Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 200 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 11 kedd, 19:55 

Beorn the Shapeshifter írta:
... és ha véletlenül sikerül eldöntened, hogy melyiket válaszd, a következő, hasonló, általad elfoglalt várban tuti, hogy épp a másikakat építette föl az eddigi tulaj... :lol:

...na épp emiatt döntök igen gyakran erőforrás-igény/tartalék egyezőség alapján...
pl. efrit sztem jobb, de néha az az 5 kén is kéne, amit megspróolok a nightmare-rel (meg azért a terror spellt is komálom :)
született már hasonló döntés az unikornis mellett is, holott a griff jobb
szégyen-gyalázat, de előfordult már, hogy a nagára voksoltam (pláne, ha van titánod, nem olyan hasznos a dzsinn)
egyedül venom mellett nem döntöttem még vámpír helyett :)
amúgy bizonyos kombókat a gép tutira megjátszik, pl. :
többnyire rerővárban nomád/ogre, de kükit soha nem választ (drága, de sokkal jobb)
természet: unicorn/f.dragon (utóbbival mélységesen egyetértek)
rend: dzsinn/g.dragon (na ezzel már nem értek egyet)
halál: vámpír/ördög (igazából a b.dragon/ördög a legnehezebb választás)
káoszban érdekes módon néha a hidrát választja :shock: :shock: :shock:
életnél meg néha a championt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
de egy jó nagy pályán többnyire jól dönt (fekák és angyalok mellett)
az angyal ellenfeleket főleg akkor szeretem, ha tudok impet idézni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 7:30 

Jó reggelt kedves most ébredőknek. Este megpróbáltam összeállítani a H3 minden kapható verzióját az itthoni - szigorúan jogtiszta - lemezekből.
Az alábbiakat találtam:
H3 alaplemez (kb 3 példányban)
Kiegészítő SoD
Kiegészítő AB
Kiegészítő H3 Essential.

Nem tudom van-e még valami amit vadásznom kellene. És egyáltalán: A H3 Complete-nek miért csak a 2. lemeze van meg? És kapcsolódik ehhez a Heroes Chronices? Kicsit dühít a saját tudatlanságom. Cat

Folytatva:
A H4 milyen részekből áll, amiről nem tudok?
Itthon található:
H4 alap
Kiegészítő TCS
Kiegészítő WoW

Ha valami hiányzik esetleg hol lelhető fel? Éppen túrára indulok. Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 9:46 

Szia Cat! Rég halllottunk rólad! :lol:

Amiről én tudok (remélem nem írok hülyeséget):
- a Complete azért 2 cd-s mert ennyire sikerült bezsúfolni az alap játékot + a két kiegészítőt (RoE + AB + SoD)
- a Heroes 3-hoz a Chronices csak amolyan "fizess már még egy kicsit a nagy semmiért" kiegészítők közé tartozik, azaz kapsz néhány új kampányt, hőst, és ennyi. Egyébként valahol ezen a honlapon ki lehet túrni az adatait, bevallom én még nem láttam élőben.
- Heroes 3-hoz más hivatalos kiegészítő nem létezik, de lelkes modderek készítettek párat, amit szintén innen tölthetsz le: a Memory és a WoG. Ez előbbi szintén kampányokból, új hősökből áll, míg az utóbbi egy teljesen más játékélmény, a bizonyos rózsaszín titánokkal, és a programozói matematikusoknak való szkriptekkel :lol: Ez utóbbival a játék alapjait lehet megváltoztatni, tehát "csak" egy bonyolított map editort kapsz, és ha felteszed, akkor tudsz játszani a WoG-gal készített pályákkal. Személyes tapasztalatom nincs, nem sikerült installálnom.

