Sziasztok!
Amennyiben végre itt is lehet offolni, megtenném, hogy elmondom a saját véleményem az egész csalás problematikáról, úgyis időszerű.
Az, hogy a heroes4 teljesen védtelen a csíterek ellen s sajnos semmiféleképp sem bizonyítható egy 1 nap alatt végigvitt mapról, hogy csalással játszották végig, régóta tudott tény - aki játssza ezt a játékot, ezzel tisztában van, ismert.
Az viszont, hogy egy H3 multiplayer játékban biztos győzelmet hozó bugot a játék kiadása után cirka 10 évvel és jónéhány kiváló (Tábor,BB,OB, stb.) multiverseny után, tud meg az ember fia, az minimum azt jelenti, hogy nincs mindennap angol nyelvű heroesoldalak fórumán, nem ismeri a gonosz bolgár/orosz/román játékosok
machinációinak minden apró titkát!

Mindenesetre azt biztosan jelzi, hogy mennyivel több apró ( és kevésbé apró) trükköt tudhatnak - és alkalmazhatnak - azok, akik a tapasztalataikat nemzetközi szinten, nemzetközi fórumokról szerzik!
Most én gyanúsítgathatnálak - ahogy te engem akár Karesz esetében, akár árlisták hekkelése címén, jelzem mindkét esetben bizonyíthatóan tévesen - hogy te, aki cirka 2 évvel ezelőtt jelezted a bugok egy részét, miért csak most jöttél rá, hogy ez az ultimate bug kimaradt a felsorolásból s jééé létezik, mégsem teszem! Biztos van rá ésszerű magyarázat, mégha ez nem is ismert előttem!
Azt azonban, hogy a magyar Topjátékosok jó része előtt ez a bug ismert volt, nagy pénzekben (már amennyiben lenne) meg merném fogadni szerencsejáték gyanánt, s bár azt mondják úriember biztosra nem fogad, én nem is érzem magam annak.
Persze tudom, hogy most senki sem fogja melldöngetve elismerni, hogy igen, én ismertem, használtam is nem egyszer, de ez az én véleményemen nem változtat.
Szerintem aki a nyilvánosságra hozatal előtt ismerte a bugot és esze ágában sem volt beszélni róla, az szégyellheti magát, aki meg használta is, annak orvosi praxis nélkül is mély önvizsgálatot tudok javasolni és csak gratulálni tudok bármely Toplistán és Bajnokságban elért kimagasló eredményéhez! :)
Én asszem, hogy eddig sem lehetett rámfogni, hogy a konfliktusaimat ne
vállaltam volna nyiltan fel, ezt asszem itt a forumon igen sokan alátámaszthatják - valszeg az információmorzsa forrásaid is -, de mivel én úgy látom, hogy téged abszolút nem érdekel a vádjaid igazságtartalma, csak vagdalkozol összevissza, teljesen feleslegesnek érzem a vitatkozást veled.
Uff.
Üdv.
Öreg, iszapszemű, Sturmbannführer Smuggler