Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 09 csüt., 21:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az eddig beérkezett csapatok: (Frissítve: 2009.07.17 08:40 óra)

H3 támadás:

1. Vologya Mester
2. KTibsza
3. Teki1986
4. Titi
5. DaMaGepy
6. Bogpista
7. Jou
8. Dreegar
9. Ati
10. Zsombor
11. Sorceress
12. Werul
13. Csizu

H5 támadás:

1. Vologya Mester
2. KTibsza
3. Teki1986
4. Titi
5. Bogpista
6. Jou
7. Ati
8. Zsombor
9. Sorceress
10. Csizu

Baráti üdv!

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2009 júl. 17 pén., 8:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 10 pén., 3:22 

Sziasztok,

Beküldtem a támadás csapataimat én is, mindkettő elég érdekesre sikerült szerintem (ami egyenlő a gyengével), erősen meg leszek lepve ha sikerül velük normális helyezést elérnem :)

Tábori esélyekről: szerintem 1 vs 1-ben Dreegar a favorit, nagyon sokat játszik az elmúlt időben, borzasztó nehéz megverni őt, nem szokott hibázni és nagyon gyors szinte minden mapon. A másik nagy favorit az örök máker, az ész nélkül játszó, ámde valahogy mindig sikeres Th :) Én őket emelném ki a mezőnyből mint esélyeseket, a többieknek ilyen-olyan okok miatt kevesebb esélye van a győzelemre :)

2 vs 2-re én a Pumpást szeretném párnak. Nála sose lehet tudni mi fog történni, egy élmény vele a játék, stressz mentes, szórakoztató, igazi csapatjátékos :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 10 pén., 6:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Titi mindig szerénykedik, de a támadás csapatai általában annyira gyengék, hogy az első 6-ba biztosan beférnek... :shock: :P :o
Ha Pumpást szeretnéd párnak, akkor a kenőpénzt utald át a számlaszámomra és meglátom, hogy mit tehetek! :lol: :wink: :lol:

Az esélyekről:

1vs1 torna: Itt biztosan nem végzek az élmezőnyben jó szokásom szerint, de igyekszem pár meglepetést okozni... :P Dreegar, ssth, Bogpista, Csizu vagy akár Bozso (ha lejön 1vs1-re) is ott lehet az elsők között. A tavalyi bajnok mire lehet képes, azt nem tudom, de hogy jön a táborba, az már majdnem bizonyos... :shock: Itt a 4 és fél napig tartó koncentrációs képesség és a szerencse fog dönteni a bajnok személyéről. :wink:

2vs2 torna: Mivel a párok még nem ismertek, ezért nehéz jósolni, de az biztos, hogy bajnoki cím védés nem lesz, mert Sorci nem lesz ott csak támadásokon! :( :P :(

A H3 és H5 támadás tornákra majd Dragon Colléga ad egy mindenki számára érthető és kimerítő elemzést, legalábbis remélem... :wink:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 10 pén., 7:39 
Heroes Team

Kizárólag Adler kedvéért: :wink:

H3 1vs1 Torna:
Te jó ég mikor voltunk utoljára ennyien a táborban? 18 fő az 1vs1 tornán úgy, hogy olyan alapemberek hiányoznak a sorból, mint Boti, Sorci vagy éppen szerénységem. :)

1. Vologya Mester
Minden táborban történik minimum egy kirohanás, miszerint soha többet nem rendez tábort, azonban szerencsére ebben az EGY esetben hajlandó megszegni ígéretét, mindenki nagy örömére, melyért mélységes hála neki!! A szervezési feladatok mellett nem feltétlen motiválja a győzelem, persze alkalomadtán néha újra fellángol benne a diadal vágy, pláne, ha olyan emberrel akad össze aki kicsit alábecsüli... melytől azért mindenkit óvaintenék! :wink: :lol:

2. Titi
Akihito császár ivócimborája és Kodzsong császár utolsó, de kivételes képességű udvaribűvésze, mindenki számára félelmetes ellenfél. Soha egyetlen csatát sem vesz félválról, melynek okán mély és sötét rettegést ültet az ellenségei szívébe. :!:

3. Bogpista
Pityu a Devilmester számtalan sikeres csatát megvívott már nevesebbnél nevesebb ellenfelek ellen, kivétel amikor 1 devillel akarja végigtolni a komolyabb guardokat. Olyankor is győzedelemeskedett a sötét erők gonosz vezérén, LSSAH_Boti nagyúron (bizonyosan gonosz, ha már a táborba sem tolja el a hátsóját :lol: ), amikor arra senki másnak sem volt esélye. :lol:

