humanoid, csak 9. szintű varázslatokkal lehet rá hatni (ez mondjuk Heroes-ban az 5. szintűnek felel meg), varázsol, nekromanta képességekkel bír, és a harci értékei sem rosszak (már ha tényleg jól emlékszem minderre).

Innentől kezdve én is naon kiváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle!!! :lol:

Ja, és azoknak, akiknek nem tetszik, hogy nem pont ugyan olyan erősek/szintűek az új lények: szerintetek ha egy az egyben lemásolják a H3 lényeit, ugyan azzal, vagy nagyon hasonló speckó támadásokkal, ugyanolyan elrendezésben, szintekkel, az valóban jó ötlet lett volna? :idea: Így legalább lehet új startégiákat tanulni, megismerkedni az új/régi lények új/régi tulajdonságaival, és nagyokat örülni, mikor egy-egy ritka esetben megtaláljuk ugyan azt a kombót, amit már a régebbi verziókban használtunk. Szerintem. :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 szept. 23 pén., 11:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 9:36 

Petro Mester írta:
Nem tudom ki olvasta a hivatalos fórumot, én mindenesetre jót röhögtem, micsoda cirkuszt rendeztek, amikor azt hitték a Dungeon bannerén lévő Assassinra-, hogy modern géppisztoly van a kezében. :lol: Még azután se hitték el nagyon, miután ár többen mondták, hogy az számszeríj...

Amúgy a lista:

Sylvan: Spirit, War Dancer, High Elf, Battle Unicorn, Dendroid Soldier, High Druid and Gold Dragon.

Academy: Master Gremlin, Obsidian Gargoyle, Golem, Mage, Master Genie, Rakshassa, Titan.

Úgy látszik divat lett a hagyományosan erős lények lefokozása (minótaurusz, hidra, unikornis)... Arra a Rakshassára mindenesetre kíváncsi leszek...

Hmm, első látásra egész jót alkottak. De War Dancer az mi a fene? Kivették a törpöket, ezt viszont sajnálom, így nekik most nem lesz váruk :cry:. Hogy nem a Főnix, hanem az Aranysárkány a 7. szintű lény, annak kifejezetten örülök, nekem jobban bejön.
Az Academyről meg csak annyit, hogy kiköpött Tower, szóval tetszik. :D

Így a várakat elnézve ebben is sikerült túlszárnyalnia a H4-et, bár, hogy a H3-at is túl fogja, abban nem vagyok egészen biztos...

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 11:09 

A War Dancer!

Az AD&D-ben olyan elf kaszt, amelyik ultra táp, a lényege, hogy amíg az egyik kezével harcol a kardjával a másikkal varázsol.

A Dungeon vár továbbra is fáj, hogy ilyen lett, ezt simán csinálhatták volna egy Dark Elf várba, ami a Sylvan ellentéte, mino nélkül és a régi dungeont meghagyhatták volna apróbb módosításokkal. A artok után végül is nem lettek olyan szörnyűek a screenshoot-ok, bár nem a dungeonosok lesznek a kedvenceim (kinézetileg.)

A Sylvan fajai nekem nagyon teccenek, kiváncsi vagyok, hogy fognak kinézni.

Az academi-ben nem sok változás lett, és szerintem stílusilag a Raksasa nagyon beleillik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 11:39 

Amúgy rájöttem, miért nem fog sokaknak tetszeni a H5. A Nivalos fejlesztők most nagyon arra mentek rá, hogy egy-egy várhoz egy-egy faj tartozzon (pl.: Haven - emberek, Dungeon - sötét elfek), és ez szerintem nem jó. Hogy miért? Most őszintén, zavart eddig bárkit is, hogy mondjuk a goblin és ork hordákat emberek vezetik? Zavart bárkit is, hogy az elfek csak mint íjászok szerepelnek? Nem. Senki nem törődött vele, hogy a Dungeon lényeket gyakorlatilag csak az köti össze, hogy mindegyik a föld alatt tanyázik. Vagy például érdekelt valakit, hogy Adrienne, Tatalia leghatalmasabb boszorkánya nem gnoll vagy gyíkember? Nem, de nem is baj, mert így szívesebben harcoltunk vele. (Khm. :lol: ) És egyszerűen azért nem zavartak senkit se ezek a dolgok a Heroes legelső részétől kezdve, mert egyszerűen nem. Egyszerűen a heroes ilyen, és kész, nem is lehet jobban megmagyarázni. Nem jó ötlet, hogy más fantasy stratégiákhoz akarják hasonlóvá tenni, amelyekben egy-egy adott faj oldalán harcolhattunk. Meg az se jó szerintem, hogy most "darkosítani" akarják. Miért? Mert van sok tini goth vámpír- és démonfan, akik a fő piacot jelentik? A heores hangulata úgy volt, jó, amilyen volt, a maga kis meseszerűségével. Az inkvizítorok, meg a világfájdalommal bíró nekromanták (kiknek jelszavát ("Life is chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.") egyébként máris magáéva tették említett gothok, aki nem hiszi, énzzen utána a hivatalos fórumon...) teljesen komorrá teszik az egészet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a tököm tele van már az ilyen dark fantasykkal...
Vélemény?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 11:54 

Személy szerint én szeretek mindent, ami eléggé darkos, pedig sem trendy, sem gothy nem vagyok. Csupán vérmedve... de ezt most hagyjuk! :lol:

Petro Mester! Valahol említetted, hogy sok-sok éven át játszottatok a W40k-val. Mondjuk az is elég darkos, és ugyan vannak benne sci-fi elemek, azért elég sok fantasy beütés is található benne! Remélem ERRE nem untál rá?! Khorne nevében kérdem! :lol: :lol: :lol:

Ja, és szerintem várjuk meg, mi jön ki az egészből! Egyébként az egy vár - egy nép párosítás, ha jól összepakolják, nem rossz ötlet, kicsit erősebb lesz tőle az RPG-beütés, és könnyebb lesz néhány történetet megírni hozzá. Persze mindez szigorúan szvsz!!!