-Heroes 4-hez ennyi a kiegészítő. Úgy tudom, lelkes orosz modderek készítenek egy olyan félhivatalos patchet (modot), amit már az UbiSoft szakemberei is megtekintettek, és állítólag sokszorta jobb az alapjátéknál. Ebben átírják a legtöbb kasztot, egyensúlyt tesznek a játékba, értelmet adnak az értelmetlen képességeknek, varázslatoknak, lényeknek. Kiváncsian várom, ha készen lesz.

Üdv és Brummmm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 10:00 

Köszönöm Beorn a felvilágosítást. Vigasztal, hogy most már csak a Complete lemez első részét kell valahol fellelnem ( itthon? otthon?). De az is lehet, hogy a túra során megállva félúton, megvásárolom, legfeljebb két példányban lesz meg. A letöltésekkel még igen hadilábon állok, először megpróbálom a gépről leszedni a fennlévő családi videót (21 giga) és akkor lesz helyem.
Jó munkát vagy várakozást vagy játékot vagy levelezést (válassz önkényesen, tetszés szerint). Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 11:28 
Heroes Team

Ehhez a témához talán még csak annyit
A H4-es mod az Equlibris, amit a http://equilibris.celestialheavens.com/eng/news.html címen lehet elérni, van benne egy-két érdekesebb újítás, + megpróbálták megerősíteni az AI-t több kevesebb sikerrel.

A H3-as mod meg a WOG (vannak akik kedvelik :) és vannak akik nem :( ) Letölthető a http://www.strategyplanet.com/homm/wog/

Mind akettőt érdemes legalább egyszer kipróbálni, bár igaz ami igaz, hogy a WOG-ot már telepíteni és nehéz néha, bekonfigurálni meg egy élet is kevés :D (bár nekem nagyon bejött, mióta feltettem azóta is csak woggal nyomulok). Térképkészítéshez meg tényleg valami felsőmatematikai végzetség kellene, annyira bonyolult.

Viszont mind a kettőt folyamatosan fejlesztik, újabb és újabb dolgokat pakolnak bele + egyre stabilabbak lesznek az újabb verziók megjelenésével (sajna nem mindig igaz)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 11:41 

Jitay!

A H4-es mod hogy viszonyul a magyar nyelvű H4-hez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 12:58 

Beorn the Shapeshifter írta:
Szia Cat! Rég halllottunk rólad! :lol:

Amiről én tudok (remélem nem írok hülyeséget):
- a Complete azért 2 cd-s mert ennyire sikerült bezsúfolni az alap játékot + a két kiegészítőt (RoE + AB + SoD)
- a Heroes 3-hoz a Chronices csak amolyan "fizess már még egy kicsit a nagy semmiért" kiegészítők közé tartozik, azaz kapsz néhány új kampányt, hőst, és ennyi. Egyébként valahol ezen a honlapon ki lehet túrni az adatait, bevallom én még nem láttam élőben.
- Heroes 3-hoz más hivatalos kiegészítő nem létezik, de lelkes modderek készítettek párat, amit szintén innen tölthetsz le: a Memory és a WoG. Ez előbbi szintén kampányokból, új hősökből áll, míg az utóbbi egy teljesen más játékélmény, a bizonyos rózsaszín titánokkal, és a programozói matematikusoknak való szkriptekkel :lol: Ez utóbbival a játék alapjait lehet megváltoztatni, tehát "csak" egy bonyolított map editort kapsz, és ha felteszed, akkor tudsz játszani a WoG-gal készített pályákkal. Személyes tapasztalatom nincs, nem sikerült installálnom.

-Heroes 4-hez ennyi a kiegészítő. Úgy tudom, lelkes orosz modderek készítenek egy olyan félhivatalos patchet (modot), amit már az UbiSoft szakemberei is megtekintettek, és állítólag sokszorta jobb az alapjátéknál. Ebben átírják a legtöbb kasztot, egyensúlyt tesznek a játékba, értelmet adnak az értelmetlen képességeknek, varázslatoknak, lényeknek. Kiváncsian várom, ha készen lesz.

Üdv és Brummmm!