4. Jou
Kihevervén a 7. napon érkező Hydrákkal járó sokkot, Jou testvér igencsak kitanulta a lovagi mesterséget. Senki nem állhat az útjába, amennyiben négylevelű bajtársai is vele vannak. :!:

5. Karesz
Karesz a Csíítek kivételes képességű Őre visszaszerezvén a bizalmat, (vagy legalábbis azt gondolván), újra harcba száll Magyarhon legnevesebb bajnoki címéért, és bizony a dicső Csíít nemzettség támogatása nélkül is sok borsot törhet ellenfelei orra alá. :wink:

6. ssth
Ssth, alias Nietzsche mély filozófiai gondolatok mentén kergeti őrületbe Erathia bajnokait. Címeire törő ellenfeleinek azonban jóval nagyobb kín, hogy a tudása mit sem kopott az évek során, bár lassan ősz hajszálak szegélyezik megfáradt homlokát. :lol:

7. Adler
Olyan ez mint a biciklizés... mondhatnánk joggal, hiszen Adler töretlen lelkesedéssel és önbizalommal érkezik ezúttal is mint ahogy tette eddig az összes tábor esetében. Bár ritkán kegyeltje Fortuna nagyasszonynak, mégis minden alkalommal keményen megkeseríti a bajnoki aspiránsok életét. A kiváló alkalom, megfakult dicsőségének és hírnevének helyreállítására, nem kis motivációt kölcsönöz a nagy öreg Cassano de la von Adler nagyúrnak. 8)

8. Hitehagyott (Pumpás)
folyt köv. hamarosan...
update: jövőhéten remélem lesz időm... ha egyáltalán még érdekel vkit a folytatás. :? :lol:

9. Dreegar
10. Dragon
11. Csizu
12. Werul
13. DaMagepy
14. Zsombor
15. Credo
16. Süni
17. GJodie (?)
18. Bozso (?)

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2009 júl. 17 pén., 9:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 11 szomb., 6:44 
Heroes Team

Nimbus írta:
Kizárólag Adler kedvéért: :wink:

H3 1vs1 Torna:
Te jó ég mikor voltunk utoljára ennyien a táborban? 18 fő az 1vs1 tornán úgy, hogy olyan alapemberek hiányoznak a sorból, mint Boti, Sorci vagy éppen szerénységem. :)

1. Vologya Mester
Minden táborban történik minimum egy kirohanás, miszerint soha többet nem rendez tábort, azonban szerencsére ebben az EGY esetben hajlandó megszegni ígéretét, mindenki nagy örömére, melyért mélységes hála neki!! A szervezési feladatok mellett nem feltétlen motiválja a győzelem, persze alkalomadtán néha újra fellángol benne a diadal vágy, pláne, ha olyan emberrel akad össze aki kicsit alábecsüli... melytől azért mindenkit óvaintenék! :wink: :lol:

Üdv Bátor Harcosok!

Kösz Cimbi, szórol-szóra igaz... :P :wink: :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 12 vas., 17:22 
Heroes Team

Mivel megint nem akarok sokat foglalkozni a támadással, Werul meg valszeg kiválaszt egy lényt és a köré építem meg a seregét, így szerintem egy régebbi seregemet fogom újrajátszani, az árakat újraszámolva... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 12 vas., 21:24 
Heroes Team

Sziasztok!

A térképek készülnek, Bogpista és Süni nagy segítséget jelentenek nekem. Igyekszünk izgalmas és kihívást jelentő térképeket készíteni, amelyek közepesen gazdagok és jól játszható azok számára is, akik kevésbé rutinosak és kevesebbet játszanak.

Az én véleményem a tábori 1v1 szereplést illetően az, hogy nincs egy olyan ember sem, akit esélyesként lehetne kiemelni. Lehet, hogy a sors majd úgy hozza, hogy Gipsz Jakab nagy fölénnyel győz, de előreláthatóan egy szoros és utolsó körig kiélezett versenyt várok. Az indok az, hogy idén először szerepelnek majd olyan térképek, ahol a játéktudás és a kombinációs képesség valamint a pontosság előtérbe kerül vagy inkább dominánsabb lesz, mint eddig. És akkor még nem beszéltem az "állóképességről" a folyamatos játékról, ami napról-napra próbára tesz majd minket.