És még egy szó a jó öreg war dancerről! A sima Warhammerben ez egy totál őrült, csak a harcnak élő woodelf, aki két karddal kűzd általában, és életveszély a közelébe merészkedni... Szimpatikusnak tűnik... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 11:59 

Hmm, lehet rosszul fejeztem ki magam... Természetesen úgy általában nincs bajom egy darkos játékkal (mondjuk WH40K, nem untam meg, természetesen, még mindig tagja vagyok a Sötét Kaszások Templomának :D :P ), de a Heroesből NE csináljanak már darkos játékot. A Heroes az attól jó, hogy olyan amilyen. Szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 12:43 

Lehet, hogy igazad van. Tényleg azt mondom: várjuk ki, mi sül ki majd mindebből. Ha már mindenki túl lesz 100-150 óra játékon, akkor vitassuk meg, hogy jó lett-e a H5, avagy elkúrták, de nagyon.

A Sötét Kaszások Temploma nem valami ocsmány, fűevő elfek (bocs: eldák) gyülekezete? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 12:46 

De, az. :P És az eldák különben meg nem is hippik, mint fantasy rokonaik. :P De mindegy, ezt most hagyjuk, elvégre ez heores vagy mi...

Amúgy ti melyik várat fogjátok először kipróbálni? Én minden bizonnyal a Dungeont, egyszerűen szeretem a minótauruszt, a hidrát, meg a fekete sárkányt. No meg a lengén öltözött sötét elf lánykák is vonzóak... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 13:19 

Szintén! Szintén!

Minotaurusz számomra H3-ban is a kis kedvenc, és azt hiszem, a lengén öltözött sötételf lánykákkal sem lesz semmi bajom! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 14:32 

Mivel nincsenek barbárok a dungeon pedig khmkmh... ezért tuti a zermészettel vagy az Academyvel próbálom ki. Ez a fajhoz és darkhoz kötés szerintem se valami jó ötlet. A Heroes attól Heroes, hogy egy gyönyörűen kidolgozott mese ahol Ork és Ember is lehet barát ahol a törpe és elf nem veri ripityára egymást. A Heroes ettől heroes. És ez most elfog tünni. A 4-et túlszárnyalja simán de azt már kétlem, hogy a 2-3 is felüllesz múlva.
Egyedül az Academy nincs fajhoz kötve. Tehát tuti az lesz az egyik kedvenc
A véleményem a kiegészítőről: Nem fogják 2 nap után piacra dobni minimum 1 év fog eltelni és adigra kitépem a hajam a törpicsek és ork hiány miatt. Meg kentaur sem lesz. SEMMI SE LESZ EMIATT A FAJ DOLOG MIATT!!!
Ráadásul elég nagy parasztság, hogy kihasználják, hogy valakinek a barbárok a kedvencei és ezen akarnak meggazdagodni. De miért csinálják ezt velünk? Hiszen a cím már eladja magát bármilyen rossz is lesz. De mindegy. Jobb lesz ez mint a 4 csak a korai lelkesedésem már kezd hiányozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: s
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 15:50 

DarkPrince írta:
http://gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=927
új képek aki még nem látta volna,úgy látszik nem csak a ló lesz a hősnek amin lovagolni lehet :D,és különösen ez a kép tetszik az újak közül http://gamestar.hu/kepek.php?cmd=kepmut ... ep_szam=49
elf csajszi jól nézki,meg a hídra hatalmas,végre méretarányosak

Ezt már az infernonál tudni lehetett, ha megfigyeltétek, ott démon-hősök gyalogosan mászkálnak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:01 

Nekem a dungeonnal az a bajom, hogy négy lény tul.képpen darkelf csaj, csak másképp maskarázva... Ez nemigazán fantáziadús. A minót mondjuk tényleg jól beleépítették, és annak azért KIMONDOTTAN örülök, hogy a dungeon darkos lett, mert sztem nem az egész játék az, csak a dungeon (ja meg a nekro eheh). Hogy miért? Mert a föld alatt milyen legyen a hangulat????

A lények pakolgatásáról: az hogy áttették egy szinttel lejjebb, nem nagy ötlet, nem nagy újdonság. Elég gyatra? Most komolyan, kinek jelent akkora új-élményt, hogy az egyszarvút kettővel lejjebb tették? És a Sylvanban meg a druidák lesznek 6. szinten? Mint a dungeonban a boszi???? Ne kínozzanak már?

Most komolyan, ki az aki rangban feljebb tud elképzelni egy druidát egy unikornisnál, meg egy dendroidnál???
Azért a fő meghatározója a szint-besorolásnak a HP. Hogy fog ez kijönni????

Most már én is FÉLEK :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:03 

Tomcsics!

Ne aggódj! Már most biztosra veheted, hogy az első (második... harmadik...) H5 kiegészítőben ott fog figyelni az összes kedvelt, hiányolt lényed! Ez olyan biztos, mint ahogy én itt állok! ... öööö.... ülök... vagy mi... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 23 pén., 16:04 

Gondolom azért olyan nagy rangú a boszi meg a druida mert ők tudnak varázsolni és hozzájuk képest a "halandók" azok ugye nem nagy számok, gondolom ez az új logika.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]