Elvileg már elkészültek vele. Nekem már megvan. Kb. 6 mega.
De nem próbáltam ki.

Sza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 13:29 

Ez az, amit fel fogsz pakolni az oldaladra?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 13:49 
Heroes Team

Idézet:
A H4-es mod hogy viszonyul a magyar nyelvű H4-hez?

Az igazat megvallva fogalmam sincs eddig még csak az angol változattal játszottam, a mgyar változattal mindig volt valami gondom, vagy csak az egyik cd működött, vagy épp nem volt helyem, vagy valami más zavart bele a dolgokba

A hivatalos oldalon meg csak ennyit találtam nagy hirtelen
Idézet:
Which versions of the game are compatible with the mod?

A: As for now, all versions are supported. Most likely you will need to download files heroes4.exe and campaign_editor.exe (with these files, everything works perfectly with any translation/version of the game-Russian, English, Pirated :)) from this site, as we can not support all possible language versions and editions of the game. For details look at Q-09 (well, the Answer to Q-09 that is :P)

dehogy ebbe most beletartozik a magyar is??? jó kérdés? Ki kell próbálni egy H4 backup után

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 21:26 

cat írta:
Jó reggelt kedves most ébredőknek. Este megpróbáltam összeállítani a H3 minden kapható verzióját az itthoni - szigorúan jogtiszta - lemezekből.
Az alábbiakat találtam:
H3 alaplemez (kb 3 példányban)
Kiegészítő SoD
Kiegészítő AB
Kiegészítő H3 Essential.

Nem tudom van-e még valami amit vadásznom kellene. És egyáltalán: A H3 Complete-nek miért csak a 2. lemeze van meg? És kapcsolódik ehhez a Heroes Chronices? Kicsit dühít a saját tudatlanságom. Cat

Folytatva:
A H4 milyen részekből áll, amiről nem tudok?
Itthon található:
H4 alap
Kiegészítő TCS
Kiegészítő WoW

Ha valami hiányzik esetleg hol lelhető fel? Éppen túrára indulok. Cat

Szia!

a modokkal vigyázz, nehogy összekuszálják a játékod... a H4 Equilibrishez szerencsére muxik az uninstall (nálam csak jól elb...ta a spelleket, mert összevissza pakolta őket, pl. 3. szintűt rakott a négyesek közé, és kevesebb x. szintű spellem lett a toronyban, végig minden szintnél 1-5-ig)
a wog-ot nemtom, lehet-e, de ne számíts sok jóra, sztem gigasok bug van benne, asszem azóta ehhez is patch-et adtak ki...
sztem a H. Chronicles mérföldekkel jobb, még ha kissé bugyuta is a HC. de legalább nincs tele buggal...

sztem hamar leszeded majd a modokat :) ha hozzá is jutsz
sajnos az ötleteket helyezték előtérbe a programozók, nem a jó megvalósítást... lelkesek, értékelem, hogy dogloztak vel, de az eredény akkor is sz..r

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 13 csüt., 0:21 
Heroes Team

Idézet:
nálam csak jól elb...ta a spelleket, mert összevissza pakolta őket, pl. 3. szintűt rakott a négyesek közé, és kevesebb x. szintű spellem lett a toronyban, végig minden szintnél 1-5-ig)

Igen ez az Equlibris egyik változtatása: átsúlyoztak bizonyos spelleket, nem akarok nagyon rosszmájú lenni, de amennyiben lehetősége van az embernek olvassa el hogy milyen változtatásokat produkál az adott mod (lásd pl a hivatalos oldalon: http://equilibris.celestialheavens.com/eng/changes.html angolul, oroszul, németül, spanyolul is elérhető). [Nem akarok megbántani senkit ezzel]
Eltávolítani meg tényleg egyszerű mert lehet uninstalálni az egészet.
Amúgy minden modot csak saját felelőséggre telepítsen az ember mert tényleg nagyon eltudja barmolni a játékot (dehát amenyiben lehetséges az ember modolás előtt backupolja a játékot, így utána csak törölni kell és visszamásolni)
A wogból pedig azt érdemes felrakni ami egyszer már bevált és működött, vagy ha nem ismeri az ember, érdemes a legfrisebbel próbálkoznia (ami most a 3.58f - ez (legalábbis nálam) egész stabilan működik)
Nem akarok senkit se rábészelni egyik modra sem, de egy próbát sztem mindenképp megérnek 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 13 csüt., 5:05 

Helló mormoták!