Akiktól jó eredményt várok, az Ssth, Dreegar, Jou, Bogpista és sötét lónak tartom Sünit illetve Bozsot, feltéve ha eljönnek persze. Titi is ide szeretném sorolni, de rá jellemző, hogy hamar "elfárad", nem figyel oda, könnyelművé válik és ez rányomja a teljesítményére a bélyegét. Ha valahogy elérné, hogy magas szinten tartsa a játékát (red bull tuning pl.), akkor esélyesként léphetne elő ő is.

Ha Sorci jönne, akkor őt jelölném esélyesnek :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 12 vas., 22:08 

Hi
Én nem tudok sokat hozzátenni Csizu hozzászólásához, talán annyit, hogy saját magát kifelejtette az esélyesek között megemlíteni, valljuk be, ott van a helye :)
Dreegar-t én külön kiemelném, ha elkapja a fonalat, ember legyen aki megállítja, de néhány rossz lépés elveheti a kedvét...
Elég nagy sansza van a végső győzelemre...
Azért megpróbálok egy tisztes helytállást felmutatni, és formába lendülni :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 13 hétf., 21:25 

Elküldtem a támadáscsapataimat én is. A H5-ös nagyon jó lett, attól sokat várok :lol: 8) A H3-as egy régi csapatom átdolgozása, nincs benne sok finesz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 13 hétf., 22:52 
Heroes Team

Elment nekem is, sok filóznivaló már nincs rajtuk úgysem, majd kitalálom a hátralevő időben, mit kellett volna ezek helyett küldeni :) H5 majd kiderül mire jó, H3 szintén kiderül, hogy lesz lapos a végére a seregem :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 15 szer., 19:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Már csak alig több, mint 2 nap a támadás csapatok beküldési határidejének lejártáig. Nem sok csapat érkezett be eddig, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a küldést, mert aki lekésik, az lemarad! Várom a csapatokat! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 16 csüt., 0:02 

9 perc 41 másodperc gondolkodás után (természetesen részletekben, reggelente a wc-n) létrejött a csapatom, hogy legyen kin mulatni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 16 csüt., 23:07 

Elmentek a csapatok.
Fantáziamentesre sikerültek. Maj iszunk kicsit hátha akkor úgy néz ki mintha lenne bennük fantázia :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 17 pén., 9:14 
Heroes Team

No akkor mindjárt én is letöltöm az árlistákat... :oops:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 17 pén., 9:53 
Heroes Team

Nimbus írta:
update: jövőhéten remélem lesz időm... ha egyáltalán még érdekel vkit a folytatás. :? :lol:

Szerintem van akit érdekel, és elolvassa... :roll:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 17 pén., 13:55 

Elküldtem Vologyának a csapataimat. Lesz min izgulnom, míg meg nem tudom a tiéteket. :roll:
Többet nem segítek. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 17 pén., 14:45 
Heroes Team

Beküldtem én is a hordákat, a H5 az új alkotás, asszem fog pár kellemetlen percet tartogatni mindenkinek, a H3 az egy régi csapatom feltámasztása, kiderül működik-e még ami akkor ment! :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 17 pén., 15:45 

Lassan meg kéne nézni az árlistát, de 8-ig biztosan beküldök egy csapatot! :D

Nimbus:
Inkább az a kérdés, ki nem olvasná el az esélylatolgatást! Attól, hogy még nincs olyan sok komment hozzá, nem kell csüggedni :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 17 pén., 16:34 
Heroes Team

Naná hogy érdekelne minket a folytatás Nimbi! :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 júl. 17 pén., 17:22 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az eddig beérkezett csapatok: (Frissítve: 2009.07.17 20:00 óra)

A jelentkezést ezúttal lezárom!!!

H3 támadás:

1. Vologya Mester
2. KTibsza
3. Teki1986
4. Titi
5. DaMaGepy
6. Bogpista
7. Jou
8. Dreegar
9. Ati
10. Zsombor
11. Sorceress
12. Werul
13. Csizu
14. ssth
15. Nimbus
16. Lord Shaba
17. Magix
18. Dragon
19. Karesz
20. Süni

H5 támadás:

1. Vologya Mester
2. KTibsza
3. Teki1986
4. Titi
5. Bogpista
6. Jou
7. Ati
8. Zsombor
9. Sorceress
10. Csizu
11. ssth
12. Nimbus
13. Lord Shaba
14. Magix
15. Dragon

A támadás csapatok várhatóan az ellenőrzés után a holnapi nap folyamán kerülnek ki ide a fórumra...

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]