Köszönöm a sok jótanácsot, élni fogok vele, bár a H4 kiegészítőt inkább akkor veszem meg, amikor lemezen is kapható lesz. Most azt tervezem, hogy a fiúk/férfiak által gyártott pályákat nézem végig kritikus női szemmel. Azt megigérem, hogy a véleményemet megtartom magamnak, mert ugye az úgy is szubjektív és garantáltan elfogult. Régen, mielőtt elszállt a régi gépem, kaptam egy csomó összegyűjtött pályát. A család egy hétig rajtam vihogott, amikor egy - azt hiszem lengyel -pálya a játék során kirajzolódott és megjelent a kincs helye. :oops:
Tegnap letöltöttem a kódexet is, bár nem vonz a pályaépítés. A játékokra vonatkozó szakirodalmat a "tudás fája" gyűjtőbe szoktam csomagolni. Ez persze nem elismerés, csak a gyors keresést könnyíti meg.(bocs)
Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 13 csüt., 9:26 

Cat!

Mondjuk erre nincs sok esélyed, szerintem nem fogják kiadni hivatalosan!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 13 csüt., 11:06 

Beorn! Lehet. De ha jól idézem, akkor a remény hal meg utoljára! Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 17 hétf., 16:46 

Cat!

Teljesen off: megkaptad a múlt héten a privát üzenetem? Mert volt már olyan, aki nem.

Bocsi. És üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 17 hétf., 18:49 

Nem, hős lovag. De én sem tudok privát üzenetet küldeni. Cat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cat 2005 okt. 18 kedd, 14:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 18 kedd, 5:21 

Hurrá fiúk! Sikerült a váramba csalogatni egy számítástechnikust, és most fenn van a gépen a H3 az összes verziójával. Kivéve a most letöltött pályákat. Mekkora szívatás volt! Azért nem lehetett eddig feltelepíteni, mert a CD író/olvasó bizonytalanul működött már és nem mindent olvasott be. Most már ki is múlt, béke haló poraira. A gép engem szívatott, a TVNETWORK a számítástechnikust, mert míg dolgozgatott lekapcsolták a rendszert hiba miatt, és ez itt úgy jelentkezett mintha ő rontott volna el valamit , nem volt internet. Végül kínunkban felhívtuk a szolgáltatót, akkor tájékoztattak a leállásról és 10 perc múlva minden rendben volt. Most már csak új DVD író és egy új winchester vétele van ma hátra és minden rendben. Nem mondom, furcsa volt magyar nyelven játszani, néhány lény elnevezésénél, úgy éreztem, mintha csiklandoznának, de ez nem kritika akar lenni, mindenki előtt ott volt a lehetőség hogy segítsen, ha nem akkor nincs igazán joga kritizálni.
Igy is hatalmas munka lehetett. Szóval indulhat a játék, most még csak újra játszom a küldetéseket, hiába kijöttem a gyakorlatból.
Viszlát, sürgősen játszanom kell. Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 05 szomb., 19:30 

szerintem is a legjobb a sima Heroes 3 :wink: bár lehet hogy azért mert azzal játszottam elsőnek és utána úgy megszoktam hogy nemtudok átváltani a IV -r. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 08 kedd, 19:12 

A heroes 1 a király! Semmi nem pótolhatja a lila sárkányt:DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 23:11 

WOG A LEGJOBB! Meg a Shadow of Death. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 200 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]